selamlarrrr ben geldimm nasılsınız,benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim. 7 ay önce 2.bebeğimi aldım kucağıma veee doğumdan sonra 72 kilo oldum sütüm olsunda emzireyim diyekendi çabalarımla 67.5kg oldum şimdi vee eşimle iddaaya girdik mayısın sonuna 60 kg olmam lazım olacam inşllh da hepimize kolayy geleeeee
kiiimmsecikler yokk burda ıssız adaya mı düştüm ne
hoşgeldin canımgruba alındığından haberim yoktu şimdi gördüm hayırlı olsun
pembe ve mavi yi ben davet ettim takıma taze kan hep zaman iyidir
hosgeldin bize kendini tanıtır san memnun oluruz
ben evli 2 çocuk annesiyim çalışıyorum ziraatçi yim obezlikten lopez lige geçmeye çalışıyorum
yaa bende yapmak istiyorum şu sizin kilo çizelgenizden nasıl yapılıyooooo bendede olmazsa çatlarımm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
bu linkten bakabilirsin canım.
selamlarrrr ben geldimm nasılsınız,benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim. 7 ay önce 2.bebeğimi aldım kucağıma veee doğumdan sonra 72 kilo oldum sütüm olsunda emzireyim diyekendi çabalarımla 67.5kg oldum şimdi vee eşimle iddaaya girdik mayısın sonuna 60 kg olmam lazım olacam inşllh da hepimize kolayy geleeeee
kiiimmsecikler yokk burda ıssız adaya mı düştüm ne
hoşgelmişsin canım....hayırlı uğurlu olsun....umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın
ölüyorum açım yok ya elim ayağım titriyor sanırım bir şeyler yiyeceğim
bir kez daha anladım ki a şok diyetle bana göre değil harbi şoka giriyorum bir parçaekmek yedim kendime geldim valla
sportie hilal ne yapıyo anlamadım ki cumadan bu yana 1kg verirmi insan ya şaştım kaldım :18: pes edicem haa moralmanım bozuldu kiii
hilal bacım sen ne yapıyon yaa. hırs mırs kalmadı az bekle yatam yakaladım deyip elimi uzatıcam kaçıyosun yok arkadaş küstüm oynamıyorum
yağmurcum niye bozuyorsun moralini hiç bozma, bak hilal verdiyse sende verirsin unutma ! Ben yapamam diye bir şey yok, hele de gençsiniz daha da rahat verirsiniz.
Derler ya doğum kiloları gitse bile göbek kalır, yok 40'tan sonra kilo verilemez, hepsi hurafe hepsi şehir efsanesi. Kesinlikle bunlar sığınma yerleri. Elbetteki gençken metobolizma daha hızlıdır hepsi bu. Göbek te gider, herşey gider,
Size karın kası yaptığımda fotolarımı göstericem
önce inanç bunu unutmayalım tamam mı
ya tabiki işin şakası bi yana ama 3günde 1kg verince şok oldumnazar değmesin arkadaşıma bizde az az vericez işte ne yapalım en azından yaza 70küsür kiloyla girmicem ona seviniyorum
yakarcım tarif için teşekkürler bacım....tarifi not aldım....şu lapayı bir halledeyim onada bakıcam inşallah....
hilal tebrikler bacım....cumaya çok daha iyisini görürsün umarım....
ölüyorum açım yok ya elim ayağım titriyor sanırım bir şeyler yiyeceğim
kaçArım işte ben öyleya valla benim iştahım cok azaldı yaa hiç bişey yiyemiyorum önceden biri önümden kaldırsın yemeği istiyodum düşünüyorumda yaa benim metebolizmam ne kadar hızlıymış çok çabuk kilo vermeye başladım hala inanamıyorum bu kadar kilo verdiğime yarın 63ü görcem biliyorum ben en son ilkokulda bu kilolardaydım valla maşallah deyin kızlar
ben senin başaracağına inanıyorum valla ablacım inşallah bakcaz fotolarına sana maşallah
bacım bende gram gram geldim bu kiloya sende verceksin inşallah
inşallah bacımmmm teşekkür ederimm sende inşallah 55leri görürsün
ye bacım sen yee yaa şimdi sen naaap biliyomusun bol kıymalı börek ye ohhhhh mis mis ta kokusu burnuma geldi
ben senin kilona ulaştım sen hala yerinde sayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?