Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kiiimmsecikler yokk burda ıssız adaya mı düştüm ne

hoşgeldin canım gruba alındığından haberim yoktu şimdi gördüm hayırlı olsun

pembe ve mavi yi ben davet ettim takıma taze kan hep zaman iyidir
hosgeldin bize kendini tanıtır san memnun oluruz
ben evli 2 çocuk annesiyim çalışıyorum ziraatçi yim obezlikten lopez lige geçmeye çalışıyorum

Son düzenleme:
hoşgeldin canım gruba alındığından haberim yoktu şimdi gördüm hayırlı olsun

hoşbuldum canım teşekkür ederimm

tabikide tanıtırım kendimi bende evliyim, 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ev hanımıyım. doğumda sonra aldığım kiloları vermeye çalışıyorum.67.5 kiloyum şimdilikk 60 kg olmak istiyorumm

yakarcım tarif için teşekkürler bacım....tarifi not aldım....şu lapayı bir halledeyim onada bakıcam inşallah....
hilal tebrikler bacım....cumaya çok daha iyisini görürsün umarım....

kiiimmsecikler yokk burda ıssız adaya mı düştüm ne

hoşgelmişsin canım....hayırlı uğurlu olsun....umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın

ölüyorum açım yok ya elim ayağım titriyor sanırım bir şeyler yiyeceğim

bir kez daha anladım ki a şok diyetle bana göre değil harbi şoka giriyorum bir parçaekmek yedim kendime geldim valla

ben de yaptım yapacağımı,

menümü yazayım,

sabah,

yarım litre su,

az musli, 2 lokma simit,

öğlen,

et sote, yoğurt çorba,

ara,

2 ceviz
4 eti N**** (Siyahi) :26::26::26:,

akşam yoğurt artık başka şey yok,

3 lt su, of ya of kim getirdi o negroları

Selam kızlarr. bugün diyetimin bana göre en büyük kaçamağını yaptım ama sanırım çok pişman değilim :26:

Sabah : yayla çorbası + yarım dilim kepek ekmeği

ara : 3 eti form yulaflı bisküvi + 1 ceviz

Öğlen : 3 yemek kaşığı nohut + sabahtan kalan yarım dilim kepek ekmeği

Ara : 3 etiform yulaflı kepekli bisküvi + 1 dilim pastaaa :18: ( kızlar ama ömrümde ilk defa böyle pasta yedim , başta yarısını yeyip bırakmaktı amacım ama yok bırakamadım ) bu konuda kızabilirsiniz ..

Akşam : 3 yemek kaşığı ıspanak + yoğurt + ince dilim çavdar ekmeği..
aslında akşam yemeği için karnbahar yapıcaktım ama ıspanak yemeğim bitmedi hala öğğk geldi.. bu günkü pastanın acısını yarın çıkartıcam sanırım .. valla çok oldu bugün hee ama pasta güzeldi

benimde kahvaltı 1 brdak yeşil çay +3 dilim kepek ekmeği+biraz peynir zeytin domates

öğle 1 kase cacık+ 1 avuç fındık
akşam 1 kase cacık amaaa büyük kasee aralarda yeşil çay içtim 3 fincan 2,5 litre su

kızlaar çok yoruldumm... saat 18:20 den bu yana spor yaptım ama baya karışık spor oldu.. baya bi hızlı tempo koştum eve, sonra mekik gibi hareketler yaptım, 600 defa ip atlar gibi zıpladım.. 1000 yapıcktım babam geldi ve sporu bıraktım.. ortalama bu koşma ve aralarda zıplama saat 19a kadar sürdü, devamında 20dk oryantal mezdeke karışık oynadım ve baya terledim toplam 1 saat oldu yani. bilmem ne kadar telefi eder o pstayı ama yeyip oturmaktan iyidir diye düşünüyorum ve ben duşa kaçıyorum öptüm sizi

kaçArım işte ben öyle ya valla benim iştahım cok azaldı yaa hiç bişey yiyemiyorum önceden biri önümden kaldırsın yemeği istiyodum düşünüyorumda yaa benim metebolizmam ne kadar hızlıymış çok çabuk kilo vermeye başladım hala inanamıyorum bu kadar kilo verdiğime yarın 63ü görcem biliyorum ben en son ilkokulda bu kilolardaydım valla maşallah deyin kızlar

ben senin başaracağına inanıyorum valla ablacım inşallah bakcaz fotolarına sana maşallah

ya tabiki işin şakası bi yana ama 3günde 1kg verince şok oldum nazar değmesin arkadaşıma bizde az az vericez işte ne yapalım en azından yaza 70küsür kiloyla girmicem ona seviniyorum

bacım bende gram gram geldim bu kiloya sende verceksin inşallah

yakarcım tarif için teşekkürler bacım....tarifi not aldım....şu lapayı bir halledeyim onada bakıcam inşallah....
hilal tebrikler bacım....cumaya çok daha iyisini görürsün umarım....

inşallah bacımmmm teşekkür ederimm sende inşallah 55leri görürsün
ölüyorum açım yok ya elim ayağım titriyor sanırım bir şeyler yiyeceğim

ye bacım sen yee yaa şimdi sen naaap biliyomusun bol kıymalı börek ye ohhhhh mis mis ta kokusu burnuma geldi

ben senin kilona ulaştım sen hala yerinde sayyyy

sanainşallah hilalcim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…