Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

vay vay hilal bunlar düello kokan hareketler demek yerim de say ha
çok pis acıktı be
ama bittin kızın açtırdın pandora nın kutusunu hanımmmm

Selamlaaar :)) bugün işten erken çıktım ve kardeşimle birşeyler içmeye gittik. e yedikte azıcık.

Ilk defa gittiğim bir sandwichçiye gittik. Bende hazır sandwich var derken. ekmeğinide içindeki malzemeleride kendimiz seçiyormuşuz

Tabıı ben hemen kepek ekmek seçtim. içinede marul domates zeytin salatalık turşusu koydurdum. Oooh mis.

ama bugün farında olmaan ekmeği abarttığımı anladım.

ama şekerli içecek bağımlısı olan ben bugün hiiiç içmedim

S_A pazartesi menüsü

sabah: kücük peynirli sandviç
öğlen: salata sabahki sanwicin aynısı kücük + dondurma
akşam: yukarıda bahsettiğim sandwich.

Bugün toplamda 45 dakika yürüdüm su 2 litreye yakın içtim yatana kadar 3 lt. olur.

---------------

Pempemavii hoşgeldin canım ben sa 3. takım kaptanıyım evliyimçocuğum yok 21 yaşındayım isviçrede yaşıyorum satış elemanıyımmm

2 hafta deneme süren olacak. Ve ayrıca senden takım kurallarımızı da okumanı rica edecem. Takım kuralları benim profilimdeki albümde resim olarak ekli bulamazsan bana bildir sana gönderirim.

Paylaşımın yeterli olursa 2 hafta sonra listeye alınacaksın.
ve bana şuanki kilon ve hedef kilon lazım

15.04.2013----> nidah
16.04.2013----> phatos07
17.04.2013----> S_A
18.04.2013----> Sportie
19.04.2013---->Yeliz209
22.04.2013--->Yagmur199
23.04.2013----> yakar76

bu geçen hafta buraya eklediğim mesaj sayma listesinin geri kalanı. ben bu listeyi devamlı güncellerim sorun değil. ama ilk 2-3 gün sayılıyor sonra neden devam etmiyorkii

şimdi bir elma yiyorum. meyve-sebzeye alıştıracağım kendimi.

annemde bana evde teze fasulye var işte bir tabak ekmeksiz ye inan yağsız pişti dedi yahu fasulyeler yağda yüzüyo

olabilir yağ suyun üst yüzeyinde birikmiştir karıştırsan geçer. ama bende o yağ görüntüsünü görmek istemiyorum yaaa

hoşbulduk teşekkür ederim kaptanım okudum takım kurallarını.şuanki kilom 67,5 hedef kilom 60 kg

selam kızlar
benim menüm
sabah:
haşlanmış yumurta
salatalık
domates
çay

ara:1 elma

öğlen:
bezelye yemeği
yoğurt
ekmek

ara: 2 kuru kayısı

akşam :
2 lokma et
bezelye yemeği
yoğurt
salata

akşam:
canım çok tatlı çekiyo
3 tane akide şekeri

artıkta bişey yemek istemiyorum
ayrıca bugün okula yürüdüm
gelincede yemekten sonra yürüdük biraz

selam kızlar..
misafirlerim gitti döndüm aranıza. kilo aldım sanırım. maşallah siz güzel vermişsiniz. ama ben herkese takıntı yapma etme derken kendim takıntı sahibi olmuşum. hem yedim hem göbeğime bakıp bakıp kendimden nefret ettim. tartılmamaya karar verdim bi süre. en azından cumaya kadar. ne olcak bakalım sonum

s_a ben perşembeye kadar burda olamıcam beni haftaya olan birisiyle yer değiştirebilir misin bu haftalık

ben tam anlamadım galiba ben 19 nisanda kimlerin kaç mesaj yazdığınımı sayacağım ?

vay vay hilal bunlar düello kokan hareketler demek yerim de say ha
çok pis acıktı be
ama bittin kızın açtırdın pandora nın kutusunu hanımmmm

Heheeheh yahu ben ta 67lerden geldim sana ulaştım sen hala 63 cuma günü ak koyun kara koyun hatta nidahın tabiriyle ak toto kara toto belli olacak çok iddalıyim yine bu hafta takımın birincisi olcm sen olda göriyim hade

Kızlar iki gündür ekmeği bıraktm gerçekten kilo vermeye çok faydalı oluyo önceden ekmeksiz asla yapamam diodum şimdi hiç aramiyorum bile inşallah hep böyle olur

günaydın kızlar !

pembelmavili hoş geldin aramıza

mattikacım özlemiştim seni sende hoş geldin canım

hilalcim coştun birkere seni tutabilene aşk olsun süpersin canım, artık senden artı kilo görmek istemiyorum

mezuniyet günleri ufukta göründü kızlaaaarrrr

günaydın demeyi unutmuşum kızlarrr Günaydııııınnnnn.. dünkü saçmalamasyon sporumdan sonra bugün ayaklarım çok feci ağrıyo. önceden 2 kat çıkardım ayaklarım ağrımazdı şimdi 1. katta ayaklarım sancılanmaya başlıyo. bu demek oluyo ki işe yaradı bu akşamda aynından yapıcam hihihih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…