Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sportiee ben seni geçerim varmısın he yarışa varmısın
harbi dağıttı beni ya

markasına kalıbına göre de değişiyo pantolonlar, dizimden yukarısına çıkmayan bi 27 beden pantolonum da var asıl hedefim o. pantolonu aldım o ay hamile kaldım giyemedim de nasıl içimde kaldı ah ah

inş yakar ya toparlıcam yoksa ben gelemem böyle didin dur boş yere.

70 i sınır çizmişim kafamda, 69 olsam yeter diye. ama doğumdan sonra böyle bi göbek kalacağını hesap etmemişim bu kiloda böyle bi göbeğim olacağını bilsem sınırı 60 derdim

sağol canım

valla kızlar bende kendime bir ay süre veriyorum 60 a dusmez sem bırakacağım bu işleri bırak dağınık kalsin diyeceğim
taktıkça takıyorum ruh sağlığım daha önemli

valla kızlar bende kendime bir ay süre veriyorum 60 a dusmez sem bırakacağım bu işleri bırak dağınık kalsin diyeceğim
taktıkça takıyorum ruh sağlığım daha önemli

aaaaa walla kızıcam ama, nerye gidiyormuşsun bakiiim, biraz zihnini boşalt, hayırlısıyla tam bir iyileş, yavaş yavaş gidecek zatne kilolar, kenini böyle şartlama lütfen. benim hatama düşme, şimdiye kadar süper gittin, sağlık sorunun olmasa daha da verecektin, sağlık bu napalım.

olacak, biraz zaman tanı kendine

sıkıldım bunaldım artık nerdeyse bir yıldır 63-65 arasında gidip geliyorum devamlı bir diyet kafi kafam da yerken bile diyet yapmalıyım diyorum bu hakim çok da normal değil

ben haftaya pirinç lapası diyetini yapıcam inşllh bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum şimdiden, haftasonu misafirlerim var onlar gitsin sonra başlayayım diyete

banane banane ben küstüm ilk önce:95:bunda benim suçum yok ki....sen biraz mola verdin mola azıcık uzun oldu zannımca:26:....

anaaaammmm çok kullanılmış hissettim şuan kendimii gazım ayaklar altında .. öleyim ben barii suda boğulayım

allahım yarabbim...tövbe tövbe....
sen çok yaşa emi nasıl güldüm okuyunca

kızlar biraz sakin olun....pazartesi sendromu salıya mı sarktı ne....bir taraf motivasyonu tavan yaptı
bir tarafta bunu dip yapmak için bahane mi arıyor....geçen haftayı ne çabuk unuttunuz....herbirimiz zoru başarıyoruz allahın izniyle....
yıllarca üzerimizde taşıdığımız kilo kilo fazlalıkları hemencik veremeyiz tabiki....kilo kilo geldi gram gram gidiyor işte ...daha ne olsun....
eğer diyetlerimizi düzenli uygularsak 2 ayda ; 6 ila 8 kilo rahatlıkla verebiliriz....diyorum ben....

banane banane ben küstüm ilk önce:95:bunda benim suçum yok ki....sen biraz mola verdin mola azıcık uzun oldu zannımca:26:....

aslında hiç ara vermedim, hep dikkat ettim, kaçamaklarım oldu elbette ama asla aşırı değil de durdum ben ortim psiklojik olabilir yada metabolizmam az yemeye alıştı, ama en son gözümü kapattığımda sadece tartı ve 66 görüyordum, çok şükür aştım. seni yakalayabilirmiyim bilmem ama halen iddalıyım

şaka bir tarafa orticanım
şöylede bir durum var MBI'na göre zaten kilon şu an çok ideal...yağ olarak verebileceğin kadarını verdin bundan sonrasının yavaşlaması ara ara durması normalmidir acaba diye düşünüyorum ben....

aramızda 5 kg fark var ama ben senden daha tombişim yaaaa
BMI' da aramızda -2 fark var....yani benim senden biraz daha çok çalışmam lazım

psikolocik bence yoksa kilom halen ideal değil ama yakın, 61 ile hamile kalmıştım sanırım zaten.
wc sorunum var çoğumuzda olduğu gibi, geçen gün artık dayanamayacak hale geldim. Ablam sağlık sektöründe, onu aradım, su, salata, lifli şeyler, hepsi tamam yiyorum yapıyorum, stresten o zaman dedi düşünsene wc miz bile psikolocimizle alakalı
kaldı ki kilolar

kesinlikle moral çok önemli....ben mesela cumartesi ve pazar relaxım pazartesi stres topu gibi oluyorum....bugün bunu çok söyledim ama zoru başaracağız ki başarıyoruz da zatenaynı sorunu ben de yaşıyorum....ama bu son zamanlarda sadece diyet yapanlarda değil herkezde var....genç yaşlı....dediğin gibi beslenmede sorun yok....lifli besin +su bolca tüketiyoruz ama yinede aynı....stes+hareketsizlikte olabilir ben çözemedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…