anaaaammmm çok kullanılmış hissettim şuan kendimiigazım ayaklar altında .. öleyim ben barii suda boğulayım
yağmurcum sen mahvolmuşsun, hilal seni beter etmiş valla, yazık sana ay çok güldüm, bir de gitmiş çınarınannesini sarmışsın,
sen kimseye takılma iyisi mi kendine göre bir yol çiz, biraz toparla fena dağıtmış bu hilal seni yaaa
tövbe tövbe ne biçim konuşuyon sen bakiiim
(hakettin bunu ağlama)
ufff çok uykum geldi, bir de acıktım sankiiiiiiii
markasına kalıbına göre de değişiyo pantolonlar, dizimden yukarısına çıkmayan bi 27 beden pantolonum da varmattikacım bir karamsarlık mı olmuş sende ne ? :44: Ne güzel yaa 27 beden kotun içine girmek hatta bir düğmeyi de kapamak, güzel bir hedef seçmişsin. Aslında hedefini yeni elastiksiz kumaştan 27 beden pantolon için koy bak süper olur. Evdeki pantolona girmek ara hedef olsun ne dersin
inş yakar ya toparlıcam yoksa ben gelemem böyle didin dur boş yere.mattika panik yapma bazen herkesin gelgitleri oluyor masallah sen iyi toparlıyor sun bir kaç gün yemiş sen ne olmuş yani eminim yarısı şiştir ameliyattan sonra ki hafta tartıldım 67 yuh dedim şimdi sende durumun çok farklı olduğunu sanmıyorum önemli değil cuma 2kilo fazla çıkmış sin yok az çıkmış sın ne olacak önemli olan ruh sağlığımız
70 i sınır çizmişim kafamda, 69 olsam yeter diye. ama doğumdan sonra böyle bi göbek kalacağını hesap etmemişim bu kiloda böyle bi göbeğim olacağını bilsem sınırı 60 derdimselam bayanlar,
muhabbet almış ne güzel,
mattikacım hoşgeldin, lütfen karamsar olma, en büyük hatan 70 ten sonrasını verememe takılmakla yapmışsın bence, verirsin, 5 li kiloları da görürsün, unutma herkesi iskeleti aynı, takımdan da ayrılmayı sil kafandan, sıkışınca kaçmak yok, hepimizim gelgitleri oluyo, olur toparlarsın,
selam kızlar az kalorili keyifli bir gün diliyorum....
hilalcim nasıl bir motivasyondur böyle....diyetteki en önemli unsuru 12 den vurmuş tam gaz gidiyorsunideal kiloda çoookkk takıntı yapmazsan en basit hesaplamayla boy- kilo= fark 10 kilo diyebilirim ....
mattikacım bu gelgitler her an yaşanabiliyor....diyet yapmak gerçekten zor....ama biz zoru başaracağız ve başarıyoruzda zaten bak olmayan pantalonun olmuş daha ne olsun....heleki senin gibi hırslı bir hatun bunu en kısa zamanda 1 beden alta bile çeker ....diyorum ben...
pembe mavicim yemediğin halde + 0.5 kg ödem olabilir canım....bol bol su içmeye çalış bence....
valla kızlar bende kendime bir ay süre veriyorum 60 a dusmez sem bırakacağım bu işleri bırak dağınık kalsin diyeceğim
taktıkça takıyorum ruh sağlığım daha önemli
hımmm kızlar ben sabah demiştim ya dünden bugüne 500 gr fazla çıktım diye tartıda regl oldum daondan olabilirmi
sıkıldım bunaldım artık nerdeyse bir yıldır 63-65 arasında gidip geliyorum devamlı bir diyet kafi kafam da yerken bile diyet yapmalıyım diyorum bu hakim çok da normal değil
sen mi küstün bana, verdiğin kilo ya bak, benim kiloya bak, kim kimi yarıyorda bırakmış,açık ara öndesin benden
ben kimlere küseyim nerelere gideyim
zaten yağmurla yarışa filanda girmicektim gazını aldım sadece onun
anaaaammmm çok kullanılmış hissettim şuan kendimiigazım ayaklar altında .. öleyim ben barii suda boğulayım
banane banane ben küstüm ilk önce:95: bunda benim suçum yok ki ....sen biraz mola verdin mola azıcık uzun oldu zannımca:26:....
aslında hiç ara vermedim, hep dikkat ettim, kaçamaklarım oldu elbette ama asla aşırı değil de durdum ben ortim psiklojik olabilir yada metabolizmam az yemeye alıştı, ama en son gözümü kapattığımda sadece tartı ve 66 görüyordum, çok şükür aştım. seni yakalayabilirmiyim bilmem ama halen iddalıyım
aslında hiç ara vermedim, hep dikkat ettim, kaçamaklarım oldu elbette ama asla aşırı değil de durdum ben ortim psiklojik olabilir yada metabolizmam az yemeye alıştı, ama en son gözümü kapattığımda sadece tartı ve 66 görüyordum, çok şükür aştım. seni yakalayabilirmiyim bilmem ama halen iddalıyım
şaka bir tarafa orticanım
şöylede bir durum var MBI'na göre zaten kilon şu an çok ideal...yağ olarak verebileceğin kadarını verdin bundan sonrasının yavaşlaması ara ara durması normalmidir acaba diye düşünüyorum ben....
aramızda 5 kg fark var ama ben senden daha tombişim yaaaa
BMI' da aramızda -2 fark var....yani benim senden biraz daha çok çalışmam lazım
psikolocik bence yoksa kilom halen ideal değil ama yakın, 61 ile hamile kalmıştım sanırım zaten.
wc sorunum var çoğumuzda olduğu gibi, geçen gün artık dayanamayacak hale geldim. Ablam sağlık sektöründe, onu aradım, su, salata, lifli şeyler, hepsi tamam yiyorum yapıyorum, stresten o zaman dedidüşünsene wc miz bile psikolocimizle alakalı
kaldı ki kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?