hımmm.biz mi belirliyoruz bu tarihi acaba?
valla bir istediğim kiloya düşeyim bi daha kilo almıycam valla vermek ne zormuş be..
aslında kilo vermek kadar kilo korumakta zor bence.
şaşırıyorum senelerdir aynı kiloda olanlara
benim kıyafetlerimi görseniz hep beden beden (döneme göre her beden var)
yap yapppp sonrada bana haber ver kg verdiysen bende yapıcam canıma tak etti kilolar bu aralar fena psklojm bozuldu
sağol canım hep beraber kilolardan kurtulcaz inş
yok yok hemen topluyoruz kendimizi
aslında bir yerden duymuştum her 4kilo bir beden inceltiyormuş
yağmurcum sende bayağı kilo vermişsin senle bir başladık senle mezun olalım inşallah
orticim süper hayırlı olsun spora başladın demek.
Geçen cuma gidebildim uzun zamandan sonra ama harika bir saat geçirdim, öyle böyle değildi valla, birde hoca ara ara bana hocalık yaptırdı diyebilirim, süper koreografiyle uçtuk resmen nefes nefese kalmıştım.
Niyetim bugünde gitmek, bizim tosunu uyutunca pırr kaçıcam inşallah
mattika inşallah sporu devam ettirebilirsin, insan istiyor ama hiç kolay değil çocukla sporu birlikte yapabilmek. ama yapınca da çok mutlu oluyorsun.
çınarınanneciği dünkü menün süpermişgüzel bir sonuç bekliyor bizi galiba bu hafta.
sağıol sporticiğim, bu hafat güzel sonuç alacağım elbette her hafta biraz daha gidecek (bu evrene msjdı şekerim)
dün dr a gittin dikiş aldırdım
göbeğimi çanta imf kapattım resmen utanç vericiydi dr dan onay aldım eve gelince mekik makina sı ile mekike başladım
en kısa süre de 59.900 a düşmem gerek bu yolda hep şey mubah deyip zayıflama adına bildigim herşeyi yapacağım
şimdi saat başı 100 mekik çekiyorum hadi kızlar yaz geliyor benim göbek çanta ile değil bavul ile kapanacak değil
kızlar ben bu lapa diyetini yapıyorum ya eğer kilo verirsem her hafta yapmayı düşünüyorum bi zararı olmaz heralde, haftada 2 gün detoks gibi olur sanki
diyetisyenler onu ayda 2 defa yapmayı öneriyo canım. biraz araştır sonra sorunla karşılaşma
dün dr a gittin dikiş aldırdım
göbeğimi çanta imf kapattım resmen utanç vericiydi dr dan onay aldım eve gelince mekik makina sı ile mekike başladım
en kısa süre de 59.900 a düşmem gerek bu yolda hep şey mubah deyip zayıflama adına bildigim herşeyi yapacağım
şimdi saat başı 100 mekik çekiyorum hadi kızlar yaz geliyor benim göbek çanta ile değil bavul ile kapanacak değil
kızlar ben bu lapa diyetini yapıyorum ya eğer kilo verirsem her hafta yapmayı düşünüyorum bi zararı olmaz heralde, haftada 2 gün detoks gibi olur sanki
yakarcım harikasın, benimde anneler gününe kadar 59,9 olmam lazım iddia var işin ucunda. Bu akşam spora gitmeyi planlıyorum bende
göbüş möbüş hepsi gidecek
yeaw bide oşkoşumla balayına tatile gitcez benim bu kollar bacaklar incelmezse ben napıcam yaaaa o tatil bana işkence olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?