Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benimkide sene sene her sene başka bedenler.. geri dönüşüm zor olacak ama olacak, şuanki kilom en son lise başlarında görmüştüm dahada düşerim be olacakkii... aynen canım ya kg ni korumak vermekten dahada zor bence...
tarihi tabiki kendin belirliyosun bak mesela benim şafak karanlıkk. bi 60 olsam ozaman mezun edicem kendimi ama 57 58 e düşüp öyle kilomu korumaya devam etmeyi düşünyorum

yap yapppp sonrada bana haber ver kg verdiysen bende yapıcam canıma tak etti kilolar bu aralar fena psklojm bozuldu

yok yok hemen topluyoruz kendimizi
aslında bir yerden duymuştum her 4kilo bir beden inceltiyormuş
yağmurcum sende bayağı kilo vermişsin senle bir başladık senle mezun olalım inşallah

sağol canım hep beraber kilolardan kurtulcaz inş

orticim süper hayırlı olsun spora başladın demek.

Geçen cuma gidebildim uzun zamandan sonra ama harika bir saat geçirdim, öyle böyle değildi valla, birde hoca ara ara bana hocalık yaptırdı diyebilirim, süper koreografiyle uçtuk resmen nefes nefese kalmıştım.
Niyetim bugünde gitmek, bizim tosunu uyutunca pırr kaçıcam inşallah

mattika inşallah sporu devam ettirebilirsin, insan istiyor ama hiç kolay değil çocukla sporu birlikte yapabilmek. ama yapınca da çok mutlu oluyorsun.

çınarınanneciği dünkü menün süpermiş güzel bir sonuç bekliyor bizi galiba bu hafta.

yok yok hemen topluyoruz kendimizi
aslında bir yerden duymuştum her 4kilo bir beden inceltiyormuş
yağmurcum sende bayağı kilo vermişsin senle bir başladık senle mezun olalım inşallah

inşallah canııımmm.. benim kilo vermem baya uzun zamana dayandığı için kendimdeki değişimi göremiyorum canım. şu son 2kg mi sadece yanaklarımdan farkedebiliyorum okadar.. yada bana öyle geliyo bilemicem ama yinede azda olsa kilo veriyorum çok şükür verememekten iyidir.. her güzelliğin bi zahmeti var..

sağıol sporticiğim, bu hafat güzel sonuç alacağım elbette her hafta biraz daha gidecek (bu evrene msjdı şekerim)

dün dr a gittin dikiş aldırdım
göbeğimi çanta imf kapattım resmen utanç vericiydi dr dan onay aldım eve gelince mekik makina sı ile mekike başladım
en kısa süre de 59.900 a düşmem gerek bu yolda hep şey mubah deyip zayıflama adına bildigim herşeyi yapacağım
şimdi saat başı 100 mekik çekiyorum hadi kızlar yaz geliyor benim göbek çanta ile değil bavul ile kapanacak değil

vaaayy hem saat başı, hemde 100.. süpercim yakarcım vallahi imrendim şuan sana . inşallah devamı gelir ve kurtulursun

kızlar ben bu lapa diyetini yapıyorum ya eğer kilo verirsem her hafta yapmayı düşünüyorum bi zararı olmaz heralde, haftada 2 gün detoks gibi olur sanki

yakarcım harikasın, benimde anneler gününe kadar 59,9 olmam lazım iddia var işin ucunda. Bu akşam spora gitmeyi planlıyorum bende
göbüş möbüş hepsi gidecek

tünaydın bizim takımın çıtır hatunları hepimiz 60 küsürlerdeyiz galiba ilk başladığımızda 70 - 80 küsürlerden gelen arkadaşlarımız var vallahi helal bize durmak yok yola devam yaz gelcek tşortlerimizi giycez dahaa hiç bi fazlalığımız olmayacak inşallaaaaaaaaaaahhhhh

kızlar ben bu lapa diyetini yapıyorum ya eğer kilo verirsem her hafta yapmayı düşünüyorum bi zararı olmaz heralde, haftada 2 gün detoks gibi olur sanki

bir hafta yapma bence ne de olsa şok diyet iki gün yap iki gün ara ver gene yap

yeaw bide oşkoşumla balayına tatile gitcez benim bu kollar bacaklar incelmezse ben napıcam yaaaa o tatil bana işkence olurrr

yakarcım harikasın, benimde anneler gününe kadar 59,9 olmam lazım iddia var işin ucunda. Bu akşam spora gitmeyi planlıyorum bende
göbüş möbüş hepsi gidecek

evet sporti bende öyle düşünüyorum harbi sıkıldım amaç 59.900 onu bir görsem gerisi gelecek

Şimdiye kadar yediklerim

sabah
1 litre su
5 tane çilek

öğle
patates kızartmasi
1 dilime yakın kepek ekmek

kızçeler bugün benim menümde şöööylee;

Sabah : yarım litre su

daha sonra ; 1 yumurta, 5 zeytin, 1/2 kibrit kutusu peynir, 1/2 k.kutusu kaşar peynir ( minik küp halindelerdi), 1 dilim kepek ekmek+çay

Ara: ara yapmadım canım istemedi bişey sanırım yumurta tok tuttu. 1 lt su içtim.

Öğlen : mantar sote vardı. 5 tane kadar mantar + avuç içinin yarısı kadar tavuk göğsü ( belkide daha azdır), patateste vardı içinde yemedim onları , 2 y.kaşığı yoğurt + 1 dilim kepek ekmeği

Ara : sanırım yeşil elma yiycem

Akşam : yarım dilim tam buğday ekmeği + kıvırcık salata olucak. karnıbahar yemiyceeemm sonra çok yiyorum gibi geliyo.. bugünlük bu kadaaan eve gidince spor yapıcam ama onu akşam yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…