Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yeni gelen kızlar hosgeldiniz
bende tanıtım kendimi 7 yıldır kilo problemim var
evli 2 çocuğum var çalışıyorum su an sağlık sorunları yüzünden evdeyim
bol kilo vermek dileğiyle tekrar hoşgeldiniz

günaydın kızlar
geçen hafta 62.900
bu hafta 61.700
giden 1.2
çok moralim bozuldu ben 60 falan görmek istiyorum ama olmadı
kilo veren herkesi tebrik ediyorum

bencede hiç üzülme önemli olan kalıcı olsun..
haftaya inşallah ulaşırsın

kızlaar hedefimi yükselttim, ve buraya başlangıç kilomu girdim artık çizelgeme, nedense hala bi zamanlar 74 kilo oluşumu içime sindiremiyorum

o geçen haftadan kalan ödem di pazartesi 62 idim bugüne kadar sadece 300 gr gitmiş ona canım sıkıldı en az 60.900 olurum diye hesap yapıyordum

olsun bu hafta biraz daha sıkarsın kendini olursun. bende daha fazla kilo vermeyi bekliyodum ama olmadı. Wc problemim çok kötü bu aralar ya tuvaletin yolunu unuttum hemoroidmde var kendimi sıkamıyorum oof off

kızlaar hedefimi yükselttim, ve buraya başlangıç kilomu girdim artık çizelgeme, nedense hala bi zamanlar 74 kilo oluşumu içime sindiremiyorum
bende hedefimi düzelttim güzel oldu
ben demiştim ya dün cep telefonunda şişman bir resmimi gördüm diye çok kızdım kendime..
inşallah bir daha 69 hiç olmam

yağmurcum aralarda kuru kayısı ye.
yada salatalardaki yağ oranını arttır yada sabah 1-2 zeytin ye..
işte diyetin en büyük sorunu bu birde hamilelikte çok oluyor

yağmurcum aralarda kuru kayısı ye.
yada salatalardaki yağ oranını arttır yada sabah 1-2 zeytin ye..
işte diyetin en büyük sorunu bu birde hamilelikte çok oluyor

haklısın şimdi zeytin yiyorum, yağsız salata yiyorum , yağ kullanmıyorum ondan heralde demekki

bende hedefimi düzelttim güzel oldu
ben demiştim ya dün cep telefonunda şişman bir resmimi gördüm diye çok kızdım kendime..
inşallah bir daha 69 hiç olmam

valla bende bakıyorumda bitek yüzümde o farkı görebiliyorum, çevremdekiler toton ve göbüşün gitti diyolar hörgücümden yakıyorum yani basenlerimden

benim nerdeyse 2.5 kilo vermem lazım o da zor yani ben vuruldum siz yola 2y olarak devam edeceksiniz hadi gazamız şimdiden mübarek ola
saçmalamaaa zamann ne gösterceği belli olmuyo, az olsun temz olsun üzülme, her hafta 1.200 gr versen bile süper yol katedersn

günaydın çarşamba tartıldm 67700,bugün tartıldım 66100. yaa sabah yataktan kalkamadm çok halsizdim elim ayağm titredi kendimi mutfağa zor attım. saldırmışım kurabiyelere valla şimdiden böyle olursa yandım kilo milo veremem

3.takım 311. Etap

S_A( 75,0/74,0/0,00/0,00%)
yakar76 (62,8/61,7 /1,2/1,91%)
mattika ( 68,2/67,6/0,6/0,87%)
hilal60300 (63,6/63.6/0,0/0,00%)
CINARINANNESI ( 64,7/ 64,7/ 0,0/0,00%)
BLUEDENIZ ( 56,2/56,1/0,1/0,17)
Yagmur199 (61,9/60,9 /1,0/1,61%)
Yeliz209(61,3 /60,5/0,8/1,30%)
Pembemavii (66,0/66.0/0,0/0,00%)

düzenli paylaşım yapınca 2 hafta sonunda listeye giriceksin. bu verdiğin kilo da ozaman yansıcak listeye.
halsiz bırakıcak şekilde beslenme, halsizlik oluyosa sık sık düzenli yemelisin

evet kızlar dün sabah 67,2 ydim ama bugün 400 gr fazla çıktım. wc sorunundandır umarım.
yağmur kabızlık çok tehlikeli bişey, az az zeytinyağı koy salatalara. sadece kilo verememek değil başka sorunlara da yol açar kabızlık. çöpler atılmalı vücuttan. bende de oluyo hep ama seninki az ve yağsız yemekten olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…