Canım izinli derken nasıl yani, yarın seni izine ayrıldı diye bildirecek olursam 2 hafta izinli kalmalısın. Kabulmü?
İkinci seçenek kilonu aynı yazmak. Ama bunuda 2 kere yapamam sadece bir sefer yaparım
Canım sende kendine iyi bak inşallah herşey gönlünce olur ara sıra uğra mutlaka
doğadanın form çayını aldım bakalım denicemiçme bence bağırsak çalıştırıyor bu defa bebeğin ishal falan olur gerek yok
evet çoook geç kaldımselam kızlar ....şimdi bitki çayımı içtim,ondanmımıdır nedir bilmem bir sıcak oldu:26:
evet kızlar yine yine yeniden motivasyon toparlandı takımca
mattikacım aynen devam,biraz geç bile kaldın böyle hırslanmaya ama aynen devam
aynen dediğim gibi yağmurcumen büyükten en küçüğe tüm boy simitlerim var....yüzme bilmesemde simit sayesinde abartmıyorum3-4 saat denizden çıkmıyorum molası hariç sonrada 'ğe
yeşil çay hiç sevmiyorummdoğadan,bağdat falan..
dr.verdiği için ben içmiştim ama 1 hafta. aklın kalıyorsa yeşil çay içebilirsin birde baharat çayı var oda benim hoşuma gidiyor
nasıl hazırlıyosun bu çayı? neye etkili?form çaylarından çok abartmadan bende içiyorum ,ödem atmaya yardımcı olsun diye ama en güzeli sanıyorum emzirirken sorun olmaz
tarçın ve karanfille kendiniz hazırlayacağınız çay....bir ara ne güzel bu çayı yapıp içiyordum içine 1/2 çay kaşığı bal da ilave ederdim bazen bayadır yapmıyorum.... ben ce en güzeli bu....
evet sabah 8de kahvaltı yapıyorum wc sorunum azaldıbenim yağ oranım çok yüksek çıkmıştı doktor bana sen ne yaptın kendine demişti.
ama sabah apar topar işe gidiyordum uyku kahvaltıdan önce geliyordu
işte 1 poğaça,çay yada nescafe içiyordum meğerse ne hataymış
az da olsa kahvaltı şart..
birde ne kadar erken olursa vücut daha çok çalışıyormuş
hilalcim takımı toparlamaya çalışıyoruz bu yüzden uyardık seni, umarım kırılmadın ya da darılmadın. sen düzenli paylaşım yapan birisin. ama takımda disiplin yok baştan beri, artık bi disiplin olsun diyoruz. baskı hepimizde var. hakkında karar vericek olan sensin ama bi kere uyardık diye gidiyosan gitme. sürekli dereceye giren takımlarda hep böyle uyarılar sert kurallar var, kendi iyiliğimiz için yaniS_A hanım haklısn galiba hergün düzenli paylaşım yaparken 3 gün giremedim elimde olmayan sebeplerden dolayı...
ben artık ayrılmak istiyorum artk diyet lafından bıktım ve buraya girmeye fırsat bulamıyorum gerçekten burda çok güzel kilolar verdim çok teşekkür ediyorum herkese beni dinleyen arkadaşlarıma ama artık kafami dinlemek istiyorum burası bende çok büyük bi baskı yaratiyo hep cuma gununden önce kilo vermeye çalışıyorum ertesi hafta yine kilo alıyorum artık yoruldum kendine iyi bakın inşallah herkes istediği kilolara ulaşır hoşçakalın ...
kaptancım yarın izinli olursam ,önümüzdeki haftada izinli olup; bir dahaki hafta bildirim yapıcam değilmi....eğer öyle olursa izinli olayım.
zorunlu olmasam böyle birşey hiç istemezdimde ne yapacağımı bende şaşırdım....
eğer mesaj için sorun olmaz derseniz bu sabahki kilomu yazayım bildirim yapmış olayım hiç izin kullanmamış olayım ,ne dersin....
bu sabahki kilom :56.1 kg canım....
giden: 100 gr ' cık
mattikacım eğer bir hafta mesaj yazmamam sorun olmazsa hiç izne ayrılmıyayım canım,ama sorun olacaksa yarın izinli olayım,bence daha mantıklı ne dersin....takımdan iki hafta değil 1 hafta ayrı kalmış olurum....
tarçınlı çay: 1 kupa sıcak su+1/2 çay kaşığı toz tarçın(yada 1 çubuk tarçın....iki türlüde denersin....)+4-5 tane karanfil+1/2 çay kaşığı bal ( bal arzuya kalmış) tatlı kırizlerine birebir ....
kaptan daha iyi bilir ama bence izinli olmana gerek yok. bu hafta izinli dersek haftaya listeden çıkıcaksın. sonraki hafta da geliceksin. bi sürü şey. bu haftaki bildirimi yaptın. haftaya da kilosu aynı yazarız. uygun mudur kaptan?
çayı nasıl hazırlıyoruz demleme mi kaynatma mı?
heehhhhh tamam canım aslında istediğimde bu ama mesaj yazamıcamya ben ondan şey ettimdi....ama yok zaten yeterince gevezesin sen bir hafta yazmasan sorun yok diyorsanız hiç izin olayına girmeyelim canım ....bakalım kaptancım ne diyecek....
yok canım....demleme gibi malzemeleri koy kupaya ama balı 1-2 dakka sonra koyarsın....dök kupaya suyu sonra afiyetle iç....ben süzmeden içiyorum .....
bişeyler atıştırmaktansa çay deneyelim bakalım
mekik çekicem birazdan. çekmezsem sorun hesabını kızlar
rainbow hoşgeldin. 2 hafta deneme süren var. takıma alınman için düzenli paylaşım yapman lazım.
önce kendini tanıtsan.
deneme süresi olduğunu biliyorum. düzenli paylaşım yapmaya çalışacağım çocuklardan fırsat bulabilirsem.nasıl tanıtayım kendimi siz sorun ben söyliyim. boyum 1.63, kilom çarşamba tartıldım 67.700
Pembemavii tamam canım seni iki hafta izinli yazarım
Bluedeniz tamam bildirimi yapmış ol sen. Önceden bildirdiğin için mesajda sorun yok önemli olan sebepsiz ortadan kaybolmamak
Sa perşembe menü:
Sabah: special k
Öğlen: 1 sandwich
Akşam: 1 kaçamakama saat daha 5ti..
Şimdide hiçbirşey yemicem çok geç oldu.
Dukan hazırlıkları yapıyorum kızlar. Yarından itibaren kendimi kampa sokacam.
Söz verdim kendime bu iş bitecek. Bitmezsen21 haziranda gidiyorum.
Hernekadar içimdeki ses burdan ayrılma tam anlamıyla ideal kilona ulaşana kadardiyor. Ama ideal kilom 68.. 70 ten 68 e düşmek kolay galiva dimî?
Dukan hazırlıklarına başladım. Yarın atak ve 1. Gün.
Hiç bir diyet anlamıyor beni dukab kadar
Hep bu son bu son dedim ama bu sefer hakikaten son.
Bu arada kızlar ben 3 haftaya gidersem takıma kaptan gerekiyor. Ve aramızdan biri kaptan olursa çok güzel olur...
Mattikacım nee dersiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?