Pembemavii tamam canım seni iki hafta izinli yazarım
Bluedeniz tamam bildirimi yapmış ol sen. Önceden bildirdiğin için mesajda sorun yok önemli olan sebepsiz ortadan kaybolmamak
Sa perşembe menü:
Sabah: special k
Öğlen: 1 sandwich
Akşam: 1 kaçamakama saat daha 5ti..
Şimdide hiçbirşey yemicem çok geç oldu.
Dukan hazırlıkları yapıyorum kızlar. Yarından itibaren kendimi kampa sokacam.
Söz verdim kendime bu iş bitecek. Bitmezsen21 haziranda gidiyorum.
Hernekadar içimdeki ses burdan ayrılma tam anlamıyla ideal kilona ulaşana kadardiyor. Ama ideal kilom 68.. 70 ten 68 e düşmek kolay galiva dimî?
Dukan hazırlıklarına başladım. Yarın atak ve 1. Gün.
Hiç bir diyet anlamıyor beni dukab kadar
Hep bu son bu son dedim ama bu sefer hakikaten son.
Bu arada kızlar ben 3 haftaya gidersem takıma kaptan gerekiyor. Ve aramızdan biri kaptan olursa çok güzel olur...
Mattikacım nee dersiiin
tamam kaptancım....teşekkürler....size bol suhpetli ,keyifli,az kalorili güzel bir hafta diliyorum....kalın sağlıcakla....
Ben takıma yeni geldim :) Daha doğrusu foruma desem daha uygun olur. Beni de aranıza alınnn
tamam kaptancım....teşekkürler....size bol suhpetli ,keyifli,az kalorili güzel bir hafta diliyorum....kalın sağlıcakla....
hoşgeldin. hem foruma hem takıma. ilk mesajdaki kuralları oku mutlaka. hergün düzenli paylaşım yapmalısın.
forumda yenisin diye tereddüt ettim ama tereddütümü haksız çıkar en çok paylaşım yapan sen ol.
bir de kendini tanıtır mısın? kaç kilosun boyun kaç?
Ya benim bir umuda ihtiyacım vardı bir anda kadınlar kulübünü gördüm nette dolanırken. Sonra kaydoldum falan derken burdayım. Tereddütünüz olmasın gerçekten :) Alıştım mı çıkmam... İsmim Emine. Öğrenciyim seneye son sınıf öğrencisi olucam inşallah. 74müşüm meğersem ben kendimi 7 biliyordum -.- Neyse boyum 165 ve yaşım da 21 :) Nasipse şu kilolardan bir an önce kurtulmak istiyorum :) Bu arada teşekkürler ^^
benim boyum da 1.65 senin yaşlarındayken hep 72-74 kiloydum. 2 sene önce güzel kilo verdim 56 ya kadar düştüm. kilolu geçen gençliğime yandım çok. sonra hamilelik doğum yine aldım kiloları. yine vericem de.
avatardan ve nickinden belli genç olduğun, şimdi gençler bunları izliyo
kilo verirsen git elbette. ama veremezsen bırakmayız senikaç senedir burdasın kilo veremeden karne alamadan boynu bükük yollamayız
Ben takıma yeni geldim :) Daha doğrusu foruma desem daha uygun olur. Beni de aranıza alınnn
bu arada ideal kiloya ulaşmadan pes etmek yok
3.takım 311. Etap
S_A( 75,0/74,0/0,00/0,00%)
yakar76 (62,8/62,9 /0,0/0,00%)
mattika ( 68,2/68,2/0,0/0,00%)
hilal60300 (63,6/63.6/0,0/0,00%)
CINARINANNESI ( 64,7/ 64,7/ 0,0/0,00%)
BLUEDENIZ ( 56,2/56,1/0,1/0,00)
Yagmur199 (61,9/61,9 /0,0/0,00%)
Yeliz209(61,3 /60,5/0,8/1,30%)
Pembemavii (66,0/66.0/0,0/0,00%)
Günaydın kızlaaarrr yeni gelen arkadaş hoşgeldin canıminşallah herkes -lerdedir. bu sabahki kilom beni pek tatmin etmedi geçen hafta yüzünden aksamalarım oldu ama haftaya süper gelicemm.
Geçen hafta: 61.900
Bu hafta: 60.900
Giden : tam 1kg
yüzdem: %1.61
listeye ekliycm kendimi hemen
valla bende çok memnun olmadım ama yinede verdik çok şükür
artık haftaya uçmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?