Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet haklısın bundan sonra az da olsa yağ katmam lazım, yağsızlığı hiç bu yönden düşünmemiştim ama kötü oluyo yani

selamlar kızlar
geçen hafta kilom 66.0
bu hafta 65.4
giden 600 gr
çok tatmin etmedi beni verdiğim kilo ama hiç değilse artılarda değilim

kuru kayısı ve incirde mesela kahvaltıdan sonraki öğünda 2 tane yersen iyi geliyor aslında benimde almam lazım sonuçta diyet ürünlerden daha faydalı en azından vitamin falan vardır
birde gece yatmadan önce ıhlamur yada ılık sütte işe yarıyor

ben bu aralr meyvede yemiyorum elma yiyodum en azından faydası oluyodu onunda fiyat 5tl lere çıktı bıraktım neyse bugün salatama azıcık yağ katarım

ben bu aralr meyvede yemiyorum elma yiyodum en azından faydası oluyodu onunda fiyat 5tl lere çıktı bıraktım neyse bugün salatama azıcık yağ katarım

aslında geçen gün doktor demişti tv.de..
kuru inciri zeytinyağına banıp yiyecekmişsin en etkili olanlardan biri oymuş..

Günaydın :) Benim bu hafta birşey yazmam gerekiyor mu bilmiyorum ama en aiclinden yardıma ihtiyacım var nolur bir el atın... Birincisi forumun kullanımının anlatıldığı bir kısım var mı acaba? Ben gülücük vs ekleyemiyorum yazıma tip veremiyorum çok renksiz görünüyor -.- Bir diğeri de bu çizelge nasıl bir zorluktur ya Sistem beni kapı dışarı ediyor her seferinde Lütfen biri bana anlatsın lütfen... ^^

kızlar bu hafta birbirimize gaz verelim bizim haftamız olsun şurda yaza ne kaldı..
hatta yarın başlıyor..1 haziran..

bende senim gibiydim ban çizelge eklemeyi tarif etmişlerdi ..
ama başkan daha güzel anlatır bence ben hep bir yöntemle yapıyorum
dur bugün fazla vaktim yok eğer bilgilere ulaşamazsan ben bulmaya çalışırım ok?

Tamam çok teşekkür ederim :) Bu arada bence de gaz verelim. Ciddi anlamda tontişliği bırakmalıyız ^^ Siz vermişsiniz ama ne güzel... Tü tü tü tü nazar değmesin ^^

kızlar bu hafta birbirimize gaz verelim bizim haftamız olsun şurda yaza ne kaldı..
hatta yarın başlıyor..1 haziran..

50lili kilolar gelsin artıııııkkkkk bu sıcaklarda o yağlar çeklmeezzz, gezmek isteriz tıkanırız nefes nefese kalırıııız ııııyyyyyyyyyy.. (gazıma geeeelll )

diyet gruplarına girince kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bölüm var
ordan yapıp type 3 ü kopyalıyorum kullanıcı kontrol paneline girip profili düzenle kısmında bir yer var oraya yapıştırıyorum oluyor

3.takım 311. Etap

S_A( 75,0/74,0/0,00/0,00%)
yakar76 (62,8/61,7 /1,2/1,91%)
mattika ( 68,2/67,6/0,6/0,87%)
hilal60300 (63,6/63.6/0,0/0,00%)
CINARINANNESI ( 64,7/ 64,7/ 0,0/0,00%)
BLUEDENIZ ( 56,2/56,1/0,1/0,17)
Yagmur199 (61,9/60,9 /1,0/1,61%)
Yeliz209(61,3 /60,5/0,8/1,30%)
Pembemavii (66,0/65,4/0,6/0,90%)

evet ya ben bir yöem buldum her hafta kendimin fotosunu çekcem ..
bakalım fark varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…