evet kızlar dün sabah 67,2 ydim ama bugün 400 gr fazla çıktım. wc sorunundandır umarım.
yağmur kabızlık çok tehlikeli bişey, az az zeytinyağı koy salatalara. sadece kilo verememek değil başka sorunlara da yol açar kabızlık. çöpler atılmalı vücuttan. bende de oluyo hep ama seninki az ve yağsız yemekten olabilir.
selamlar kızlar
geçen hafta kilom 66.0
bu hafta 65.4
giden 600 gr
çok tatmin etmedi beni verdiğim kilo ama hiç değilse artılarda değilim
kızlar ben izine çıkyorumkendinize iyi davranın
inşallah döndüğümde birazcıkta olsa kilo vermiş olarak dönerim
kuru kayısı ve incirde mesela kahvaltıdan sonraki öğünda 2 tane yersen iyi geliyor aslında benimde almam lazım sonuçta diyet ürünlerden daha faydalı en azından vitamin falan vardır
birde gece yatmadan önce ıhlamur yada ılık sütte işe yarıyor
ben bu aralr meyvede yemiyorum elma yiyodum en azından faydası oluyodu onunda fiyat 5tl lere çıktı bıraktımneyse bugün salatama azıcık yağ katarım
Günaydın :) Benim bu hafta birşey yazmam gerekiyor mu bilmiyorum ama en aiclinden yardıma ihtiyacım var nolur bir el atın... Birincisi forumun kullanımının anlatıldığı bir kısım var mı acaba? Ben gülücük vs ekleyemiyorum yazıma tip veremiyorum çok renksiz görünüyor -.- Bir diğeri de bu çizelge nasıl bir zorluktur yaSistem beni kapı dışarı ediyor her seferinde Lütfen biri bana anlatsın lütfen... ^^
bende senim gibiydim ban çizelge eklemeyi tarif etmişlerdi ..
ama başkan daha güzel anlatır bence ben hep bir yöntemle yapıyorum
dur bugün fazla vaktim yok eğer bilgilere ulaşamazsan ben bulmaya çalışırım ok?
kızlar bu hafta birbirimize gaz verelim bizim haftamız olsun şurda yaza ne kaldı..
hatta yarın başlıyor..1 haziran..
iştee çizelgemde olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?