Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hep şey güzel de bu pismanlik ve yarın kaç kilo çıkacağım diye kara kara düşünmek hiç iyi değil

hep şey güzel de bu pismanlik ve yarın kaç kilo çıkacağım diye kara kara düşünmek hiç iyi değil

pişmanlık yok. olumsuz mesaj yok. o psikoloji bi garip hem pişman oluyosun hem nasılsa yedim diye daha da yiyosun.
leslie fln yap bi spor yap. 20 dk spor yapmadan uyuma bugün hiçbiri yağ olmaz yediklerinin

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : 3. TAKIM

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET / HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET / HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET / HAYIR

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET / HAYIR

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET / HAYIR

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET / HAYIR

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET / HAYIR

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET / HAYIR

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET / HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

arkadaşlar bu öneriler oylamaya çıktı. herkes madde madde evet veya hayır diye oylarsa takım sonucunu da paylaşım alanına bildiricez haftaya perşembe

Son düzenleme:
Kizlar nete giremiyorum cepten girdim sorun giderilince girecem
Bugun.
Sabah.kurabiye.su
Oglen.melemen yogurt
Aksam.kuskus salatasi.pogaca

herkese günaydıınnn..
inşalllah güzel az kalorili bol gezmeli bir haftasonu olsun...

Günaydın kızlar bu sabah kalktım ki göbeğim davul gibi olmuş ben bu şekilde aptal aptal devam edersem verdigim kilolari tekrardan alcm Allah göstermesn bida yaa yok yok böyle lafla olmaz bugün tekrardan asilıyorum!...
bide arkadaşım gelin gitcek diye komşular arkadaşlar akrabalar hep yemeğe davet ediyo.
bizim burda gelin olacak kızi arkadaşlariyla davet ediyorlar akşam yine davet var ama ölçüyu kaçırmadan az az yicm oyy nişanima 29 gün kaldııı :26:

yaşın kaç hilal? düğün ne zaman? ne heyecanlısındr şimdi tadını çıkar bu günlerin

arkadaşlar bu öneriler oylamaya çıktı. herkes madde madde evet veya hayır diye oylarsa takım sonucunu da paylaşım alanına bildiricez haftaya perşembe

mattika ben daha takıma alınmış sayılmam bende oylayayım mı?

Daha öncede yazdigim gibi paylasim alaninda bir kac öneri olusturuldu. Simdide bu önerileri liste halinde oylamaya sunuyoruz. Bu oylama sonucunda assagida belirtilen hangi önerilerin Cuma Zayiflama Yarismasi kurallarinda yer alacagina karar verilecek.

Lütfen Hepimiz Assagida bulunan önerileri okuyalim. Ve Her önerinin altina üye adimizi ve Evet veya hayir yazalim. (Assagida benim yaptigim gibi.

Listeyi alinti yaparak herkes oyunu eklesin. Carsamba Aksami oylari sayip, ona göre takim olarak Kurallara EVET veya HAYIR yazip paylasim alanina bildiricem.

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : 3. Takim

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
S_A: EVET

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.

S_A: HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.

günaydın herkese....
bu oylamayı bugün geniş zamanda yapcam ama bazı maddeler kabul olursa yandık
sakın haftasonu diye salmayın kendinizi haa?

Oylamaya yeni üyeler dahil değil..

Yeni üyeler hoşgeldiniz 2 hafta deneme süreciniz olduğu için oylamada oy kullanamıyorsunuz

Kyumi, evet maalesef takımımız cuma cumartesi çok sessiz (

Ve gerçekten 3 mesaj yazılmış pazar güni (

Günaydın kızlaaaaaaaaarrrrr, cumartesi günü kaçamağım olmadı ama dün 3 dilim pizza ve kola yediiim sınavdan çıktım ve kahvaltı istemedi canımız sevglimle bende pizza yiceksek erkenden yiyelim yağ olmasın bana dedim ve saat 12 oluyodu pizza yedik ve o beni gün boyu tok tuttu başka bişey yemedim akşamda arkadaşımn düğünü vardı ordada 1 bardak fanta içtim okadar..

ve 900 gr vermişim ve kilom şuan tam 60.00 cumaya kadar 59ları görücem sanırııımmmm

benimde küçücük kaçamaklarım oldu
ama çok verememişim ama kiloda almamışım.birde malum günlere yaklaşıyorum ondan kendimi şiş hissetmeye başladım galiba..
şu anket işini kopyala yapıştır mı yapcaz yoksa şu maddelere evet şu maddelere hayırmı yazacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…