- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Günaydın kızlaaaaaaaaarrrrr, cumartesi günü kaçamağım olmadı ama dün 3 dilim pizza ve kola yediiimsınavdan çıktım ve kahvaltı istemedi canımız sevglimle bende pizza yiceksek erkenden yiyelim yağ olmasın bana dedim ve saat 12 oluyodu pizza yedik ve o beni gün boyu tok tuttu başka bişey yemedim akşamda arkadaşımn düğünü vardı ordada 1 bardak fanta içtim okadar..
ve 900 gr vermişim ve kilom şuan tam 60.00 cumaya kadar 59ları görücem sanırııımmmm
tv.de duymuştum kaçamak yapacaksanız öğün niyetine yiyin o zaman kilo yapmaz demişlerdi ..
ne güzel arkadaşım inşallah 59 u ucundan bari bu hafta beraber görürüz..
Günaydınlar,,
Tartıda 400 gram eksi görmeme rağmen moralim çok bozuk kızlar...
Ben iradesizin tekiyim moralim yerlerde!!!
Şu kilo işi nekarar canımı sıkıyor anlatamam. Ama bozmadım diyetimi. Devam edecem sonuna kadar. 3 hafta sonra hedefime ulaşmış olmak istiyorum gerekirse aç kalırım!!!
Dur bakalım kaptancım hemen moral bozmak yok..yazın diyet yapmak daha zor bence..
olumsuz düşünmeyelim hepimiz kaçamaklar yapıyoruz insanız sonuçta ama şimdi önümüzdeki günler özellikle bu hafta çok önemli..
bu hafta eğer 59u ucundan görürsem kendime ayakkabı alcam işin işine ödülde koydum artık
ek yerAaa süper fikirmiş bak ben hiç kendime böyle ödül koymamıştımbu arada kızlaaar yüzmeye gidiceem belki akşama kayıt yaptırmaya bile gidebilriiim çok sevindiim
ozmaan bende 59u görürsem yada 58i kendime pantolon alıyım, hala zyıflamak istediğim için pantoln alamıyorum ama artık çoğu bol geliyo. hele dün düğüne giderken başka pantlon giyiyim dedim amanınn çuval gibi oldu çok iğrenç durdu. daha 3 defa bile giymedim onu artık başkaları giyer napalımm..
aslında kızlar aklıma bi fikir geldi, hepimiz artık az çok zayıfladık olmayan kıyafetlerimiz var, ihtiyaç sahipleri varsa göndersek mi? ben buralarda hiç bilmiyorum öyle ihtiyacı olanlar varmı yokmu diye
bencede hedefimize ramak kaldı artık korumak için uğraşıcaz inşallahek yer
olabilir aslında kendimize ödül olarak yiyecek koymayalımda başka herşey olur ..
benimde bazı pantolonlarım bol geliyor biraz ama burda terziler var eteklerimi daraltmayı düşünüyorum pantolonlarımıda verecek yer var burda ama bu işi yaz tatilinde yapcam gardrop kıyafet dolu çoğu işe yaramıyor zaten demiştim benim beden beden hepsi var..
ben geçen gün başarı hikayelerini okudum birisi var kilo vermiş çok ama en son mesajda çok utanıyorum şimdi çok kiloluyum yine yazmış ..
o yüzden hem kilo verelim hemde koruyalım varsın az olsun ama kalıcı olsun..
Herkeslere günaydın.Bu sabah son sınavım var sonrasında burları inleticem. Birçok arkadaşım da benim gibi yeni farketti kadınlar kulübünü onlarla eğlenceli paylaşımlar yapmaya uğraşıcaz. Eghhş sınavım iyi geçsin her şeyi yaparım B forumu yeni bulmakta geç kalmış olsak da neysee öyle iştee... Size afiyet bal köpük şeker olsun gittim şimdilik. :79::80:
üf kızlar kafam çok karıştıı.. yüzmeye giden bi arkadaşla konuştum o bıraktı artık, fitness hocası bu sıcakta aklınızmı yok geliyosnuz spora diyomuş, yüzme hocasıda yüzmeyi öğrettkten sonra bidaha hiç ilgilenmiyomuş, ne yapsam bi ay kadar denesemmi en azından yüzmeyi öğrenrim yoksa hiç spor olmadan hedefime ulaşsamda sıkılaşmadıktan sonra anlamı kalmıycak
haklısın zaten yüzmeyi öğrendkten sonra hoca ilgilenmesede olur ben yüzerim . hiç yoktan iyidir neyse bu aksam gidiyim bi bakıyımbence bir dene..
hem yüzmeyi öğrenirsin hem değişik bir ortam iyi gelir bazen..
belki hoşuna gider devam edersin beğenmezsen gitmezsin ben kışında yüzemem valla çok üşürüm zaten ben düşüncesi bile üşüttü beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?