Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tv.de duymuştum kaçamak yapacaksanız öğün niyetine yiyin o zaman kilo yapmaz demişlerdi ..
ne güzel arkadaşım inşallah 59 u ucundan bari bu hafta beraber görürüz..

Herkese gunaydin..
Cumartesi gunu meyveyi cok yedim onun disinda kacamak yok
200 gram eksideyim. Bu hafta en az 1 kilo vermek istiyorum yeter gramlar
Oglan uyutunca gelirim yine

tv.de duymuştum kaçamak yapacaksanız öğün niyetine yiyin o zaman kilo yapmaz demişlerdi ..
ne güzel arkadaşım inşallah 59 u ucundan bari bu hafta beraber görürüz..

bende haberlerden birinde bi ünlünün kalorisi fazla şeyleri sabahtan tükettiğini gün içinde onları yağa dönüşmeden yaktığını duymuştum o yüzden erken yedim yemeseydim bugün görürdüm aslında ucundanda olsa 59u ama olsun cumaya çok var

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : 3. Takim

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
S_A: EVET
yeliz209:EVET

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.

S_A: HAYIR
yeliz209:HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.

Günaydınlar,,

Tartıda 400 gram eksi görmeme rağmen moralim çok bozuk kızlar...

Ben iradesizin tekiyim moralim yerlerde!!!

Şu kilo işi nekarar canımı sıkıyor anlatamam. Ama bozmadım diyetimi. Devam edecem sonuna kadar. 3 hafta sonra hedefime ulaşmış olmak istiyorum gerekirse aç kalırım!!!

Dur bakalım kaptancım hemen moral bozmak yok..yazın diyet yapmak daha zor bence..
olumsuz düşünmeyelim hepimiz kaçamaklar yapıyoruz insanız sonuçta ama şimdi önümüzdeki günler özellikle bu hafta çok önemli..
bu hafta eğer 59u ucundan görürsem kendime ayakkabı alcam işin işine ödülde koydum artık

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : 3. Takim

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
Yaqmur199: HAYIR

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.

Yaqmur199:EVET

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.

Yaqmur199:HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
Yaqmur199:HAYIR​

hadi bakalım kızlar bu hafta toparlanıp atağa geçelim havalar dahada sıcak olmadan verelim şu kiloları...

Aaa süper fikirmiş bak ben hiç kendime böyle ödül koymamıştım bu arada kızlaaar yüzmeye gidiceem belki akşama kayıt yaptırmaya bile gidebilriiim çok sevindiim
ozmaan bende 59u görürsem yada 58i kendime pantolon alıyım, hala zyıflamak istediğim için pantoln alamıyorum ama artık çoğu bol geliyo. hele dün düğüne giderken başka pantlon giyiyim dedim amanınn çuval gibi oldu çok iğrenç durdu. daha 3 defa bile giymedim onu artık başkaları giyer napalımm..

aslında kızlar aklıma bi fikir geldi, hepimiz artık az çok zayıfladık olmayan kıyafetlerimiz var, ihtiyaç sahipleri varsa göndersek mi? ben buralarda hiç bilmiyorum öyle ihtiyacı olanlar varmı yokmu diye

ek yer
olabilir aslında kendimize ödül olarak yiyecek koymayalımda başka herşey olur ..
benimde bazı pantolonlarım bol geliyor biraz ama burda terziler var eteklerimi daraltmayı düşünüyorum pantolonlarımıda verecek yer var burda ama bu işi yaz tatilinde yapcam gardrop kıyafet dolu çoğu işe yaramıyor zaten demiştim benim beden beden hepsi var..
ben geçen gün başarı hikayelerini okudum birisi var kilo vermiş çok ama en son mesajda çok utanıyorum şimdi çok kiloluyum yine yazmış ..
o yüzden hem kilo verelim hemde koruyalım varsın az olsun ama kalıcı olsun..

bencede hedefimize ramak kaldı artık korumak için uğraşıcaz inşallah ben pek sıkıntı çekiceğimi sanmıyorum yemek konusunda sadece tatlı yeyişim artar o ayrıı

merhaba takım sakinleri
sakinliğinizi bozmak istemezdim ama cezalıyım
ben geçen etapta 1.3 kilo aldım malesef nasıl oldu anlamadım ama
ve takımın tek kilo alanı benim
eğer bi daha kilo alırsam gelip yine yazacağım ve bu çok utanç verici
çok üzgün ve kendime kızgınım
siz lütfen dikkat edin ve kilo almayın ..............

Herkeslere günaydın. Bu sabah son sınavım var sonrasında burları inleticem. Birçok arkadaşım da benim gibi yeni farketti kadınlar kulübünü onlarla eğlenceli paylaşımlar yapmaya uğraşıcaz. Eghhş sınavım iyi geçsin her şeyi yaparım B forumu yeni bulmakta geç kalmış olsak da neysee öyle iştee... Size afiyet bal köpük şeker olsun gittim şimdilik. :79::80:

hadi bakalım.. sınavda başarılar..

bu bizim yakar nerde be ya?
yoksa baklava yedin diye cezamı verdin kendine?
yok yok gel beraber mücadeleye devam...

üf kızlar kafam çok karıştıı.. yüzmeye giden bi arkadaşla konuştum o bıraktı artık, fitness hocası bu sıcakta aklınızmı yok geliyosnuz spora diyomuş, yüzme hocasıda yüzmeyi öğrettkten sonra bidaha hiç ilgilenmiyomuş, ne yapsam bi ay kadar denesemmi en azından yüzmeyi öğrenrim yoksa hiç spor olmadan hedefime ulaşsamda sıkılaşmadıktan sonra anlamı kalmıycak

bence bir dene..
hem yüzmeyi öğrenirsin hem değişik bir ortam iyi gelir bazen..
belki hoşuna gider devam edersin beğenmezsen gitmezsin ben kışında yüzemem valla çok üşürüm zaten ben düşüncesi bile üşüttü beni..

haklısın zaten yüzmeyi öğrendkten sonra hoca ilgilenmesede olur ben yüzerim . hiç yoktan iyidir neyse bu aksam gidiyim bi bakıyım vakit geçmeden başlıyım

hem yüzme çok etkili diyorlar bütün kaslar çalışıyormuş..
benim tek sporum yürüyüş.. oda sıcakta olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…