valla burada yürüyüş yeri olsa sıcak falan dinlemem yürürüm ama öyle bi yer yok. kapımızın önü park ama serseri ve pislik tiplerden çıkıp spor aletlerinde spor bile yapamıyorum. neyse hem yüzme öğrenirim hemde illaki işe yarar öğrenmeye çalışırken bile enerji sarf ederim. bu akşam gidip bakıcam :)hem yüzme çok etkili diyorlar bütün kaslar çalışıyormuş..
benim tek sporum yürüyüş.. oda sıcakta olmuyor..
valla burada yürüyüş yeri olsa sıcak falan dinlemem yürürüm ama öyle bi yer yok. kapımızın önü park ama serseri ve pislik tiplerden çıkıp spor aletlerinde spor bile yapamıyorum. neyse hem yüzme öğrenirim hemde illaki işe yarar öğrenmeye çalışırken bile enerji sarf ederim. bu akşam gidip bakıcam :)
evet kızlar son 2 hafta kaldı okulların kapanmasına..geçen hafta sınavlar çok yoğundum bu hafta sözlüler verilecek..
bazı öğrenciler zayıfladınız mı diye sordu çok mutlu oldum..
marttan beri buradayız galiba ama benim kilo sorunum hemen hemen 5 senedir var inşallah devam edicez ama bu aralar tempom düştü herkes gibi..
çok haklısın monoton takılıyorum ev iş ev iş arada kurs. başka hiç bişeym yok yazda geldi gidiyim bari.bencede git..burda öyle imkanlar yok dediğin gibi yürüyüş yapsan çocuklarla zor,hem gece yürünmüyor tek başına..
olsa bende giderdim valla..heyecan olur hayatında
çok haklısın monoton takılıyorum ev iş ev iş arada kurs. başka hiç bişeym yok yazda geldi gidiyim bari.
banada dün sevgilim diyoki bu ne iyice eridin istemiyorum ben böyle yanak bile kalmamış sıkamıyorum ya kilo al yada böyle kal bozuşucaz falan dedibileğimi tutuyo bunlar ne böyle çirkin oldu ben tombul hallerini seviyodum falan dedi neyse 57den sonra 55 olursam bırakıcam dahada inmem
bana su daha fazla mutluluk verir eminim . ay bak nasıl sevndm şimdi gidicem dayanamıycammzaten spor mutluluk hormonu yapıyormuş..
yağmur bugün senle yazma rekoru kırdık galiba..
kimsecikler yok herkes nerde bee ya?
bende birazdan hazırlanmaya başlayacağım..
3Y bugün 2Y kaldı nideeeeenburda başka gruplarda haftalık mesaj sayısını yazmışlar senle bizim en üst olur galiba ama ben işten fazla yazamıyorum geçersin
kolay gelsin taşınmak çok zor burdada arkadaşlar taşınıyor çok zor eşya toplayıp sarmak..merhaba kızlar
okadar yogunum ki anlatamam
ev esyalarini bir yandan yıkayıp bir yandan paketliyorum
haftasonu eşim geldi o evde diye birşey yapamadım yeme içme işleri manay
onu da gördüm coştum ne kebap kaldı ne tatlı ne de dondurma
kızlar buraya fazla zaman ayıramayacağım
zaten 5 haziran da ayrilmayi planlıyordum benim işler ancak ramazan sonu halolur malum tayin taşınma ve tatil hepsi üst üste geldi daha sonra gene baqlamayı planlıyorum ara ara uğrarım
sa ben takım dan ayriliyorum veda etmiyorumara sıra uğrar rapor veririm şimdi gidip mutfak toplamam gerek
ben kaçar
selam kızlar oğlanı uyuttum uyanır şimdi
temizlik yaptım o arada. bence evi temizleyince çıkıp gitmeliyiz ki kirlenmesin
ara öğün yaptım 2 yenidünya 1 lokma örgü peynirle.
sene sonu toplantısına katılmam gerekiyo göreve başlıyorum bu ay, kilo verememişsin dicekler
gitmesem rapor mu alsam yaaa
yakar geç kalmışsın bugünyeliz yağmur başbaşa kalmış.
diğer takımlar çok sıkı kızlar cidden. burda azıcık uyarı olsa alınganlık oluyo
çok haklısın, bide yeni gelenlerde hemen kaçıyo biz yne biz bize kalıyoruz, öyle oluncada sıkı denetim olmuyooselam kızlar oğlanı uyuttum uyanır şimdi
temizlik yaptım o arada. bence evi temizleyince çıkıp gitmeliyiz ki kirlenmesin
ara öğün yaptım 2 yenidünya 1 lokma örgü peynirle.
sene sonu toplantısına katılmam gerekiyo göreve başlıyorum bu ay, kilo verememişsin dicekler
gitmesem rapor mu alsam yaaa
yakar geç kalmışsın bugünyeliz yağmur başbaşa kalmış.
diğer takımlar çok sıkı kızlar cidden. burda azıcık uyarı olsa alınganlık oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?