motivasyon tam mattika yüksek bir yüzde ile listeye merhaba deme konusunda kararlıyımkiloları bildirin kızlar listeyi ekleyeyim. s_A sen bildirime gelmicek misin? kilosu aynı yazarım o zaman.
yeni arkadaşlarla beraber listemiz hareketlenicek ama haftaya girceksiniz hepiniz listeye.
takıma geldiğiniz kilo
gelecek haftaki kilonuz
ve hedef kilonuzu not alın haftay bunları isticez listeye deneme süreci olan 2 haftada verdiğiniz kilolar yansıcak. listede yokuz diye motivasyonsuzluk yapmayın
geçen hafta kaçtı inşallah haftaya direk 65leri görürsünsabah tartıya çıktım 66.1 gösterdi. sevndim inanamadım indim bi daha çıktım 66.6
tekrar tekrar tartıldım ama vazgeçmedi 666 dan
neyse haftaya hepsi birden gitsin inş.
bence moralini Hiç bozma Sen diyette olup o yerken yemeyince üzülüyor ondan bir an önce ver bitsin istiyordurMattika canım sanada çok ayıp ettim. Benim kilom aynı evet.
Listeyi bugün sen bildirbilirmisin? Annem pazartesi türkiyeye geliyor. Bir sürü hazırlığı bugün yapacaZ
Sizede açıklayayım durumumu...
3 gün önce eşim bana kilo ve zayıflama hakkında demediğini bırakmadı. Ya adam gibi yap kilo ver yada böyle yapma dedi.
Haklıydı. Buda benim canımı çook sıktı ve acıttı.
Bu yüzden ne yapacağımı bilemedim. Ama şimdi eşimi ne ilgilendirir diyetim diyorum ve devam ediyorum.
günaydın kızlar
geçen hafta yavaş yavaş valizimi toplamaya başlamıştımve sonunda gitme vakti geldi de çattı
notlarıma göre takıma 22/02/2013 tarihinde takımda ilk haftam demişim....ve bu geçen süre zarfında nihayet ,şükürler olsun ki hedef kiloma ulaştım....ben kendi adıma 3. takımı çok sevdim ve burda çok güzel bir şey başardım....umarım herkes bir an önce istediği kiloya ulaşır ve bundan sonraki yaşamını sağlıkla vede mutlulukla bir daha hiş şişmanlamadan yaşar....
kocaman sevgiler hepinize
tartıldım 73 görünüyorrrTam bir kilo vay be
gelelim kilo bildirimime;
geçen hafta : 56.1 kg
bu hafta : 55 kg
giden : 1.1 kg
%1.96
geçen hafta 66,100 bu hafta 65,200
kiloları bildirin kızlar listeyi ekleyeyim. s_A sen bildirime gelmicek misin? kilosu aynı yazarım o zaman.
yeni arkadaşlarla beraber listemiz hareketlenicek ama haftaya girceksiniz hepiniz listeye.
takıma geldiğiniz kilo
gelecek haftaki kilonuz
ve hedef kilonuzu not alın haftaya bunları isticez listeye deneme süreci olan 2 haftada verdiğiniz kilolar yansıcak. listede yokuz diye motivasyonsuzluk yapmayın
kaptancımmmmm mezun olmak istiyorummmmmmmmmmmm
tebrik ediyorum canım seni
maşallah çok güzel kilo verdin. püsküüt bu ara yok, gelince karneni hazırlar sanırım.
takıma uğra arada seni özleriz
Çok tebrik ederim ne güzel bir heyecan umarım bir daha hiç kilo alarak gelmezsin buraya ama her zaman ziyarete bekleriz.
Tebrik ederim çok güzel.
Maşallah son kilolarda 1.1 çok güzel bir başarı.
Bu hafta derecedeyiz sanırım tebrik ederim ..
Elektrikler gitmiş veya internette problem olabilir mi ki ?
Malum biz sık sık yaşadığımızdan aklıma ilk bu geldi ..
sen nerdesin arkadaşım sende mi doğudasın?
yağmur neden böyle yaptıki hiç geç kalmazdı....hatta ilk bildirimler ondan gelirdi....önemli birşey yoktur inşallah....
Kıbrıstayım ben internet düzenli her gün gidiyor elektrikte 2-3 günde bir alıştık artık.
Sen neredesin?
bende urfanın bir ilçesinde..
ama kıbrısta bir yıl yaşamıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?