yağmurr kuzum nerdesin. bu saatte gelmiş olurdun hayırdır bişey yok inş.
günaydın kızlar
geçen hafta yavaş yavaş valizimi toplamaya başlamıştımve sonunda gitme vakti geldi de çattı
notlarıma göre takıma 22/02/2013 tarihinde takımda ilk haftam demişim....ve bu geçen süre zarfında nihayet ,şükürler olsun ki hedef kiloma ulaştım....ben kendi adıma 3. takımı çok sevdim ve burda çok güzel bir şey başardım....umarım herkes bir an önce istediği kiloya ulaşır ve bundan sonraki yaşamını sağlıkla vede mutlulukla bir daha hiş şişmanlamadan yaşar....
kocaman sevgiler hepinize
yağmur neden böyle yaptıki hiç geç kalmazdı....hatta ilk bildirimler ondan gelirdi....önemli birşey yoktur inşallah....
burdada elektirk yoktu yine..
bende merak ettim yağmuru inşallah hasta değildir
ne alışmışım ona bomboş geldi sabah burası..
ayy kızlarrr çok duygulandııımm hepiniz birden merak etmişsiniz canlarıııımmmmmevet öyle..valla grupça merak ettik seni..
hadi bakalım benimle aynısın bu hafta napalım yarışalım
öyle ama sende dikkat etsen verirsin herkes veriyor bizmi veremiyecez
ama çok bilinçli olmak lazım
valla az dikkat etmezsem hemen kilo oluyor malesef...
ama zor valla kilo vermek marttan beri burdayız nerdeyse..
valla kızlar ben dün çok sinirlendim 57 olucam sonrada 55ta bırakıcam o derece kızgınm. bi tanıdığım sen kilo veremezsin bünyene yerleşmiş bu saatten sonra boşa uğraşma dedi. 8 kilo verdim dahada veririm bünyeme yerleşmiş olsa onuda vermezdm dedm ama hala vermezsn diye ısrar etti. dahada hırslandım. bu haftada senle yarışalımda süper fark atalım ne dersin ?öyle ama sende dikkat etsen verirsin herkes veriyor bizmi veremiyecez
ama çok bilinçli olmak lazım
valla az dikkat etmezsem hemen kilo oluyor malesef...
ama zor valla kilo vermek marttan beri burdayız nerdeyse..
valla kızlar ben dün çok sinirlendim 57 olucam sonrada 55ta bırakıcam o derece kızgınm. bi tanıdığım sen kilo veremezsin bünyene yerleşmiş bu saatten sonra boşa uğraşma dedi. 8 kilo verdim dahada veririm bünyeme yerleşmiş olsa onuda vermezdm dedm ama hala vermezsn diye ısrar etti. dahada hırslandım. bu haftada senle yarışalımda süper fark atalım ne dersin ?
valla 57den sonra zaten azar azar verip 55te bırakıcam erkek arkadaşım sürekli yeter tombiş olmanı seviyodum ben diyo ama olsun. zaten yarında testlerimi yaptırıp yüzmeye başlıycam ramazana kadar spor spordur. farkımı koyucam inşallah ramazanda kilo almam. ozamana kadar 57 olsam süper olurBen çok seviniyorum böyle şeyler denilince, zaman zaman motivemiz düşünce nasıl ayağa kaldırıyor.
55 ol da sustur söyleyeni ..
valla kızlar ben dün çok sinirlendim 57 olucam sonrada 55ta bırakıcam o derece kızgınm. bi tanıdığım sen kilo veremezsin bünyene yerleşmiş bu saatten sonra boşa uğraşma dedi. 8 kilo verdim dahada veririm bünyeme yerleşmiş olsa onuda vermezdm dedm ama hala vermezsn diye ısrar etti. dahada hırslandım. bu haftada senle yarışalımda süper fark atalım ne dersin ?
valla 57den sonra zaten azar azar verip 55te bırakıcam erkek arkadaşım sürekli yeter tombiş olmanı seviyodum ben diyo ama olsun. zaten yarında testlerimi yaptırıp yüzmeye başlıycam ramazana kadar spor spordur. farkımı koyucam inşallah ramazanda kilo almam. ozamana kadar 57 olsam süper olur
sende yarış bizle canım kilonun aynı olması önemli değil hangmiz daha çok kilo vericez ona bakarız
hedefini herzman öyle tutki daha fazla yaklaşabilesin. bak mesela ben 58.700 desem yeri ama yapamazsam belki üzülürüm, 59 olayım bi inşallaaahhh söylemesi bile güzel 74 ten sonra70 im 67 diyorum ben de
Çok uçmuş olabilirim ama iyidir ..
hedefini herzman öyle tutki daha fazla yaklaşabilesin. bak mesela ben 58.700 desem yeri ama yapamazsam belki üzülürüm, 59 olayım bi inşallaaahhh söylemesi bile güzel 74 ten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?