Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yağmurr kuzum nerdesin. bu saatte gelmiş olurdun hayırdır bişey yok inş.

yağmur neden böyle yaptıki hiç geç kalmazdı....hatta ilk bildirimler ondan gelirdi....önemli birşey yoktur inşallah....

burdada elektirk yoktu yine..
bende merak ettim yağmuru inşallah hasta değildir
ne alışmışım ona bomboş geldi sabah burası..

evet öyle..valla grupça merak ettik seni..
hadi bakalım benimle aynısın bu hafta napalım yarışalım
ayy kızlarrr çok duygulandııımm hepiniz birden merak etmişsiniz canlarıııımmmmm merak etmeyin bişeyim yok bikaç işim vardı tahminimden geç döndüm işee. Bluedeniz seni tebrik ederim canııımmmm inş 2.mezuniyetinde 49kg ile yakın zamanda olur

3. Takım 312. Etap

S_A( 74,0/00,0/0,00/0,00%) kilosu aynı
yakar76 (61,7/00,0/0,00/0,00%) kendi isteği ile ayrıldı
mattika ( 67,6/66,6/1,0/1,48%)
BLUEDENIZ ( 56,1/55/1.1/1.96%) mezun olmak istiyor
Yagmur199 (60,9//60,2/0,700/1,15%)
Yeliz209(60,5 /60,2/0,3 /0,49%)

yelizcim bencede yarışalım bu haftaaa aynı kilodayız bakalım hangimiz 59larda olucaz yarış başlasın ozamannn

öyle ama sende dikkat etsen verirsin herkes veriyor bizmi veremiyecez
ama çok bilinçli olmak lazım
valla az dikkat etmezsem hemen kilo oluyor malesef...
ama zor valla kilo vermek marttan beri burdayız nerdeyse..

karar verdim ya bundan sonrası olur diye düşünüyorum ben karar verene kadar çok zorlanıyorum 2 ayda anca tamam başlıyorum dedim haftaya en az 2 kg ile başlamak istiyorum.

öyle ama sende dikkat etsen verirsin herkes veriyor bizmi veremiyecez
ama çok bilinçli olmak lazım
valla az dikkat etmezsem hemen kilo oluyor malesef...
ama zor valla kilo vermek marttan beri burdayız nerdeyse..
valla kızlar ben dün çok sinirlendim 57 olucam sonrada 55ta bırakıcam o derece kızgınm. bi tanıdığım sen kilo veremezsin bünyene yerleşmiş bu saatten sonra boşa uğraşma dedi. 8 kilo verdim dahada veririm bünyeme yerleşmiş olsa onuda vermezdm dedm ama hala vermezsn diye ısrar etti. dahada hırslandım. bu haftada senle yarışalımda süper fark atalım ne dersin ?

Mattikacım listenin de son halini hesaplayayım dedim sen kontrol edip paylaşırsın ..

3. Takım 312. Etap

S_A( 74,0/00,0/0,00/0,00%)
yakar76 (61,7/00,0/0,00/0,00%) kendi isteği ile ayrıldı
mattika ( 67,6/66,6/1,0/1,48%)
BLUEDENIZ ( 56,1/55/1.1/1.96%)
Yagmur199 (60,9//60,2 /0,7 /1,15%)
Yeliz209(60,5 /60,2/0,3 /0,50%)

TAkım ortalaması : 0.85 %

Yelizin yüzdesi de yuvarlanmamış onu düzelttim yanlış olmamıştır umarım.

Ben çok seviniyorum böyle şeyler denilince, zaman zaman motivemiz düşünce nasıl ayağa kaldırıyor.
55 ol da sustur söyleyeni ..

Bu arada benimle de yarışmak isteyen olursa açığım ..

Ben çok seviniyorum böyle şeyler denilince, zaman zaman motivemiz düşünce nasıl ayağa kaldırıyor.
55 ol da sustur söyleyeni ..
valla 57den sonra zaten azar azar verip 55te bırakıcam erkek arkadaşım sürekli yeter tombiş olmanı seviyodum ben diyo ama olsun. zaten yarında testlerimi yaptırıp yüzmeye başlıycam ramazana kadar spor spordur. farkımı koyucam inşallah ramazanda kilo almam. ozamana kadar 57 olsam süper olur

aman boşver kimseyi takma..
banada diyorlar ama hastalığımız yok çok şükür neden olmasın?sanki herkes doktor

Spor çok etkiler kilonu aynı zamanda sıkılaştırır da, çok daha fazla vermiş gibi gözükürsün.
Benim de eşim kızıyor ne kilo vermesi diye neyse sonunda ikna oldu da 60 diye anlaştık yine de benim içimde de bir 55 hedefi yok değil.

O zaman takımlar arasında ilk 3 ü mesken tutalım kendimize artık ..

70 im 67 diyorum ben de
Çok uçmuş olabilirim ama iyidir ..

70 im 67 diyorum ben de
Çok uçmuş olabilirim ama iyidir ..
hedefini herzman öyle tutki daha fazla yaklaşabilesin. bak mesela ben 58.700 desem yeri ama yapamazsam belki üzülürüm, 59 olayım bi inşallaaahhh söylemesi bile güzel 74 ten sonra

kızlar ben şimdilik kaçıyorum yine gelirim ..

hedefini herzman öyle tutki daha fazla yaklaşabilesin. bak mesela ben 58.700 desem yeri ama yapamazsam belki üzülürüm, 59 olayım bi inşallaaahhh söylemesi bile güzel 74 ten sonra

Ben de o amaçla söyledim bir de şimdi ben de ödem falan vardır yeni başlıyorum ya çok zor olmaz heralde vermem.
Ahh ahh ben de 50leri görsem bir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…