- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
kızlaar size menümü yazıyıım hadi beni eleştirin
sabah: tavuk suyu çorba ekmek yok
Ara : 60 kalori (10 adet) yedim special k
öğlen: 1 porsiyon etli bezelye + 1 dilim kepek ekmek + 1 kase yoğurt ( 1 kasedende azdı ama olsun)
veeeeeeeeee supangleee+ çay
Ara: yemiyi veriyim artık yeter daaa
akşam; kabak salata yoğurt ve azcık peyniir yine ekmek yok.. nasıııl?ay valla supangleden sonra gözlerim açıldı hiç halim yoktu eve gitmek istiyodm valla çok mutlu oldum
Menü gayet güzel olmuş ama bezelyeyi çok sık yememek gerekli diye biliyorum glisemik indeksi yüksek olduğundan çabuk acıktırır.
Tavuk suyu çorba 127 kalori
Special K 60 kalori
Etli bezelye 285 kalori
Kepek ekmek 55 kalori
Yoğurt 90 kalori (1 kase ve yarım yağlı olarak hesapladım :))
Supangle 140 kalori (Az yedim dediğin için yarım porsiyon olarak aldım :))
Akşamı katmadan aldığın toplam kalori 757 :) Kalori takibiyle zayıflayan biri olarak söylüyorum bence gayet iyi :) akşam yediklerini de hesaplardım ama onların miktarlarını anlayamadım
Ben de yediklerimin kalorisini hesaplıyorum ama tabi aynı zamanda protein karbonhidrat dengesine de dikkat etmeli.
Bende geldiğimden beri ilk defa bu kadar canlı görüyorum burayı
Ben geldim hareket mi getirdim ne ..
selam kızlar....bugünkü menümü paylaşayım;
su: +
spor: +1000
kahvaltı:
1.5 dili tam b. ekmeği
2 şekersiz çay
peynir+2 zeytin
1 t.k. reçel
1 domates
ara:
1 şekersiz türk kahvesi
2 kare bitter çiko
öğlen:
1 tabak cacık
1 dilim tam b. ekmeği
1 kupa bitki çayı
ara:
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
4 yulaflı bisküvi
akşam:
1 servis k. melemen
1/2 kase makarna
ara:
kiraz
Akşam makarna pek olmamış bence cuma öncesi, bir de bugün biraz karbonhidrata mı ağırlık vermişsin ?
hah şöyle takım canlanmış biraz.
kyumi mercani hm22 rainbow03 hoşgeldiniz tekrardan, istediğiniz kilo gelmeden de gitmeyin bi yere
Hoşbuldum, inşallah en kısa zamanda istediğimiz kiloya ineriz.
hepiniz birden nereye gittiniz. komşuya gittim yarım poğaça, 1 tanede yağlı galeta yedim. hiç olmadu cuma öncesi. neyse akşamı dengelerim artık.:97::96:
Evet cuma öncesi pek olmamış ama en azından ceza olarak spor yapıp telafi edebilirsin.
Bende akşam yemeği olarak tavuk dönerin sadece tavukları ve salata yedim. Yine kendimi tutamayıp light kola içtim bugün
Light kolanın bir zararı olacağını zannetmiyorum ben afiyet olsun.
kızlar bugün menüm böyle dahada bişey yemem artık su içmek hariçç
Sabah: yarım kase tavuk suyu çorba ekmek yok
Ara: 10tane special k kraker yani 60 kalori
Öğlen : 1 kepçe bezelye yemeği + 1 kaseden az yoğurt+ 1 dilim kepek ekmeği + 3 yemek kaşığı kadar supangleee
Ara: tek şekerli normal çay
Akşam: 1 ufak kabak + 1 ufak salatalık + 3 y kaşığı yoğurt + 1 dilim (baya ufaktı) tam buğday ekmeği ama tadı muhteşeemmmm + 2 yeşil elma ( ufaklar)
vede 1 halley:18: bukadar kızlar. regl oldğum için diyete başladğımdan beri ilk defa tatlı krizim tuttu, ağzım sulandı resmen markettee. .
** yoğurt light yoğurt bu arada.
cuma öncesi olmadı tamam ama hafta sonu muhteşem olucamm, ve cuma günü süper kilo vermiş olcamm
Buna önceden yorum yapmıştım sanki aynı menü ..
sabah:-
ara: yarım poğaça çay,
öğlen:menemen,peynir az ekmek
ara:kuru incir
akşam:
tavuk döner
ayran
hayırlısı bakalım...
Poğaçanın sabah olması iyi olmuş gün içinde erimiş gitmiştir akşam da gayet hafif olmuş yarın güzel bir sonuç alacağını düşünüyorum.