Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende gittim eve geldim birazdan kıyafet işine başlıyorum..şöyle bir dolapları altüst edicem valla..

aslında ben başladığımda iyiydi burası ama çoğu ayrıldı yada izinde.ondan az kaldık

selam kızlar....bugünkü menümü paylaşayım;

su: +

spor: + 1000

kahvaltı:
1.5 dili tam b. ekmeği
2 şekersiz çay
peynir+2 zeytin
1 t.k. reçel
1 domates

ara:
1 şekersiz türk kahvesi
2 kare bitter çiko

öğlen:
1 tabak cacık
1 dilim tam b. ekmeği
1 kupa bitki çayı

ara:
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
4 yulaflı bisküvi

akşam:
1 servis k. melemen
1/2 kase makarna

ara:
kiraz

Selaaaam,

İndirim günleri yaklaşıyor ve çok yoğun çalışıyorum. Molalarımız çok ksaldı( fazla yazamıyorum akşama burdayımmm

hah şöyle takım canlanmış biraz.
kyumi mercani h22 rainbow03 hoşgeldiniz tekrardan, istediğiniz kilo gelmeden de gitmeyin bi yere

hepiniz birden nereye gittiniz. komşuya gittim yarım poğaça, 1 tanede yağlı galeta yedim. hiç olmadu cuma öncesi. neyse akşamı dengelerim artık.:97::96:

Bende akşam yemeği olarak tavuk dönerin sadece tavukları ve salata yedim. Yine kendimi tutamayıp light kola içtim bugün

of yoruldum valla..bütün kıyafetleri elden geçirdim bol gelenleri ayırdım..
neyse üstümden büyük yük kalktı..
haftasonuda mutfağı temizlersem oldu bu iş..
bende arada soda içtim inşallah bir zararı yoktur..

öylesine mi bir şey mi oldu?
valla ben bu aralar okul,evrak işleri yok ev temizliği öyle yoğunumki..
işe başlayınca belkide özlersin bu günleri

çalışmaya alışmış olana evde olmak da zor. şimdi de oğlumla olmaya alıştım onu başkasına bırakmak zor olcak.
böyle şeyleri düşünürken sıkıntı bastı birden.
şimdi okula gidiyo olsam sevinçten uçuyo olurdum tatil geldi diye
insanoğluna da yaranılmaz ki

kızlar bugün menüm böyle dahada bişey yemem artık su içmek hariçç

Sabah: yarım kase tavuk suyu çorba ekmek yok

Ara: 10tane special k kraker yani 60 kalori

Öğlen : 1 kepçe bezelye yemeği + 1 kaseden az yoğurt+ 1 dilim kepek ekmeği + 3 yemek kaşığı kadar supangleee

Ara: tek şekerli normal çay

Akşam: 1 ufak kabak + 1 ufak salatalık + 3 y kaşığı yoğurt + 1 dilim (baya ufaktı) tam buğday ekmeği ama tadı muhteşeemmmm + 2 yeşil elma ( ufaklar)
vede 1 halley:18: bukadar kızlar. regl oldğum için diyete başladğımdan beri ilk defa tatlı krizim tuttu, ağzım sulandı resmen markettee. .

** yoğurt light yoğurt bu arada.

cuma öncesi olmadı tamam ama hafta sonu muhteşem olucamm, ve cuma günü süper kilo vermiş olcamm

bende öyle arkadaşım bu hafta tam yapamadım istediklerimi ama cuma gününden itibaren bende sıkı tutcam

sabah:-
ara: yarım poğaça çay,
öğlen:menemen,peynir az ekmek
ara:kuru incir
akşam:
tavuk döner
ayran
hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…