keşke bende hiç aç olmasamama feci derecede açııııııııımmmm, su içtim biraz kesti şimdi ama eve gidene kadar yine acıkırım
çok Iyi olmus hem hafif hem erken ilerleyen saatlerde de süt ayran bitki çayı falan takviye edersin olmadı :)bugün akşam için taze fasulye yaptım ve yedim bile..
1 ince dilim ekmek ve az yoğurt ..
inşallah kendimi akşamın ilerleyen saatlerinde tutabilirim 1 bardak sütle geçiştirmeyi düşünüyorum inşallah..
Selamlaaar, işimin arasında 5 dakikalık mola verip geldim. 2 afta sonra izine ayrılıyorum.
Ve bu iki hafta hep burdayım şu çelişkili günlerden kurtuldum ve ben diyetime zayıflamama bakarın arkadaş diyorum. Akşam burdayım hepinize cevap yazacammm
Bugün bir magazaya gittim sk sk ordan alisveris yaparim. Seviyorum oranin kiyafetlerini... Daha dogrusu seviyor-dum. Bugün tekrar gittim oraya. Hatta isminide aciklayayim C&A bu magazayi hepiniz taniyorsunuzdur. Alisveris yapabilecek okadar magaza varkken neden orayi tercih ettigimde malum. Kilolar. Bugün kardesime kiyafet almak icin oraya gittik o benden daha kötü durumda 1,66 boya 92 kilo! E bende baktim bi kac sey denedim. Su siralar moda olan kolsuz gömleklerden alacaktim. 38 beden denedim gögüs kismi göbek kismi süper. Ama alt tarafi son dügmesi skyor ve kapanmiyor... Basenler!! Nedir su koca totodan cektigim.
Bulüzleri genede alacaktim.. 2 haftada hafif bir incelirim umudu ile. sonra ne göreyim annemin bir arkadasi (50 küsür yasinda ) benim aldiklarimin birebir aynisini kasada ayirtiyor. Ve orda kasada kendime birsey almaktan vazgectim. Kardesime olanlari ödedim ve ciktim ordan.
Eve geldim. annemin evine. Moral sifir. Bu durumu annemede anlattim.
Ve bir karar verdim. annemin isini bitirince markete gittim. sirasiyla sunlari aldim:
Süt, Yogurt, Balik, Tavuk, Somon füme, yagsiz peynir ve yagsiz krem peynir. Yarin sirf protein diyetine basliyorum. Adini dukan diyeti koymayacagim. Bu benim icin bir sok diyet.
Bahaneleri tarihe gömüyorum.
Türkiyeye gidecem tam 2 hafta sonra. Ve zayiflayacagim. Kendime güveniyorum yapacagim diyete güveniyorum ben basaracagim!!!
türkiyedede kendime ski kurallar koydum bile. Zaten adananin sicaginda yagli seyleri pek yiyemiyorum. buda iyi bir sey.
sizde desteklerinizi esirgemeyin lütfen.
Bu kararlılığınızdan dolayı sizi tebrik ediyorumEmeğinizin ve kararlılığınızın karşılığını alırsınız inşallah :109:
Bugün bir magazaya gittim sk sk ordan alisveris yaparim. Seviyorum oranin kiyafetlerini... Daha dogrusu seviyor-dum. Bugün tekrar gittim oraya. Hatta isminide aciklayayim C&A bu magazayi hepiniz taniyorsunuzdur. Alisveris yapabilecek okadar magaza varkken neden orayi tercih ettigimde malum. Kilolar. Bugün kardesime kiyafet almak icin oraya gittik o benden daha kötü durumda 1,66 boya 92 kilo! E bende baktim bi kac sey denedim. Su siralar moda olan kolsuz gömleklerden alacaktim. 38 beden denedim gögüs kismi göbek kismi süper. Ama alt tarafi son dügmesi skyor ve kapanmiyor... Basenler!! Nedir su koca totodan cektigim.
Bulüzleri genede alacaktim.. 2 haftada hafif bir incelirim umudu ile. sonra ne göreyim annemin bir arkadasi (50 küsür yasinda ) benim aldiklarimin birebir aynisini kasada ayirtiyor. Ve orda kasada kendime birsey almaktan vazgectim. Kardesime olanlari ödedim ve ciktim ordan.
Eve geldim. annemin evine. Moral sifir. Bu durumu annemede anlattim.
Ve bir karar verdim. annemin isini bitirince markete gittim. sirasiyla sunlari aldim:
Süt, Yogurt, Balik, Tavuk, Somon füme, yagsiz peynir ve yagsiz krem peynir. Yarin sirf protein diyetine basliyorum. Adini dukan diyeti koymayacagim. Bu benim icin bir sok diyet.
Bahaneleri tarihe gömüyorum.
Türkiyeye gidecem tam 2 hafta sonra. Ve zayiflayacagim. Kendime güveniyorum yapacagim diyete güveniyorum ben basaracagim!!!
türkiyedede kendime ski kurallar koydum bile. Zaten adananin sicaginda yagli seyleri pek yiyemiyorum. buda iyi bir sey.
sizde desteklerinizi esirgemeyin lütfen.
çok güzel bir karar almışsın tebrik ederim ama bence kendini bu kadar elestirecek kadar kilon olduğunu düşünmüyorum. Boyun kaç ? Tabiki kilo ver ama bunu vücudunu severek yap. Sen onu sev Ona Iyi davran ki o da sana istediğini kolayca versin. Önemli bir şey düşünce gücü nilgün ve yasemin soysalin kitaplarını okuyabilirsin bu konu da ..
Ah bu vücudun nesini seveyim? Boyun 176 canım...
Menümü yazayım ben :
Sabah :
- 2 dilim etimek
- 1 dilim sucuk
- domates
- biber
- yarım dilim peynir
- yarım dilim kaşar
Akşam :
- 1 avuç kiraz
Su : 2.5 litre daha içerim
Niye böyle oldu anlamadım bugün hiç yiyesim yoktu midem biraz rahatsız ondan olabilir umarım yarın daha güzel olur ..
geçmiş olsun.. keşke benim midem de rahatsız olaydı bu akşam
Ne yedin bakalım çıkar günahını :)
cidden çok olmus akşam balık çok Iyi olurmuş banya ile çorba da iyiymiş de neyse bugün cuma eğer hafta sonu kaçamak yapmazsan dengelenmiş olur. Çok aç kalmak Bundan kötü oluyor ıştesabah:
peynirli 1 yumurta
3-4 zeytin
domates salatalık
1 tk reçel
1 dilim uno denge
ara: yoğurt
öğle:
2 dilim unodan peynirli tost
ayran, domates salatalık
akşam:
1 kase şehriye çorbası
1 tabak kuru bamya
2 yk pirinç pilavı
2 tane biber dolması
akşam çok gecikti, çok acıkınca durduramadım kendimi. hiç lezzet de almadım dolmalardan. bu bana ders olsun bi daha böyle olmasın
ben çok severim kuru kayısıyı, şimdi normali çıktı da yemiyorum. bahsedildiği kadar da kötülüğünü görmedim benkuru kayısınin şeker oranı baya yüksek hem karnını açıktırir hem de kilo olarak döner onun yerine 1 kuru kayısıyı ıslatıp kakaoya batırıp yersen tatlı ihtiyacına Iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?