- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
bende bi aksilk olmazsa salı günü ilk yüzme dersime başlıycambende inşallah ..akşam yürüyüşümü başlatayım bari
aynen canım dukan tarzı beslenince bende kilo almıyorum aksine veriyorumben şunu fark ettim ..
et ve salata ağırlıklı beslenince sanki daha güzel kilo veriyorum..
proteinler uzun süre midede kaldığı için insan acıkmıyo, ama sebzeler hemen eridiği için insan hemen acıkıyo. valla çakma dukancığma devam edicem benevet hem sebze beni çok acıktırıyor
proteinler uzun süre midede kaldığı için insan acıkmıyo, ama sebzeler hemen eridiği için insan hemen acıkıyo. valla çakma dukancığma devam edicem benzaten mesela evde et varsa hemen et yemeği yapıyorum yoksa kabak yoğurt. et yeyince hiç korkmuyorum kilo alırmıyım diye ama diğerlerinde kısıyorum mecbr kendmi
Leslie Sansone yapıp fayda gören var mı :44:
Sanki Jilian Micheals ile daha iyi inceliyor gibiydim :44:
leslie yapmadım hiç. yürüyüşe denk diye okudum koşu bandım var.
jilian yaptım sadece 6 gün. çok güzel sıkılaşmştım. ama dizimi acıttım. biraz daha kilo verince yine yapıcam.
jilian kas yaptırdığı için görüntün çok değişir. leslie kardiyo sadece
Kesinlikle protein ağırlıklı beslenmek etkiliyor. Ama onu da ayrı pişirmek yor geliyor eşimle ben yağsız yerim normalde de eşim de herşeyi bol yağlı seviyor .ben şunu fark ettim ..
et ve salata ağırlıklı beslenince sanki daha güzel kilo veriyorum..
5 mesajı çok geçiyorum menümu de geç saatte yazarım ilave bir şeY olursa diye ama kimse geçmişi yorumlamıyor dün geçmişi okudum tek Tek cevap yazdım menümu yazdım ama Hiç menüm eleştirilmemis bile ki çok kötüydü.S_A bikaç gün izin istedi.
mattika
yeliz
yağmur
mercani
kyumi
rainbow
h22
yakar ayrıldı
bluedeniz mezun oldu
üyelerimiz bu kadar
5 mesaj yazmayan menü yazmayan olmasın
takipteyim
Ikisini de yaptım leslie kardiyo ağırlı olduğundan tartıyı daha çok etkiler lilian sıkılaştırırLeslie Sansone yapıp fayda gören var mı :44:
Sanki Jilian Micheals ile daha iyi inceliyor gibiydim :44:
ben de akşam ne yapsam diyorum balığı 2 gün önce yedik taze fasulye yapabilirim ben Hiç aç değilim zaten bugün.öğlen iki dilim uno ekmekle tost yaptım tokum şu an ama akşama ne pişirsem derdi yok mu. hem doyursun hem kalorisiz olsun. dediğiniz gibi en iyisi et.
balık yemeye mi gitsek bugüneşimi kandırsam
keşke bende hiç aç olmasamben de akşam ne yapsam diyorum balığı 2 gün önce yedik taze fasulye yapabilirim ben Hiç aç değilim zaten bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?