- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
gayet dengeli bir menü olmus afiyet olsunselam kızlar
menümü ara ara yazdım bugün iyiydim sonunda regl oldum rahatladım artık..
sabah:haşlanmış yumurta
3 zeytin ,1 dilim ekmek. çaya
ara:-
öğlen:tavuk dönerin içi,az ekmek,salata,
ara:1 dilim karpuz
akşam:taze f.,yoğurt,ekmek
ara:1b. çay bardağı süt
çok güzel bir baslangıc olmus hadi bakalım görelim SeniGünaydııın
Sabah kalktım ve kendime balık pişirdim. İşe götürüyorum şimdi.
Evin içi azıcık koktu eşim uyuyordu farketti hemenbalkon kapısını açık bıraktım bende :)
Dün alışverişten sora çok iyi hissettim kendini.
SA cumartesi menü:
Sabah: yağsız süt, yağsız peynir
Ara: yağsız yoğurt
Öğlen: ızgara balık
Arada: yağsız yoğurt
Akşam: tavuk olur büyük ihtimal. Bugün 3 litre suyumu içtim.
Sabah istasyona yürüdüm tam 20 dakika 1,4 kilometre! :)
Bir cumartesi diyete başladım ama bu son çarem...
günaydın güzel bir gün olsun Herkes içinherkese günaydınnaz kalorili güzel bir gün ve haftasonu diliyorum..
selam kızlar. haftasonu diye salmak yok. kaçamak yapmak yok
pazartesi takım içi tartılma var, kilo almak yok.
2 haftadır ikinci oluyoruzbu hafta yeni üyelerimiz de listeye gircek birinci olalım artık
kuru kayısınin şeker oranı baya yüksek hem karnını açıktırir hem de kilo olarak döner onun yerine 1 kuru kayısıyı ıslatıp kakaoya batırıp yersen tatlı ihtiyacına Iyi gelir
canm tatlı ihtiyacı için değil wc ihtiyacı için yiyorumhaftada 1 falan giriyorumda yinede senin söylediğinide deniycem tadn merak ettim
o problem için ne yesen haklısın ben çok çektim sonunda tesadüfen çözüm buldum burada da paylasayım belki işine yarayan olur. Ben artık 15 günde bir ilaç içerek cıkabilıyordum tuvalete. Sonrasında tibet yogasina başladım böyle bir etkisi olduğunu bilmedigimden yediklerimi inceliyor ama bulamıyordum sonra tibet yogasinin bu etkisini okuyunca anladım ve şu an Her gün düzenli çıkıyorum ve o kadar mutlu ediyor ki beni, bunu ancak çeken anlar.
o nasıl birşey?merak ettim..
cakraları düzenleyen hareketler bunlar bağışıklık sistemini güçlendiriyor vücuttan toksin atımını sağlıyor saçların uzama hızını arttırıyor ve 20 yaşlarındaki sağlıklı bir insanın vücuduna sahip oluyorsun hatta beyaz saçların bile siyaha dönüşmesini sağlıyor 5 basit hareket var 3 tekrar ile başlayıp Her hafta 2 arttırarak 21 tekrara çıkıp hayat boyu Devam ettiriyorsun ve 21 tekrarı bile sadece 10 dakikanı alıyor. Telefondan yazdığımdan hareketleri paylasamıyorum ama tibetin 5 hareketi diye aratabilirsin
h22 haftasonu paylaşım zorunluluğu yok ve çoğumuz haftasonu kaçamak yapıyoruz. çözümü pazt tartılıp takıma bildirmekte bulduk. yoksa 2 gün kilo al haftaiçi ver aynı yerde sayıyorduk. yeni üyeler de pazt kilo bildirimine katılsın tabi ki. amaç kaçamak yapmayı engellemek
selam kızlar dışardaydık bugün. hemen menümü yazayım
sabah:
2 dilim uno denge
1 yum, peynir, 4 zeytin
3 tk pekmez
1 tk susam ezmesi
ara: 2 ceviz
öğle:
köfte
ayran, salata
ara: 5 kayısı
akşam:
yarım yumurta, peynir, 3 zeytin, yoğurt
domates, salatalık
su tamam
spor yok
selm kızlar bugün sürekli dışardaydım yeni geldim, kahvaltımı evde yaptım ama sonrası fenaa.
sabah: 2 poğaça, 1 kk peynir, 2 çay, 2 çatal salatalık ve domates,
ara: yok
öğlen: yok
ara: 1 maraş dondurması baya iyiydi yani az buz değildi, herkes diyetmi yapıyon flan dediği için aldım yedim,
Akşam yok.
ceza amaçlı yememezlk yapmadım, midem kötü oldu ve yiyemiyorum üşüttüm sanırım, yiyecek halm yok yanii
dondurmanın nasıl kalorisi yok canm onu anlamadımdondurmanın kalorisi olmadığından dolayı diyetin en iyi tatlısı bence. Midende umarım bir an önce iyileşir bende aynı durumdayım çok iyi anlıyorum seni. Eşim nane limon yapıp getirdi o biraz rahatlattı tavsiye ederim.
pekmez baya kalorili bişey. bende yanlış şeylerden hiç yememe takıntısı vardı. çocukla yemek yapamaz da makarna yersem makarna yedim artık iflah olmam diye tabak tabak makarna yiyordum. şimdi mantığımı değiştirdim. herşeyden yiyebilirim. önemli olan ölçüsü ve saati. bir de yüksek kalorili bişeyse sık sık yememek önemli.Tamam o halde pazartesi bildiririm kilomu.
pekmezin besin değerlerinin nasıl olduğunu bilmediğimden ona yorum yapamıyorum. Kayısının sana zararı olmadığını söylemiştin zaten o nedenle gayet iyi olmuş.
dondurmanın kalorisi olmadığından dolayı diyetin en iyi tatlısı bence. Midende umarım bir an önce iyileşir bende aynı durumdayım çok iyi anlıyorum seni. Eşim nane limon yapıp getirdi o biraz rahatlattı tavsiye ederim.
ara öğün yapmıyo musun, midenden dolayı mı?Menümü de yazayım çıkayım ben midem kötü durumda.
Kahvaltı:
2 yumurta omlet
Domates
Salatalık
1 dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
Akşam:
Yarım porsiyon iskender (ekmekleri hariç)
1 adet incik
1 bardak ayran
Salata
Bugün genel olarak suyum az oldu 1,5 litrede kaldı ilerleyen saatlerde telafi etmeye çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?