Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

niye başkasını mutlu etmek için kendini yıpratyorsun önemli olan senin mutlu olman nasıl küfür ettiriyorsun kendine

Herkese selamlar :)

Sabah tartıldım 56.9 çıktım. Dün 3 dilim çikolatalı pasta ve börek yediğim halde 300 gram vermek mutlu etti beni :)

insan asla değişmiyor..o zaman senin için hayırlısı bu inan kesinlikle affetme...

şimdiden kırıyorsa evlenince döver sanırım..

niye başkasını mutlu etmek için kendini yıpratyorsun önemli olan senin mutlu olman nasıl küfür ettiriyorsun kendine
zaten barışmak istesede ben barışçağmı sanmıyorum, ilerisini düşününce zaten en mantıklısı bu ayrılık.. seviyosan susuyosun, yada ben çok sustum herşeye tmm dedm, hatalı o olsa ble ben özür dilycek kadar çok sevdim. ama artık yoruldum, pişman olp geri dönsede bitti bendeki yeri

Sabah tartıldım 56.9 çıktım. Dün 3 dilim çikolatalı pasta ve börek yediğim halde 300 gram vermek mutlu etti beni :)

oo ne güzel bende hergün tartılıyordum cumadan cumaya tartılacam artık banada hergün 300gr vermek nasip olur inşallah

menüm
sabahatatesli yumurta peynir zeytin domates salatalık yeşil çay
öğle: 1 tabak makarna
akşam:salata

oo ne güzel bende hergün tartılıyordum cumadan cumaya tartılacam artık banada hergün 300gr vermek nasip olur inşallah

56 ları görmeyeli çok olmuştu bana da moral oldu bu Bu haftadan sonra izinli sayılıcam 56 ile izine çıkmak istiyorum

bugnkü menüm,

Sabah: yok

Ara yok

öğlen: 1 minik tavuk but biraz patates kızartması (çokdeğil) + azcık salata yağsız + 1 plastk bardk ayran

Ara yok

akşam 1tane nati mex mi ne o çikolatadan.. sevglmle görüştük ve tmamen bitti, 2 lafını kaldıramadım, moralm bozuk bşey yicek halm yok

bence bu günü mutlaka yarın dengelemelisin, ipin ucu baya kaçmış yarın biraz proteine ağırlık ver ki canım tartı artı göstermesin

Kaçtı ki ne kaçtı hiç sorma ..

inanırmısın hiç bi sebep yok, parmağndaki o yüzüğü at ben attım anlamı kalmadı taşıma boşuna diye bi mesaj çekmiş, bdahada cvap vermedi öylece bitti... hala inanamıyorum

Mutlaka vardır bir nedeni ve öğrenirsin bence. 3 yılın sonunda açıklama bile yapmaması çok kırıcı. KArşılaşma şansınız falan yok mu?Ya da ortak arkadaş? Yanlış hatırlamıyorsam daha geçen hafta yemeğe gitmiştiniz, sık zaman geçiriyordunuz ..

Çok aşırı abarttım ama tartılmadım da 2-3 gündür.

Artık sınavda nasıl efor sarfettiysem

İşin içinde aşk olunca mantık geride kalır ama emin ol o da senin gibi hissediyorsa, aklını başına alır, hatalarını görmek için fırsatı olur sonrası kısmet tabi ..

menüm
sabahatatesli yumurta peynir zeytin domates salatalık yeşil çay
öğle: 1 tabak makarna
akşam:salata
Çok iyi dengelemişsin afiyet olsun.

Menün yok zaten, böyle zamanlarda biraz tatlının da zararı olmaz bence de zaten, umarım hakkında hayırlısı budur.

Malum sınavda çakmıştım şimdi de terkedildim :26:

Menüm:

Sabah: Yok
Öğle: Kuru yufkalı yağsız börekimsi bişey ne olduğunu bende çözemedim :)
Ara: Dondurma
Akşam: Köfte, ekmek, karpuz

Eğer akşam yemeğinden önce terkedilsem bu kadar yemezdim

Bugün benim de canım sıkkın biraz, eşimin ayağına ufak bir operasyon yapıldı, benim etimdem et koparıldı sanki, ağrısı da çok o yüzden bir kaç gün çok sık giremeyebilirim, şimdi ilaçla biraz uyuyunca baktım.

Menümü de yazayım ..

Sabah :

- yok

Öğle :

- Tavuk ızgara
- Salata
- Lİght kola
- Az patates

Akşam :

- Yok

Su da çok içemedim bugün ancak 1.5 litre içmeye çalışırım yine ..

Afiyet olsun, nasıl ya sende mi sevgilinden ayrıldın ? Hayırdır ne var bu sıralarda erkeklerde ..

Geçmiş olsun ......

Afiyet olsun, nasıl ya sende mi sevgilinden ayrıldın ? Hayırdır ne var bu sıralarda erkeklerde ..

Ayrılmadım resmen terkedildim. Annenle aynı evde oturmam dedim diye birbirimize uygun olmadığımıza karar verdi beyfendi.

böyle uzun süreli ilişkilerin bir anda bitmesi insanı hayal kırıklığına uğratıyor, bunun için mi emek verdim ben diyor insan, geçirdiği zamana, harcadığı emeğe acıyor, canın yanıyor muhtemelen ama geçicek... senin için daha hayırlı olacak... o kadar küfrediyordu falan diyorsun, gerçekten seven insan böyle mi davranır sevgilisine....üzülme sen çok daha iyilerine layıksın....

protein yenirse sadece hızlı kilomu verilir???
örneğin sadece hai şu dönerek pişen tavuktan yesek bir gün hızlı kilo verilir mi?
saf proteinle beslenilirse evet hızlı verilir, ama bırakınca aynı hızda geri alırsın, ömür boyu proteinle beslenemezsin ayrıca, böbreklere çok fazla zarar verir..
o pişen tavuklardan gün boyu ye,derisi hariç, ertesi gün kesin eksi görürsün ama dediğim gibi kalıcı eksi değil, o yüzden hiç yapma bence...biizim günlük değil kalıcı kilo vermelere ihtiyacımız var...
56 ları görmeyeli çok olmuştu bana da moral oldu bu Bu haftadan sonra izinli sayılıcam 56 ile izine çıkmak istiyorum

bana da nasip olur inşallah o 56, lar....

bugünkü menü: sabah:light sütle yapılmış nescafe
öğle: 1 tane yağsız karnıyarık
ara:1 paket special k kraker, 2 top light dondurma
akşam:ton balıklı salata

spor yapamadım bugün , sabahtan beri okuldaydım sonra kendime nikahta giymek için elbise bakmaya gittim....pofff olmuyor ya, beyaz elbise bana güzel durmuyor, basenlerim çok çıkıyor
çok yorgunum ama 21.30 da başlayacağım sporuma inşallah...

Ayrılmadım resmen terkedildim. Annenle aynı evde oturmam dedim diye birbirimize uygun olmadığımıza karar verdi beyfendi.

Çok ilginç ya ama madem öyle düşünüyor, evlilik falan düşünmesin otursun annesinin dizinin dibinden, ayrıca o kadar aşırı düşkünse ileride mutlaka problemler olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…