bana ettiği küfürleri hakaretleri duysan taa başında bitir derdn emn ol canım, 3 senedir oakdar çok şeye sustumki inanamazsın, artık takatim yok, çnkü hergün canımı yakıyo, o mutlu olsun dye uğraşmaktn bıktmm
insan asla değişmiyor..o zaman senin için hayırlısı bu inan kesinlikle affetme...
şimdiden kırıyorsa evlenince döver sanırım..
zaten barışmak istesede ben barışçağmı sanmıyorum, ilerisini düşününce zaten en mantıklısı bu ayrılık.. seviyosan susuyosun, yada ben çok sustum herşeye tmm dedm, hatalı o olsa ble ben özür dilycek kadar çok sevdim. ama artık yoruldum, pişman olp geri dönsede bitti bendeki yeriniye başkasını mutlu etmek için kendini yıpratyorsun önemli olan senin mutlu olman nasıl küfür ettiriyorsun kendine
Herkese selamlar :)
Sabah tartıldım 56.9 çıktım. Dün 3 dilim çikolatalı pasta ve börek yediğim halde 300 gram vermek mutlu etti beni :)
oo ne güzelbende hergün tartılıyordum cumadan cumaya tartılacam artık banada hergün 300gr vermek nasip olur inşallah
56 ları görmeyeli çok olmuştu bana da moral oldu buBu haftadan sonra izinli sayılıcam 56 ile izine çıkmak istiyorum
bence bu günü mutlaka yarın dengelemelisin, ipin ucu baya kaçmışyarın biraz proteine ağırlık ver ki canım tartı artı göstermesin
inanırmısın hiç bi sebep yok, parmağndaki o yüzüğü at ben attım anlamı kalmadı taşıma boşuna diye bi mesaj çekmiş, bdahada cvap vermedi öylece bitti... hala inanamıyorum
sık
oooo hep karbonhidrat olmuş bol bol kalori amannn dün benimde öyleydi abarttıkça abarttm ama bugün topladım kendimi cumaya kadar 2 kilo gitsin istiyorum
yaa ben çok kızıyorum böyle yapanlara karşına çıkıp sorunu neyse söylemesi gerekir 3 yıl yaşanmışlık var beraber birşeyler paylaşılmış sevgili değil arkadaş bile olsan böyle bitirilmezo öyle yapyorsa sende hiç umursama bırak derdi neyse gelsin söylesin. takma kafana bak ne güzel zayflamşsın çık alışverişe gez toz
Herkese selamlar :)
Sabah tartıldım 56.9 çıktım. Dün 3 dilim çikolatalı pasta ve börek yediğim halde 300 gram vermek mutlu etti beni :)
zaten barışmak istesede ben barışçağmı sanmıyorum, ilerisini düşününce zaten en mantıklısı bu ayrılık.. seviyosan susuyosun, yada ben çok sustum herşeye tmm dedm, hatalı o olsa ble ben özür dilycek kadar çok sevdim. ama artık yoruldum, pişman olp geri dönsede bitti bendeki yeri
Çok iyi dengelemişsin afiyet olsun.menüm
sabahatatesli yumurta peynir zeytin domates salatalık yeşil çay
öğle: 1 tabak makarna
akşam:salata
bugnkü menüm,
Sabah: yok
Ara yok
öğlen: 1 minik tavuk but biraz patates kızartması (çokdeğil) + azcık salata yağsız + 1 plastk bardk ayran
Ara yok
akşam 1tane nati mex mi ne o çikolatadan.. sevglmle görüştük ve tmamen bitti, 2 lafını kaldıramadım, moralm bozuk bşey yicek halm yok
Malum sınavda çakmıştım şimdi de terkedildim :26:
Menüm:
Sabah: Yok
Öğle: Kuru yufkalı yağsız börekimsi bişey ne olduğunu bende çözemedim :)
Ara: Dondurma
Akşam: Köfte, ekmek, karpuz
Eğer akşam yemeğinden önce terkedilsem bu kadar yemezdim
Bugün benim de canım sıkkın biraz, eşimin ayağına ufak bir operasyon yapıldı, benim etimdem et koparıldı sanki, ağrısı da çok o yüzden bir kaç gün çok sık giremeyebilirim, şimdi ilaçla biraz uyuyunca baktım.
Menümü de yazayım ..
Sabah :
- yok
Öğle :
- Tavuk ızgara
- Salata
- Lİght kola
- Az patates
Akşam :
- Yok
Su da çok içemedim bugün ancak 1.5 litre içmeye çalışırım yine ..
Afiyet olsun, nasıl ya sende mi sevgilinden ayrıldın ? Hayırdır ne var bu sıralarda erkeklerde ..
selam kızlar, cumartesi günü gidip kendme pantoln denedm ve 38 beden oldudaha sonra başşka mağzda 29 beden bi pantlon beğendm oda oldu aldım ve çıktım süper bişey ya büyk bedenden kurtuldm pazar günü gittiğim kursun pknbiği vardı, o pantlonu ve kot gömleği giydm herkes sordu nasıl zayfladın diye piknikte hiç fazla kaçırmadım zaten moralm bozuk 3 yıllık ilişkim bitti.. yiyemedm hiç bişey, ne kahvaltıda ne mangalda, ama bol bol top oynadık yakar top valeybol futbol flan, aldığımıda yaktım ve şuan omuzlarım ağrıyoo, kilo bildirimi yapmıycm sürpriz olsun
saf proteinle beslenilirse evet hızlı verilir, ama bırakınca aynı hızda geri alırsın, ömür boyu proteinle beslenemezsin ayrıca, böbreklere çok fazla zarar verir..protein yenirse sadece hızlı kilomu verilir???
örneğin sadece hai şu dönerek pişen tavuktan yesek bir gün hızlı kilo verilir mi?
56 ları görmeyeli çok olmuştu bana da moral oldu buBu haftadan sonra izinli sayılıcam 56 ile izine çıkmak istiyorum
Ayrılmadım resmen terkedildim. Annenle aynı evde oturmam dedim diye birbirimize uygun olmadığımıza karar verdi beyfendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?