Herkese selamlar :)
Bugün doğum günüm o yüzden yaş pasta kaçamağım olacak sanırım :)
bu kadarcık şeyle mi doydun senakşam yemeğini meyve ve 1 dilim ekmek yemişsin, çok az bence ve tamamen karbonhidrat... yediklerin günlük kaç kalori yapıyor canım senin... günlük 1000 cal aşağısına düşmememiz gerekiyor çünkü... yoksa kilo vericez derken metabolizma hızımız iyice yavaşlar
evet dün çok düzensiz ve dengesiz yedim o yediklerimin hepsini akşam 7 den sonra yedim üstelik tüm gün bişey yemedim(
ve bugün sürekli bişi yemek istiyor canım.
doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yıllar .......
evet dün çok düzensiz ve dengesiz yedim o yediklerimin hepsini akşam 7 den sonra yedim üstelik tüm gün bişey yemedim(
ve bugün sürekli bişi yemek istiyor canım.
Teşekkür ederim :)
Benim banlanma ihtimalim var banlanırsam takımdan atılmam heralde
selam kızlar menüm,
Sabah yrım kase ezogelin çorbası + yarım dilim kepek ekmek
ara yok
öğln: 2 kaşık makarna + 1 ufak kepçe yoğurt + türlü yemeği patateslerinden 2 3 küp yedim + 1 ymek kaşığı (tepeleme değil) supangle
ara yok..
akşam ne olur blmyorumm yüzmeye gidicem
+ sabah işe yürüdümm
menü çok güzeell, canm çekti vallaaç kalmak kilo verdirmez ama, bence sen kendine günlük menü oluştur, diet demiyorum kendin menü yap, onu uygula, bu şekilde yemeyio birden yersen vücudun yağ depolar...
doğum günün kutlu olsun, en güzel kaçamak doğum günü pastası kaçamağıdır herhalde
menü güzel ama bence akşam protein ağırlıklı yemelisin
menüm:
sabah: light sütle yapılmış nescafe( arkasından spor)
öğle: ton balıklı salata
akşam: hindi ya da tavuk külbastı yanında 1 kase yoğurt
sporlar her zamanki gibi yapıldı
menüyü yazamadım yine
sabah 1 dilim ekmek bir parça peynir
10 tane erik
1 soda
kaşarlı sandviç
ayran
1 dilim ekmek
5 tane erik
1 küçük elma
su 2 lt
spor yok
Herkese selamlar :)
bu arada dün yorgun argın olmama rağmen yaptığım sporun nimetlerini gördüm -300geceye spor bırakmayacağım bir daha ama...
60.7 im şu an, ölçülerimi aldım dün hemen hemen 1-2 cm incelmiş her yerim...basende 1 cm kalınlaşma olmuşküçültmeye çalışırken büyüyo
sütlü nescafemi içtim, ben spora kaçar kızlar
selam kızlar menüm,
Sabah yrım kase ezogelin çorbası + yarım dilim kepek ekmek
ara yok
öğln: 2 kaşık makarna + 1 ufak kepçe yoğurt + türlü yemeği patateslerinden 2 3 küp yedim + 1 ymek kaşığı (tepeleme değil) supangle
ara yok..
akşam ne olur blmyorumm yüzmeye gidicem
+ sabah işe yürüdümm
aç kalmak kilo verdirmez ama, bence sen kendine günlük menü oluştur, diet demiyorum kendin menü yap, onu uygula, bu şekilde yemeyio birden yersen vücudun yağ depolar...
doğum günün kutlu olsun, en güzel kaçamak doğum günü pastası kaçamağıdır herhalde
menüm:
dün gün boyu aç kaldığım için galiba bugün hep açım....
sabah yumurta peynir domates 1 dilim ekmek
1 ince dilim kek
koca bir kase salata 1 dilim ekmek
erik 10 tane
5 tane zeytin
2 tane danette puding
1 kaşık nutella
bu akşam hiç bişi yemesem bari yoksa utandım buraya yazarken yediklerimden kaç gündür çok az yiyordum offf bugün açlık patlaması oldu..
1 tanede sadece sütten nescafe var şimdiye kadar....
:2::2::2::2:
gün boyu iş yerimdeyim burada istediğim gibi yiyemiyorum hazır şeylere kayıyorum...
ben sanırım proteini ihmal ediyorum.hergün bir bardak süt içiyorum hergün bir tane yumurta yiyorum 1 kasede yoğurt yesem eğer et yemiyorsam iyi olur sanırım değil mi??
doktor b vitamini eksikliği dedi. o da en çok ekmek de varmış. sanırım bu yüzden canım çok ekmek istiyor kek gibi elime alıp ekmek yemek istiyorum. ara öğün olarak ekmek ve ayran çok mu??*
yarın dikkat edip dengeleyeceğim. muz ceviz süt haklısın en çok 250 kalori olur sanırım bu değil mi?*
doğum günün kutlu olsun canımHerkese selamlar :)
menü süper tam kilo verdirecek cinstenaç kalmak kilo verdirmez ama, bence sen kendine günlük menü oluştur, diet demiyorum kendin menü yap, onu uygula, bu şekilde yemeyio birden yersen vücudun yağ depolar...
menüm:
biraz fazla olmuş bendede oluyo aynı sorun tatlı krizlerim o zaman salata falan yiyorum doyunca geçiyor isteğimdün gün boyu aç kaldığım için galiba bugün hep açım....
sabah yumurta peynir domates 1 dilim ekmek
1 ince dilim kek
koca bir kase salata 1 dilim ekmek
erik 10 tane
5 tane zeytin
2 tane danette puding
1 kaşık nutella
bu akşam hiç bişi yemesem bari yoksa utandım buraya yazarken yediklerimden kaç gündür çok az yiyordum offf bugün açlık patlaması oldu..
1 tanede sadece sütten nescafe var şimdiye kadar....
:2::2::2::2:
evden götürsen olmaz mı?gün boyu iş yerimdeyim burada istediğim gibi yiyemiyorum hazır şeylere kayıyorum...
ne kadar yediğine bağlı 1 dilimden bişey olmaz sanrımdoktor b vitamini eksikliği dedi. o da en çok ekmek de varmış. sanırım bu yüzden canım çok ekmek istiyor kek gibi elime alıp ekmek yemek istiyorum. ara öğün olarak ekmek ve ayran çok mu??*
tatlyı sabah yemen iyi olmuş.menü gayet güzelMenümü de yazayım
Sabah :
- 1 muz
- 1 ceviz
- 1 bardak süt
Ara :
- 1 porsiyon tavuk göğsü
Akşam :
- Izgara tavuk
- 2 kaşık yoğurt
- Çok bol salata
- 2 litre de su içtim, içerim daha ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?