Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu kadarcık şeyle mi doydun sen akşam yemeğini meyve ve 1 dilim ekmek yemişsin, çok az bence ve tamamen karbonhidrat... yediklerin günlük kaç kalori yapıyor canım senin... günlük 1000 cal aşağısına düşmememiz gerekiyor çünkü... yoksa kilo vericez derken metabolizma hızımız iyice yavaşlar

evet dün çok düzensiz ve dengesiz yedim o yediklerimin hepsini akşam 7 den sonra yedim üstelik tüm gün bişey yemedim(
ve bugün sürekli bişi yemek istiyor canım.

Herkese selamlar :)

Bugün doğum günüm o yüzden yaş pasta kaçamağım olacak sanırım :)

doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yıllar .......

Teşekkür ederim :)

Benim banlanma ihtimalim var banlanırsam takımdan atılmam heralde

selam kızlar menüm,
Sabah yrım kase ezogelin çorbası + yarım dilim kepek ekmek

ara yok

öğln: 2 kaşık makarna + 1 ufak kepçe yoğurt + türlü yemeği patateslerinden 2 3 küp yedim + 1 ymek kaşığı (tepeleme değil) supangle

ara yok..

akşam ne olur blmyorumm yüzmeye gidicem

+ sabah işe yürüdümm

evet dün çok düzensiz ve dengesiz yedim o yediklerimin hepsini akşam 7 den sonra yedim üstelik tüm gün bişey yemedim(
ve bugün sürekli bişi yemek istiyor canım.

aç kalmak kilo verdirmez ama, bence sen kendine günlük menü oluştur, diet demiyorum kendin menü yap, onu uygula, bu şekilde yemeyio birden yersen vücudun yağ depolar...
Teşekkür ederim :)

Benim banlanma ihtimalim var banlanırsam takımdan atılmam heralde

doğum günün kutlu olsun, en güzel kaçamak doğum günü pastası kaçamağıdır herhalde

menü güzel ama bence akşam protein ağırlıklı yemelisin

menüm:
sabah: light sütle yapılmış nescafe( arkasından spor)
öğle: ton balıklı salata
akşam: hindi ya da tavuk külbastı yanında 1 kase yoğurt

sporlar her zamanki gibi yapıldı

menü çok güzeell, canm çekti valla

menüyü yazamadım yine

sabah 1 dilim ekmek bir parça peynir

10 tane erik

1 soda

kaşarlı sandviç
ayran

1 dilim ekmek
5 tane erik
1 küçük elma

su 2 lt
spor yok

Bütün gün aç kalıp da 7den sonra bunları yememek hiç olmamış, uzun süre açlıktan sonra da insanın canı bir sürü şey ister.

Çok güzel bir kaçamak. Cuma güzel bir sonuç alırsam cumartesi benim de niyetim var.

Maşallah çok güzel sonuçlar alıyorsun, yaptığın hareketler de basenini yukarı doğru kaldırdıysa o ölçünün fazla çıkmasına neden olabiliyor.

Pek güzel olmuş menü afiyet olsun ..

Bu menü de on numara olmuş hadi bakalım bu hafta neler yapacağız.

dün gün boyu aç kaldığım için galiba bugün hep açım....
sabah yumurta peynir domates 1 dilim ekmek
1 ince dilim kek
koca bir kase salata 1 dilim ekmek
erik 10 tane
5 tane zeytin
2 tane danette puding
1 kaşık nutella

bu akşam hiç bişi yemesem bari yoksa utandım buraya yazarken yediklerimden kaç gündür çok az yiyordum offf bugün açlık patlaması oldu..

1 tanede sadece sütten nescafe var şimdiye kadar....
:2::2::2::2:

ben sanırım proteini ihmal ediyorum.hergün bir bardak süt içiyorum hergün bir tane yumurta yiyorum 1 kasede yoğurt yesem eğer et yemiyorsam iyi olur sanırım değil mi??

doktor b vitamini eksikliği dedi. o da en çok ekmek de varmış. sanırım bu yüzden canım çok ekmek istiyor kek gibi elime alıp ekmek yemek istiyorum. ara öğün olarak ekmek ve ayran çok mu??*

Hiç olmamış menü gerçekten bugün, bazen canımız onu bunu yemek istiyor ama o anlarda önemli olan sağlıklı yiyeceklere yönelmek.
Mesela muz ceviz süt üçlüsü benim tatlı isteğime çok iyi geliyor.

gün boyu iş yerimdeyim burada istediğim gibi yiyemiyorum hazır şeylere kayıyorum...

Kuru meyve, ceviz, fındık bulundurabilirsin yanında miktarını abartmamak şartı ile ..
Ya da evden salata getirebilirsin yanında.

ben sanırım proteini ihmal ediyorum.hergün bir bardak süt içiyorum hergün bir tane yumurta yiyorum 1 kasede yoğurt yesem eğer et yemiyorsam iyi olur sanırım değil mi??

Eğer et yemiyorsan iyi olur tabi ama 1 yumurta ile süt de iyidir bence.

doktor b vitamini eksikliği dedi. o da en çok ekmek de varmış. sanırım bu yüzden canım çok ekmek istiyor kek gibi elime alıp ekmek yemek istiyorum. ara öğün olarak ekmek ve ayran çok mu??*

Ceviz de b vitamini de boldur, hem omega 3 deposu ama kesinlikle vücudun neye ihtiyacı varsa insanın canı onu istiyor, beslenme ile ilgili bir kitapta okudum, gece canım nasıl portakal istiyor diye anlatıyor yazar, c vitamini tableti içtiğin, canının isteğinin geçtiğini görüyor.

Menümü de yazayım

Sabah :

- 1 muz
- 1 ceviz
- 1 bardak süt

Ara :

- 1 porsiyon tavuk göğsü

Akşam :

- Izgara tavuk
- 2 kaşık yoğurt
- Çok bol salata

- 2 litre de su içtim, içerim daha ..

yarın dikkat edip dengeleyeceğim. muz ceviz süt haklısın en çok 250 kalori olur sanırım bu değil mi?*

Kalori sepetinden hesaplıyorum ben 263 kalori ediyor işte, bazen öğün olarak yapıyorum çok iyi hissettiriyor bana ..

doğum günün kutlu olsun canım

menü süper tam kilo verdirecek cinsten

biraz fazla olmuş bendede oluyo aynı sorun tatlı krizlerim o zaman salata falan yiyorum doyunca geçiyor isteğim

gün boyu iş yerimdeyim burada istediğim gibi yiyemiyorum hazır şeylere kayıyorum...
evden götürsen olmaz mı?

ne kadar yediğine bağlı 1 dilimden bişey olmaz sanrım

tatlyı sabah yemen iyi olmuş.menü gayet güzel

menüm
sabah:sucuklu yumurta, peynir, domates salatalık.yeşil çay
öğle:1/2 gözleme (öyledir umarım çocuklara yapmıştım sürekli tırtıkladım)
akşam: köz patlcan salatası

selam kızlar, eve yeni geldim nerdeyse toplamda 1buçuk saat spor yaptım, 1 saat yüzme ( tam olmasada ayaklar hep çalıştı) vede 30 dk yürüme.. ama 1çikolatalı gofret yedim gitmeden önce, depresyona giriyorum sanırım, ayrılığn acısı yeni yeni düşüyo içime

Neolmuş 3. Takıma böyle kimsecikler yok ben çok yoğunum diyemi herkes ditti??

selam kızlar misafir patlaması oldu son günlerde. takıma gelemedim yine. yarın ya da yarından sonra da anneme gidicem bu hafta izinli olurum ya da perşembeden bildirim yaparım.
S_A sen de izine ayrılıyomuşsun pek iyi denk gelmedi ama ben de olamıcam. takımdan cuma günü bildirime yardım edebilecek bi arkadaş çıkar heralde.
hala 500 gr artıdayım. daha fazla almam heralde. of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…