Sevindim öyle olmasınaaa...Sen nasılsın doğru düzgün tanışamadım ben seninle sanırsam.
bende çok severim ama kalori bombasıeskiden 3 tane falan yerdim
neyse günü kazasız belasız atlattım, yeşil çayımı içiyorum şu an
Kalori diyeti yapan var mı aranızda? Ben de öyle bişi düşünmeye başladım bir de listeye alınma işi beni kastı bugün. :18:
selam kızlar bugün kendme ödül verdim
sabah: yarım simit + 1 karper peynir + 1 çay
Ara yok
Öğlen: ufak bi patlcn karnıyarık+ 1 y.k. pilav +1 dilim karpuz + yarım kaseden az cacık
ara yok
Akşam: 1 dilim kavun + 1 tane ufak biftek + 1 dilim ekmek
daha sonra 1 cornetto dondurma 310 kalori hooop içerdeeeee
selam kızlar bugün kendme ödül verdim
sabah: yarım simit + 1 karper peynir + 1 çay
Ara yok
Öğlen: ufak bi patlcn karnıyarık+ 1 y.k. pilav +1 dilim karpuz + yarım kaseden az cacık
ara yok
Akşam: 1 dilim kavun + 1 tane ufak biftek + 1 dilim ekmek
daha sonra 1 cornetto dondurma 310 kalori hooop içerdeeeee
Cidden hiç yemedin mi ?
Tebrik ederim, ben sanırım yapamazdım
Dur hemen damlıyorum orayaaaSağol tatlım
thebeauty nerelisin? bükme, ağzıaçık afyonun diye biliyorum ben afyonluyum haşhaşlı yaparız senin söylediğinde öyle mi?halley olmasaymış iyiymiş de, akşam 5 dilim karpuz yemişsin hiç acıkmıyor musunhani meyve kan şekerini yükseltip acıktırır diye düşünüyorum :44:
bizde misafir var bugün, burda ağzıaçık ve bükme adı verilen börekler vardır kızlar bilir misiniz bilmem... annem onlardan yaptı...buram buram kokuyor vallamutfaktayım da... neyse yemiyeceğim, cıss onlar bana
bravo sanahiç yememişsin ben olsam mutlaka yerdimdondurma en masum kaçamaklardan biri, problem yok o yüzden
hiç yemedim ve bugün sabah 61.3 görerek mükafatı mı aldımsanırım ilk hafta olduğu ve karbonhidratlardan çok az alıp, sebze ve protein ile beslendiğim için böyle gidiyor...yaptığım dukan değil yanlış anlaşılmasın, onu da zamanında yapmıştım
bugünkü menüm: 12 de kalktığım için sabah kahvaltısı yok
öğle ya da sabah neye sayarsanız artık: 1 kase tarhana çorbası ve ardından şekersiz türk kahvesi
ara: specila k kraker, 1 kupa light sütle yapılmış şekersiz nescafe
akşam:sebzeli pirzola,yanında salata ve yoğurt
şimdi sporlarımı yapmaya başlıyorum, her zamanki gibi 2 saate tamamlayacağım..
Bu arada kızlar haftaya gelinlik ve mobilya bakıcam, geç kalmışsın diyip telaşa soktular beni :44: 28 eylülde düğünüm... neyse ramazana kadar halletmem gerekiyor, oturacağım ev belli değil, tayinim çıkacak mı o belli değil, nasıl mobilya alacam bilmiyorum
dondurma en masum kaçamaklardan biri, problem yok o yüzden
hiç yemedim ve bugün sabah 61.3 görerek mükafatı mı aldımsanırım ilk hafta olduğu ve karbonhidratlardan çok az alıp, sebze ve protein ile beslendiğim için böyle gidiyor...yaptığım dukan değil yanlış anlaşılmasın, onu da zamanında yapmıştım
bugünkü menüm: 12 de kalktığım için sabah kahvaltısı yok
öğle ya da sabah neye sayarsanız artık: 1 kase tarhana çorbası ve ardından şekersiz türk kahvesi
ara: specila k kraker, 1 kupa light sütle yapılmış şekersiz nescafe
akşam:sebzeli pirzola,yanında salata ve yoğurt
şimdi sporlarımı yapmaya başlıyorum, her zamanki gibi 2 saate tamamlayacağım..
Bu arada kızlar haftaya gelinlik ve mobilya bakıcam, geç kalmışsın diyip telaşa soktular beni :44: 28 eylülde düğünüm... neyse ramazana kadar halletmem gerekiyor, oturacağım ev belli değil, tayinim çıkacak mı o belli değil, nasıl mobilya alacam bilmiyorum
bir daha giremedim ve yazamadım ne olacak şimdi??*dün ki menüyü bugün yazmam gerekiyor mu??yazmasam daha iyi zira misafir yüzünden bir tane yağda kızarmış yumurtalı ekmek yedim.(( pişmanııımmm
ben tibet hareketlerini 20 şer tane yaptım((
iki gündür robat gibi dolaşıyorum...
yani daha azla doymak için neler yapılabilir..???
1 bardak kefir
1 bardak sütlü nescafe(sadece süt şekersiz)
salata koca bir kase
yeşil çay
4 tane eti burçak
5 tane erik
1 tane elma
küçük bir tabak tavuk sote
ayran
saat 10 a kadar sabrettim yememek için direndim gece 10 da bir büyük dilim yağda kızarmış yumurtalı ekmek(keşke gün içinde yeseydim daha iyi olurdu
neyse daha fazla spor yaptım
2 lt su içtim
thebeauty nerelisin? bükme, ağzıaçık afyonun diye biliyorum ben afyonluyum haşhaşlı yaparız senin söylediğinde öyle mi?
bravo sanahiç yememişsin ben olsam mutlaka yerdimmobilyayı alınca fotoğraflarını koysana bende eşyaları değiştirecem fikir edinirim tayinin niye çıkacak eşin memur mu? ay ne kadar çok soru sordum
1 bardak kefir
1 bardak sütlü nescafe(sadece süt şekersiz)
salata koca bir kase
yeşil çay
4 tane eti burçak
5 tane erik
1 tane elma
küçük bir tabak tavuk sote
ayran
saat 10 a kadar sabrettim yememek için direndim gece 10 da bir büyük dilim yağda kızarmış yumurtalı ekmek(keşke gün içinde yeseydim daha iyi olurdu
neyse daha fazla spor yaptım
2 lt su içtim
menün gayet güzel, pekmez çok kalorili değil diye biliyorum, iş yerinde spor yapabiliyorsun ne güzel...kefir
bir dilim ekmek
biraz peynir
küçük domates
eti burçak 3 adet
yeşil çay
türk kahvesi
kocaman kase salata
bir dilim ekmek
eti burçak 2 adet
2 tane ceviz
1 kaşık pekmezhastayım bugün dayanamadım tatlı istiyorum hep)
akşam kıymalı yumurta
ayran olacak
2 litre içtim daha içerim
spor sadece iş yerinde elimde 1.5 kilo ile bir sağ yana bir sola yana eğilme 200 tane yapabildim. belki evde twist yaparım 200 tane..
(bugün hemen yazdım yine yazamazsam diye :))))
ben ilaçla zayıfladım bir kere...ama fazlasını aldım sonra.sanki sabrım yok çabucak vermek istiyorum en azından ilk beş kiloyu
kefir
bir dilim ekmek
biraz peynir
küçük domates
eti burçak 3 adet
yeşil çay
türk kahvesi
kocaman kase salata
bir dilim ekmek
eti burçak 2 adet
2 tane ceviz
1 kaşık pekmezhastayım bugün dayanamadım tatlı istiyorum hep)
akşam kıymalı yumurta
ayran olacak
2 litre içtim daha içerim
spor sadece iş yerinde elimde 1.5 kilo ile bir sağ yana bir sola yana eğilme 200 tane yapabildim. belki evde twist yaparım 200 tane..
(bugün hemen yazdım yine yazamazsam diye :))))
ben ilaçla zayıfladım bir kere...ama fazlasını aldım sonra.sanki sabrım yok çabucak vermek istiyorum en azından ilk beş kiloyu
Kahvaltı:
Çeyrek ıspanaklı gözleme
Salatalık
Domates
Ara:
1 küçük şeftalicik
Akşam:
Yarım tabak mantar sote
2 kaşık yoğurt
Çeyrek dilim ekmek
3 lt suyumu tamamlamama az kaldı.
Benimde bugünkü menüm bu arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?