Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi geceleeer :)

Ayak parmağımı banyodan sonra tekrar sardım oturmuşum yarın işe gidicem bide üüüf :))

Bugün bişey düşündüm... Aylar öncede zayıflamam gerektiğini biliyordum ozamanlar diyordum haftada 500 gram versem iyi olur diye. Ozaman neden yapmadım? Şimdi neden bir haftada yapmaya calısıyorum?

Neden hep şok diyetlere kısa vadede sonuç verecek şeylere yöneliyorum? Ayrıca türkiyeye gelmekte zayıflama konusunda kasıyor beni aay üüf zayıflamalıyım diyorum sürekli. Haayır artık bir haftada mucize beklemicem. Türkiyeden gelince güzel bir uğraş bulacam kendime spor adına ve spora başlicam. Sıkılaşmak için.

Ve bugün ayağım dışında canımı sıkan bazı olaylar oldu ve kendime sordum kim için ne için zayıflıyorum?

Eşim veya akrabalarım arkadaşlarım içinmi? Hayır kendim için. Artık diyet konusunda başkaları içinmiş gibi dvranmaktan vazgeçmeliyim.

Sevindim öyle olmasınaaa... Sen nasılsın doğru düzgün tanışamadım ben seninle sanırsam.

Sen yazmışsın ben çıkmışım galiba, sözde bugün öğlene kadar uyuyacaktım yine uyandım..
bende çok severim ama kalori bombası eskiden 3 tane falan yerdim
neyse günü kazasız belasız atlattım, yeşil çayımı içiyorum şu an

Cidden hiç yemedin mi ?
Tebrik ederim, ben sanırım yapamazdım ..

Kalori diyeti yapan var mı aranızda? Ben de öyle bişi düşünmeye başladım bir de listeye alınma işi beni kastı bugün. :18:

Kalorisepetinden takip ediyorum ben de kalorilerimi ama çok katı bir şekilde değil, 1000 i fazla aşmasın diye uğraşıyorum zaten genelde 800 civarında kalıyor en fazla.

BUgün haketmiştin sen afiyet olsun ..

dondurma en masum kaçamaklardan biri, problem yok o yüzden
Cidden hiç yemedin mi ?
Tebrik ederim, ben sanırım yapamazdım

hiç yemedim ve bugün sabah 61.3 görerek mükafatı mı aldım sanırım ilk hafta olduğu ve karbonhidratlardan çok az alıp, sebze ve protein ile beslendiğim için böyle gidiyor...yaptığım dukan değil yanlış anlaşılmasın, onu da zamanında yapmıştım

bugünkü menüm: 12 de kalktığım için sabah kahvaltısı yok
öğle ya da sabah neye sayarsanız artık : 1 kase tarhana çorbası ve ardından şekersiz türk kahvesi
ara: specila k kraker, 1 kupa light sütle yapılmış şekersiz nescafe
akşam:sebzeli pirzola,yanında salata ve yoğurt

şimdi sporlarımı yapmaya başlıyorum, her zamanki gibi 2 saate tamamlayacağım..
Bu arada kızlar haftaya gelinlik ve mobilya bakıcam, geç kalmışsın diyip telaşa soktular beni :44: 28 eylülde düğünüm... neyse ramazana kadar halletmem gerekiyor, oturacağım ev belli değil, tayinim çıkacak mı o belli değil, nasıl mobilya alacam bilmiyorum

thebeauty nerelisin? bükme, ağzıaçık afyonun diye biliyorum ben afyonluyum haşhaşlı yaparız senin söylediğinde öyle mi?

bravo sanahiç yememişsin ben olsam mutlaka yerdim mobilyayı alınca fotoğraflarını koysana bende eşyaları değiştirecem fikir edinirimtayinin niye çıkacak eşin memur mu? ay ne kadar çok soru sordum

bir daha giremedim ve yazamadım ne olacak şimdi??*dün ki menüyü bugün yazmam gerekiyor mu??yazmasam daha iyi zira misafir yüzünden bir tane yağda kızarmış yumurtalı ekmek yedim.(( pişmanııımmm

1 bardak kefir
1 bardak sütlü nescafe(sadece süt şekersiz)
salata koca bir kase
yeşil çay
4 tane eti burçak
5 tane erik
1 tane elma
küçük bir tabak tavuk sote
ayran
saat 10 a kadar sabrettim yememek için direndim gece 10 da bir büyük dilim yağda kızarmış yumurtalı ekmek(keşke gün içinde yeseydim daha iyi olurdu

neyse daha fazla spor yaptım
2 lt su içtim

Tebrik ederim, mükafatını almak ne güzel ama ben asıl sporunu çok beğeniyorum nasıl bir azim her gün 2 saat.
Merak etme her şey yetişir stres yapma hiç geç falan değil ..

bir daha giremedim ve yazamadım ne olacak şimdi??*dün ki menüyü bugün yazmam gerekiyor mu??yazmasam daha iyi zira misafir yüzünden bir tane yağda kızarmış yumurtalı ekmek yedim.(( pişmanııımmm

Evet evet görelim menünü ..

ben tibet hareketlerini 20 şer tane yaptım((
iki gündür robat gibi dolaşıyorum...

Tibet kesinlikle ilk günden 20 tane yapılacak bir hareket değil, yararını değil zararını görürsün. Çakralarını allak bullak eder.

yani daha azla doymak için neler yapılabilir..???

Bol su içilebilir yemekten 15 dakika önce.

Çok geç saatte olmuş gerçekten ama bence pişman olmak yerine telafi edici hareketler yaparak kurtarabilirsin günü ..

kefir
bir dilim ekmek
biraz peynir
küçük domates

eti burçak 3 adet
yeşil çay
türk kahvesi

kocaman kase salata
bir dilim ekmek

eti burçak 2 adet
2 tane ceviz
1 kaşık pekmez hastayım bugün dayanamadım tatlı istiyorum hep)

akşam kıymalı yumurta
ayran olacak

2 litre içtim daha içerim
spor sadece iş yerinde elimde 1.5 kilo ile bir sağ yana bir sola yana eğilme 200 tane yapabildim. belki evde twist yaparım 200 tane..

(bugün hemen yazdım yine yazamazsam diye :))))

bende afyonluyum, ama bükmeyi hem haşhaşlı hemde donyağıyı ile yapar annem, 57 kilo olunca yiyecem kendime söz verdim
ben öğretmenim şu an afyonda eşimin yanına tayin isteyeceğim işte, haftaya bakacağım mobilyaya,aldığım an paylaşırım, hem halı, perde için fikirlerinizi alırım

dediğin gibi keşke saat 10 da yemeseymişsin, böyle canının çok istediği şeyleri çok olmamak kaydıyla sabah kahvaltıda tüket canım ancak o zaman tartıya çok yansımıyor

menün gayet güzel, pekmez çok kalorili değil diye biliyorum, iş yerinde spor yapabiliyorsun ne güzel...

ben ilaçla zayıfladım bir kere...ama fazlasını aldım sonra.sanki sabrım yok çabucak vermek istiyorum en azından ilk beş kiloyu

belki 5 değil ama 3 kilo verirsin ama ondan sonraki hafta olduğu gibi alırsın ve metabolizmanı bozarsın, ben 25 yaşındayım kendimi bildim bileli diet yaparım ama sonuç aynı, o yüzden artık karbonhidratı azaltıp,protein özellikle sebzeyi artırıyorum ve bol spor, bir haftada yaklaşık 2.5-3 kilo verdim bu önümüzdeki hafta düşecek olsun haftada 500 gr- 1 kilo bile iyidir... o yüzden öyle kısa süreli dietlere hiç bulaşma derim

Güzel olmuş menünü beğendim, dengeli olduğu için. Akşam yemeğinde proteinden oluştuğu için ertesi gün tartıyı güzel etkiler.

ben ilaçla zayıfladım bir kere...ama fazlasını aldım sonra.sanki sabrım yok çabucak vermek istiyorum en azından ilk beş kiloyu

Tavsiye etmiyorum ama moralimi düzeltmeden devam edemem dersen salt protein ile beslenebilirsin. Ama sonrasında kilo alımı çok kolay olacaktır.

Kahvaltı:
Çeyrek ıspanaklı gözleme
Salatalık
Domates

Ara:
1 küçük şeftalicik

Akşam:
Yarım tabak mantar sote
2 kaşık yoğurt
Çeyrek dilim ekmek

3 lt suyumu tamamlamama az kaldı.

Benimde bugünkü menüm bu arkadaşlar.

öğle yemeği yok mu, sen de benim gibi geç hafta sonu geç kalkıp iki öğünü birleştirenlerden misin

Selamlaaar

Birazdan işe gidecem

Dünkü menü
Sabah: muzlu süt, bir parça ekmek
Öğlen: salata
Akşam: burger kinge gittik iş arkadaşımla kücük boy light kola tavuk kanadı kücük boy patates kızartması

Su içtim bol bol
Spor yapmadım

Selam bayanlar :)

Az önce sınavdan geldim ve sınav sırasında regl oldum Zaten ilk olduğum saatler şiddetli karın ağrısıyla geçiyor. Sınavda ki halimi düşünün artık

Moralim o kadar bozuk ki gittim börek aldım hem ağladım hem yedim

üniversite sınavına mı girdin???
offf o regl ağrısı ne kötüdür. bu yaşımda hala çekerim ben.
ama üniversite yıllarımda okulda bayıldığım günler olurdu ağrıdan.
felden flash diye bir ilaç var mucize 20 dk sonra hiç bişey kalmıyor ağrı geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…