Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

vücudunu önceki gün aç bıraktığın için bu derece abartmışsın bence...eğer canın tatlı bişiler istiyorsa ya da açlık hissediyorsan tarçınlı süt iç, kan şekerini düzenler tarçın... bir de hani bir tane yedin danette puding , 2.sine evet deme mesela...

doktor b vitamini eksikliği dedi. o da en çok ekmek de varmış. sanırım bu yüzden canım çok ekmek istiyor kek gibi elime alıp ekmek yemek istiyorum. ara öğün olarak ekmek ve ayran çok mu??*

ekmek yiyeceksen tam buğday unundan yapılmış, ya da kepekli olanları tercih et, ben uzun süredir uno denge light tüketiyorum, gerçi bu aralar pek ekmek yemiyorum

Menümü de yazayım

Sabah :

- 1 muz
- 1 ceviz
- 1 bardak süt

Ara :

- 1 porsiyon tavuk göğsü

Akşam :

- Izgara tavuk
- 2 kaşık yoğurt
- Çok bol salata

- 2 litre de su içtim, içerim daha ..
sabah kahvaltın çok hoşuma gitti, menü güzel, kalorili şeyler sabah tüketilmiş, akşam proteinle desteklenmiş, beğendim :128:

menüm
sabah:sucuklu yumurta, peynir, domates salatalık.yeşil çay
öğle:1/2 gözleme (öyledir umarım çocuklara yapmıştım sürekli tırtıkladım)
akşam: köz patlcan salatası

canım sucuklu yumurta istedi valla , akşam salata yenerek menü dengelenmiş, süper..

geçicek canım ya, kendine uğraşlar bul, yanlız kalmamaya çalış, vaktinin çoğunu arkadaşlarınla geçirmeye gayret et...

ayrıca gofretin calorisinden daha fazlasını spor da yakmışsındır sen

aslında akşam da canım tatlı istedi ama salata o kadar güzel duruyordu ki tatlıyi unuttum
menüm
sabah:sucuklu yumurta, peynir, domates salatalık.yeşil çay
öğle:1/2 gözleme (öyledir umarım çocuklara yapmıştım sürekli tırtıkladım)
akşam: köz patlcan salatası
o gözleme yok mu o gözleme 500 kalori. Bu sıralarda da sık sık kahvaltıya hazırlayıp yemiyorum
az az ye bence de eğer kendini Iyi hissettirirse spor da mutlu eder ve umarım bir an önce geçer bu dönem ne kadar zor olsa da
benim durumum eşime bağlı malum rahatsız biraz eğer Iyi olursa listeyi hallederim

bu saatte canım çok makarna istiyor ama

Günaydınlaaaar :)

Sabah sabah esneye esneye bi hal oldum suratımı boyamadan önce size yazayım dedim

Mattika, bu cumaki bildirim için mutlaka yardım eden çıkacaktır. Dediğim gibi ben hiç olmicak değilim. Ama önemli olan bu cuma.

Hm22 canım sen geçen hafta yapabilirim demiştin.. Rica etsem bu cuma bildirimi sen yaparmısın?

Bu arada yeni arkadaşlar nerede? Kyumi? Rainbow?

Hiç uğramıyorlar üstelik listeye alındıkları halde

S_A bu hafta için kesin bir şey söyleyemiyorum, eşim ufak bir operasyon geçirdi, ağrısı nasıl olur, hastaneye kontrole perşembe mi gideriz cuma mı belli olmadığından bilemiyorum.

Herkese günaydııııınnn

Netim hala problemli Şimdi de komşudan giriyorum.

Dünkü listem:

Sabah:

Çay - Bir dilim ekmek - salatalık - 5/6 zeytin - domates

Ara:

eti sultani yarım paket - çay

Öğle: Yok

Akşam:

Mantı(2 kaşık) - Çorba

Ara: Çay

Sultaniyi çok severim ama çok kalorili değil mi ki ? :44:

Oyyyy ne özendim sanaaa Bebeğim gerçekten çok sevindim kilo vermene istediğin bedeni almana.

Diğer yandan 3 yıllık ilişknin bitmesine de üzüldüm. Umarım kafana çok takmazsın (tabi bu demekle olmuyor biliyorum.) Mutlu ol hep

Canım benim moralini bozma. Etrafımda o kadar çok sınava giren var ki hepsi ya 10 net ya 20 net yapmışlar ki onların senin gibi bir problemi bile yoktu. Kendine dikkat et. Eminim ki iyi gelir ben de sınavlarımın hepsine hep o ağrıyla girdim...

Nasıl terkedilidin bebeğim? Erkeklerin ayrılma gibi bir dönemi mi var?Menülerine bayıldığımı bliyorsun....

Tatlım malum dönemdeyim de... Çok şekerli bişi istedi canım. Baktım bir o varmış evde yarısını yedim ama dengelemeye çalıştım olmamış mı

Olmuş olmuş da ben hayır çok kalorili değil sen yanlış biliyorsun gibi bir cevapla sultaniye saldırmaya planlamıştım da hayallerim suya düştü.

her acı durdukça daha da çok acıtıyor ilk zamanlarda....
ama geçiyor herşey...
önemli olan kafanda netleşmek hala umudun varsa yada hala ayrıldığın fikrini kafanda oturtamıyorsan o zaman acı uzun sürer.
netleşince daha çabuk geçer
oyalanmak başka bişeyler düşünmek iyi gelir.

umarım üzüntü anında yemeğe verenlerden değilsindir. zira ben öyleyim

sağol canm benm, kafama takmamaya çalışyorum inşallah hepimz mutlu oluruz. .

bende tatlıya saranlardanım ama tutuyorum kendmi 2gündür sadece gofret yedim onuda dengeledm. şuan tutuyorum kendmi sladırmamak içn çnkü eve gidince tam kapıda ona evdeym mesajı atardım, eve gidnce elimi atıyorm cebime tlefonu alıyorm ve aklma gelyo ayrılık, öyle olunca saldırcak şeyler arıyorum Allahtanki evde abur cubur yok.. aslında kafamda bitrmye çalştım ama hala inanmıyorum ayrılığa, ama böyle devam ederse ki biliyorum hep aynı hatta dahada beter olucak, barışmak istemyorum ve o üzülüyo buda beni fazlasıyla üzüyo..

spor süper o kadar kilo verdin ne depresyonu aynanın karşısına geç kendine bak ne kadar güzel olduğunu daha iyilerine layık olduğunu düşün

resmen kokusunu duydum desem inanır misin akşam ama yemedim
bende çok severim makarnayıı ne güzel iradelisin

menü güzel özledim çayla bisküvi yemeyi

Bu hafta istediğim gibi kilo veremeyince tuttum boğazımı yoksa kalkıp yemeyi düşünebilirdim cidden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…