dün gün boyu aç kaldığım için galiba bugün hep açım....
sabah yumurta peynir domates 1 dilim ekmek
1 ince dilim kek
koca bir kase salata 1 dilim ekmek
erik 10 tane
5 tane zeytin
2 tane danette puding
1 kaşık nutella
bu akşam hiç bişi yemesem bari yoksa utandım buraya yazarken yediklerimden kaç gündür çok az yiyordum offf bugün açlık patlaması oldu..
1 tanede sadece sütten nescafe var şimdiye kadar....
:2::2::2::2:
doktor b vitamini eksikliği dedi. o da en çok ekmek de varmış. sanırım bu yüzden canım çok ekmek istiyor kek gibi elime alıp ekmek yemek istiyorum. ara öğün olarak ekmek ve ayran çok mu??*
sabah kahvaltın çok hoşuma gitti, menü güzel, kalorili şeyler sabah tüketilmiş, akşam proteinle desteklenmiş, beğendim :128:Menümü de yazayım
Sabah :
- 1 muz
- 1 ceviz
- 1 bardak süt
Ara :
- 1 porsiyon tavuk göğsü
Akşam :
- Izgara tavuk
- 2 kaşık yoğurt
- Çok bol salata
- 2 litre de su içtim, içerim daha ..
menüm
sabah:sucuklu yumurta, peynir, domates salatalık.yeşil çay
öğle:1/2 gözleme (öyledir umarım çocuklara yapmıştım sürekli tırtıkladım)
akşam: köz patlcan salatası
selam kızlar, eve yeni geldim nerdeyse toplamda 1buçuk saat spor yaptım, 1 saat yüzme ( tam olmasada ayaklar hep çalıştı) vede 30 dk yürüme.. ama 1çikolatalı gofret yedim gitmeden önce, depresyona giriyorum sanırım, ayrılığn acısı yeni yeni düşüyo içime
aslında akşam da canım tatlı istedi ama salata o kadar güzel duruyordu ki tatlıyi unuttumdoğum günün kutlu olsun canım
menü süper tam kilo verdirecek cinsten
biraz fazla olmuş bendede oluyo aynı sorun tatlı krizlerim o zaman salata falan yiyorum doyunca geçiyor isteğim
evden götürsen olmaz mı?
ne kadar yediğine bağlı 1 dilimden bişey olmaz sanrım
tatlyı sabah yemen iyi olmuş.menü gayet güzel
o gözleme yok mu o gözleme 500 kalori. Bu sıralarda da sık sık kahvaltıya hazırlayıp yemiyorummenüm
sabah:sucuklu yumurta, peynir, domates salatalık.yeşil çay
öğle:1/2 gözleme (öyledir umarım çocuklara yapmıştım sürekli tırtıkladım)
akşam: köz patlcan salatası
az az ye bence de eğer kendini Iyi hissettirirse spor da mutlu eder ve umarım bir an önce geçer bu dönem ne kadar zor olsa daselam kızlar, eve yeni geldim nerdeyse toplamda 1buçuk saat spor yaptım, 1 saat yüzme ( tam olmasada ayaklar hep çalıştı) vede 30 dk yürüme.. ama 1çikolatalı gofret yedim gitmeden önce, depresyona giriyorum sanırım, ayrılığn acısı yeni yeni düşüyo içime
benim durumum eşime bağlı malum rahatsız biraz eğer Iyi olursa listeyi hallederimselam kızlar misafir patlaması oldu son günlerde. takıma gelemedim yine. yarın ya da yarından sonra da anneme gidicem bu hafta izinli olurum ya da perşembeden bildirim yaparım.
S_A sen de izine ayrılıyomuşsun pek iyi denk gelmedi ama ben de olamıcam. takımdan cuma günü bildirime yardım edebilecek bi arkadaş çıkar heralde.
hala 500 gr artıdayım. daha fazla almam heralde. of
vücudunu önceki gün aç bıraktığın için bu derece abartmışsın bence...eğer canın tatlı bişiler istiyorsa ya da açlık hissediyorsan tarçınlı süt iç, kan şekerini düzenler tarçın... bir de hani bir tane yedin danette puding , 2.sine evet deme mesela...
ekmek yiyeceksen tam buğday unundan yapılmış, ya da kepekli olanları tercih et, ben uzun süredir uno denge light tüketiyorum, gerçi bu aralar pek ekmek yemiyorum
sabah kahvaltın çok hoşuma gitti, menü güzel, kalorili şeyler sabah tüketilmiş, akşam proteinle desteklenmiş, beğendim :128:
canım sucuklu yumurta istedi valla, akşam salata yenerek menü dengelenmiş, süper..
geçicek canım ya, kendine uğraşlar bul, yanlız kalmamaya çalış, vaktinin çoğunu arkadaşlarınla geçirmeye gayret et...
ayrıca gofretin calorisinden daha fazlasını spor da yakmışsındır sen
resmen kokusunu duydum desem inanır misin akşam ama yemedimbu saatte hem de makarnavalla direk yağ olur canım ya, cıss onlar bize
Günaydınlaaaar :)
Sabah sabah esneye esneye bi hal oldum suratımı boyamadan önce size yazayım dedim
Mattika, bu cumaki bildirim için mutlaka yardım eden çıkacaktır. Dediğim gibi ben hiç olmicak değilim. Ama önemli olan bu cuma.
Hm22 canım sen geçen hafta yapabilirim demiştin.. Rica etsem bu cuma bildirimi sen yaparmısın?
Sultaniyi çok severim ama çok kalorili değil mi ki ? :44:Herkese günaydııııınnn
Netim hala problemliŞimdi de komşudan giriyorum.
Dünkü listem:
Sabah:
Çay - Bir dilim ekmek - salatalık - 5/6 zeytin - domates
Ara:
eti sultani yarım paket - çay
Öğle: Yok
Akşam:
Mantı(2 kaşık) - Çorba
Ara: Çay
selam kızlar, cumartesi günü gidip kendme pantoln denedm ve 38 beden oldudaha sonra başşka mağzda 29 beden bi pantlon beğendm oda oldu aldım ve çıktım süper bişey ya büyk bedenden kurtuldm pazar günü gittiğim kursun pknbiği vardı, o pantlonu ve kot gömleği giydm herkes sordu nasıl zayfladın diye piknikte hiç fazla kaçırmadım zaten moralm bozuk 3 yıllık ilişkim bitti.. yiyemedm hiç bişey, ne kahvaltıda ne mangalda, ama bol bol top oynadık yakar top valeybol futbol flan, aldığımıda yaktım ve şuan omuzlarım ağrıyoo, kilo bildirimi yapmıycm sürpriz olsun
Selam bayanlar :)
Az önce sınavdan geldim ve sınav sırasında regl oldumZaten ilk olduğum saatler şiddetli karın ağrısıyla geçiyor. Sınavda ki halimi düşünün artık
Moralim o kadar bozuk ki gittim börek aldım hem ağladım hem yedim
Sultaniyi çok severim ama çok kalorili değil mi ki ? :44:
Malum sınavda çakmıştım şimdi de terkedildim :26:
Menüm:
Sabah: Yok
Öğle: Kuru yufkalı yağsız börekimsi bişey ne olduğunu bende çözemedim :)
Ara: Dondurma
Akşam: Köfte, ekmek, karpuz
Eğer akşam yemeğinden önce terkedilsem bu kadar yemezdim
Tatlım malum dönemdeyim de... Çok şekerli bişi istedi canım. Baktım bir o varmış evde yarısını yedim ama dengelemeye çalıştım olmamış mı
Oyyyy ne özendim sanaaaBebeğim gerçekten çok sevindim kilo vermene istediğin bedeni almana.
Diğer yandan 3 yıllık ilişknin bitmesine de üzüldüm. Umarım kafana çok takmazsın (tabi bu demekle olmuyor biliyorum.) Mutlu ol hep
bende tatlıya saranlardanım ama tutuyorum kendmi 2gündür sadece gofret yedim onuda dengeledm. şuan tutuyorum kendmi sladırmamak içn çnkü eve gidince tam kapıda ona evdeym mesajı atardım, eve gidnce elimi atıyorm cebime tlefonu alıyorm ve aklma gelyo ayrılık, öyle olunca saldırcak şeyler arıyorum Allahtanki evde abur cubur yok.. aslında kafamda bitrmye çalştım ama hala inanmıyorum ayrılığa, ama böyle devam ederse ki biliyorum hep aynı hatta dahada beter olucak, barışmak istemyorum ve o üzülüyo buda beni fazlasıyla üzüyo..her acı durdukça daha da çok acıtıyor ilk zamanlarda....
ama geçiyor herşey...
önemli olan kafanda netleşmek hala umudun varsa yada hala ayrıldığın fikrini kafanda oturtamıyorsan o zaman acı uzun sürer.
netleşince daha çabuk geçer
oyalanmak başka bişeyler düşünmek iyi gelir.
umarım üzüntü anında yemeğe verenlerden değilsindir. zira ben öyleyim
spor süperselam kızlar, eve yeni geldim nerdeyse toplamda 1buçuk saat spor yaptım, 1 saat yüzme ( tam olmasada ayaklar hep çalıştı) vede 30 dk yürüme.. ama 1çikolatalı gofret yedim gitmeden önce, depresyona giriyorum sanırım, ayrılığn acısı yeni yeni düşüyo içime
bende çok severim makarnayıı ne güzel iradelisinresmen kokusunu duydum desem inanır misin akşam ama yemedim
menü güzel özledim çayla bisküvi yemeyiHerkese günaydııııınnn
Netim hala problemliŞimdi de komşudan giriyorum.
Dünkü listem:
Sabah:
Çay - Bir dilim ekmek - salatalık - 5/6 zeytin - domates
Ara:
eti sultani yarım paket - çay
Öğle: Yok
Akşam:
Mantı(2 kaşık) - Çorba
Ara: Çay
spor süpero kadar kilo verdin ne depresyonu aynanın karşısına geç kendine bak ne kadar güzel olduğunu daha iyilerine layık olduğunu düşün
bende çok severim makarnayıı ne güzel iradelisin
menü güzel özledim çayla bisküvi yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?