pizza için en iyisini yapmışsın sabah yemekle, döner de olmasa saf karbonhidrat olacakmış menün, neyseki dengelemişsin
benim bugün ki menü:
öğlen 1 de uyandım o yüzden 2 öğün oldu
kahvaltı: special k kraker, 1 kupa light sütlü nescafe
arkasından 50 dk pilates
akşam: ızgara tavuk 4 parçaydı orta boy, haşlama sebze yaptım yanına da soğan, domates, biberle
ara: şekersiz türk kahvesi
arkasından 45 dk pilates
su 2 lt içildi,
1 kupa yeşil çay
2 kupa bitki çayları
2 bardakta metabolizma hızlandırıcı çay
bu arada spor yapmadan yarım saat önce kahve içerseniz hem daha enerjik olursunuz hem de daha çok kalori yakarsınız
ondurmaya bende dayanamıyorum yaaa
Kızlar kahvaltıda Ayvalık tostu yedim ama saat 2 de bide akşam yemeği bugünü bitircem
bugün hiç kimseler uğramamış buraya
bugünkü menü:
sabah: ligt sütlü nescafe, special k kraker
50 dk pilates
öğle:2 orta boy tavuk ızgara
ara: 1 kase tarhana çorbası, 1 dilim ekmek
ara: 3 top light dondurma
akşam: 2küçük parça balık ızgara
bugün çok acıkıyorum, nedenini bilmiyorum, bana göre yediklerim fazlaşimdi misafirlerime kek falan yapacağım
akşam yemeğini yemedim henüz ama protein yiyip tok tutmaya çalışacağım kendimi, kızlar yarın tatile gidiyorum, cuma muhtemelen olamayacağım, ama kardeşime söylerim kilo bildirimini yapar, ancak tartı değişikliği olacak... onu nasıl yapacağız
Bu light dondurmaların tadı normal dondurmaya kıyasla nasıl, kalorileri çok farklı mı ?
Menü gayet iyi olmuş.
TArtı değişikliği için de yola çıkmadan hemen tartılıp oraya vardığında da tartılırsan aradaki farka göre bildirim yaparız.
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 poğaça
Ara :
- 1 light bira
Akşam :
- Izgara tavuk
- 2 kaşık yoğurt
- 2 kaşık pilav
BU haftasonum pek iyi olmasa da kilom sabit yarından itibaren dikkat ederek eksileri görmeyi umuyorum.
günaydın kızlarr.. sabah tartılmayı unuttum ama gelen yoktur heralde, fazla kaçamağım olmadı hafta sonu .. sizler nasılsınızz ?
akşam sadace şu kinderin ufak çikolatalarından yedim başkada kaçamağm olmadıgünaydın kızlar..az kalorili bir hafta olsun inşallah
bende çok kaçamak yapmadım dondurma hariç sizlerde durum nasıl?
normal dondurmayla tadı aynı bence, ben carte dor light alıyorum,1 porsiyonunda 74 cal 2 küsür yağ var, gerçi benim yediğim kaç ,porsiyon bilemiyorumyarın sabah yola çıkacağım, senin dediğin gibi yapıp aradaki farkı söylerim, ona göre yazar kardeşim
hafta sonu dağıtmamak elde değil valla, ben tatilde napacağım merak ediyorum, denizde yüzüp acıkınca gözüm hiç bir şeyi görmüyor
günaydın kızlarr.. sabah tartılmayı unuttum ama gelen yoktur heralde, fazla kaçamağım olmadı hafta sonu .. sizler nasılsınızz ?
Ben katılmaktan vazgeçtin diye ilk giriş bilgilerini silmiştim, pazartesi günü tekrar verirsin olur mu?
Ay yok ya dedigim gibi aksilikker oldu misafirim geldi baglantim kotuydu derken köye annemlere gittim falan iyice koptum anliycaandun aksam itibariyle geldim evime baslangic olarak beni 73 olarak kaydet 29 yasindayim . Gerci buraya yaziyorum boyle ama nereye yazmam gerekiyo anlayamadim pek ben
dün ki karbonhidratın ardından bu sabah yine 6 da kalktım ve yola çıkmadan önce yarım pohaça yarım simit ve yarım dilim peynir yedim......artık gün boyu hiç bişey yemeden durabilsem......
Ben bugün az ama saçma sapan ve düzensiz beslendim sabah kahvalti yapmadım ögleye doğru 6 kaşık kısır yedim .atıştırdıgim şeyler de oldu ama hiç abartmadim benim sorunum da düzenli olmak sanırım . Az önce bir Yeşil Elma ve 2 kayısı yedim . Akşama da tavuk salata ve pilav var pilav yemiyorum zaten ama abartmadan kapanışı yaparsam iyiydi bugün ama Spor yapacak enerji bulamıyorum kendimde malesef birazdan bir gayret yarım saat egzersiz ve esneme yaparsam enfes olur
kızlar ben 2 haftalık izin istiyorum sürekli burada olamıyorum ve sıkıntı olucak bu böyle giderse.. arada uğrarım ama sürekli olmuyo en az 2 haftaydı dimi? beni izinli sayarsanız sevinirim.belki o 2 hafta sonunda mezun olurum inşallahh
merhaba kızlar
paylaşım alanına mı yazmam gerekiyor?onu bilmiyordum..
hm canım benim sana laf düşmez olur mu??
bunun için buradayız. sen beni çok motive ediyorsun. sen kızıyorsun anladım haklısın ama zaman lazım alışkanlıkları değiştirmek için ... olacak zamanla söz...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?