Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Saf proteinle değil de saf karbonhidratla kilo verilse iğne ipliğe dönmüştüm şimdiye kadar ..
Menülerin sıfır kaçamakla o kadar güzelki imreniyorum bu arada.

bu arada spor yapmadan yarım saat önce kahve içerseniz hem daha enerjik olursunuz hem de daha çok kalori yakarsınız

Bunu koşuya çıkmadan mutlaka deniyorum çok ciddi anlamda enerji veriyor, en kısa zamanda tekrar başlamak istiyorum da bakalım ..

ondurmaya bende dayanamıyorum yaaa

En azından önceden daha kalorili dondurmalar yerdim, şimdi hep maraş yiyorum ..

Kızlar kahvaltıda Ayvalık tostu yedim ama saat 2 de bide akşam yemeği bugünü bitircem

Afiyet olsun ..

Bu light dondurmaların tadı normal dondurmaya kıyasla nasıl, kalorileri çok farklı mı ?
Menü gayet iyi olmuş.
TArtı değişikliği için de yola çıkmadan hemen tartılıp oraya vardığında da tartılırsan aradaki farka göre bildirim yaparız.

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 poğaça

Ara :

- 1 light bira

Akşam :

- Izgara tavuk
- 2 kaşık yoğurt
- 2 kaşık pilav

BU haftasonum pek iyi olmasa da kilom sabit yarından itibaren dikkat ederek eksileri görmeyi umuyorum.

normal dondurmayla tadı aynı bence, ben carte dor light alıyorum,1 porsiyonunda 74 cal 2 küsür yağ var, gerçi benim yediğim kaç ,porsiyon bilemiyorum yarın sabah yola çıkacağım, senin dediğin gibi yapıp aradaki farkı söylerim, ona göre yazar kardeşim

hafta sonu dağıtmamak elde değil valla, ben tatilde napacağım merak ediyorum, denizde yüzüp acıkınca gözüm hiç bir şeyi görmüyor

günaydın kızlarr.. sabah tartılmayı unuttum ama gelen yoktur heralde, fazla kaçamağım olmadı hafta sonu .. sizler nasılsınızz ?

günaydın kızlarr.. sabah tartılmayı unuttum ama gelen yoktur heralde, fazla kaçamağım olmadı hafta sonu .. sizler nasılsınızz ?

günaydın kızlar..az kalorili bir hafta olsun inşallah
bende çok kaçamak yapmadım dondurma hariç sizlerde durum nasıl?

Ben genelde maraş yiyorum kalorisi hemen hemen aynıymış, güzel o zaman.
Cidden zor olmaya başladı haftasonları, eşim bir süredir rahatsız ve raporluydu, o evdeyken her gün hafta sonu gibi olunca idare ediliyormuş hafta sonu da şimdi zorluyor, hafta içi de o varken pek kaçamak yapmıyordum, canım istemiyordu, bu sabah abur cubur diye uyandım. Tutuyorum kendimi 2 saati geçti bakalım ama tehlikeli görüyorum kendimi.

Benim aynı kilom cuma ile, vermeyi zaten beklemiyordum çok karbonhidrat ağırlıklı beslendim ama almamak hoşuma gitti.

Ben katılmaktan vazgeçtin diye ilk giriş bilgilerini silmiştim, pazartesi günü tekrar verirsin olur mu?

Ay yok ya dedigim gibi aksilikker oldu misafirim geldi baglantim kotuydu derken köye annemlere gittim falan iyice koptum anliycaan dun aksam itibariyle geldim evime baslangic olarak beni 73 olarak kaydet 29 yasindayim . Gerci buraya yaziyorum boyle ama nereye yazmam gerekiyo anlayamadim pek ben

Başlangıç kilonu not aldım, buraya yazman gerekiyor, unutma listede olman paylaşımının çokluğuna bağlı.

hesaplamadım ne kadar kalori aldığımı ama abartmamaya çalıştım. dün açık büfe kahvaltıya gittik az yemeye çalıştım ama( bu sabah tartılamadım çünkü direk işe geldim çok az uyudum iki gece çok geç yatıp çok erken kalktım...spor yok ama avm de 4 saat gezdik giydik çıkardık falan....4lt falan su içtim dün... denize gittik ve sadece güneşlendim yüzmedim...güneşlenmek kalori harcatsaydı keşke:))

aslında daha önceleri annemlere gittiğimde çok daha fazla yiyordum bu defa oldukça dikkatliydim ama tabii yarın bunu tartı söyleyecek. annemin ki 2 kilo eksik benim tartıya göre onu görmek iyi geldi bana:)) inşallah bu cuma görebilirim bunu....

bir dilim peynir
bir dilim kaşar
2 domates
2 salatalık
yarım dilim ekmek
1 yumurta
3 tane yeşil zeytin
3 tane kayısı
1 dilim karpuz
2 çay

türk kahvesi sade
2 tane çubuk kraker

1 dilim börek
3 tane sarma
2 kaşık yoğurt

1 dilim karpuz
2 erik
:18::18::18::18:

dün ki karbonhidratın ardından bu sabah yine 6 da kalktım ve yola çıkmadan önce yarım pohaça yarım simit ve yarım dilim peynir yedim......artık gün boyu hiç bişey yemeden durabilsem......

Yeliz paylaşım alanında bu hafta neler yapıp 1. olduğunu paylaşman gerekiyor, yoksa takım ceza alıyor.

Ben bugün az ama saçma sapan ve düzensiz beslendim sabah kahvalti yapmadım ögleye doğru 6 kaşık kısır yedim .atıştırdıgim şeyler de oldu ama hiç abartmadim benim sorunum da düzenli olmak sanırım . Az önce bir Yeşil Elma ve 2 kayısı yedim . Akşama da tavuk salata ve pilav var pilav yemiyorum zaten ama abartmadan kapanışı yaparsam iyiydi bugün ama Spor yapacak enerji bulamıyorum kendimde malesef birazdan bir gayret yarım saat egzersiz ve esneme yaparsam enfes olur

kızlar ben 2 haftalık izin istiyorum sürekli burada olamıyorum ve sıkıntı olucak bu böyle giderse.. arada uğrarım ama sürekli olmuyo en az 2 haftaydı dimi? beni izinli sayarsanız sevinirim.belki o 2 hafta sonunda mezun olurum inşallahh

dün ki karbonhidratın ardından bu sabah yine 6 da kalktım ve yola çıkmadan önce yarım pohaça yarım simit ve yarım dilim peynir yedim......artık gün boyu hiç bişey yemeden durabilsem......

Ne diyebilirim ki, kilo vermek için uygun bir menü değil ama verecek sensin alacak sensin bana laf düşmez ..

Kısırı belki bilmiyorsundur diye söyleyeyim 1 kaşığı kalori, çok severim ama 6 kaşıkla 360 kalori almak bana çok geliyor.
Bir dilim ekmek 60 kalori, 6 dilim ekmeğe eşit.
Düzen problemi bende de var ne yazık ki ..
Spor da çok büyük bir eksiklik, bende de var ve kilo versek de yeterince sıkılaşamayacağımızı düşünüyorum ama işte kelin merhemi olsa ..

En az iki hafta yağmur, tabi senin için nasıl daha iyi olacaksa öyle yap ama unutma bu kiloları verirken neler çektiğimizi, almamak için dikkat et olur mu ?

hm canım benim sana laf düşmez olur mu??

bunun için buradayız. sen beni çok motive ediyorsun. sen kızıyorsun anladım haklısın ama zaman lazım alışkanlıkları değiştirmek için ... olacak zamanla söz...:)

merhaba kızlar
paylaşım alanına mı yazmam gerekiyor?onu bilmiyordum..

Eline sağlık çok güzel yazmışsın Yeliz, çabuk alınan kilo çabuk verilir ama biz genelde bir kaçamağa başlayınca uzun süre bırakamıyoruz ve kilolar yapışıyor, tatil sonrası kendini hemen toparlayıp kiloları verdiğin için tebrik ederim seni.

Alacağım hepinizin önünden kaçamakları
Benim kendi adıma kilo veremeyince veya az verince moralin çok bozuluyor, geçen hafta 500 gram gitti diye sinirlendim kendime de ama işte düzenli beslenmeyi oturtmalıyız. Hafta sonu abarttık mesela ertesi gün hemen dengelemeliyiz ki ondan sonraki günleri + ları sabitlemek için uğraşıp kilo vermemizi durdurmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…