Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar..az kalorili bir hafta olsun inşallah
bende çok kaçamak yapmadım dondurma hariç sizlerde durum nasıl?

inşallah canım yaaa

karpuz çok kalorili ama yaz günüde olmadan olmuyoki soğuk soğuk...birazdan yemek yicez gelde kesme

kızlar kahvaltım;1 haşlanmış yumurta,yarım simit,peynir,2 zeytin,şekersiz çay
öğlen malesef burger king deki dondurmadan bardakta
akşam 1 but ve 2 yemek kaşığı pirinç pilavı

pohaça yarım
simit yarım
biraz peynir
süt
yoğurt
1 dilim kepek ekmek
3 erik

3 lt su
spor 5. kat merdiven çıkma inme 2 kez (sporsayılır mı acaba??

iyi akşamlar
hızlı yazıyorum misafir var.)
sabah:süt ve nesfit
ara:1 soda
öğlen:
taze fasulye az bulgur pilavı
ara:karpuz
akşam:tavuk ve çoban salata

dün ki karbonhidratın ardından bu sabah yine 6 da kalktım ve yola çıkmadan önce yarım pohaça yarım simit ve yarım dilim peynir yedim......artık gün boyu hiç bişey yemeden durabilsem......
Karbonhidrati dengelemek için bir bardak ayran içmek pek iyi deyolla benim yoğurt sıkıntım vardi kac gündür annemlere koye gitmistim baskasinin mayaladigi yogurdu yiyemem tembellik ettim mayalayivermedim ve bolca kacamagim oldu

ah ahh bak bugün yine sporsuz gecti :'( ya ben karatay diyeti yapmiyorum ama cok inaniyorum . Ancak soyle ki karatay diyetinde de ogunleri abartinca kilo alinir bence o yuzden ben kısır yerken esasen saglikli karbonhidrat diye rahat hissediyorum ve ayranla dengeledigimi dusunuyorum sanirim ama diyetisyenim ara ogunde meyve +süt ürünü tavsiyesinde 1 bardak ayrani 1 çay bardağı sütü geçme dedi demek ki kaloriye dikkat etmeli diye düşündüm . Bak kisirin bu kadar kalori içerdiğini senden duyuyorum ilk defa dikkatli olurum

Ama genel olarak guzel ve istikrarlisin ayol ay bi daha yaziyorum sanirim ama yarim kase yogurt da yeseydin aksam yemeginin yaninda daha uzun sure tokluk hissedersin

pohaça yarım
simit yarım
biraz peynir
süt
yoğurt
1 dilim kepek ekmek
3 erik

3 lt su
sayilmiyor sanirim karbonhidrati nasil azalticaz arkadaslar ya simit poaca ve hem de ekmek amaniiin

iyi akşamlar
öğlen:

Ya supersin ayol tebrik ederim

Son düzenleme:
Arkadaslar ben bazi kararlar aldim kendime bir harita cizdim burda da paylasayim diyorum istikrar açısından
Şimdi bu ayran detoksu olayinin 2 gun yapıldığını biliyorum ben ancak onu 3 gün yapiciiiğm şöyle ki ben kahvalti yapmayi hiç sevmiyorum kahvaltı niyetine yedigim sacma sapan seyleri gorseniz beni diskalifiye edersiniz ( itiraf.com) ben de ayran detoksunun kahvaltisini iptal edip ayranla baslamaya karar verdim gune bir tek aksam öğününü tam protein alarak yapmayi düşünüyorum zira yumurta yiyemiyorum a dostlar :'( yani

Sabah:ayran detoksu karisimi
Ogle:ayran detoksu karışımı
Ikindi bildiğimiz cacık
Akşam :yağsız tavuk veya et sote +1 kase yogurt

Bu sekilde 3 gün devam edip cuma günü de yumuşak bir geçiş yapicam kendi diyet listeme
Zira regl olamiyorum ve odemin babasi birikti vucudumda ayrica ayran corbamin icone bol maydonoz dereotu dogramak da iyi fikir gibi geldi bakin simdi hmmm

Ayrica yarin tam gaz spora basliyorum tutmayin beni anacım cuma birinciliğe oynuyor bu kadın

Simiti de nasıl severim, afiyet olsun.
Dengeli bir menü bence, dondurma arada olabilir zaten.

pohaça yarım
simit yarım
biraz peynir
süt
yoğurt
1 dilim kepek ekmek
3 erik

3 lt su

Çok düzensiz olmuş, ilk önce yemişsin sonra kendini tutmuşsun ama bu şekilde yaparken her zaman kendimizi tutamıyoruz ve kaçamağın nedeni oluyor.
SU güzel olmuş miktarını arttırmaya başladın sanırım.
Merdiven de günlük hayatta olan şeyler spor sayılmaz.

iyi akşamlar
öğlen:

Afiyet olsun akşamı çok güzel geçirmişsin en önemli öğün.

Karataya ben de kesinlikle inanıyorum, çok sağlıklı bir beslenme çeşidi ama tamamen uyarsak, aaa bulgur pilavı sağlıklı 1 tabak yiyeyim ( KAratayda 1 tabağk bulgura bile bir şey denmiyor.) ama istediğimde ekmek şeker pirinçte yiyeyimle olmuyor. Yasakladığı şeyleri tamamen çıkarmak gerekli ama kilo verdikten sonra dengelemek için kaçamaklı karatay tarzı bir beslenme çok sağlıklı bence de.

Ayran detoksunu ben en sağlıklı detoks olarak görüyorum, akşam yemeği böyleyken nasıl bir etkisi olur bir fikrim olmadığından yorum yapamıyorum ama bence genel olarak azmin çok hoş sonucunun iyi olacağına inanıyorum. Bu hafta benim 4. haftam geldiğim de 10 kgı 2-2.5 ayda vermeyi düşünüyorum planım haftada 1 kg civarı diye söylemiştim ve bunu burada paylaşmak çok işime yaradı bu hafta cuma 4. haftam olacak ve ben 64.9u görüp 5,5 kg vermiş olarak vermem gereken kilonun 2. yarısına geçmeyi planlıyorum.

Dün ne yazık ki menü tarzında bir şeyim yoktu, midem kötüydü yine, eşimin arada zorla ağzıma attığı çubuk kraker, peynir tarzında midemi bastıracak şeyler haricinde bir şey yiyemedim. Bugün daha iyi bakalım.

BU arada son günlerde abur cubur isteyip dururdu canım uyandığım gibi, bugün peynir istedi

İlk ayran detoksu öğünümü yapıyorum tuzsuz oluşu beni mutlu etmese de gayet azimliyim
Ayrıca
Sabah kalkınca aç karna 1 bardak karbonatlı su
Ve sık sık ictigim tarçınlı Yeşil çayım olacak bu 3 gunde ama karbonatı sürekli kullanmayı düşünüyorum
. Cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum

Karbonatlı su işe yarıyor mu kilo olarak ?
Ben vücut sağlığı için kullanmıştım ama diyet yapamadığımdan işe yaramamıştı tabi o zaman. Sonra da bıraktım.

bugün ben de nedense açlık patlaması var(

sürekli yemek istiyorum...

nasıl geçecek bugün ne yapsam acaba???

Günlerdir karbonhidratı çok arttırman ve dün akşam yememek için uğraşmandan dolayı olduğunu düşünüyorum, proteine yüklenebilirsin, tavuk yoğurt ayran balık vs ..

Benim bugün de canım bir şey istemiyor neden böyle oldum anlamadım gitti ..

karbonhidratı çok yemek açlığı mı tetikler bunu hiç bilmiyordum. bugün karbonhidrat almadan dediğini yapacağım yoğurt yiyeceğim akşamda tavuk olabilir.

neden canın bişey istemiyor acaba??
ben sadece çok sevindirici bişey olduysa açlık hissetmem.... çok mutlu olduğumda zayıflarım ... ama huzurlu sakin mutluluk değil. yüksek adrenalin heyecanlı mutluluk anında yemek yiyemiyorum sadece...

kızlar biletimi aldım.16 sında yolcuyuz memlekete..ben çocuklarla kendi annnemlere gitcem eşimde ağustosun başında gelebilecek..ordanda kayınvalimdemlere gitcez malum görümcemin düğünü var..
ağustos sonunda gelcez acaba ben buralara kilo bakımından ağlayarak mı gelirim bilmiyorum..çünkü annem insanı yemekten öldürmeye çalışır bazen
birde ortam değişince yani evden mutfaktan çıkınca kilo alınıyor değil mi?
güya sıcaklarda birşey yenmiyor diyorlar canım herşeyi bugün

Valla bi kere siskinlik gaz olmuyo hazim kolay oluyo ki icmeye baslayisimin ilk gunu bugunluk etkileri bende bu tokluk hissi veriyo mu bilmem ben hic anlamadim
Benim bugün de canım bir şey istemiyor neden böyle oldum anlamadım gitti ..
Yemek istemiyorsa süper de harrket etmek istemiyosa o kötü işte. Hasta olabilirsin dikkat et !!
Ay tabii ki hele de rafine karbonhidrat lar gizli açlık cidden ama gel gelelimm çok cekiciler ayol

benimde bugün canım herşeyi yemek istiyor imdattt...
Bir imdat da benden

Aman dikkat et yeliz haftanin birincisi oldun diye Zafer sarhoşu olma sakın . Aman diyim aman

Saat 17 45 durum Bildirimi

Sabah 10 bucuk gibi ilk posta ayran corbami yedim
Çok uzun sürmedi korkunç bir açlık
12 bucuğa doğru ikinci kasemi yedim
Aman allahim hic doymadim
1 dilim kepek ekmegi ve 5 zeytin yedim hemen ardindan ve az once yine acikip 2 3 yemek kasigi ayran corbamla 1 erik 1 yesil elma yedim
Aksama tam protein diyodum ama vazgectim yine ayran corbami icip mutfagi kapaticam ayrica bu aksam jillien e tekrar basliyorum ardindan da pilates esnemeleri derken bugunu kazasiz belasiz bitirirsem ruhum huzur bulacak
Bu detoks isleri de hic bana göre değilmiş ayol ama mecbur cekecez bugünü bitti sayiyorum ve kaldı 2 gün diyorum
Ayrica burda benden cok su içen de yok sanki 3 litre bana misin demiyo valla belki dahasini da iciyorumdur ölçmüyorum ordan sonrasini
Ve son olarak diyetci gacilarim mumkunse yarim saatt arayla gelip buraya baksin yazilanlari okusun hic olmadi basari hikayelerine bakip gaza gelsinler ben boyle motivasyon gormedim burasi cidden iyi hepinizi öpücüks ♥♥♥♥

valla bu detoksları bende yapamıyorum çok zorlama kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…