Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sanırım öyle oldu, bir de malum dönemle beraber çok kötü oldum bu sefer ..

GAyet güzel olmuş tebrik ederim, cumaya en güzel sonuç senden gelecek bence.

Harikasın, cumaya olmasa regl sonrası daha çok gider, sen elinden geleni yapıyorsun.

hoşbuldummm =))
ya o süt kalitesi mevzusunu duymamıştım daha önce, ufak yollu internette bi araştırma yapmıştım doğum sonrası yapılabilir diye
doktor da kırkın çıktıktan sonra ufak ufak başlayabilrisn demişti, ama yine de bakayım bakalım, sütümüze bişey olmasın

aa sıkılır mıyız.. her zaman ihtiyacımız var abla tavsiyelerine, hele hele güzel bi kadından güzellikle ilgili tavsiyeler çok önemli =))

Son düzenleme:
ben de menümü paylaşayım
ama benimki emziren menüsü ona göre
sabah: haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, salatalık,1 dilim ekmek,rezene çayı
ara: 1 armut
öğlen: 1 kase mercimek çorb, 1 kase yoğurt, biraz makarna
ara: kayısı
akşam:1 kase merc çorb, 2 bardak ayran, biraz pilav, biraz yeşil mercimek, biraz da salata

20 dk spor ve bol su
benim menülerim biraz kalorili ama buraya yazmam abartmamı ve kaçamaklarımı engelleyecek
bi de bebekle uğraşmaktan basit yemekler yapabiliyiorum, makarna pilav evde bol oluyo yani =)
yavaş yavaş düzeltcem artık, bebişle birbirimize yeni yeni alışıyoruz

kimsenin menüsüne bakamadım, akşamları eşim gelince malum, iftar da geç saat olunca, bilgisayara pek vakit kalmıyor,
sabah bakıcam sizinkilere de,
herkese iyi gecelerrrrrr

karbonhidrat fazla ama sen emziren bir annesin o yüzden normal bence, çünkü emzirirken kardeşim içim eziliyor derdi az yese, biraz proteini artırabilirsin bu arada, biraz makarna biraz pilav demişsin canım, o birazları biraz daha açsan daha sağlıklı yorumlar yapabilirz

bir de kardeşim benim mercimek çorbasını hemen hemen içmemeye çalışır, çok gaz yapıyor diye hani belki senin bebiş de sorun olmuyodur ama söyleyeyim dedim...

Günaydın 3. takımın fit hatunları. Merhaba hm22 Merhaba birruya

Ben 10. takım kaptanı Chentiq. Sanırım yokluğumda bir yanlış anlaşılma olmuş onu düzeltmek isterim.

Yeni üyelerle ilgili olarak cuma yarışmasının kurucusu olan Püsküüt;

"Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız)." yazmıştır.

İlgili yazıyı kopyaladığım adres http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html

Demem o ki, bu sadece 10. takım için değil, 3. takımda dahil olmak üzere yarışmada bulunan tüm takımlar için geçerlidir. Adil ya da demokratik olmamakla alakalı değildir.

Umarım yanlış anlaşılma düzelmiştir.

Herkese mutlu kilo vermeler

Normalde olsa bu menü fazla olabilir ama bebeğin olunca normal bence, makarna pilav yerine basit sebze yemekleri de yapabilirsin aslında ..

Ben sorun kısmını anlayamadım ? Bir şey mi kaçırdım ?

durumunu bilmiyorum ama pump it up ı tavsiye ederim
çok iyi terletiyor
hareketleri tam beceremiyorum ama sürekli aktifsin , zıpzıp her yer çalışıyo

Hiç böyle sporlara meraklı değildim bana nedense işe yaramazmış gibi geliyor ;( belkide psikolojik olarak ön yargılı yaklaşıyorum böyle sporlara.. Bence spor yüzme, spor salonu, kas hareketleri gibi klasik sporlar daha çok işe yarıyor. Yani yenilere ısınamadım

Ah makarna... Bence dünyanın en güzel yemeği. Çok seviyorum. Ve üstelik eskiden daha fazla yiyordum :) ama şimdi kısacağım.

:18::18: bugün tatlı isteğim feciiiiii...... galiba regl geliyor..
of yaa tam motive olmuşken bir tane tarçınlı süt içtim 5 tane hurma 2 tane kayısı bir kaşık pekmez hala kesmediii

Ya nedir şu regl dönemindeki tatlı isteğimiz? Niye çekiyoruz bundan bukadar ?

Hı bide ben oldum olası canım tatlı istiyorsa böyle kayısı veya meyve türü sağlıklı şeyler bu isteği kesmesdi. İllede baklava illede çikolata :)

İşte yaaa buda benim istediğim şey varmak istediğim nokta bu!!

Bende böyle anneyken süslü olmak istiyorum. Ben kardeşime hamile olupta doğurursam bana doğumdan hemen sonra makyaj yapacaksın dedimde şok oldu

Seni gerçekten tebrik ediyorum ablacım. Harikasın.

Spagettiyle donut çok fazlaydı doğru üüfff ne yapacam ben yaaaa

Ah makarna... Bence dünyanın en güzel yemeği. Çok seviyorum. Ve üstelik eskiden daha fazla yiyordum :) ama şimdi kısacağım.

Kesinlikle aynı fikirdeyim, her gün olsa sıkılmam şu makarnadan, o da benden sıkılmıyor olsa ki vücuduma girince yapışıp kalıyor kilo olarak.

günaydın kızlar, bugün biraz erkenciyim ben
kahvem içildi birazdan ripped 1/2 yapacam, sonra çarşıya çıkmam gerekiyor hava da çok sıcak

canım çok sıkkın eşim yüzünden aslında bir şey yapmak istemiyorum ama boş oturmak bana fayda sağlamayacak...

Kesinlikle aynı fikirdeyim, her gün olsa sıkılmam şu makarnadan, o da benden sıkılmıyor olsa ki vücuduma girince yapışıp kalıyor kilo olarak.

Maalesef canım.

Bende nerden başlayacağımı şaşırdım aslında diyet konusunda... Spor yapmak istiyorum ama hiçbirini beğenmiyorum

ya evet gaz sorunu var bi de, ben de gaz yapan yiyecekleri yememeye çalışıyorum ama onu yeme bunu yeme ne yicem
ufak ufak mecbur yiyorum,

Normalde olsa bu menü fazla olabilir ama bebeğin olunca normal bence, makarna pilav yerine basit sebze yemekleri de yapabilirsin aslında ..

evt arada yapmaya çalışıyorum, yada annemler gelip yapıyo =)
iki ikişiyiz ya evde, yemekler bitmiyor hemen, o yüzden bugün de mercimek çorb pilav var menü de =))
akşam iftara gidicez, diyet yapan bi ev ailecek , onlardan güzel sebze yemekleri bekliyorum =))

bence de en güzeli, hem de ev ortamında o kadar verimli olmuyo
ama salona gidemeyenler için iyi bi alternatif , ben gördüm faydasını =)

şu gelen mesaj nedir acaba ben bişey anlamadım..?????

bu makarna gerçekten ne güzel bişey..
tanıdığım sinemacı bir aile var 50 li yaşlarda lar inanılmaz fit kadında adamda... son 15 yıldır sadece makarna yiyorlar her öğünde..kıymalı makarna sade makarna otlu makarna soslu makarna peynirli yoğurtlu vs. başka bişey yemiyorlar hatta misafirliğe gidince onlara yine yaptıkları makarna.. nasıl oluyorda şişman değiller anlamıyorum.. son derece sağlıklılar..

birüya sana önerim emzirirken et, süt, yumurta yoğurt, meyve, sebze tüketimine ağırlık vermen. Haftada iki kez balık yenilmesi ve aşırıya kaçmadan ceviz tüketilmesi de bebeğin zeka gelişimini olumlu etkiliyor. bu kesinlikle kanıtlanmış bişey.. yiyebiliyorsan beyin ye...
omega3 ilacı kullan eğer balık yiyemiyorsan.

emzirme sürecinde beslenme kesinlikle çocuğun zeka gelişimini etkiliyor...

Hayırdır umarım önemli bir sorun yoktur ?
Bir de senin de regl dönemindi sanırım bana her şey batar bu dönemde, ondan pek tepki vermem kesin ben yine yanlış anladım diye

Maalesef canım.

Bende nerden başlayacağımı şaşırdım aslında diyet konusunda... Spor yapmak istiyorum ama hiçbirini beğenmiyorum

Ben de evde yapılan sporlardan sıkılıyorum hemen, bir platesi oldukça beğeniyorum onu da düzenli yapmıyorum, o yüzden kilo verirken spor yapmıyorum ama havalar biraz serinlesin sonra düzenli koşuya başlama planımız var eşimle.

chentiq in sözü bana arkadaşlar. sorun yok =)) önce onların grubunda olmak için talepte bulunmuştum da, mühim değil

Okudum mesajı, ne olmuş diye bir merakla, sanal ortam sonuçta birbirimizin ifade tarzını görmediğimizden yanlış anlaşılmalar çok normal ..

Bizde de aynı olay, yemekler bitmiyor, bir de 2. gün aynı yemeği yememe huyumuz var ( bundan kurtulsak benim için iyi olacak sanki, sahi niye her gün ayrı yemekle uğraşıyorum ben :44:) 1 bardaktan pilav yapıyorum o bile çok geliyor, ben dikkat edince eşim sen yemeyince benim de iştahım kaçıyor deyip az yiyor derken yakında çay bardağı ile yapacağım o olacak.

ben bugünü ve yarını nasıl geçireceğim ne güzel bir hafta geçirmiştim umutluydum.dün akşam şu ramazan pidesine dayanamadım eşim oruç tutuyor hemde dokuzda o pidenin çeyreğini yedim bu yetmezmiş gibi yatarkende hani şu otellerde falan verirler ya minik çokokrem o varmış dolapta onu yedim inanın dayanamıyorumşimdi araştıracağım bu regl dönemi nasıl atlatılır tatlıya saldırmadan bişey biliyorsanız yazar mısınız bana???

Hayırdır umarım önemli bir sorun yoktur ?
Bir de senin de regl dönemindi sanırım bana her şey batar bu dönemde, ondan pek tepki vermem kesin ben yine yanlış anladım diye

regl olduğumu unutmuştum vallahi belki o yüzden çok tepki veriyorumdur ama nikahtan sonra değişti ya... hani daha düğün eylülde ayrı şehirlerde olmamıza rağmen değiştiğini hissediyorum... belki her erkek öyledir ben abartıyorumdur bilmiyorum, belki de her şey reglden dolayı benim kuruntumdur

canım şu çokokrem ve türevlerini evde bulundurmasan sen hani ben öyle abur cubur, çikolata falan hiç bir şeyi evde tutmamaya çalışıyorum, canım istediğinde gidip dışarı almaya üşeniyorum sonrada aklımdan çıkıyor zaten
kan şekerine en çabuk etki eden tarçın onu da dün yaptın, birazcık da psikolojik bence, ben de reglim canım hiç bir şey istemiyor kafamda kilo da artışım var vermek zorundayım diye koşullandırdığımdandır belki... bir de ben normal çay içmem sürekli bitki çayları içerim bununda etkisi var bence...

ay kızlar
bi sürü şey yazmışsınız ben gelene kadar hepsinü tek tek alıntılayıp yazmak zor geldi aklımda kaldığı kadarıyla cevap vereyim
kızım 14 aylık birrüya cım
kanguru sizin için erken zaten benim kangurum da ergonomik kanguru ve ben kızım için yaptığım en iyi alışveriş olduğunu düşünüyorum sana da tavsiye ederim

humus konusuna gelirsek evet o nohutlu ve tahinli olan ama üzerinde kızgın yağ yoktu yengem zeytinyağı gezdirmiş üzerinde
ama yine de masum bi yiyecek değil evet

ayrıca kendime mukayet olamıyorum yaa iftarda
hem çok acıkıyorum hem susuyorum

off off
bu arada çok fazla giremiyorum günde bi kere ya da iki kere fırsatım oluyo onda da buraya gelip yazmaya çalışıyorum

dün akşam iftarda neler yediğimi yazmıyorum farkındaysanız

içime canavar kaçmıştı adeta neyse şarj bitiyo yinee üfff

şimdi sizin düğün hazırlığınız vardır sanırım bu süreçte ailelerde devreye daha çok girdiği için herşey karışıyor çok dikkatli olmak lazım. bu stresle birbirinizi kırmamanız lazım. birde evlenince gerçekten bi rahatlık oluyor ilgi biraz daha az gösteriliyor...ama bunu iki tarafta yapıyor bence sende ilgini kırılmadan darılmadan daha çok göstermelisin... sevgi ve saygının çözemeyeceği hiç bişey yok...

şu evde bulundurma konusuna dikkat ediyorum haklısın işte o an gelince aradım onu buldum kimbilir ne zamandır o dolaptaydı bazen reçel kavanozuna falan saldırdığım da olmuştur. bu fikri değiştirme konusunda dikkat edeceğim regl döneminde canımız tatlı ister düşüncesini kafamdan silip yerine canım bu dönemde bile tatlı istemiyor düşüncesini koyacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…