hm22 geçen hafta resmen aç dolaştın hiç bişey yemedin bu hafta regl de eklenince iştah patlaması oldu sanırım
bugün ben de aynıyım of tatlı isteğim çokk fena dediğin gibi içimdeki ye ye ye ye diyor sürekli...
şimdiye kadar bunları yedim akşama sadece salata yiyeceğim 3 lt de su içmiş olacağım yürüyüşe de gideceğim
[TABLE="class: kgor"]
[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"]2013-07-10 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: kgor3"]Miktar[/TD]
[TD="class: kgor4"]Kalori[/TD]
[TD="class: kgor5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [1][/TD]
[TD="class: kgor2"]Hurma[/TD]
[TD="class: kgor3"]5 ADET[/TD]
[TD="class: kgor4"]75[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [2][/TD]
[TD="class: kgor2"]Pekmez[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 YEMEK KAŞIĞI[/TD]
[TD="class: kgor4"]64[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [3][/TD]
[TD="class: kgor2"]Kayısı[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 ADET(10 GR.)[/TD]
[TD="class: kgor4"]16[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [4][/TD]
[TD="class: kgor2"]Sütaş Light Süt (%0,1 yağ)[/TD]
[TD="class: kgor3"]0.2 LİTRE[/TD]
[TD="class: kgor4"]68[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [5][/TD]
[TD="class: kgor2"]Sütaş light yoğurt[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 125 gr[/TD]
[TD="class: kgor4"]55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [6][/TD]
[TD="class: kgor2"]SEK light yoğurt[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 100gr[/TD]
[TD="class: kgor4"]48[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [7][/TD]
[TD="class: kgor2"]taze kırmızı biber (taze-tatlı)[/TD]
[TD="class: kgor3"]3 adet[/TD]
[TD="class: kgor4"]36[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [8][/TD]
[TD="class: kgor2"]Hurma[/TD]
[TD="class: kgor3"]5 ADET[/TD]
[TD="class: kgor4"]75[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [9][/TD]
[TD="class: kgor2"]Çökelek (lor peyniri)[/TD]
[TD="class: kgor3"]100 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]81[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [10][/TD]
[TD="class: kgor2"]Salatalık (hıyar)[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 ADET[/TD]
[TD="class: kgor4"]22[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [11][/TD]
[TD="class: kgor2"]yumurta[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 adet[/TD]
[TD="class: kgor4"]160[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"][/TD]
[TD="class: kgor3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: kgor4"]700 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar bugünkü menü:
sabah daha doğrusu öğlen saat 2 de: light sütlü nescafe
arkasından jillian ripped 1/1
saat 5 de:1 kase mercimek çorbası
iftarda da :2 tane kabak dolması bol yoğurtlu
şimdide 45 dk pilates yapacağım
su 1 lt içtim daha çok içerim bitki çayları akşama kaldı...
ancak reglden dolayı mı ramazandan dolayımı +1000 lik artış var bende:18: cumaya kadar inş halledebilirim
hoşgeldin tatlım, haftada 500 gr gitmesi bile bence çok iyi
normal doğumun avantajı bu olsa gerek, kardeşim sezeryan yaptı 4 aylık bebeği var, birazcık karın çalıştrayım dedim ona dediği cümle dikişlerimin yırtılacak gibi olduğunu hissediyorumbirde spor yapınca bir hormondan dolayı sütün kalitesi mi ne bozuluyor diyorlar bence doktoruna danış derim canım...
aslında biliyor musunuz ben de kendimi sizler kadar hissediyorum. eskiden küçükken biri ölmüş 45 yaşında derlerdi yaşlıymış derdim içimden.. ben şu an bu yaştayım ama içim sanki 20. fiziğim de 30 . şu an kim yaşımı tahmin etse 30 diyor. kızımla kardeş olduğumuzu sanıyor herkes. çünkü ben kendimi severim kendime bakarım cilt bakımımı vücut bakımımı makyajımı maskelerimi saçlarımı bir gün bile ihmal etmem. bu hep böyleydi. doğuma bile giderken manikürümü pedikürümü fönümü herşeyimi yapıp gitmiştim hatta hemşire kızmıştı ameliyata (sezeryan) oje ile girilmez diye.:))
yani sizlere tavsiyem asla evlenince anne olunca kendinizi bırakmayın yaşıtlarınıza en az 10 yaş fark atarsınız böylelikle.. çünkü yaşlanmayı geciktirmek mümkün ama yaşlanınca geri dönmek çok zor...
abla tavsiyelerimle sizi sıkmayayım sonra beni istemezsin :)))
ben de menümü paylaşayım
ama benimki emziren menüsü ona göre
sabah: haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, salatalık,1 dilim ekmek,rezene çayı
ara: 1 armut
öğlen: 1 kase mercimek çorb, 1 kase yoğurt, biraz makarna
ara: kayısı
akşam:1 kase merc çorb, 2 bardak ayran, biraz pilav, biraz yeşil mercimek, biraz da salata
20 dk spor ve bol su
benim menülerim biraz kalorili ama buraya yazmam abartmamı ve kaçamaklarımı engelleyecek
bi de bebekle uğraşmaktan basit yemekler yapabiliyiorum, makarna pilav evde bol oluyo yani =)
yavaş yavaş düzeltcem artık, bebişle birbirimize yeni yeni alışıyoruz
kimsenin menüsüne bakamadım, akşamları eşim gelince malum, iftar da geç saat olunca, bilgisayara pek vakit kalmıyor,
sabah bakıcam sizinkilere de,
herkese iyi gecelerrrrrr
ben de menümü paylaşayım
ama benimki emziren menüsü ona göre
sabah: haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, salatalık,1 dilim ekmek,rezene çayı
ara: 1 armut
öğlen: 1 kase mercimek çorb, 1 kase yoğurt, biraz makarna
ara: kayısı
akşam:1 kase merc çorb, 2 bardak ayran, biraz pilav, biraz yeşil mercimek, biraz da salata
20 dk spor ve bol su
benim menülerim biraz kalorili ama buraya yazmam abartmamı ve kaçamaklarımı engelleyecek
bi de bebekle uğraşmaktan basit yemekler yapabiliyiorum, makarna pilav evde bol oluyo yani =)
yavaş yavaş düzeltcem artık, bebişle birbirimize yeni yeni alışıyoruz
kimsenin menüsüne bakamadım, akşamları eşim gelince malum, iftar da geç saat olunca, bilgisayara pek vakit kalmıyor,
sabah bakıcam sizinkilere de,
herkese iyi gecelerrrrrr
Günaydın 3. takımın fit hatunları. Merhaba hm22 Merhaba birruya
Ben 10. takım kaptanı Chentiq. Sanırım yokluğumda bir yanlış anlaşılma olmuş onu düzeltmek isterim.
Yeni üyelerle ilgili olarak cuma yarışmasının kurucusu olan Püsküüt;
"Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız)." yazmıştır.
İlgili yazıyı kopyaladığım adres http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html
Demem o ki, bu sadece 10. takım için değil, 3. takımda dahil olmak üzere yarışmada bulunan tüm takımlar için geçerlidir. Adil ya da demokratik olmamakla alakalı değildir.
Umarım yanlış anlaşılma düzelmiştir.
Herkese mutlu kilo vermeler
durumunu bilmiyorum ama pump it up ı tavsiye ederim
çok iyi terletiyor
hareketleri tam beceremiyorum ama sürekli aktifsin , zıpzıp her yer çalışıyo
Tamam bildiririm ben o zaman.
Bana çok fazla geldi menün, hani arada olabilecek bir menü ama genel olarak bu şekilde kilo verdireceğini düşünmüyorum.
Makarna konusunda da kendimizi ölçmemiz çok önemli ( Aslında bu her şey için geçerli ) . Ben ne zaman makarna yesem ertesi gün standart 500-1000 gram arası fazla gelirim, sonra gider ama 1-2 günümü boşa geçirmeyi göze alarak yiyorum yediğimde.
:18::18: bugün tatlı isteğim feciiiiii...... galiba regl geliyor..
of yaa tam motive olmuşken bir tane tarçınlı süt içtim 5 tane hurma 2 tane kayısı bir kaşık pekmez hala kesmediii
aslında biliyor musunuz ben de kendimi sizler kadar hissediyorum. eskiden küçükken biri ölmüş 45 yaşında derlerdi yaşlıymış derdim içimden.. ben şu an bu yaştayım ama içim sanki 20. fiziğim de 30 . şu an kim yaşımı tahmin etse 30 diyor. kızımla kardeş olduğumuzu sanıyor herkes. çünkü ben kendimi severim kendime bakarım cilt bakımımı vücut bakımımı makyajımı maskelerimi saçlarımı bir gün bile ihmal etmem. bu hep böyleydi. doğuma bile giderken manikürümü pedikürümü fönümü herşeyimi yapıp gitmiştim hatta hemşire kızmıştı ameliyata (sezeryan) oje ile girilmez diye.:))
yani sizlere tavsiyem asla evlenince anne olunca kendinizi bırakmayın yaşıtlarınıza en az 10 yaş fark atarsınız böylelikle.. çünkü yaşlanmayı geciktirmek mümkün ama yaşlanınca geri dönmek çok zor...
abla tavsiyelerimle sizi sıkmayayım sonra beni istemezsin :)))
hoşgeldin tatlım, haftada 500 gr gitmesi bile bence çok iyi
humus kaç kalori bilmiyorum ama nohuttan yapılan üstüne kızgın yağ dökülen meze tarzı bişi değil mi o, ben mi yanlış biliyorum acaba, hani oysa kalorisi az değildir diyecektim
normal doğumun avantajı bu olsa gerek, kardeşim sezeryan yaptı 4 aylık bebeği var, birazcık karın çalıştrayım dedim ona dediği cümle dikişlerimin yırtılacak gibi olduğunu hissediyorumbirde spor yapınca bir hormondan dolayı sütün kalitesi mi ne bozuluyor diyorlar bence doktoruna danış derim canım...
spagetti, donut fazla olmuş gibi, su da az olmuş bence, spor için leslie yapabilirsin 3 mil falan, pilates yapabilirsin 45 dk sürüyor ortalama, ya da oynamayı seviyorsan zumba dansları var onlara bak derimbenim favori sporum her zaman için pilates
tarçınlı sütten sonra yediklerin kan şekerini aniden yükseltmiştir canım o yüzden yedikçe yiyesin gelir, bol tarçınlı yoğurt falan dene bir de yeşil çayı tarçınlı limonlu içmeye çalış...
bizimle de paylaşsana o cilt, vücut bakımlarını , maskelerinihayat tecrüben var senin ablacım yaa neden sıkılalım
Ah makarna... Bence dünyanın en güzel yemeği. Çok seviyorum. Ve üstelik eskiden daha fazla yiyordum :) ama şimdi kısacağım.
Kesinlikle aynı fikirdeyim, her gün olsa sıkılmam şu makarnadan, o da benden sıkılmıyor olsa ki vücuduma girince yapışıp kalıyor kilo olarak.
karbonhidrat fazla ama sen emziren bir annesin o yüzden normal bence, çünkü emzirirken kardeşim içim eziliyor derdi az yese, biraz proteini artırabilirsin bu arada, biraz makarna biraz pilav demişsin canım, o birazları biraz daha açsan daha sağlıklı yorumlar yapabilirz
bir de kardeşim benim mercimek çorbasını hemen hemen içmemeye çalışır, çok gaz yapıyor diye hani belki senin bebiş de sorun olmuyodur ama söyleyeyim dedim...
Normalde olsa bu menü fazla olabilir ama bebeğin olunca normal bence, makarna pilav yerine basit sebze yemekleri de yapabilirsin aslında ..
Hiç böyle sporlara meraklı değildim bana nedense işe yaramazmış gibi geliyor ;( belkide psikolojik olarak ön yargılı yaklaşıyorum böyle sporlara.. Bence spor yüzme, spor salonu, kas hareketleri gibi klasik sporlar daha çok işe yarıyor. Yani yenilere ısınamadım
günaydın kızlar, bugün biraz erkenciyim ben
kahvem içildi birazdan ripped 1/2 yapacam, sonra çarşıya çıkmam gerekiyor hava da çok sıcak
canım çok sıkkın eşim yüzünden aslında bir şey yapmak istemiyorum ama boş oturmak bana fayda sağlamayacak...
Maalesef canım.
Bende nerden başlayacağımı şaşırdım aslında diyet konusunda... Spor yapmak istiyorum ama hiçbirini beğenmiyorum
chentiq in sözü bana arkadaşlar. sorun yok =)) önce onların grubunda olmak için talepte bulunmuştum da, mühim değil
ya evet gaz sorunu var bi de, ben de gaz yapan yiyecekleri yememeye çalışıyorum ama onu yeme bunu yeme ne yicem
ufak ufak mecbur yiyorum,
evt arada yapmaya çalışıyorum, yada annemler gelip yapıyo =)
iki ikişiyiz ya evde, yemekler bitmiyor hemen, o yüzden bugün de mercimek çorb pilav var menü de =))
akşam iftara gidicez, diyet yapan bi ev ailecek , onlardan güzel sebze yemekleri bekliyorum =))
bence de en güzeli, hem de ev ortamında o kadar verimli olmuyo
ama salona gidemeyenler için iyi bi alternatif , ben gördüm faydasını =)
Hayırdır umarım önemli bir sorun yoktur ?
Bir de senin de regl dönemindi sanırım bana her şey batar bu dönemde, ondan pek tepki vermem kesin ben yine yanlış anladım diye
ben bugünü ve yarını nasıl geçireceğim ne güzel bir hafta geçirmiştim umutluydum.dün akşam şu ramazan pidesine dayanamadım eşim oruç tutuyor hemde dokuzda o pidenin çeyreğini yedim bu yetmezmiş gibi yatarkende hani şu otellerde falan verirler ya minik çokokrem o varmış dolapta onu yediminanın dayanamıyorum şimdi araştıracağım bu regl dönemi nasıl atlatılır tatlıya saldırmadan bişey biliyorsanız yazar mısınız bana???
regl olduğumu unutmuştum vallahi belki o yüzden çok tepki veriyorumdur ama nikahtan sonra değişti ya... hani daha düğün eylülde ayrı şehirlerde olmamıza rağmen değiştiğini hissediyorum... belki her erkek öyledir ben abartıyorumdur bilmiyorum, belki de her şey reglden dolayı benim kuruntumdur
canım şu çokokrem ve türevlerini evde bulundurmasan senhani ben öyle abur cubur, çikolata falan hiç bir şeyi evde tutmamaya çalışıyorum, canım istediğinde gidip dışarı almaya üşeniyorum sonrada aklımdan çıkıyor zaten
kan şekerine en çabuk etki eden tarçın onu da dün yaptın, birazcık da psikolojik bence, ben de reglim canım hiç bir şey istemiyorkafamda kilo da artışım var vermek zorundayım diye koşullandırdığımdandır belki... bir de ben normal çay içmem sürekli bitki çayları içerim bununda etkisi var bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?