Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar sabah kaça kadar bildirim yapmamız gerekiyordu, 11 diye hatırlıyorum ona göre alarm kurup kalkacağım da

Kızlar esimin telefonundan yazıyorum bılgısayar pert benım telefonun ana kartı yanmış bır haftadan önce gelmez bu gün Perşembe malum kılo bıldırımı yapıcaktık bugün ıftar oncesı 71.0 dım

tamam kızlar yarın sabah kilomu bildiricem.
pek kimse de yok gibi zaten:26:

Bugünlerde biraz daha hareketli gibi geliyor takım bana ..

kızlar sabah kaça kadar bildirim yapmamız gerekiyordu, 11 diye hatırlıyorum ona göre alarm kurup kalkacağım da

Normalde 11.30 ama bunun için alarm kurmana yok, o listeyi hazırlayana kolaylık olsun diye sadece ..
Umarım kurmamışsındır alarm onun için uyanmazsın.

Şimdi bu hafta girebilecek misin peki nasıl yapalım telefon gelince mi listeye alalım şimdi mi :44::44:

Günaydııın

Hm22 beni bu hafta listeye alma canım. Ben bir haftaya daha ihtiyacım bar kendimi toplamam için. Çünkü çok kötü durumdayım. Ve ne yapacağımıda bilmiyorum

Günaydııın

Hm22 beni bu hafta listeye alma canım. Ben bir haftaya daha ihtiyacım bar kendimi toplamam için. Çünkü çok kötü durumdayım. Ve ne yapacağımıda bilmiyorum

Tamam S_A ama sıkma canını çok normal, tatil dönüşü birden adapte olamamışsındır.

Geçen haftaki kilom : 65
BU haftaki kilom : 64.9

Tartı bana iyilik bile yapmış ben bu hafta istediğimi istediğim kadar yedim, vermem gereken kilomun arasında verdiğim bir molaydı, bugünden itibaren kaçamakları kaldırıyorum.

yedim valla =(( iki karecik alçaktım, bi kare daha bi kare daha.... ve elimde boş bi paket
başka yok başka yookk

bölümünden de ziyade üniversite okumuş olman bi avantaj , ders çalışma konusunda tecrüben var, nasıl plan program yapacağını biliyosun, çalıştıkça da hatırlarsın zaten, üniversite bilgilerinle de daha çabuk öğreniyosundur
soru çözmeye uzak kalsan da konulara daha hakimsin
peki çalışacak mısn okurken?

bi kaç kere evde denedim de ben, elleri bırakınca olmuyo zaten, alttan arkadan yine desteklemek lazım
yada ben beceremedim, zaten kullanmak istediğim yer kapıda yürüyüş yaparken, elim kolum boş yani kontrolünü yaparım,
ama kullanamdım hiç, biraz daha büyümesini bekleyeceğim artık

Son düzenleme:

kilo etiketindeki vücut kitle indeksine bakarak yorumluyorum ki
senin zaten vermen gereken az bi kilo kalmış, kilo vermenin yavaşlaması gayet normal, artıda çıkmaman da güzel

Bu konuda haklısın, zamanında çok zor gelen konular şu an eskisi gibi gelmiyor, üniversite dersleri çok daha zordu.
Fakat üniversitede de düzenli çalışılmıyordu, sınav öncesi çalışmak yeterli oluyordu, bir bakıma ders çalışmayı unutmuşum ve zor konsantre oluyorum şimdi ama heralde yeni başladığımdandır, kısa sürede aşmayı planlıyorum bunu.
Okurken çalışmayacağım, kpssye girmedim bile, direk karar verdim zaten yeni mezunum. Ortak dersler de var onları verip, yaz okulu odur budur ne kadar kısa sürede halledebilirsem kardır benim için. ( Yalnız sınav zaten kesinmiş de okuması kalmış gibi oldu ) Senin branşın ne ?

kilo etiketindeki vücut kitle indeksine bakarak yorumluyorum ki
senin zaten vermen gereken az bi kilo kalmış, kilo vermenin yavaşlaması gayet normal, artıda çıkmaman da güzel

Kilo vermem yavaşlamış mıdır yoksa bu hafta tamamen tıkındığımdan bilmiyorum ama şu verdiğim 5 küsür kilo o kadar etkiledi ki, şu halimden bile memnunum ama başlamışken tam olsun diyorum.

listede değilim biliyorum ama büyük bir sevinçle yazıyorum kiii
başlangıç 65
bugün 64.7 =))))

Tebrik ederim gelmenle eksileri görmen bir oldu o m joya rağmen

Kızlar ekevser konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Mesaj yazmış, anladığım kadarıyla bir süre giremeyecek ama net bilgimizde yok.
Ben gerçekten çok azimli ve istekli başladığı için bu hafta listeye alalım ki motivasyon düşmesin, telefonu olduktan sonra daha fazla girecektir düşünüyorum ama siz ne dersiniz ?

Normalde 11.30 ama bunun için alarm kurmana yok, o listeyi hazırlayana kolaylık olsun diye sadece ..
Umarım kurmamışsındır alarm onun için uyanmazsın.

valla kalktım bile :) ama kurmasam öğleden sonra 2-3 gibi kalkardım
başlangıç kilo:64.9
geçen haftaki:60.1
bu hafta:60.9

artış:0.8

bunu nasıl hesaplıyoruz gene 0.8*100/ 64.9=%1.23 ama artış işte :18:

valla kalktım bile :) ama kurmasam öğleden sonra 2-3 gibi kalkardım
başlangıç kilo:64.9
geçen haftaki:60.1
bu hafta:60.9

artış:0.8

bunu nasıl hesaplıyoruz gene 0.8*100/ 64.9=%1.23 ama artış işte :18:

İyi olmuş o zaman günü kurtarmışsın
Regl dönemi normaldir, çok güzel beslendin, sporun gayet iyiydi ondan sıkma canını halledersin haftaya.
Yüzdeni de eksi olarak yazıyoruz.

Şimdi ben gideyim ders çalışayım, evde biraz işim var, araya sıkıştırabilirsem bir de pasta yapayım, listeyi de arada girer yaparım ..
Kaçamaksız günler olsun herkese ..

bencede alalım, listeye girince bir azim geliyor insana, ana kartı yanmış hem, hepimizin başına gelebilir

aslında çok mantıktı, atanmayı bekleyeceğine kendi sevdiğin bölümü okursun
benim branşım matematik, ben de kolay diye rehber öğretmenliğimi okusam diye düşündüm durdum öğretmenliğe başladığım günden beri ama bi türlü harekete geçemedim =)
çünkü evlenme durumum atanmama bağlıydı, sonra doğuya atandım, sonra hadi geri dön diye uğraş, falan filan derken hiç sınava başvuru bile yapamadım =) şimdi de bebek, artık yeni bi bölüm okuyamam da yüksek lisans yapmak istiyorum bakalım, seneye inşalah

takip etmek için elinden geleni yapıyo belli ki, uzak kalmamaya çalışıyo, bence de değerlendirin arkadaşı

başlangıç kilom 81.9
geçen hafta 79.
bugün 78.4

sanırım regl olamadım daha onun şişliği yada bulgur
77 yi bu hafta göremedim ..galiba ben çok yavaş vereceğim..ama en azından durmamış az da olsa gitmişş DEVAM....

mattika(65,7/ 67,5/-0,6/ -0,91 ) 314.etapta izne ayrıldı, kilosu 3 e bölündü

h22 314.etapta kilom yokmuş listede izne ayrıldı denmiş. kilomu 3 e böldüm ama 4 e mi bölmeli tereddüt ettim.
işlerim var bugün giremem daha.
emeğine sağlık

bencede alalım, listeye girince bir azim geliyor insana, ana kartı yanmış hem, hepimizin başına gelebilir

Güzel, fikirler aynı yönde alalım o zaman listeye ..

Rehberlik, psikoloji de gerçekten hoş bölümler ama işte bölüm ne olursa olsun ne kadar güzel olursa olsun insanın sevdiği meslek olacak, bu arada takımda 3 tane matematik öğretmeni var sanırım.
Yüksek lisansta hoş tabi de matematik de zordur ya, iyi kötü yapsam da hiç sevmiyorum şu dersi

Dediğin gibi çok uğraşıyor geldiği günden beri, tüm aksiliklere rağmen, bunu görmek çok güzel.

Dedim ben bulgur şişlik yapar diye ama dimi
Bir de tabi bir gün önceki kaçamaklar var, güzel başladın haftaya ama son 2 gün biraz saldın sanırım ..

4'e böleriz mattika 4 haftanın bildirimi olacak bu haftayla beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…