ay kızlar
bi sürü şey yazmışsınız ben gelene kadar hepsinü tek tek alıntılayıp yazmak zor geldi aklımda kaldığı kadarıyla cevap vereyim
kızım 14 aylık birrüya cım
kanguru sizin için erken zaten benim kangurum da ergonomik kanguru ve ben kızım için yaptığım en iyi alışveriş olduğunu düşünüyorum sana da tavsiye ederim
humus konusuna gelirsek evet o nohutlu ve tahinli olan ama üzerinde kızgın yağ yoktu yengem zeytinyağı gezdirmiş üzerinde
ama yine de masum bi yiyecek değil evet
ayrıca kendime mukayet olamıyorum yaa iftarda
hem çok acıkıyorum hem susuyorum
off off
bu arada çok fazla giremiyorum günde bi kere ya da iki kere fırsatım oluyo onda da buraya gelip yazmaya çalışıyorum
dün akşam iftarda neler yediğimi yazmıyorum farkındaysanız
içime canavar kaçmıştı adetaneyse şarj bitiyo yinee üfff
şimdi sizin düğün hazırlığınız vardır sanırım bu süreçte ailelerde devreye daha çok girdiği için herşey karışıyor çok dikkatli olmak lazım. bu stresle birbirinizi kırmamanız lazım. birde evlenince gerçekten bi rahatlık oluyor ilgi biraz daha az gösteriliyor...ama bunu iki tarafta yapıyor bence sende ilgini kırılmadan darılmadan daha çok göstermelisin... sevgi ve saygının çözemeyeceği hiç bişey yok...
ben bugünü ve yarını nasıl geçireceğim ne güzel bir hafta geçirmiştim umutluydum.dün akşam şu ramazan pidesine dayanamadım eşim oruç tutuyor hemde dokuzda o pidenin çeyreğini yedim bu yetmezmiş gibi yatarkende hani şu otellerde falan verirler ya minik çokokrem o varmış dolapta onu yediminanın dayanamıyorum şimdi araştıracağım bu regl dönemi nasıl atlatılır tatlıya saldırmadan bişey biliyorsanız yazar mısınız bana???
regl olduğumu unutmuştum vallahi belki o yüzden çok tepki veriyorumdur ama nikahtan sonra değişti ya... hani daha düğün eylülde ayrı şehirlerde olmamıza rağmen değiştiğini hissediyorum... belki her erkek öyledir ben abartıyorumdur bilmiyorum, belki de her şey reglden dolayı benim kuruntumdur
ay kızlar
bi sürü şey yazmışsınız ben gelene kadar hepsinü tek tek alıntılayıp yazmak zor geldi aklımda kaldığı kadarıyla cevap vereyim
kanguru sizin için erken zaten benim kangurum da ergonomik kanguru ve ben kızım için yaptığım en iyi alışveriş olduğunu düşünüyorum sana da tavsiye ederim
humus konusuna gelirsek evet o nohutlu ve tahinli olan ama üzerinde kızgın yağ yoktu yengem zeytinyağı gezdirmiş üzerinde
ama yine de masum bi yiyecek değil evet
ayrıca kendime mukayet olamıyorum yaa iftarda
hem çok acıkıyorum hem susuyorum
off off
bu arada çok fazla giremiyorum günde bi kere ya da iki kere fırsatım oluyo onda da buraya gelip yazmaya çalışıyorum
dün akşam iftarda neler yediğimi yazmıyorum farkındaysanız
içime canavar kaçmıştı adetaneyse şarj bitiyo yinee üfff
Normalde olsa bu menü fazla olabilir ama bebeğin olunca normal bence, makarna pilav yerine basit sebze yemekleri de yapabilirsin aslında ..
Ben sorun kısmını anlayamadım ? Bir şey mi kaçırdım ?
chentiq neolduki? Bende anlamadım neden böyle birşey yazığını....
şu gelen mesaj nedir acaba ben bişey anlamadım..?????
ben sinirlenince çok bağırıyorum o da bu huyumdan nefret ediyor haliyle, normalde öyle sinirli bir insan değilimdir ama bazen öyle şeyler yapıyor ki sinirlenmemek elde değil ama bu bağırma huyumdan da vazgeçmem lazımbir de düğün hazırlığı içinde olduğumuz için masraflar çok, sürekli bunlardan konuşuyor, çok sıkılıyorum bende sürekli borç konusunu duyunca, ödeyecek durumumuzda var allaha şükür...
ailesiyle çoğu şeyi paylaşmıyor gelip benle paylaşmak istiyor... ne güzel diyebilirsiniz ama harcama konusunda babasına söylese anında çözüm bulunacak ama bunun yerine benim başımın etini yiyor falan filan... başınızı ağrıttım biliyorum
birüya sana önerim emzirirken et, süt, yumurta yoğurt, meyve, sebze tüketimine ağırlık vermen. Haftada iki kez balık yenilmesi ve aşırıya kaçmadan ceviz tüketilmesi de bebeğin zeka gelişimini olumlu etkiliyor. bu kesinlikle kanıtlanmış bişey.. yiyebiliyorsan beyin ye...
omega3 ilacı kullan eğer balık yiyemiyorsan.
emzirme sürecinde beslenme kesinlikle çocuğun zeka gelişimini etkiliyor...
Okudum mesajı, ne olmuş diye bir merakla, sanal ortam sonuçta birbirimizin ifade tarzını görmediğimizden yanlış anlaşılmalar çok normal ..
Bizde de aynı olay, yemekler bitmiyor, bir de 2. gün aynı yemeği yememe huyumuz var ( bundan kurtulsak benim için iyi olacak sanki, sahi niye her gün ayrı yemekle uğraşıyorum ben :44:) 1 bardaktan pilav yapıyorum o bile çok geliyor, ben dikkat edince eşim sen yemeyince benim de iştahım kaçıyor deyip az yiyor derken yakında çay bardağı ile yapacağım o olacak.
ay kızlar
regl olduğumu unutmuştum vallahi belki o yüzden çok tepki veriyorumdur ama nikahtan sonra değişti ya... hani daha düğün eylülde ayrı şehirlerde olmamıza rağmen değiştiğini hissediyorum... belki her erkek öyledir ben abartıyorumdur bilmiyorum, belki de her şey reglden dolayı benim kuruntumdur
Birruya takıma başlangıç kilonu ve hedef kilonu bildirir misin ?
Yazmıştın sanırım ama tam gramı gramınamıydı bilemedim bir de bulamadım tekrar. NOt alayım ben onları.
evet ama hamilelik süresince de yemem gereken sağlıklı olan ne varsa tiksindim =) böyle yük gibi geliyor onu yemem lazım bunu yemem lazım durumları, biraz sıktı beni açıkçası =)) bi de zekanın %70 i anneden geliyomuş zaten, %70 i cepte zatene babadan da bişeyler almıştır heralde
şaka bi yana, çok haklısın da valla içim almıyor , misafirlikte filan önüme koyunca yiyorum, yada eşim getiriyo özelikle yedirtiyo, anca o zaman, kendi elim gitmiyor yoksa =))
he bu sözlerim beyin ceviz omega filan öyle şeyler için, yoksa her gün yumurtam sütüm meyvem hazır oluyo, ramazan dönemine girince eşimle yiyemiyoruz ya akşamları düzene koyamadık henüz, ondan, yoksa yerim yani merak etmeherşey bebiş için
ben de hep günlük yapardım , iki kişilik,
kayınvalideme gidince kalabalık oluyoruz, mesela salata yapıcaz, ben elime azcık bi salatalık alıyorum, ay yeter bu diyorum, nasıl yetecek diyo haliyle, e ben alışmışım iki kişiye göre hazırlamaya =))
ya o mesajda kuraldan değil, arkadaşın üslubundan rahatsız oldum ve rahatsızlığımı belirttim, bu kadar yani =)
kuralları da biliyorum, bi şikayetim olsa zaten yarışmalara katılmazdım, neyse ya çok da önemli değil, dediğim gibi fikir beyanı sadece
kanguru aldık biz, 9 kiloya kadar yazıyo üstünde, 6 aya kadar anca taşır yani,sizin kadar olduğumuzda kullanamayız ki
ziyan mı oldu yani
ilk haftadan itibaren kullananlar var etrafımda, çok rahat diyolar, ben mi beceremedim
seninki hangi marka model?
yeni gelin var yani aramızda, ne güzel, hayırlı olsun =)
65.0 başlangıç kilom
hedefim de 55, aslında benim için ilk hedef 59 ama yarışma için nihai hedefimi söylemem lazım di mi
55 i dikkate alalım o zaman , olmuşken tam olsun bee
Cidden çocuk için yemek zorunlu olunca insanın hiç yiyesi gelmez, kesin bana her gün çikolata yemelisin dense çikolatadan soğurum.
Salata konusunda eşim et tarzı şeyleri sever, sebze de girsin midene diye sebze yemeği yedirmeye çalışırım ama salata bile gereksiz onun için, 2 çatal alıp bırakır ama önüne koca kuzuyu ver silip süpürür
Ben de eti severim ama otçulum aslında, kocaman bir tabak salatayla çok mutlu oluyor, yalnız şimdi kilo verme modundayım ya canım ne salata istiyor ne sağlıklı bir şey ..
Hedef konusunda da bence 59 yazalım o kiloya gelince aşağı çekmek istersen çekeriz, bir bakarsın kendine bundan fazlası çok zayıf olur falan dersen mezun olmadan bırakmış olmazsın.
hanımlar akşam iftara gideceğimiz için geç vakit olur, yazamam büyük ihtimal
şimdiden söyleyeyim, akşamki menüyü de öğrendim zatenne yiyeceğim de belli
buraya yazayım da ekstra bişey çıkarsa yalancılık yapmamak için yemem =)
yalnız bugün oğlum çok huzursuzdu, ne yemek yiyebişdim ne iş yapabildim, feci bir menü
11:00 : çeyrekten daha az ekmek arası peynir, süt
ara: bademli m-joy[not: valla evde başka abur cubur yok ]
16:00 : 1 kase yoğurt, 1 kase patlıcan yemeği, 1 dilim ekmek
akşam da şunlar olacak
1 kase çorba, köfte, salata, 1 dilim de ekmek
1 kaşık dondurma
bugün sporum yok, bol su var
öpüyorum yanaklardan, formda kalın
Ders çalışıyordum ara vermişken bakayım dedim, kalkayım yemeği koyup az daha çalışayım ..
hanımlar akşam iftara gideceğimiz için geç vakit olur, yazamam büyük ihtimal
şimdiden söyleyeyim, akşamki menüyü de öğrendim zatenne yiyeceğim de belli
buraya yazayım da ekstra bişey çıkarsa yalancılık yapmamak için yemem =)
yalnız bugün oğlum çok huzursuzdu, ne yemek yiyebişdim ne iş yapabildim, feci bir menü
11:00 : çeyrekten daha az ekmek arası peynir, süt
ara: bademli m-joy[not: valla evde başka abur cubur yok ]
16:00 : 1 kase yoğurt, 1 kase patlıcan yemeği, 1 dilim ekmek
akşam da şunlar olacak
1 kase çorba, köfte, salata, 1 dilim de ekmek
1 kaşık dondurma
bugün sporum yok, bol su var
öpüyorum yanaklardan, formda kalın
=)) o zaman ben sana söyleyeyim, her gün abur cubur yemelisin, gelsin cipsler gitsin kolalar çikolatalar
nam nam nam yiceksin bunları her öğün, aralar dahil, salata yasak, sebze yasak meyve yasak , anlaşıldı mııııııııııı
duyuyor musun beniiii, heee ona göre işte, aferin, şimdi iş başına =)
59 hamilelik öncesi kilom olduğu için isityorum, ama 4 kilo da evlilik sonrası alınan kilolar , anlarsın ya =)))
tmm dediğin gibi 59 yapalım, sonradan düşürürüz, okul açılana kadar zayıflamış olmak isityorum, duba gibi ayrılmıştım doğum iznine, fıstık gibi dönmek istiyorum
m-joy muhepsini yemedin dimi canım neyse şimdi söyledin çok canım istedi benimde , m-joy dışında menün güzel bence
valla çalışma azmine hayranım, merak ettim eczacılık okuyamadım demiştin canım onun yerine ne okudun...
şimdiye kadar bunları yedim...akşam yine bulgurlu salata yerim yada çorba sadece..
2013-07-11 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Domates 1 ADET 14
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Kayısı 4 ADET(10 GR.) 32
[4] Bulgur 20 GRAM 74
[5] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[6] Sütaş Lor Peyniri 100 GRAM 118
[7] Uno Denge Light Ekmek 1 DİLİM 39
[8] yumurta 1 adet 80
Toplam : 461 kal.
spor ve su tamam olacak
selam kızlar artık dönmek istiyorum takıma.
yarın bildirim yapayım mı yoksa bu hafta içi paylaşım yapmadığımdan haftayı mı bekleyeyim?
motivasyonum açısından bi an önce dönmem lazım buraya
yeni anneler gelmiş sanırım, kanguru önerisi olmuş hemen ilgimi çekti marka soruyorum direk?
oğlum 9,5 aylık.
oruç tutuyodum yemek yemeye fırsat kalmıyodu, regl oldum yine ne yesem diye çalışıyo beynim:18:
geldim burdayım sanırım 2 kilo artıdayım
şimdiye kadar bunları yedim...akşam yine bulgurlu salata yerim yada çorba sadece..
2013-07-11 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Domates 1 ADET 14
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Kayısı 4 ADET(10 GR.) 32
[4] Bulgur 20 GRAM 74
[5] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[6] Sütaş Lor Peyniri 100 GRAM 118
[7] Uno Denge Light Ekmek 1 DİLİM 39
[8] yumurta 1 adet 80
Toplam : 461 kal.
spor ve su tamam olacak
selam kızlar artık dönmek istiyorum takıma.
yarın bildirim yapayım mı yoksa bu hafta içi paylaşım yapmadığımdan haftayı mı bekleyeyim?
motivasyonum açısından bi an önce dönmem lazım buraya
yeni anneler gelmiş sanırım, kanguru önerisi olmuş hemen ilgimi çekti marka soruyorum direk?
oğlum 9,5 aylık.
oruç tutuyodum yemek yemeye fırsat kalmıyodu, regl oldum yine ne yesem diye çalışıyo beynim:18:
geldim burdayım sanırım 2 kilo artıdayım
menün çok güzel olmuş bugün ablacım gece krize girip bozma sakın, yarın tartı günümüzçok midem kazınınca şekersiz türk kahvesi içiyorum, öneri olsun diye söylüyorum...
benüm bugünkü menü:
sabah: light sütlü nescafe
arkasında jillian ile ripped 1/2
öğle: light ton balıklı salata( 3 yk kaşığı mısır kattım, ama kalorisi çok değildi baktım)
ara: şekersiz türk kahvesi
şimdi cardio pilates yapıcam 50 dk
akşam ise sebzeli tavuk sote, 1 kase yoğurt yerim
kızlar gece bitki çaylarına yüklenecem, yüklenecem dediysem de 3 kupadan fazla içemem böbreklere zararhala artıdayım, reglden dolayı, isterseniz yarın izinli sayın beni, hani ortalamayı düşürmek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?