Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

glisemik indeksi düşük yiyecekleri tüketmelisin canım iftarda, yoksa içindeki canavara engel olamazsın beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği, makarna pilav yerine bulgur gibi... bir de davet sofralarında o muhteşem yemeklere hayır demek imkansız oluyor... bir uyarım daha var
ramazanda çok su içerek yemek sırasında midenizi şişirmeyin , bu midenin büyümesine neden oluyor o yüzden yemek sırasında çok su için demez uzmanlar...

ben sinirlenince çok bağırıyorum o da bu huyumdan nefret ediyor haliyle, normalde öyle sinirli bir insan değilimdir ama bazen öyle şeyler yapıyor ki sinirlenmemek elde değil ama bu bağırma huyumdan da vazgeçmem lazım bir de düğün hazırlığı içinde olduğumuz için masraflar çok, sürekli bunlardan konuşuyor, çok sıkılıyorum bende sürekli borç konusunu duyunca, ödeyecek durumumuzda var allaha şükür...
ailesiyle çoğu şeyi paylaşmıyor gelip benle paylaşmak istiyor... ne güzel diyebilirsiniz ama harcama konusunda babasına söylese anında çözüm bulunacak ama bunun yerine benim başımın etini yiyor falan filan... başınızı ağrıttım biliyorum

Bu hafta bu kadar iyi giderken kaçamak yapmana üzüldüm, biliyorsun nasıl etkilediğini bünyeni ama olan olmuş bugün dikkat edip telafi etmeye çalışabilirsin.

Düğün öncesi stres çok mümkün ama ben regl dönemimde eşime neredeyse nefes alıyor diye söylenirim, bence bundan kaynaklanma ihtimali çok büyük ama bir problem olduğunu düşünüyorsan bence konuş, evliliğin ilk zamanları problemleri çözmek için en ideal zamanlar, ilerlerse alışkanlığa dönüşme ihtimali var bence..

İftarda bol su içip arkandan çorbanı içip biraz ara verirsen çok iyi olur bence.
Telefonun tamir oldu mu ?

Birruya takıma başlangıç kilonu ve hedef kilonu bildirir misin ?
Yazmıştın sanırım ama tam gramı gramınamıydı bilemedim bir de bulamadım tekrar. NOt alayım ben onları.

Normalde olsa bu menü fazla olabilir ama bebeğin olunca normal bence, makarna pilav yerine basit sebze yemekleri de yapabilirsin aslında ..

Ben sorun kısmını anlayamadım ? Bir şey mi kaçırdım ?

chentiq neolduki? Bende anlamadım neden böyle birşey yazığını....

şu gelen mesaj nedir acaba ben bişey anlamadım..?????

onu ben birruya ya yazmıştım. takıma girme kararının kaptana ait olduğunu bilmiyormuş. bizimkiler de kaptanı bekleyelim deyince yanlış anlamış. grubumuzun adil olmadığını, demokratik olmadığını düşünmüş. bunu düzeltmek istedim. önemli bir şey değil yani..

Babası tabi halledebilir ama bence evlilik hazırlılıkları sırasında ne kadar çok şeyi kendiniz halletseniz daha iyi oluyor, hem ileride olurda biri lafını ederse, kendimiz yaptık biz diyebilmek güzel, hem de eviniz için sizin uğraşmanız başka duygu, borç harç olacak tabi ama insan mutlu huzurlu olunca her şey halledilir, bir de erkekler bu dönemde bizden daha çok sorumluluk hissediyorlar, ben erkeğin duygusuyla o yüzden karşılıklı empati önemli bence.

evet ama hamilelik süresince de yemem gereken sağlıklı olan ne varsa tiksindim =) böyle yük gibi geliyor onu yemem lazım bunu yemem lazım durumları, biraz sıktı beni açıkçası =)) bi de zekanın %70 i anneden geliyomuş zaten, %70 i cepte zaten e babadan da bişeyler almıştır heralde
şaka bi yana, çok haklısın da valla içim almıyor , misafirlikte filan önüme koyunca yiyorum, yada eşim getiriyo özelikle yedirtiyo, anca o zaman, kendi elim gitmiyor yoksa =))
he bu sözlerim beyin ceviz omega filan öyle şeyler için, yoksa her gün yumurtam sütüm meyvem hazır oluyo, ramazan dönemine girince eşimle yiyemiyoruz ya akşamları düzene koyamadık henüz, ondan, yoksa yerim yani merak etme herşey bebiş için

ben de hep günlük yapardım , iki kişilik,
kayınvalideme gidince kalabalık oluyoruz, mesela salata yapıcaz, ben elime azcık bi salatalık alıyorum, ay yeter bu diyorum, nasıl yetecek diyo haliyle, e ben alışmışım iki kişiye göre hazırlamaya =))

ya o mesajda kuraldan değil, arkadaşın üslubundan rahatsız oldum ve rahatsızlığımı belirttim, bu kadar yani =)
kuralları da biliyorum, bi şikayetim olsa zaten yarışmalara katılmazdım, neyse ya çok da önemli değil, dediğim gibi fikir beyanı sadece

kanguru aldık biz, 9 kiloya kadar yazıyo üstünde, 6 aya kadar anca taşır yani,sizin kadar olduğumuzda kullanamayız ki
ziyan mı oldu yani
ilk haftadan itibaren kullananlar var etrafımda, çok rahat diyolar, ben mi beceremedim
seninki hangi marka model?

yeni gelin var yani aramızda, ne güzel, hayırlı olsun =)

Birruya takıma başlangıç kilonu ve hedef kilonu bildirir misin ?
Yazmıştın sanırım ama tam gramı gramınamıydı bilemedim bir de bulamadım tekrar. NOt alayım ben onları.

65.0 başlangıç kilom
hedefim de 55, aslında benim için ilk hedef 59 ama yarışma için nihai hedefimi söylemem lazım di mi
55 i dikkate alalım o zaman , olmuşken tam olsun bee

Son düzenleme:

Cidden çocuk için yemek zorunlu olunca insanın hiç yiyesi gelmez, kesin bana her gün çikolata yemelisin dense çikolatadan soğurum.
Salata konusunda eşim et tarzı şeyleri sever, sebze de girsin midene diye sebze yemeği yedirmeye çalışırım ama salata bile gereksiz onun için, 2 çatal alıp bırakır ama önüne koca kuzuyu ver silip süpürür
Ben de eti severim ama otçulum aslında, kocaman bir tabak salatayla çok mutlu oluyor, yalnız şimdi kilo verme modundayım ya canım ne salata istiyor ne sağlıklı bir şey ..

Hedef konusunda da bence 59 yazalım o kiloya gelince aşağı çekmek istersen çekeriz, bir bakarsın kendine bundan fazlası çok zayıf olur falan dersen mezun olmadan bırakmış olmazsın.

Ders çalışıyordum ara vermişken bakayım dedim, kalkayım yemeği koyup az daha çalışayım ..

hanımlar akşam iftara gideceğimiz için geç vakit olur, yazamam büyük ihtimal
şimdiden söyleyeyim, akşamki menüyü de öğrendim zaten ne yiyeceğim de belli
buraya yazayım da ekstra bişey çıkarsa yalancılık yapmamak için yemem =)

yalnız bugün oğlum çok huzursuzdu, ne yemek yiyebişdim ne iş yapabildim, feci bir menü

11:00 : çeyrekten daha az ekmek arası peynir, süt
ara: bademli m-joy [not: valla evde başka abur cubur yok ]
16:00 : 1 kase yoğurt, 1 kase patlıcan yemeği, 1 dilim ekmek
akşam da şunlar olacak
1 kase çorba, köfte, salata, 1 dilim de ekmek
1 kaşık dondurma

bugün sporum yok, bol su var

öpüyorum yanaklardan, formda kalın

=)) o zaman ben sana söyleyeyim, her gün abur cubur yemelisin, gelsin cipsler gitsin kolalar çikolatalar
nam nam nam yiceksin bunları her öğün, aralar dahil, salata yasak, sebze yasak meyve yasak , anlaşıldı mııııııııııı
duyuyor musun beniiii, heee ona göre işte, aferin, şimdi iş başına =)

59 hamilelik öncesi kilom olduğu için isityorum, ama 4 kilo da evlilik sonrası alınan kilolar , anlarsın ya =)))
tmm dediğin gibi 59 yapalım, sonradan düşürürüz, okul açılana kadar zayıflamış olmak isityorum, duba gibi ayrılmıştım doğum iznine, fıstık gibi dönmek istiyorum

m-joy mu hepsini yemedin dimi canım neyse şimdi söyledin çok canım istedi benimde , m-joy dışında menün güzel bence
Ders çalışıyordum ara vermişken bakayım dedim, kalkayım yemeği koyup az daha çalışayım ..

valla çalışma azmine hayranım, merak ettim eczacılık okuyamadım demiştin canım onun yerine ne okudun...

Valla evde başka abur cubur yoktu der
Hıı tamam o zaman
Evde çocuk olunca onun paşa gönlü ne isterse o olacak yapacak bir şey yok ..

Hıı tamam o zaman ama yersem de üstüne atıveririm affetmem
Verirsin verirsin inanıyorum ben, az bir şey var zaten gidiverir onlarda.

Fen bilgisi öğretmenliği okudum, bu tabi benim için bir avantaj fen temelim iyi ama sanırım öğretmenliğe başlayınca asıl öğreniyorsun her şeyi, üniversitede öğrendiklerimle full falan çıkmıyor fen sorularım, o yüzden pek söylemiyorum bölümümü :26:

yaa şu kanguruyu ben hiç sevmiyorum takıyor anneler boynuna minnacık bebekleri koyuyor içine kafa bi tarafa popo bi tarafa annenin her adımında ...yazık minicikken en azından kullanmayın onu bence.. alın kucağınıza hatta kucak bile iyi değil daha onun omuriliği yumuşacık mümkün olduğunca kendi şeklini koruyacak oto koltuğu gibi şeylerde taşıyın...
bu benim fikrim tabii ben çok üzülüyorum onu boynuna takıp salına salına yürüyen annelere sanki iş kadını elleri kolları evrak çantası vs doluda öyle yapıyor kızdım bak yine o gördüklerime.....

şimdiye kadar bunları yedim...akşam yine bulgurlu salata yerim yada çorba sadece..

2013-07-11 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Domates 1 ADET 14

[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11

[3] Kayısı 4 ADET(10 GR.) 32

[4] Bulgur 20 GRAM 74

[5] Marul Salata 1 PORSİYON 93

[6] Sütaş Lor Peyniri 100 GRAM 118

[7] Uno Denge Light Ekmek 1 DİLİM 39

[8] yumurta 1 adet 80

Toplam : 461 kal.
spor ve su tamam olacak

selam kızlar artık dönmek istiyorum takıma.
yarın bildirim yapayım mı yoksa bu hafta içi paylaşım yapmadığımdan haftayı mı bekleyeyim?
motivasyonum açısından bi an önce dönmem lazım buraya

yeni anneler gelmiş sanırım, kanguru önerisi olmuş hemen ilgimi çekti marka soruyorum direk?
oğlum 9,5 aylık.

oruç tutuyodum yemek yemeye fırsat kalmıyodu, regl oldum yine ne yesem diye çalışıyo beynim:18:
geldim burdayım sanırım 2 kilo artıdayım

menün çok güzel olmuş bugün ablacım gece krize girip bozma sakın, yarın tartı günümüz çok midem kazınınca şekersiz türk kahvesi içiyorum, öneri olsun diye söylüyorum...

benüm bugünkü menü:
sabah: light sütlü nescafe
arkasında jillian ile ripped 1/2
öğle: light ton balıklı salata( 3 yk kaşığı mısır kattım, ama kalorisi çok değildi baktım)
ara: şekersiz türk kahvesi
şimdi cardio pilates yapıcam 50 dk
akşam ise sebzeli tavuk sote, 1 kase yoğurt yerim

kızlar gece bitki çaylarına yüklenecem, yüklenecem dediysem de 3 kupadan fazla içemem böbreklere zarar hala artıdayım, reglden dolayı, isterseniz yarın izinli sayın beni, hani ortalamayı düşürmek istemem

bende reglden dolayı artıdayım , indiremiyorum tartının göstergesini malesef :18: ben bildirim yapılmasından yanayım ama kaptan ne der bilemem :44: burda olunca sorumluluk duyuyor insan yemiyor, kendi halimize bırakılınca saldıkça salıyoruz

Menün çok güzel olmuş ama bence akşam bulgur yeme, normalde tabiki sakıncası yok ama bulgur şişkinlik yapar ve yediğin günün ertesinde kilonu artıda gösterebilir, sırf moralinin bozulmaması açısından diyorum, güzel bir hafta geçirdin çünkü, yoksa gayet sağlıklı sınırını bildikten sonra.

Hoşgeldin mattika, bence bildirim yap ki haftaya nasıl olsa artıdayım diye rahat olma, bir an önce motive olman düşüncem ama karar sana ait tabi.

Mısır iyi olmuş, ufak farklılıklar menünün monotonluğunu bozarak bence psikolojikman hoş bir hava katıyor insana, bu arada ben bugünün perşembe olduğunun hiç farkında değildim keşke birileri sabahtan söyleseydi bana
Takım ortalaması konusunu hiç düşünme, tabiki buraya bir sorumluluğumuz var, hepimizin bir katkısı var ama sen elinden gelip artı çıktıysan hiç problem değil ( ki öyle oldu.), robot değiliz insanız sonuçta, iyi sonuçlarımız gibi hoşumuza gitmeyen sonuçlarımız da olacak elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…