kızlar ben beceremedim bu işi
bilgisayar başına oturamıyorum, dönüp okuyamadım bile
kusura bakmayın, siz kovmadan ben çıkayım =)
şimdi de hemen kapatmak zorundayım
hem ev hem çocuk , oturdu düzen sanıyodum ama hala oturmamış
kendi kendime devam edicem artık
hoşçakalın =) formda kalın, kalorisiz günler sizlerle olsun =))
Iyi aksamlar,
3 gündür buraya gelmiyorum... gelecek yüzümde yok zaten.
yaklasik 3 yil önce buraya 78 kilo ile basladim. sonra 85 kiloya ciktim ve gecen yil 73,8 kiloya düstüm.
Bugün tartiya ciktim.... ve 78 kiloyum. Buda yetmezmis gibi hic moralimi bozmadan bugün bütün gün tikindim durdum...
Okadar stresli yasiyorumki. Haftanin 4 günü bir magazada calisiyorum 1 günüde baska bir yerde.
Iki isiminde calisma saatleri cok gicik... aksamlari en erken saat 7 de evde oluyorum.
e ev isi yap yemek yap biraz otur uyu... ve tekrar aynisi...
eskiden kitap okurdum el isi yapardim neler neler yapardim. 2 hafta tatilde 1 kitabi okudum bitirdim cünkü vaktim vardi dinleniyordum havuz basinda sezlongta uzanip kitabimi okuyup günesleniyordum. ruhumbedenim zihnim dinlenmisti.
simdi gene burdayim ve gene stresli hayat. bu yüzden bugün bir plan cizip o yönde ilerlemeyi düsündüm.
Ben Takimda kalmak istiyorum. cünkü basaramadida gitti olsun istemiyorum. Fakat burda aktif paylasim yapsamda listeye suan icin girmek istemiyorum. ne zamanki tekrar tatilden önceki kilom olan 74 kiloya düserim iste ozaman listeye girerim.
Baska türlü olmaz.
Stresteyim uykusuzum yorgunum diyipte sürekli yemek yemekle olmuyor bu istler.
Burda durumlar nasil?
nasilsiniz?
Iyi aksamlar,
yaklasik 3 yil önce buraya 78 kilo ile basladim. sonra 85 kiloya ciktim ve gecen yil 73,8 kiloya düstüm.
Bugün tartiya ciktim.... ve 78 kiloyum. Buda yetmezmis gibi hic moralimi bozmadan bugün bütün gün tikindim durdum...
Okadar stresli yasiyorumki. Haftanin 4 günü bir magazada calisiyorum 1 günüde baska bir yerde.
Iki isiminde calisma saatleri cok gicik... aksamlari en erken saat 7 de evde oluyorum.
eskiden kitap okurdum el isi yapardim neler neler yapardim. 2 hafta tatilde 1 kitabi okudum bitirdim cünkü vaktim vardi dinleniyordum havuz basinda sezlongta uzanip kitabimi okuyup günesleniyordum. ruhumbedenim zihnim dinlenmisti.
simdi gene burdayim ve gene stresli hayat. bu yüzden bugün bir plan cizip o yönde ilerlemeyi düsündüm.
Ben Takimda kalmak istiyorum. cünkü basaramadida gitti olsun istemiyorum. Fakat burda aktif paylasim yapsamda listeye suan icin girmek istemiyorum. ne zamanki tekrar tatilden önceki kilom olan 74 kiloya düserim iste ozaman listeye girerim.
Baska türlü olmaz.
Burda durumlar nasil?
nasilsiniz?
selamlar ben bugün giremedim yine. arada grdim okudum ama yazmaya fırsatım olmadı. oğlan büyüdü her an ilgilenmek gerekiyo zorlanıyorum. kilo da aynı çok şişkinim bugün wc sorunum var. yarın ya da sonraki gün oruca başlıcam oruç iyi geliyo bana.
bugün neler yedim
bu hafta akşamları hiç bişey yemeden geçirmeye çalışıcam umarım başarırım ..
2013-07-15 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] SEK light yoğurt 1 100gr 48
[2] Cornflakes 50 gr 185
[3] Hurma 3 ADET 45
[4] Sütaş Light Süt (%0,1 yağ) 0.2 LİTRE 68
[5] yumurta 1 adet 80
[6] Ton Salata 1 PORSİYON 110
[7] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Toplam : 591 kal
Kızlar ben günlük mekik çekmek istiyorum, belim de kalınlık yok 62-63 cm arasında ama böyle hafif kas oluşuyor ya o şekilde olsun istiyorum, ince olmasına rağmen yumuşak benimkisi, Benimle başlayacak var mı ?
Her gün çekip çekmediğimi söyleyeceğim birisi olursa daha iyi devam ederim sanırım.
selamlar ben bugün giremedim yine. arada grdim okudum ama yazmaya fırsatım olmadı. oğlan büyüdü her an ilgilenmek gerekiyo zorlanıyorum. kilo da aynı çok şişkinim bugün wc sorunum var. yarın ya da sonraki gün oruca başlıcam oruç iyi geliyo bana.
Iyi aksamlar,
Baska türlü olmaz.
Burda durumlar nasil?
nasilsiniz?
[TABLE="class: kgor"]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [1][/TD]
[TD="class: kgor2"]Çay[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 ADET[/TD]
[TD="class: kgor4"]10[/TD]
[TD="class: kgor5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [2][/TD]
[TD="class: kgor2"]Marul Salata[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: kgor4"]93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [3][/TD]
[TD="class: kgor2"]Pide[/TD]
[TD="class: kgor3"]50 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]133[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [4][/TD]
[TD="class: kgor2"]Tarhana Çorbası[/TD]
[TD="class: kgor3"]1.5 KASE[/TD]
[TD="class: kgor4"]435[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"][/TD]
[TD="class: kgor3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: kgor4"]671 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Evet bu kadar yemeğe bile bu kadar kalori. Allahım neyse gece devam ediyor ben bunu 1000'e getiririm sahura kadar.
tarhana çorbası o kadar kalorilimiymiş yakalorinin tamamı ona gitmiş nerdeyse... ben de içiyorum sanırım daha dikkatli içmek gerekiyor
benüm menü:
sahuru biliyorsunuz , yarım katmerdi
iftar: 4 tane küçük biber dolması( bulgurun daha incesi düğü ile yapıldı, burda böyle diyorlar ), bir büyük bardak ayran, çok az salata
iftarda çorba olarak ezogelin vardı ama içmedim o bulgur, dolma bulgur ikisi bir arada olmaz diye...
ara: şekersiz türk kahvesi
arkasından jillian ile ripped yaptım 30 dk ve level 1 bitirdimyarın dinlenme günüm sonra level 2
sahura kadar ayaktayım, muhtemelen light sütlü yapılmış nescafemi içip 50 dk pilates yaparım belki strech yapıp uzatabilirim bilmiyorum
jillian michaels diye bir kadın var, onun videosu canım, biraz kondisyon gerekiyor ama 30 dk spor işte... egzersizler kısmında topiği var bak istersen
Valla öyleymiş şoka girdim resmen. Ayy katmer dedin içim eridi gitti.
İyi yapmışsın ama çorba biraz yumuşatıyor sanırım bağırsakları. Azcık ucundan alaydın bişi olmazdı sanki.O yaptığın şey ne ki? Ben mi çok cahilim ya.
Ben ben ben varım. Benim belim de ince ama normale göre kalın.Ben varım. Kaç ile başlıyoruz.
Herkeste sanırım bir tartı değişikliği var. Benimki de değişti. Ve ben güvende sıfırım tartıma
Iyi aksamlar,
Baska türlü olmaz.
Burda durumlar nasil?
nasilsiniz?
[TR]
[TD="class: kgor1"] [1][/TD]
[TD="class: kgor2"]Çay[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 ADET[/TD]
[TD="class: kgor4"]10[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [2][/TD]
[TD="class: kgor2"]Marul Salata[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: kgor4"]93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [3][/TD]
[TD="class: kgor2"]Pide[/TD]
[TD="class: kgor3"]50 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]133[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [4][/TD]
[TD="class: kgor2"]Tarhana Çorbası[/TD]
[TD="class: kgor3"]1.5 KASE[/TD]
[TD="class: kgor4"]435[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"][/TD]
[TD="class: kgor3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: kgor4"]671 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Evet bu kadar yemeğe bile bu kadar kalori. Allahım neyse gece devam ediyor ben bunu 1000'e getiririm sahura kadar.
ben varım her gün düzenli spor yapıyorum ama sizle mekik de çekerim, kaçla başlayacağız onu belirleyelim....
tarhana çorbası o kadar kalorilimiymiş yakalorinin tamamı ona gitmiş nerdeyse... ben de içiyorum sanırım daha dikkatli içmek gerekiyor
benüm menü:
sahuru biliyorsunuz , yarım katmerdi
iftar: 4 tane küçük biber dolması( bulgurun daha incesi düğü ile yapıldı, burda böyle diyorlar ), bir büyük bardak ayran, çok az salata
iftarda çorba olarak ezogelin vardı ama içmedim o bulgur, dolma bulgur ikisi bir arada olmaz diye...
ara: şekersiz türk kahvesi
arkasından jillian ile ripped yaptım 30 dk ve level 1 bitirdimyarın dinlenme günüm sonra level 2
sahura kadar ayaktayım, muhtemelen light sütlü yapılmış nescafemi içip 50 dk pilates yaparım belki strech yapıp uzatabilirim bilmiyorum
ben daha ayaktayımmuhtemelen siz bu yazdıklarımı okuduğunuzda mışıl mışıl uyuyor olacağım
sahur: yarım yufka, tavuk sote, 1 kase cacık
katmer vardı gene ama yemedimallahtan bitti bugün... şu son 2 gün iyice dikkat edeyim diyorum, hani 59 u ucundan görsemde razıyım. 59.9 a bile
selam kızlar size menümü yazmadan geçemiycem bol kalorili bi gün oldu.
Dün iftar: 1 yufkadan patatesli gözleme 1 ufak domates + 1 bardak kola..
ara 1 lt kdar su
sahur: 1 yufkadan yine gözleme + domates kola.. evde tekim ve bişeyler hazırlamak zor geliyo bende aperatif şeyleri böyle yapıyorum.. inşallah düzene sokucam kendmi...
bu arada günaydııın nasılsınızz
Gunaydin kizlar nasilsiniz
Oruca basladim bugun mutluyumm
h22 her an dusebilir canini acitabilir durumda oglum het an oyun istiyo.
Daha kucukken spora vakit buluyodum. O verdigim kiloalari aldim ya cok kızıyorum kendime.
bi pantolonum iki gomlegim var onlarla geziyorum unifoGma gibi
Guya kilo vercem diye alisveris yapmiyorumun
Kızlar ben günlük mekik çekmek istiyorum, belim de kalınlık yok 62-63 cm arasında ama böyle hafif kas oluşuyor ya o şekilde olsun istiyorum, ince olmasına rağmen yumuşak benimkisi, Benimle başlayacak var mı ?
Her gün çekip çekmediğimi söyleyeceğim birisi olursa daha iyi devam ederim sanırım.
200 falan düşündüm ben ama siz ne derseniz uyarım, bir de normal mekik tarzında değil de böyle bacaklarımı yere 90 derece olacak şekilde kaldırıp öyle çekeceğim, eşim söylemişti normalden çok daha fazla etki yapıyormuş.
Ben tartıldım ve 68.5 çıktım, hiç sevmedim bu tartıyı, cuma listede bunu da belirtirim senin de varsa fark not alalım şimdiden.
Hiç bir şey yememişsin doydun mu ?
TArhananın da kalorisi cidden fazlaymış, neler yenirmiş o kadar kaloriye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?