Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben geldimmm ne yapmam gerekiyor

İlk sayfamızda kurallar yazıyor öncelikle onları okuyup uyup uyamayacağını söylemen gerekiyor, uyabilirsen başlangıç kilonu ve hedefini not alayım, sonra da burada günlük menülerimizi paylaşıp, birbirimizin menülerine, yazılarına yorum yapıp paylaşım içinde olacağız.

Yarışmamı bu ne katı kuralları var diskalifiye olunuyor falan Ödül ne

Gökyüzü mavisi hoşgeldin aramıza, öncelikle kendini ayrıntı çok güzel bir şekilde anlatmışsın mesajında, eğer kurallar senin için uygunsa bunu belirterek kendini tanıtırsan sevinirim, Ben ders çalışmaya gideyim şimdi geldiğimde okurum mesajları.

Merhabalar,
araniza yeni katildim.diyete bugun basladim eski diyetisyenimin listelerini tekrar uygulayacagim.bu haftaki menum soyle olacak.

kalkinca; 2 kayisi veya ceviz,2 bardak ilik limonlu su
kahvalti; 1 yumurta (sadece hafta 2 gun icin),1 kibrit kutusu beyaz peynir,5 zeytin veya 2 ceviz,domates,salatalik,1 dilim ekmek
ogle ; 7-8 corba kasigi sebze yemegi,1 su bardagi yogurt,salata,1 dilim ekmek
ikindi; activia veya 1 meyve
aksam: 4 kofte veya 1 tavut but veya yarim tavuk gogsu veya 12-16 adet kusbasi et veya160gr ton baligi veya 2 biber dolma veya
10 adet sarma veya 8 corba kasigi baklagil
salata,1 dilim ekmek
gece (21.30) 1su bardagi yogurt veya 1 meyve

su ana kadar yediklerim

2 kayisi ve ilik limonlu su ardindan kahvalti. 1dilim ekmek,1 kk beyaz peynir,sade kahve.listedeki zeytini yemeyi unuttum :)
oglen;7 kasik patlican yemegi ve 1 sb yogurt,1 avuc ici kadar pide.(pideyi avuc ici kadar yiyebilirsin demisti diyetisyen.evde kalmadigi icin vicdan azabiyla yedim ama bundan sonra tercihim tam bugday.)

su icmeyi hep unutuyorum sanirim hatirlatma icin birseyler bulmam gerekecek.su ana kadar 4 sb su ictim.

hosbulduk arkadaslar:)
2 yasinda ikiz kizlarim var onlarla ugrakmaktan yemek yemege bile firsatim olmuyor,ama aksam olunca tum gunun acisini tek bir ogunde cikariyorum,yemekleri jet otesi hizda yiyorum spor yapmaya pek firsatim olmuyor.oglen sadece 1 saat uyuyorlar benim de bu arada baska islerim oluyor.evde yalniz oldugum icin tum gunum onlarla geciyor.

ama hem spor hem de rejim yapmaya, bu firsati kendime vermeyi kafaya koydum;tek ihtiyacim rejimin beni bunalttigi anlarla bana devam etmemi saglayacak ufak bi destek:)

simdiden cumlemize kolay gelsin.

düne göre daha iyi yemişssin bence kahvaltı yapamıyorsanda canım kahveni mutlaka iç, enerji veriyor insana... o saatte kendini tutup meyve yemen süper olmuş

idrar yolu enfeksiyon ilaçlarınla pek alakası yoktur sanırım regl etkili çok acıkmanda, cuma tartı günümüz, çok kaçamak yapmıyoruz son günlerde

kolanın her türlüsü selülit yapar, bizzat denenmiştir bende bir ara çok içiyordum, izlerini taşıyorum şu an bacaklarımda iftar çok karbonhidrat olmuş ama sahurda çok bişi yemeyerek dengelemişsin

karışık çerezin miktarı belirtilmemiş biraz meyve, bulgur vs olduğundan karbonhidrat fazla olmuş bence, sahur güzel ama

karnın acımıyorsa bel boşluğunu kapatmıyorsun ablacım o yüzden bele yük bindiriyorsun, yere yattığında belinin altında hafif boşluk oluşur, onu karnını içine çekerek kapat öyle çek mekiğini, bakalım karna yük bindirebilecek misin.... 200 az değil, hani kim olursa olsun doğru çekildiğinde karın muhteşem yanıyor sonlarına doğru...

öncelikle hoşgeldin canım, menü güzel, zaten diyetisyen listesinden yapıyorsun , o yüzden problem yok... kaç kalorilik menün...

bende ikizim tek yumurta ikizleri mi... çok zor oluyor büyütmesi ama annem şu an kaymağını fazlasıyla yiyor... senin spor yapmana gerek yok, onların arkasında koşuşturman yetiyordur...

ya ilaçlarla alakası olduğunu ben de sanmıyorum sanırım koptum biraz diyetten ve bazı sorunlar yaşıyorum evle ilgili zaten regl olacağım da yok doktorumu aradım emzirirken bu tür aksaklıkların olabileceğini söyledi dün idrar tahliliyle birlikte kan da vermiştim her ihtimale karşı gebe değilim kesinlikle ben buraya sabah yazdıktan sonra mide bulantım başladı iki saat sonra da ishal şu an halsizlik ve bulantı devam ediyo ve o devasa iştahımdan eser yok arkadaşlar

neyse ki siz varsınız çabuk toparlandım ve itiraf ettim
bi hafta atıştırdığımı düşünsenize

ayrıca yarın tekrar oruca başlıycam bakalım yarın akşam iftar öncesi tatrı ne gösterecek
kısmetse bayrama kadar (adet olmazsam) bırakmayı düşünmüyorum
oruç bana çok iyi geliyo ve güzel kilo veriyorum bu ay mübarek ramazanın vesilesiyle 5 kilo vermeyi hedefliyorum biliyorsunuz
ama anlaşılan o ki spor yapamıycam en azından pilates yapayım diyorum
çünkü jillien dizlerime hiç iyi gelmiyor

çok mutsuzum yaaaa

keşke hemen hızla gidiverse şu kilolar

geçmiş olsun canım inş bir an önce düzelirsin... jillian çok ağır bir spor bence onun yerine leslie ile 2-3 mil yürümeyi denemelisin...illa da yapacağım diyorsan tabi.. her şeyi başı sağlık... kendine gelene kadar vücudunu dinlendir bence...

Bu pidedir, beyaz ekmektir, abur cuburlardır miktarı az olduğunda kalori olarak bir sorun olmaz ama bence daha büyük sıkıntısı kan şekerimizle oynayarak acıktırması, ben kepekli ekmek tükettiğim kaçamak yapmadığım günlerde hiç acıkmıyorum mesela.
ben gökyüzümavisi nin ayrıntılı anlattığı mesajı göremedim:44:

KAtılmak isteyenler bölümünde Serates.

Özellikle şu yaşlarda çocukları olan annelere ağzım açık bakıyorum, nasıl yetişiyorlar diye bir de ikiz, buna rağmen kendine zaman ayırman, kilo vermeye çalışman çok güzel bir şey.

ayrintili mesaj derken,neleri yazmam gerekiyor?

Başlangıç kilon ve hedefini yazarsan not alayım.
KUrallara baktın değil mi ?

Bugünkü menüm çok daha düzenli, her geçen gün sanırım daha iyi olacak, tabi senin menün gibi olamaz, takımda en istikrarlı giden sensin zaten, ben de işte size düzenleyeceğim diye diye düzenlemeye çalışıyorum.

Kola o kadar etki ediyor mu cidden ? Ben çok fazla aramıyorum kolayı ama arada içiyorum.

Mekik ben de aşırı etki etti sanki ilk günden karnım sertleşti.

bende ikizim tek yumurta ikizleri mi... çok zor oluyor büyütmesi ama annem şu an kaymağını fazlasıyla yiyor... senin spor yapmana gerek yok, onların arkasında koşuşturman yetiyordur...

Aaa sen de mi ikizsin ?
Tek yumurta ikizi mi ?
İlginç şeyler geldi mi hiç başınıza ?

Zaman zaman oluyor böyle şeyler, moralini hiç bozmadan toparlanıp aynı hızda devam.
3 çocuğun peşinden koşacak enerjin var senin kilo da nedir yeter ki iste ..

Bugün yediklerimi de yazayım ilave olursa yarın yazarım, heralde artık girmem yarına kadar.

Sabah kahvemi içtim önce enerjimi aldım.
Kahvaltı olarak kspecial yedim, bunun ne kadarı bir porsiyon oluyor ki ?
Ben biraz az yiyorum galiba.
Arada 1 muz ile 1 ceviz yedim ( Bugün ders çalışma zamanımı arttırdım, ders çalışmak da baya enerji harcatıyor diye biliyorum, cevizle muz iyi geldi.)
Öğle gibi kepekli ekmekten sucuklu kaşarlı tost yaptım ( ekmeğinde içindekilerinde dilimi inceydi.)
Akşam da bir bardak ayranla sonlandırmayı düşünüyorum ama bir değişiklik olur mu bilmiyorum.
Mekiklerimi akşam çekeceğim.
Nasıl olmuş bugünkü menüm ?

öğrenciyken çok kola içerdim her gün yani... istisna olmazdı sayesinde 25 yaşında olmama rağmen güzel selülitlerim oluştu, bir yıl olacak hiç içmiyorum artık...
tek yumurta ikiziyim , öyle onun canı yandığında benim canım da yanıyor diye birşey yok bizde
akşam ayranla kapatıp acıkmam diyorsan sorun yok bence,menü güzel... ders çalışırken diet yapman da süper bence... ben çok acıkırdım, çok da yerdim valla, ders çalışmak bedensel değil de zihinsel güzel enerji harcatıyor

dün sahurda ve bugün iftarda yediklerim:

[TABLE="class: kgor"]
[TR]
[TD="class: kgor1"][1][/TD]
[TD="class: kgor2"]Domates[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: kgor4"]14[/TD]
[TD="class: kgor5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [2][/TD]
[TD="class: kgor2"]Izgara köfte (dana eti orta yağlı)[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 adet[/TD]
[TD="class: kgor4"]120[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [3][/TD]
[TD="class: kgor2"]Yufka[/TD]
[TD="class: kgor3"]70 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]106[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [4][/TD]
[TD="class: kgor2"]Mantı[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: kgor4"]490[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"][/TD]
[TD="class: kgor3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: kgor4"]730 kal.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

köfte, yufka ve domatesi sahurda yedim, mantıyı da iftarda yiyeceğim... spor yok bugün, dinlenme günüm... iftarda mantı yediğimden yarım saat yürüyüş yapabilirim ama misafirde var akşam kararsızım...yanlız anlayamadığım bu sitede bence bir hata var... dün 4 tane biber dolmasına 640 kal yazmıştı, mantıya 490 diyor...anlayamadım valla :44:

sabah. lor peynir domates salatalık

ara ..karpuz

öğle..yoğurtlu biber tavuk sote ikiside az ve sıfır yağlı kendim yaptım yağ koymadan

ara..1 bardak süt 2 tane hurma

akşam...yoğurtlu kabak

bundan sonra bu düzen içinde yemeye çalışacağım.eskisi gibi yarım saatte bir kayısı veya hurma gibi şeyler yemeyeceğim..ama bana öğle ile akşam arası zor geçiyor o arada çok acıkıyorum..

Ikız olmak harika birşey olsa gerek,ben kıslarımı görünce özenmiyor değilim,gerçi benim de kız kardesimle aramda sadece 1 yas var bizde ıkız gıbıymışız yani:)
Ikızlerım cıft yumurta ıkızı,pek bırbırlerıne benzemıyorlar,ne tıp ne de huy olarak:)

Bu forum işlerinde yenıyım cevaplama zamanı ve şekillerini yeni yeni öğreneceğim artık,kusuruma bakmayın:)
Sabah itibariyle kilom 73.5,hedefim ıse 60kg olmak.zamanla ilgilii bir sıkıntım yok sadece derdim her sefer bu işi kesin olarak halletmek.
Bu paylaşımların etkılı olacagını düşünüyorum,zira bugun aklıma henüz kacamak birşeyler yemek gelmedi:)

Ögleden sonraki öğünümde 3adet etiform yedim.şu ana kadar gayet iyi gittim.su içmeyi yine unuttumsadece 1 lt içebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…