ben geldimmm ne yapmam gerekiyor
İlk sayfamızda kurallar yazıyor öncelikle onları okuyup uyup uyamayacağını söylemen gerekiyor, uyabilirsen başlangıç kilonu ve hedefini not alayım, sonra da burada günlük menülerimizi paylaşıp, birbirimizin menülerine, yazılarına yorum yapıp paylaşım içinde olacağız.
Yarışmamı bu ne katı kuralları var diskalifiye olunuyor falanÖdül ne
Ben ne yemişim dün hemen söyleyeyim.
Dün fazla yazmamamdan da anlaşıldığı gibi yine dışarıda, düzensiz bir gündü.
Kahvaltı yapamadım ama kahvemi içtim şekersiz sütsüz, saat 3-4 gibi yarım adana dürümle ayran içtim bir de yanında sanırım 7-8 tane şu çok acı biberlerden yedim ( Arada bir canım çok istiyor ama iyidir acı metabolizmayı hızlandırır.) O saatte yiyince karnım acıkmadı, eşim yemek yediğinde saat 10 falandı, ben de yemeyeyim dedim o saatte, yalnız canım acayip meyve istedi 1 tane şeftali yedim.
idrar yolu enfeksiyon ilaçlarınla pek alakası yoktur sanırım regl etkili çok acıkmanda, cuma tartı günümüz, çok kaçamak yapmıyoruz son günlerdearkadaşlar bugün oruçsuz geçirdiğim 3.günümilaç kullanmaya başladım şu idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle ve 3 gündür afedersiniz hayvan gibi yiyorum ne öğünlere ne de miktarına dikkat ediyorum
bugün artık tutarım diyordum ki sahura kalkamadım yine gün içinde çok yoruluyorum gece nasıl uyuduğum belli değil
bu hafta aynı kiloda olabilirim üzgünüm beni affedin sanırım regl olucam
gnaydın kızlarrr .. nasılsnızz? dünki menüm..
İftar : peder pide yaptırıcaktı 8buçuğa kadar bekledim gelmedi en sonunda kendme makarna yaptım ve 1 tabak ketçaplı makarna yedim.. akşam 20 dk yürüdüm...
İftar: 1 dilim karpuz 1 kibrt kutusundan az büyük peynir ve 4 kare pide yedim.. hani şu ufak ufak şekil yaptıkları kareden
sahurum oldukça hafifti bana göre...
light kola almak hiç geçmedi cnım aklımdan nedense.. daha şekerli geliyo bana ama tavsiyene uyucam
selamlar dün yedinklerimi yazayım
sahur:
peynirli yarım yufka
vişne suyu
iftar:
sütlü buğday çorbası
2 yk bamya
2 yk bulgur
biraz karpuz
yatmadan
2-3erik
5-6 kiraz
karışık çerez
bugünkü sahur:
3 yk erişte
peynir
vişne suyu
ben video daki gibi 20*10 defa yaptım akşam mekik ama hiç karnım falan acımıyor belim acıyor biraz sanırım yanlış yapıyorum ben bugün videolara bakıcam yeniden. gece karpuz yedimregl oldum hala tatlı isteği devam..
su ana kadar yediklerim
2 kayisi ve ilik limonlu su ardindan kahvalti. 1dilim ekmek,1 kk beyaz peynir,sade kahve.listedeki zeytini yemeyi unuttum :)
oglen;7 kasik patlican yemegi ve 1 sb yogurt,1 avuc ici kadar pide.(pideyi avuc ici kadar yiyebilirsin demisti diyetisyen.evde kalmadigi icin vicdan azabiyla yedim ama bundan sonra tercihim tam bugday.)
su icmeyi hep unutuyorum sanirim hatirlatma icin birseyler bulmam gerekecek.su ana kadar 4 sb su ictim.
hosbulduk arkadaslar:)
2 yasinda ikiz kizlarim var onlarla ugrakmaktan yemek yemege bile firsatim olmuyor,ama aksam olunca tum gunun acisini tek bir ogunde cikariyorum,yemekleri jet otesi hizda yiyorumspor yapmaya pek firsatim olmuyor.oglen sadece 1 saat uyuyorlar benim de bu arada baska islerim oluyor.evde yalniz oldugum icin tum gunum onlarla geciyor.
ama hem spor hem de rejim yapmaya, bu firsati kendime vermeyi kafaya koydum;tek ihtiyacim rejimin beni bunalttigi anlarla bana devam etmemi saglayacak ufak bi destek:)
simdiden cumlemize kolay gelsin.
ya ilaçlarla alakası olduğunu ben de sanmıyorum sanırım koptum biraz diyetten ve bazı sorunlar yaşıyorum evle ilgili zaten regl olacağım da yok doktorumu aradım emzirirken bu tür aksaklıkların olabileceğini söyledi dün idrar tahliliyle birlikte kan da vermiştim her ihtimale karşı gebe değilim kesinlikle ben buraya sabah yazdıktan sonra mide bulantım başladı iki saat sonra da ishal şu an halsizlik ve bulantı devam ediyo ve o devasa iştahımdan eser yok arkadaşlar
neyse ki siz varsınız çabuk toparlandım ve itiraf ettim
bi hafta atıştırdığımı düşünsenize
ayrıca yarın tekrar oruca başlıycam bakalım yarın akşam iftar öncesi tatrı ne gösterecek
kısmetse bayrama kadar (adet olmazsam) bırakmayı düşünmüyorum
oruç bana çok iyi geliyo ve güzel kilo veriyorum bu ay mübarek ramazanın vesilesiyle 5 kilo vermeyi hedefliyorum biliyorsunuz
ama anlaşılan o ki spor yapamıycam en azından pilates yapayım diyorum
çünkü jillien dizlerime hiç iyi gelmiyor
çok mutsuzum yaaaa
keşke hemen hızla gidiverse şu kilolar
su ana kadar yediklerim
2 kayisi ve ilik limonlu su ardindan kahvalti. 1dilim ekmek,1 kk beyaz peynir,sade kahve.listedeki zeytini yemeyi unuttum :)
oglen;7 kasik patlican yemegi ve 1 sb yogurt,1 avuc ici kadar pide.(pideyi avuc ici kadar yiyebilirsin demisti diyetisyen.evde kalmadigi icin vicdan azabiyla yedim ama bundan sonra tercihim tam bugday.)
su icmeyi hep unutuyorum sanirim hatirlatma icin birseyler bulmam gerekecek.su ana kadar 4 sb su ictim.
ben gökyüzümavisi nin ayrıntılı anlattığı mesajı göremedim:44:
hosbulduk arkadaslar:)
2 yasinda ikiz kizlarim var onlarla ugrakmaktan yemek yemege bile firsatim olmuyor,ama aksam olunca tum gunun acisini tek bir ogunde cikariyorum,yemekleri jet otesi hizda yiyorumspor yapmaya pek firsatim olmuyor.oglen sadece 1 saat uyuyorlar benim de bu arada baska islerim oluyor.evde yalniz oldugum icin tum gunum onlarla geciyor.
ama hem spor hem de rejim yapmaya, bu firsati kendime vermeyi kafaya koydum;tek ihtiyacim rejimin beni bunalttigi anlarla bana devam etmemi saglayacak ufak bi destek:)
simdiden cumlemize kolay gelsin.
ayrintili mesaj derken,neleri yazmam gerekiyor?
düne göre daha iyi yemişssin bencekahvaltı yapamıyorsanda canım kahveni mutlaka iç, enerji veriyor insana... o saatte kendini tutup meyve yemen süper olmuş
kolanın her türlüsü selülit yapar, bizzat denenmiştirbende bir ara çok içiyordum, izlerini taşıyorum şu an bacaklarımda iftar çok karbonhidrat olmuş ama sahurda çok bişi yemeyerek dengelemişsin
karnın acımıyorsa bel boşluğunu kapatmıyorsun ablacım o yüzden bele yük bindiriyorsun, yere yattığında belinin altında hafif boşluk oluşur, onu karnını içine çekerek kapat öyle çek mekiğini, bakalım karna yük bindirebilecek misin.... 200 az değil, hani kim olursa olsun doğru çekildiğinde karın muhteşem yanıyor sonlarına doğru...
bende ikizimtek yumurta ikizleri mi... çok zor oluyor büyütmesi ama annem şu an kaymağını fazlasıyla yiyor... senin spor yapmana gerek yok, onların arkasında koşuşturman yetiyordur...
ya ilaçlarla alakası olduğunu ben de sanmıyorum sanırım koptum biraz diyetten ve bazı sorunlar yaşıyorum evle ilgili zaten regl olacağım da yok doktorumu aradım emzirirken bu tür aksaklıkların olabileceğini söyledi dün idrar tahliliyle birlikte kan da vermiştim her ihtimale karşı gebe değilim kesinlikle ben buraya sabah yazdıktan sonra mide bulantım başladı iki saat sonra da ishal şu an halsizlik ve bulantı devam ediyo ve o devasa iştahımdan eser yok arkadaşlar
neyse ki siz varsınız çabuk toparlandım ve itiraf ettim
bi hafta atıştırdığımı düşünsenize
ayrıca yarın tekrar oruca başlıycam bakalım yarın akşam iftar öncesi tatrı ne gösterecek
kısmetse bayrama kadar (adet olmazsam) bırakmayı düşünmüyorum
oruç bana çok iyi geliyo ve güzel kilo veriyorum bu ay mübarek ramazanın vesilesiyle 5 kilo vermeyi hedefliyorum biliyorsunuz
ama anlaşılan o ki spor yapamıycam en azından pilates yapayım diyorum
çünkü jillien dizlerime hiç iyi gelmiyor
çok mutsuzum yaaaa
keşke hemen hızla gidiverse şu kilolar
Bugünkü menüm çok daha düzenli, her geçen gün sanırım daha iyi olacak, tabi senin menün gibi olamaz, takımda en istikrarlı giden sensin zaten, ben de işte size düzenleyeceğim diye diye düzenlemeye çalışıyorum.
Kola o kadar etki ediyor mu cidden ? Ben çok fazla aramıyorum kolayı ama arada içiyorum.
Mekik ben de aşırı etki etti sanki ilk günden karnım sertleşti.
Aaa sen de mi ikizsin ?
Tek yumurta ikizi mi ?
İlginç şeyler geldi mi hiç başınıza ?
akşam ayranla kapatıp acıkmam diyorsan sorun yok bence,menü güzel... ders çalışırken diet yapman da süper bence... ben çok acıkırdım, çok da yerdim valla, ders çalışmak bedensel değil de zihinsel güzel enerji harcatıyorBugün yediklerimi de yazayım ilave olursa yarın yazarım, heralde artık girmem yarına kadar.
Sabah kahvemi içtim önce enerjimi aldım.
Kahvaltı olarak kspecial yedim, bunun ne kadarı bir porsiyon oluyor ki ?
Ben biraz az yiyorum galiba.
Arada 1 muz ile 1 ceviz yedim ( Bugün ders çalışma zamanımı arttırdım, ders çalışmak da baya enerji harcatıyor diye biliyorum, cevizle muz iyi geldi.)
Öğle gibi kepekli ekmekten sucuklu kaşarlı tost yaptım ( ekmeğinde içindekilerinde dilimi inceydi.)
Akşam da bir bardak ayranla sonlandırmayı düşünüyorum ama bir değişiklik olur mu bilmiyorum.
Mekiklerimi akşam çekeceğim.
Nasıl olmuş bugünkü menüm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?