Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dünkü yediklerime gelelim şimdi ..

Sabah :

- Hafta sonu kahvaltısı abartılı bir şey yemedim ama minik minik ondan bundan tırtıklayınca ne kadar yediğimi unutuyorum.

Akşam :

- 2 tane soğan halkaası
- 2 dilim patates kızartması
- 1 dilim kavun

Ve sonraası

Bundan sonrasının sorumluluğunu üstüme almıyorum
Eşim mısır patlatalım ne zamandır patlatmıyoruz keyif yapalım dedi, sonra ben de yedim işte biraz ..
Üstüne ( Üstüne derken saat biraz daha geç oldu ) televizyonda türk kahvesine denk geldik, bir güzel duruyordu bir güzel duruyordu, eşim dedi dur sana türk kahvesi yapayım, alışık değilim atladım hemen, şekersizdi ama yanında duran 2 dilim çikolatayı da hop mideme indiriverdim, üstüne de tutturdum hadi fal bak, fal bak uydurursun bir şeyler diye ama böyle yersem hep kilolarımla kalacağımı söylemedi ondan problem yok

ekevser canm bende 74 kiloyken bu kilolar bana çok uzak geliyodu asla imkansız değil...

tartılmadım ama geçen gün tartıldğımda 56,700 falandım. bugnden itibaren rejime giriyorm tekrardan az az da olsa vermek lazım en azından ramazan bitene kadar tekrar 56 olayım

Aman aman bir kilo alımın yokmuş zaten sıkarsan hemen görürsün tekrar 56yı ..

Gunaydin arkadaslar..
Kacamaklarla dolu bi haftasonu oldu. Bu sabah tartilamadim da.
Bugun toparlarim ins.
rca baslasam iyi olcak ozaman tutuyorum bogazimi.

ben mattika yı dedim ama o sanırım yeni üye değil :)

biliyorum canım ilk iki doğumumdan sonra da 75 lerden inmiştim 59lara yine yapabileceğimi biliyorum tabi ama bu kez 80 kilodan buraya indim şimdiki ikinci hedefim 57 gecen yıl bu zamanlar 80 kiloydum ama işte iki ileri bi geri diye diye belki toplamda 20 kilo verdim ama hep geri ala vere anca 70 i görebildim bir ay önce 69 u bile gördüm ama reglim düzensiz ve inanıomaz ödem var

Gunaydin arkadaslar..
Bugun toparlarim ins.

evet ya oruç nefsi cidden iyi terbiye ediyor

ekevser kusma da var galiba hamilesiiiinnn:))) başbakan seni daha da çok seveceeekkk

sanmıyorum idar tahlilim negatif çıktı bulantı sanırım idrar yolu enfeksiyonundan

Gunaydin arkadaslar..
Bugun toparlarim ins.

Hadi bakalım şimdiye kadar yediklerinin etkisiyle iyi bir kilo verme başlar bence ..

Evet mattika izinden döndü, 4. çocuk olursa heralde nefes almaya zamanın kalmaz ..

çok almamışsın canım ya, şöyle düşün senin kilonda olmak isteyen çok kişi var burda, o yüzden kalan 2 kiloyu da rahat rahat verirsin dert etme
aynı hatayı ben ilk gün yapmıştım, gaz sancısından ölüyorum sanmıştım... başlangıçta mideyi su ile doldururduğumuzda vayy halimize neyse canım geçmiş olsun...

Katmer Başka hiç bir şey görmedim menün de katmeri görünce afiyet olsun

biliyorum büyük kaçamak ama sporumu da yaptım

mısır yağlı patlatılmamışsa çok kalori yok ama geç saatteki çikolata inşallah yaramaz sana, su olur atılır gider inşallah

Hadi bakalım şimdiye kadar yediklerinin etkisiyle iyi bir kilo verme başlar bence ..

Evet mattika izinden döndü, 4. çocuk olursa heralde nefes almaya zamanın kalmaz ..
allah korusun canım isteyenlere versin rabbim inşallah

valla bugün oruçlu değilim artık yarın bakıcaz duruma biraz temizlik yapıcam oruçluyken hiç bi iş olmuyor

Afiyet olsun, büyük kaçamaklığından değil çok sevdiğimden baktım valla bence iyiki yemişsin Ben de olsam ben de yerdim
Mısırı çok fazla yağla patlatmadım, çikolatanın da miktarı azdı ama tabi vücudum ne düşünür bilemedim

Selamün aleyküm herkese. Ramazan ayınız hayırlı uğurlu olsun.

Ben takıma geri dönmek istiyorum. Kendimi olabildiğince iyi hissediyorum. Yeterince -bence fazlasıyla- dinlendim. Dinç ve diri bir şekilde geri döndüm. Kabul ediliyor muyum?

Hoşgeldin 2 hafta olmuştu dimi ?
Tabiki gelebilirsin.
Kendini iyi hissetmene de sevindim, bomba gibi bir dönüş bekliyorum.

bugün neler yedim
bu hafta akşamları hiç bişey yemeden geçirmeye çalışıcam umarım başarırım ..

2013-07-15 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] SEK light yoğurt 1 100gr 48

[2] Cornflakes 50 gr 185

[3] Hurma 3 ADET 45

[4] Sütaş Light Süt (%0,1 yağ) 0.2 LİTRE 68

[5] yumurta 1 adet 80

[6] Ton Salata 1 PORSİYON 110

[7] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55

Toplam : 591 kal

Bence hiç bişi yememişsin. Aldığın kalori bana mı az geliyor bilmiyorum ama umarım bu böyle devam eder. ***Ton salata ya ben de bayılırım.***

Bu arada bu listeleri nerede yapıyorsunuz? Ben de yapmak istiyorum da.:26:

Evet iki hafta bitti. Ama iyiyim çok şükür bir şeyim kalmadı. Ooooo ben de aynı şeyi düşünüyorum.

Maşallah maşallah bu gazla kilolar iyi gider eminim.

Menü şimdiye kadar gayet iyi olmuş umarım böyle devam eder.

Ben kalorisepetini kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bugün tartı almaya gittik aldık bakalım yarın tartılacağım.

Kızlar ben günlük mekik çekmek istiyorum, belim de kalınlık yok 62-63 cm arasında ama böyle hafif kas oluşuyor ya o şekilde olsun istiyorum, ince olmasına rağmen yumuşak benimkisi, Benimle başlayacak var mı ?
Her gün çekip çekmediğimi söyleyeceğim birisi olursa daha iyi devam ederim sanırım.

Ben ben ben varım. Benim belim de ince ama normale göre kalın. Ben varım. Kaç ile başlıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…