sabah. lor peynir domates salatalık
ara ..karpuz
öğle..yoğurtlu biber tavuk sote ikiside az ve sıfır yağlı kendim yaptım yağ koymadan
ara..1 bardak süt 2 tane hurma
akşam...yoğurtlu kabak
bundan sonra bu düzen içinde yemeye çalışacağım.eskisi gibi yarım saatte bir kayısı veya hurma gibi şeyler yemeyeceğim..ama bana öğle ile akşam arası zor geçiyor o arada çok acıkıyorum..
Ikız olmak harika birşey olsa gerek,ben kıslarımı görünce özenmiyor değilim,gerçi benim de kız kardesimle aramda sadece 1 yas var bizde ıkız gıbıymışız yani:)
Ikızlerım cıft yumurta ıkızı,pek bırbırlerıne benzemıyorlar,ne tıp ne de huy olarak:)
Bu forum işlerinde yenıyım cevaplama zamanı ve şekillerini yeni yeni öğreneceğim artık,kusuruma bakmayın:)
Sabah itibariyle kilom 73.5,hedefim ıse 60kg olmak.zamanla ilgilii bir sıkıntım yok sadece derdim her sefer bu işi kesin olarak halletmek.
Bu paylaşımların etkılı olacagını düşünüyorum,zira bugun aklıma henüz kacamak birşeyler yemek gelmedi:)
Ögleden sonraki öğünümde 3adet etiform yedim.şu ana kadar gayet iyi gittim.su içmeyi yine unuttumsadece 1 lt içebildim.
Buralar yıkılıyor sürekli yağmur yağıyor elektrikler kesiliyor. Oyyyyyhh iki gündür giremedim o yüzden. Neyse kaldığımız yerden devam edeyim ben.
Yine hem sahur hem iftar var listede.Ama bu liste böyle durmaz ben meyve de yerim az sonra.
[TABLE="class: kgor"]
[TR]
[TD="class: kgor2"]2013-07-17 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: kgor3"]Miktar[/TD]
[TD="class: kgor4"]Kalori[/TD]
[TD="class: kgor5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [1][/TD]
[TD="class: kgor2"]Pide[/TD]
[TD="class: kgor3"]125 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]333[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [2][/TD]
[TD="class: kgor2"]Usak Tarhanasi[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 KASE[/TD]
[TD="class: kgor4"]65[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [3][/TD]
[TD="class: kgor2"]Su[/TD]
[TD="class: kgor3"]2000 ml[/TD]
[TD="class: kgor4"]0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [4][/TD]
[TD="class: kgor2"]Yeşil Zeytin[/TD]
[TD="class: kgor3"]5 adet[/TD]
[TD="class: kgor4"]35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [5][/TD]
[TD="class: kgor2"]Patates Salatası[/TD]
[TD="class: kgor3"]0.5 KASE[/TD]
[TD="class: kgor4"]218[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [6][/TD]
[TD="class: kgor2"]Sade Kek[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 DİLİM[/TD]
[TD="class: kgor4"]146[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"][/TD]
[TD="class: kgor3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: kgor4"]797 kal.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
burası da çok yağmurlu, gök inliyor resmen... birşey soracağım, pidenin kaç gram geldiğini nasıl tahmin ediyorsun, bende yedim bugün kaç gram bilmiyorum ama :44: menüye gelincede birazcık karbonhidrat ağırlıklı gibi geldi bana....
iftarda buğdaylı yoğurt çorbası
3 yk kıymalı patlıcan
3 yk bulgur
karpuz yedim.
3-5 fıstık ve badem yedim çayla.
iftardan önce tartı baya güzel gösterdi ama okadar uzun açlıkla su kaybı da vardır.
normalde emzirdiğim için gece kalkıp su içiyodum sabah tartıldığımda bu kadar susuz kalmış olmuyo vücudum yani.
neyse yarım kilodan fazla farketmez sanırım bu.
ileri geri de olsa kilo verdim az çok, kenimi motive etmem lazım eylül geliyo. işe başlayınca kilo büyük dert.
öğrenciyken çok kola içerdim her gün yani... istisna olmazdı sayesinde 25 yaşında olmama rağmen güzel selülitlerim oluştu, bir yıl olacak hiç içmiyorum artık...
tek yumurta ikiziyim , öyle onun canı yandığında benim canım da yanıyor diye birşey yok bizde
akşam ayranla kapatıp acıkmam diyorsan sorun yok bence,menü güzel... ders çalışırken diet yapman da süper bence... ben çok acıkırdım, çok da yerdim valla, ders çalışmak bedensel değil de zihinsel güzel enerji harcatıyor
dün sahurda ve bugün iftarda yediklerim:
[TR]
[TD="class: kgor1"][1][/TD]
[TD="class: kgor2"]Domates[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: kgor4"]14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor2"]Izgara köfte (dana eti orta yağlı)[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 adet[/TD]
[TD="class: kgor4"]120[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor2"]Yufka[/TD]
[TD="class: kgor3"]70 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]106[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor2"]Mantı[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: kgor4"]490[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor4"]730 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
köfte, yufka ve domatesi sahurda yedim, mantıyı da iftarda yiyeceğim... spor yok bugün, dinlenme günüm... iftarda mantı yediğimden yarım saat yürüyüş yapabilirim ama misafirde var akşam kararsızım...yanlız anlayamadığım bu sitede bence bir hata var... dün 4 tane biber dolmasına 640 kal yazmıştı, mantıya 490 diyor...anlayamadım valla :44:
sabah. lor peynir domates salatalık
ara ..karpuz
öğle..yoğurtlu biber tavuk sote ikiside az ve sıfır yağlı kendim yaptım yağ koymadan
akşam...yoğurtlu kabak
bundan sonra bu düzen içinde yemeye çalışacağım.eskisi gibi yarım saatte bir kayısı veya hurma gibi şeyler yemeyeceğim..ama bana öğle ile akşam arası zor geçiyor o arada çok acıkıyorum..
Ikız olmak harika birşey olsa gerek,ben kıslarımı görünce özenmiyor değilim,gerçi benim de kız kardesimle aramda sadece 1 yas var bizde ıkız gıbıymışız yani:)
Ikızlerım cıft yumurta ıkızı,pek bırbırlerıne benzemıyorlar,ne tıp ne de huy olarak:)
Bu forum işlerinde yenıyım cevaplama zamanı ve şekillerini yeni yeni öğreneceğim artık,kusuruma bakmayın:)
Sabah itibariyle kilom 73.5,hedefim ıse 60kg olmak.zamanla ilgilii bir sıkıntım yok sadece derdim her sefer bu işi kesin olarak halletmek.
Bu paylaşımların etkılı olacagını düşünüyorum,zira bugun aklıma henüz kacamak birşeyler yemek gelmedi:)
Ögleden sonraki öğünümde 3adet etiform yedim.şu ana kadar gayet iyi gittim.su içmeyi yine unuttumsadece 1 lt içebildim.
kızlar iftarda içime resmen bir canavar girmiş gibiydiönümde bir kase hurma, soğuk mezeler, mis gibi kokan ramazan pidesi duruyordu... planım sadece mantı yemekti... bir an hepsini yemeyi düşündüm aman boşverr ye dedim kendi kendime... sonra kalkıp şu tarçınlı limonlu sudan içtim 2 bardak... yarım kase ezogelin çorbası, bir parça pide yiyerek atlattım durumu, mantımıda yedim, 4 yk falandı... şu an acayip şiştim... demem o ki açlık bir anlık geliyor, eğer onu dizginleyebilirsek ömür boyu istediğimiz formda oluruz... hani ben o rus salatasından falan yemiş olsaydım ki yememe de ramak kalmıştı şu an burda gelip kaçamaklarımı yazıyor olacaktım
yediklerim 1066 cal, yarım saat yürüyüş yapacağım düşünce 921 kal ile kapatıyorum bugünü
Buralar yıkılıyor sürekli yağmur yağıyor elektrikler kesiliyor. Oyyyyyhh iki gündür giremedim o yüzden. Neyse kaldığımız yerden devam edeyim ben.
Yine hem sahur hem iftar var listede.Ama bu liste böyle durmaz ben meyve de yerim az sonra.
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
3 yk kıymalı patlıcan
3 yk bulgur
karpuz yedim.
iftardan önce tartı baya güzel gösterdi ama okadar uzun açlıkla su kaybı da vardır.
normalde emzirdiğim için gece kalkıp su içiyodum sabah tartıldığımda bu kadar susuz kalmış olmuyo vücudum yani.
ileri geri de olsa kilo verdim az çok, kenimi motive etmem lazım eylül geliyo. işe başlayınca kilo büyük dert.
ben de o kadar farketmiyor yani iftar öncesi tartımla, sonra uyuyup sabah tartıldığımda 200 gram oynadı... o da su işte... bak mattika kendini biraz sık ki işe başlayınca ne giyecem derdinden kurtulşaka bir yana ben bu sorunu çok yaşıyorum
evet kendi kendime söz verdiğim gibi yarım saat yürüyüşümü yaptım... kızlar ben deniz egece diye adamın röportajını dinledim... kitabı da varmış henüz okumadım ama dediği çok mantıklı geldi... nette bir araştırın diyorum... artık temel düşüncem ne yiyeceğim değil nasıl hareket edip onu yakacağım, normalde dinlenme günümdü ama iftarda yediğim mantı ve bir parça pide yüzünden yarım saat yürüyeyim dedim...leslie ile 2 mil yaptım yani... çok kısa, hani tv izlerken bile yapabilirsiniz, nasıl bittiğini anlamıyorsunuz çünküyarın da iftar öncesi 59 küsürleri görmeyi ümit ediyorum hadi hayırlısı
Karıştıranlar falan olmuyor mu ?
Geçenlerde konuşmuştuk eşimle, ikizim olsa nasıl olurdu karıştırırsan neler olurdu diye kendimiz yazıp kendimiz gülmüştük.
Hiç sorma ya ders çalışırken neler neler yiyebilirim ama farkettim de abur cubur yemediğimde çalışmam daha verimli oluyor, yalnız ceiz, leblebi, kuru üzüm gibi şeyler yemeyi düşünüyorum çalışırken, ne zamandır ders çalışmayı unutmuşum heralde dün 3 saati geçince nasıl yorulduysam gece uyuyup kalmışım koltukta, sonrası ile ilgili hiç bir şey hatırlamıyorum, uyandığımda yataktaydım.
Bu zihinsel enerji kilo verdirmez dimi ?
4 kaşık mantı 490 kalori yoktur ya bence, tereyağı falan ekledin mi ?
O halidir bence, ya da porsiyonu 1 tabak olarak almıştır.
Şu zihin gücüyle zayıflamayla ilgili konuşan adam mı ?
Çok çok haklı da işte hareket etmekte ama ben bu mantığı oturtursam hiç bir şey yemem
karıştıranlar olmaz mı, böyle slm vermedin diye darılanlar çok oluyor mesela... halbuki ben tanımıyorum onları, ikizimin arkadaşı, komşusu vs... ama karıştırdıklarından slm vermedi sanıyorlar vs... çok açıklama yapman gerekiyor
ders çalışmaya gelince ben günde yaklaşık 10 saat kadar çalışıyordum, neler yediğime gelince duymak istemezsinçünkü tam 12 kilo almıştım, bir yılda zihinsel enerji kilo verdirseydi ben kilo almazdım herhalde
mantıya tereyağı koymadım tabiki çok sevmem zaten de o sitede yanlışlık var gibi...daha doğrusu yediğim şeyin kaç gram olduğunu bilmiyorum, sıkıntı orda
evet diet yaptığımız için kilo alıyoruz diyen adam, çok mantıklı aslında konuşmaları, o yüzden zihnimi diet yapıyorum diyerek yönlendirmiyorum artık
leslie mi ayh canımm ya hayatta yapamıyorum ben onu çok sıkılıyorumgeçmiş olsun canım inş bir an önce düzelirsin... jillian çok ağır bir spor bence onun yerine leslie ile 2-3 mil yürümeyi denemelisin...illa da yapacağım diyorsan tabi.. her şeyi başı sağlık... kendine gelene kadar vücudunu dinlendir bence...
Zaman zaman oluyor böyle şeyler, moralini hiç bozmadan toparlanıp aynı hızda devam.
3 çocuğun peşinden koşacak enerjin var senin kilo da nedir yeter ki iste ..
valla harikasın yaa :)Bugün yediklerimi de yazayım ilave olursa yarın yazarım, heralde artık girmem yarına kadar.
Sabah kahvemi içtim önce enerjimi aldım.
Kahvaltı olarak kspecial yedim, bunun ne kadarı bir porsiyon oluyor ki ?
Ben biraz az yiyorum galiba.
Arada 1 muz ile 1 ceviz yedim ( Bugün ders çalışma zamanımı arttırdım, ders çalışmak da baya enerji harcatıyor diye biliyorum, cevizle muz iyi geldi.)
Öğle gibi kepekli ekmekten sucuklu kaşarlı tost yaptım ( ekmeğinde içindekilerinde dilimi inceydi.)
Akşam da bir bardak ayranla sonlandırmayı düşünüyorum ama bir değişiklik olur mu bilmiyorum.
Mekiklerimi akşam çekeceğim.
Nasıl olmuş bugünkü menüm ?
öğrenciyken çok kola içerdim her gün yani... istisna olmazdı sayesinde 25 yaşında olmama rağmen güzel selülitlerim oluştu, bir yıl olacak hiç içmiyorum artık...
tek yumurta ikiziyim , öyle onun canı yandığında benim canım da yanıyor diye birşey yok bizde
akşam ayranla kapatıp acıkmam diyorsan sorun yok bence,menü güzel... ders çalışırken diet yapman da süper bence... ben çok acıkırdım, çok da yerdim valla, ders çalışmak bedensel değil de zihinsel güzel enerji harcatıyor
ya nasıl aç kalmıyorsunuz yaa çok az değil mi bunlardün sahurda ve bugün iftarda yediklerim:
köfte, yufka ve domatesi sahurda yedim, mantıyı da iftarda yiyeceğim... spor yok bugün, dinlenme günüm... iftarda mantı yediğimden yarım saat yürüyüş yapabilirim ama misafirde var akşam kararsızım...yanlız anlayamadığım bu sitede bence bir hata var... dün 4 tane biber dolmasına 640 kal yazmıştı, mantıya 490 diyor...anlayamadım valla :44:
ay evet yaa ben de öğle sonu çok atıştırma yapıyorum bir de eğer gece erken yatmaz oturursam yatmadan önce çok tehlikeli saatler :Ssabah. lor peynir domates salatalık
ara ..karpuz
akşam...yoğurtlu kabak
hoşgeldin bu arada gökyüzümavisi :)diyet listemin kac kalorilik oldugunu bilmiyorum.dıyete ilk basladıgım zamanlarda verilen bir liste oldugu için herseyin bol oldugu bir liste, sonrakilerde yıyecek miktarı maaaaalesef azalıyor
kızlar iftarda içime resmen bir canavar girmiş gibiydiönümde bir kase hurma, soğuk mezeler, mis gibi kokan ramazan pidesi duruyordu... planım sadece mantı yemekti... bir an hepsini yemeyi düşündüm aman boşverr ye dedim kendi kendime... sonra kalkıp şu tarçınlı limonlu sudan içtim 2 bardak... yarım kase ezogelin çorbası, bir parça pide yiyerek atlattım durumu, mantımıda yedim, 4 yk falandı... şu an acayip şiştim... demem o ki açlık bir anlık geliyor, eğer onu dizginleyebilirsek ömür boyu istediğimiz formda oluruz... hani ben o rus salatasından falan yemiş olsaydım ki yememe de ramak kalmıştı şu an burda gelip kaçamaklarımı yazıyor olacaktım
yediklerim 1066 cal, yarım saat yürüyüş yapacağım düşünce 921 kal ile kapatıyorum bugünü
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
3 yk kıymalı patlıcan
3 yk bulgur
karpuz yedim.
kalorisi az da olsa karbonhidrat oranı yüksek beslenince kilo verilmiyor
Gittim fırıncıya sordum.250 grammış burdakiler. Elime aldığımda dört eşit parçaya bölüyorum ona göre gramını belirliyorum ben. Ama genelde yüksek tahminimi yazıyorum. Şey ben yine şey dönemimdeyim de karbonhidrata ağırlık verdiğimi yedikten sonra farkediyorum.
site yönetimi keşke bi app yapsa da rahat rahat gezsekgeçmişi okudum ama hızlı bi okuma oldu. gündüz gelip yazmaya hiç fırsatım olmuyo. telefondan giriyorum ama telefondan kk çok çok yavaş, yazılmıyor ancak okuyorum.
herkese iyi geceler
59 muu ahhh o rakamları bi an önce görmek istiyorum yaaaben de o kadar farketmiyor yani iftar öncesi tartımla, sonra uyuyup sabah tartıldığımda 200 gram oynadı... o da su işte... bak mattika kendini biraz sık ki işe başlayınca ne giyecem derdinden kurtulşaka bir yana ben bu sorunu çok yaşıyorum
evet kendi kendime söz verdiğim gibi yarım saat yürüyüşümü yaptım... kızlar ben deniz egece diye adamın röportajını dinledim... kitabı da varmış henüz okumadım ama dediği çok mantıklı geldi... nette bir araştırın diyorum... artık temel düşüncem ne yiyeceğim değil nasıl hareket edip onu yakacağım, normalde dinlenme günümdü ama iftarda yediğim mantı ve bir parça pide yüzünden yarım saat yürüyeyim dedim...leslie ile 2 mil yaptım yani... çok kısa, hani tv izlerken bile yapabilirsiniz, nasıl bittiğini anlamıyorsunuz çünküyarın da iftar öncesi 59 küsürleri görmeyi ümit ediyorum hadi hayırlısı
ay inşallahHerkese gunaydin..
Kilo vermeli bi gun olsun
ÇOk eğlenceli cidden, karşındakine bakıp kendini görüyorsun
10 saat nasıl çalışıyordun ?
Ben de çalışma saatimi arttırmak istiyorum ama nasıl yapacağım nasıl edeceğim bilmiyorum, 3 saat çalıştım diye o kadar havaya girmiştim ama farkındayım öyle 3 saatle falan olacak iş değil. Püf noktaları var mı ?
atanmak için çalışmaktan başka çarem yoktu,sabah 7-8 gibi kalkıp gece 12 ye kadar falan çalışıyordum işte, ara vererek tabi
bir süre sonra canın çalışmak istiyor zaten, vicdanın seni o masanın başına otutturuyorama ben diet ve ders çalışmayı hiç yapamam, öyle bir yapıp yok yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?