Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

diyet listemin kac kalorilik oldugunu bilmiyorum.dıyete ilk basladıgım zamanlarda verilen bir liste oldugu için herseyin bol oldugu bir liste, sonrakilerde yıyecek miktarı maaaaalesef azalıyor

yarım saatte bir değilde 3 saatte bir ara öğün versen, daha etkili olacağını düşünüyorum...kayısıdan çok kan şekerini düzenleyen şeyler yemelisin bir de, kayısı yiyorsan yanında mutlaka yoğurtta tüketmelisin yanında....

tek yumurta ikiziyim ben, şu an bizde çok benzemiyoruz birbirimize ne huy ne de görünüş olarak.... su çok önemli, hatırlatma kurabilirsin saatine yada 2 lt su koyup gün boyu içmeyi deneyebilirsin...forum kullanmak için sorularını çekinmeden sorabilirsin, gören herkes yardımcı olmaaya çalışacaktır

kızlar iftarda içime resmen bir canavar girmiş gibiydi önümde bir kase hurma, soğuk mezeler, mis gibi kokan ramazan pidesi duruyordu... planım sadece mantı yemekti... bir an hepsini yemeyi düşündüm aman boşverr ye dedim kendi kendime... sonra kalkıp şu tarçınlı limonlu sudan içtim 2 bardak... yarım kase ezogelin çorbası, bir parça pide yiyerek atlattım durumu, mantımıda yedim, 4 yk falandı... şu an acayip şiştim... demem o ki açlık bir anlık geliyor, eğer onu dizginleyebilirsek ömür boyu istediğimiz formda oluruz... hani ben o rus salatasından falan yemiş olsaydım ki yememe de ramak kalmıştı şu an burda gelip kaçamaklarımı yazıyor olacaktım

yediklerim 1066 cal, yarım saat yürüyüş yapacağım düşünce 921 kal ile kapatıyorum bugünü

Buralar yıkılıyor sürekli yağmur yağıyor elektrikler kesiliyor. Oyyyyyhh iki gündür giremedim o yüzden. Neyse kaldığımız yerden devam edeyim ben.

Yine hem sahur hem iftar var listede. Ama bu liste böyle durmaz ben meyve de yerim az sonra.

[TABLE="class: kgor"]
[TR]
[TD="class: kgor2"]2013-07-17 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: kgor3"]Miktar[/TD]
[TD="class: kgor4"]Kalori[/TD]
[TD="class: kgor5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [1][/TD]
[TD="class: kgor2"]Pide[/TD]
[TD="class: kgor3"]125 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]333[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [2][/TD]
[TD="class: kgor2"]Usak Tarhanasi[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 KASE[/TD]
[TD="class: kgor4"]65[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [3][/TD]
[TD="class: kgor2"]Su[/TD]
[TD="class: kgor3"]2000 ml[/TD]
[TD="class: kgor4"]0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [4][/TD]
[TD="class: kgor2"]Yeşil Zeytin[/TD]
[TD="class: kgor3"]5 adet[/TD]
[TD="class: kgor4"]35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [5][/TD]
[TD="class: kgor2"]Patates Salatası[/TD]
[TD="class: kgor3"]0.5 KASE[/TD]
[TD="class: kgor4"]218[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [6][/TD]
[TD="class: kgor2"]Sade Kek[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 DİLİM[/TD]
[TD="class: kgor4"]146[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"][/TD]
[TD="class: kgor3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: kgor4"]797 kal.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

burası da çok yağmurlu, gök inliyor resmen... birşey soracağım, pidenin kaç gram geldiğini nasıl tahmin ediyorsun, bende yedim bugün kaç gram bilmiyorum ama :44: menüye gelincede birazcık karbonhidrat ağırlıklı gibi geldi bana....

iftarda buğdaylı yoğurt çorbası
3 yk kıymalı patlıcan
3 yk bulgur
karpuz yedim.
3-5 fıstık ve badem yedim çayla.
iftardan önce tartı baya güzel gösterdi ama okadar uzun açlıkla su kaybı da vardır.
normalde emzirdiğim için gece kalkıp su içiyodum sabah tartıldığımda bu kadar susuz kalmış olmuyo vücudum yani.
neyse yarım kilodan fazla farketmez sanırım bu.

ileri geri de olsa kilo verdim az çok, kenimi motive etmem lazım eylül geliyo. işe başlayınca kilo büyük dert.

Gittim fırıncıya sordum. 250 grammış burdakiler. Elime aldığımda dört eşit parçaya bölüyorum ona göre gramını belirliyorum ben. Ama genelde yüksek tahminimi yazıyorum. Şey ben yine şey dönemimdeyim de karbonhidrata ağırlık verdiğimi yedikten sonra farkediyorum.

geçmişi okudum ama hızlı bi okuma oldu. gündüz gelip yazmaya hiç fırsatım olmuyo. telefondan giriyorum ama telefondan kk çok çok yavaş, yazılmıyor ancak okuyorum.
herkese iyi geceler

ben de o kadar farketmiyor yani iftar öncesi tartımla, sonra uyuyup sabah tartıldığımda 200 gram oynadı... o da su işte... bak mattika kendini biraz sık ki işe başlayınca ne giyecem derdinden kurtul şaka bir yana ben bu sorunu çok yaşıyorum

evet kendi kendime söz verdiğim gibi yarım saat yürüyüşümü yaptım... kızlar ben deniz egece diye adamın röportajını dinledim... kitabı da varmış henüz okumadım ama dediği çok mantıklı geldi... nette bir araştırın diyorum... artık temel düşüncem ne yiyeceğim değil nasıl hareket edip onu yakacağım, normalde dinlenme günümdü ama iftarda yediğim mantı ve bir parça pide yüzünden yarım saat yürüyeyim dedim...leslie ile 2 mil yaptım yani... çok kısa, hani tv izlerken bile yapabilirsiniz, nasıl bittiğini anlamıyorsunuz çünkü yarın da iftar öncesi 59 küsürleri görmeyi ümit ediyorum hadi hayırlısı

Karıştıranlar falan olmuyor mu ?
Geçenlerde konuşmuştuk eşimle, ikizim olsa nasıl olurdu karıştırırsan neler olurdu diye kendimiz yazıp kendimiz gülmüştük.

Hiç sorma ya ders çalışırken neler neler yiyebilirim ama farkettim de abur cubur yemediğimde çalışmam daha verimli oluyor, yalnız ceiz, leblebi, kuru üzüm gibi şeyler yemeyi düşünüyorum çalışırken, ne zamandır ders çalışmayı unutmuşum heralde dün 3 saati geçince nasıl yorulduysam gece uyuyup kalmışım koltukta, sonrası ile ilgili hiç bir şey hatırlamıyorum, uyandığımda yataktaydım.
Bu zihinsel enerji kilo verdirmez dimi ?

4 kaşık mantı 490 kalori yoktur ya bence, tereyağı falan ekledin mi ?
O halidir bence, ya da porsiyonu 1 tabak olarak almıştır.

Afiyet olsun, yağı sıfırlamana gerek yok bence, yağı hayatımızdan çıkardığımızda açlık duygumuz da artıyor, tabi abatmamak da gerekli, önemli olan miktarını ayarlamak.
Acıktığın zamanlarda ayran falan içebilirsin.

Not aldım ben kilonu ve hedefini, her zaman her şeyi sorabilirsin hepimiz yardımcı oluruz.

Tebrik ederim dur dedin demek, Yeseydin ne olacaktı pişman olacaktın, zaten o açlıkla hızlı hızlı yiyecek tadını bile almayacaktın ama bak şimdi nasıl bir moral olmuştur.

TArhananın cinsi değişince nasıl kalorisi de değişmiş öyle.
Ama yaza yaza canım tarhana istedi bak.

Afiyet olsun, bence de işe başlamadan hallet de bir daha uğraşma.

Şu zihin gücüyle zayıflamayla ilgili konuşan adam mı ?
Çok çok haklı da işte hareket etmekte ama ben bu mantığı oturtursam hiç bir şey yemem

Mekiklerin 100ünü şimdi çektim, 100ünü de akşam çekeceğim, kahvemi içip ders başına geçeceğim.
Bakalım dün 3 saat çalışıp, yorgunluktan bayıldıktan sonra bugün 3 saati geçebilecek miyim ..

karıştıranlar olmaz mı, böyle slm vermedin diye darılanlar çok oluyor mesela... halbuki ben tanımıyorum onları, ikizimin arkadaşı, komşusu vs... ama karıştırdıklarından slm vermedi sanıyorlar vs... çok açıklama yapman gerekiyor

ders çalışmaya gelince ben günde yaklaşık 10 saat kadar çalışıyordum, neler yediğime gelince duymak istemezsin çünkü tam 12 kilo almıştım, bir yılda zihinsel enerji kilo verdirseydi ben kilo almazdım herhalde

mantıya tereyağı koymadım tabiki çok sevmem zaten de o sitede yanlışlık var gibi...daha doğrusu yediğim şeyin kaç gram olduğunu bilmiyorum, sıkıntı orda

evet diet yaptığımız için kilo alıyoruz diyen adam, çok mantıklı aslında konuşmaları, o yüzden zihnimi diet yapıyorum diyerek yönlendirmiyorum artık

ÇOk eğlenceli cidden, karşındakine bakıp kendini görüyorsun

10 saat nasıl çalışıyordun ?
Ben de çalışma saatimi arttırmak istiyorum ama nasıl yapacağım nasıl edeceğim bilmiyorum, 3 saat çalıştım diye o kadar havaya girmiştim ama farkındayım öyle 3 saatle falan olacak iş değil. Püf noktaları var mı ?

50 gram falandır bence ancak 4 kaşık dediğin ne ki azıcık bir şey.

Ben de kesinlikle diyet bilincini oturtmuyorum, Yasemin Soysal ve Nil Gün'ün kitaplarını çok beğeniyorum onlarda da hep aynı mantığı anlatıyor.

leslie mi ayh canımm ya hayatta yapamıyorum ben onu çok sıkılıyorum

Zaman zaman oluyor böyle şeyler, moralini hiç bozmadan toparlanıp aynı hızda devam.
3 çocuğun peşinden koşacak enerjin var senin kilo da nedir yeter ki iste ..

vala canım aynen bi an önce toparlanmam gerekecek bu hafta eksi olmayacak sanırım tartıda ama mutlaka haftaya telafi edicem

valla harikasın yaa :)

ah o kola yok mu o kola büyük ölçüde hayatımızdan çıkardık ama yine de bi misafir geldiğinde bi yere gidildiğinde karşıma çıkıyor her defasında olmasada ayda yılda 1 kere 1 bardak içiyorum ama çocuklar inanılmaz zaafiyet gösteriyorlar kolaya buldukları yerde 2 bardağı deviriyorlar kafayı yedirecekler bana ben üstlerine düştükçe onlar daha çok kola ve abur cubur düşkünü oldular

ya nasıl aç kalmıyorsunuz yaa çok az değil mi bunlar

ay evet yaa ben de öğle sonu çok atıştırma yapıyorum bir de eğer gece erken yatmaz oturursam yatmadan önce çok tehlikeli saatler :S

diyet listemin kac kalorilik oldugunu bilmiyorum.dıyete ilk basladıgım zamanlarda verilen bir liste oldugu için herseyin bol oldugu bir liste, sonrakilerde yıyecek miktarı maaaaalesef azalıyor
hoşgeldin bu arada gökyüzümavisi :)

tebrik ediyorum seni :)

orası neresi bu arada böyle yağmurlu falan

ayy ayy o ne giyeceğim derdi yok mu
kalorisi az da olsa karbonhidrat oranı yüksek beslenince kilo verilmiyor

geçmişi okudum ama hızlı bi okuma oldu. gündüz gelip yazmaya hiç fırsatım olmuyo. telefondan giriyorum ama telefondan kk çok çok yavaş, yazılmıyor ancak okuyorum.
herkese iyi geceler
site yönetimi keşke bi app yapsa da rahat rahat gezsek
59 muu ahhh o rakamları bi an önce görmek istiyorum yaaa
Herkese gunaydin..
Kilo vermeli bi gun olsun
ay inşallah

sana da günaydın

ben bu hafta galiba kilo veremeyeceğim çünkü bu sabah 78. 5 dim neden böyle oldu şimdi..hafta sonu mu etkiledi tüm haftayı acaba birde bu hafta spor yapmadım sadece dün akşam yürüdüm sadece adet sancısı yüzünden istemedi canım yapmak galiba bu yüzden veremedim...

Kızlar hepinizin yazdıklarını okudum. Desteğiniz için teşekkür ederim.

Mattika doğru söylüyorsun. Biz gidersek sanırım yüz kilo olaxaz.

Ben tam anlamıyla başlamak için şu bi türlü gelmeyen regli bekliyorum. Canım devamlı tatlı istiyor. Şu regl döneminde nedir bu istekten çektiğim.

Bide boğazımı üsütmüşüm dünden beri daha iki ay olmadı gribi atlatalı. Şimdi bidaha başladı.

Yavaş yavaş bu yoğun tempomu düzene oturtmaya çalışıyorum... Zayıflamayıda buranın desteği olmadan yapamam..

atanmak için çalışmaktan başka çarem yoktu,sabah 7-8 gibi kalkıp gece 12 ye kadar falan çalışıyordum işte, ara vererek tabi
bir süre sonra canın çalışmak istiyor zaten, vicdanın seni o masanın başına otutturuyor ama ben diet ve ders çalışmayı hiç yapamam, öyle bir yapıp yok yani...

Aslında benim düşüncem kilo veririm arkasından çalışmaya başlarım daha erkendi ama aklıma koydum ya dayanamadım başladım çalışmaya, kilo verme işini de bırakmak istemiyorum çünkü şimdi bırakırsam 1 sene ders çalışırken ne olurdum düşünemedim.
Ama kesinlikle artık sıkı bir diyet yapmıyorum, hemen olsun bitsin modunda da değilim çünkü ilk amacım bu sınav.
Bugün 4 saat için uğraşacağım bakalım, yavaş yavaş daha kolay gelecektir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…