Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

game of thrones yabancı dizilerde bu aralar favorim

ben kendim ayransız yada yoğurtsuz öğün geçirmiyorum, sebebini oruca bağlıyorum ama ben, sahurda bile en azından cacık oluyor menümde... menü iyi bu arada

seti çok merak ettim...bende krem kullanıyorum krater... diye, çok yakıyor ama, paylaşsana setin adını

döndürme ilk defa duydum, o ne canım...

Ne yazık ki 2.5 saatte kaldı bugün çalışmam, bu konuda mutsuzum ama yarın daha iyisi için uğraşacağım.

kendini zorlama, 2.5 saat te olsa alabileceğim max verimi almaya bak cnm... birde benden sana tavsiye... hani az çalışınca, çalışamadım diye kendine yüklenme, hani kendine söylendiğiyle kalıyor insan... günde 2 saatin altına inme ilk bir kaç ay yeter...

bugün yediklerim
sahur:
yarım dilim uno denge
peynir
2 zeytin
üzüm, karpuz

iftar:
uşak tarhanası
3 dolma
vişne suyu
2 yk kuru fasülye
ve üstüne tatlı hazır pudingle bisküvili tatlıdan

ben bugün dışarda iftara davetliydim, menün bana göre oldukça masum

baya kilo vermişsin tebrik ederim...

bu arada sahurda, yarım yufka ile kıymalı dürüm yaptım, yanındada cacık yedim...

kilo 2 hafta önceki kilomla aynı 60.2... artılar gitmiş sadece bu hafta...

geçen hafta:60.9
bu hafta:60.2

giden:0.7

%1.07

60 benim çok uzun süre kaldığım kilo... sanırım o yüzden 59 yolları bana uzakta görülüyor... spora yaptığımdan dolayıda kas artışımın olacağı bununda + olarak yansıyacağını söylemişti bir arkadaşım... neyse farkındaysanız iftar menümü yazmıyorum, dışardaydım, birazcık fazla kaçırmış olabilirim ama sahurda bişi yemeyeceğim... su ve bitki çaylarımı içer yatarım...öyle dengelerim diye düşündüm...

kolay gelsin, ben kaçırmışım neye çalışıyosun?

ah ah film izlemek de hayal oldu bizim akşam izlenir ama uyku mu film mi ikilemi var

Lysye çalışıyorum mattika.

bugün yediklerim
sahur:
yarım dilim uno denge
peynir
2 zeytin
üzüm, karpuz

iftar:
uşak tarhanası
3 dolma
vişne suyu
2 yk kuru fasülye

Afiyet olsun ama son zamanlardaki menülerim de hiç protein görmüyorum ben.

Teşekkür ederim Mattika, son saatlerde bir kontrol edebilirsen, bir şey olursa haber veririm ama internetim bazen birden gidiveriyor o zaman bir şey yapamıyorum.

Çok güzel vermişsin tebrik ederim.

Bugün haberlerde yazıyordu askeri okulda öğrencilere ingilizce öğrensinler diye game of thrones izletiyorlar diye atılmışlar işten, ben de merak ettim nasıl bir dizi diye, tavsiye eder misin ? Konusu nasıl.

Dün çalışamayınca bugün erkenden başlayayım diye kalktım ama dediğin gibi az da çalışsam çok verimli çalıştığımı düşünüyorum, önceden 2 saat çalıştım derdim ama masanın başında bir sürü şeyle ilgilenirdim, şimdi zamanlayıcıyı ayırıp o zaman da hiç bir şeyle ilgilenmiyorum hatta su içerken bile zamanı durduruyorum
Alt limiti 2 saat belirleyip çalışabildiğim kadar çalışayım şimdilik, zamanla daha disiplinli olur heralde alışırım.

İnsanın uzun süre kaldığı kilolardan inmesi gerçekten zor olabiliyor ama bunu sürekli tekrarlama kendine etkilenmemek için, düşüncelerimiz gerçekten çok önemli çünkü, kilo verişimizi de etkiliyor

Ben de bildirimimi yapayım, 67.6 çıktım, malum tartıyı değiştirdiğimden 3.5 kg artış var ( büyük ihtimalle daha fazla, haftasonunu iyi atlatmıştım bir kaç yüz gram vermişimdir ama tartılamadığımdan ilk tartıldığım halini alıyorum. )
Yani geçen hafta : 68.5
Bu hafta : 67.6

Mekikler çekildi mi dün kızlar ??

Neyse ben kendi kendime konuşmayı bırakayım da gideyim kahvaltımı yapayım ..

tartım bana güzellik yapmış herşeye rağmen 70.5 gösterdi

çok ama çok kötü yaa

neyse dün akşam iftarda barbunya+kuskus pilavı+salata+yoğurt vardı
ben tabii suyla başladım 2 bardak su içtim ve 5 kaşık barbunya aldım tabağıma 3 kaşık pilav yedim
aslında pilava hiç gerek yoktu çünkü susamlı ramazan pidesinden avuçiçi kadar yedim
sonra yemeğin ardndan elma yedim yoğurtla
ve 2 saat sonra dondurma

dondurmaya hayır diyemiyorum ama yaaa

ve yatmadan pilates yaptım yarım saat

ayrıca bigün pilates
bigün jillien olarak donüşümlü egzersiz programı çıkardım
hergün düzenli 5 dk kardio
ve haftada 2 gün 1.5 saatlik yürüyüşler
yapıcam

bırakmadan 2 hafta devam edip sonrasında zaten (ramazan bitecek)normal 3 ana öğün 3 araöğünlü beslenmeme dönüp daha az atıştırmayla atlatabileceğimi düşünüyorum

oruç iyi hoş da iftarı açtıktan sonra herşeye saldırma potansiyelini arttırıyo yoksa bi tek ben mi iradesizim böyle bilmiyorum

neyse kızlar

kızımın karnını doyurup evi toparlayıp ütü yapıcam saat 2 de oğlumun kontrolu var dışarı çıkıcam akşama yemek yok
eşim kahvaltılık hazırla yeriz dedi ama du bakalım belki bişeyler çeker canım belki yaparım

neyse haydi öpüyorum

sonuç olarak 70.5 yazın bu haftaki kilomu

hepinizden özür diliyorum arkadaşlar takınım ortalamasını düşürüyorum böyle

Kızlar kilo bildiriminde bulunamayacak kadar kötü olsada kilom genede burda olmak istiyorum. Ben bugün sıfırdan başladım diyete. Bol meyve sebzeli yicem artık.

Güne hiç yapmadığım kahvaltımla başladım. İşe giderken kahvaltıya vakit ayırmmıyordumki oysa en önemli öğün bu.

Yediklerimi hergün yazarım.

Hepinize her bakımdan az kalorili bir gün olsun

Bence menünde aman aman bir sorun yok, dondurmanın da miktarını ayarlayabiliyorsan en masum tatlı kaçamağımız aslında, yalnız ben pilav için ayırdığımız kaloriyi fazla buluyorum 2 kaşık pilav 300 kalori bir iki bitti bile.
Neler yerim ben 300 kaloriye
BU hafta kaçamak haftandı haftaya daha iyi olur sıkma hiç canını ..

Kahvaltı gerçekten önemli, kahvaltıyı yapınca o gün genelde iyi geçiyor, zaten ben genelde sabah saatlerinde kaçamak yapmak istiyorum, uyanıyorum ya çikolatadır abur cuburdur herşeyi yiyesim oluyor kahvaltı harici, o saati atlattıysam ya çok nadir canım istemiştir ya da eşimin oyununa gelmişimdir.

Elancyl aldım kampanya vardı,henüz yorum yapacak kadar cok kullanmadım.

Kılo bıldırımı hala 73.5kg.değişim %0
Bugun 3 .gunum ,haftayı tamamladığımda bir fark görürüm inşallah:)gerçi dün de regl oldum onun da şişkinliği vardır heralde...
Kilo verenleri çok tebrik ediyorum,darısı bizim başımıza

Dün akşam menüsü; 4 köfte kadar bezelyeli köfte yemegi,1 dlm ekmek,3 adet kuru kayısı tatlısı
Sabah 1 dlm ekmek,1 kk peynır,domates,biber,cay,1 turk kahvesi

Maalesef suyu yine az içtim.

Regl şişkinliği mutlaka vardır ama su kilo değişimini çok ciddi etkiliyor, ben suyumu 2.5 litrenin altına indirdiğimde çok daha az kilo veriyorum.

benim de regl haftam ve spor doğru düzgün yapamadım birde akşam yemeği saati eşimle beraber olsun diye dokuzlara doğru iftar saati oluncaaaa bu hafta aynı kiloda kaldım(((

78.4 bu sabah

başlangıç 81.9

geçen hafta 78.4

bu hafta 78.4
Nelerin sorun olduğunu biliyorsun, haftaya daha dikkat edersin ama bence artık kaçamaklarını kaldıralım, o kaçamaklardan al ver şeklinde yerinde saymış oluyorsun, emeğine yazık.

Herkeslere hayırlı günler.

Mutluyummm.

Pazartesi başladığımda: 73.8

Bugün: 72.8

Vuhuuu tam bir kilo. Ki bence sahurda yediklerim daha erimedi.

Mekik varya beni öyle bir zorlamaya başladı ki hissetmiyorum karın kaslarımı. Umarım incecik olurlar bu acıma acıma değil çünkü.:26:

Rica ederim o konuda ciddiydim. Gönderebilirim sorun olmaz. Hmm Türkçe'de anlamadığın yer olursa haber et hemen yardımlarımla yetişeyim. Sanal öğretmenlik yapayım sana.

Döndürme: Hani börek için böyle 8-9 bezeden ince ince açılıp tepsiye seriliyor arasına ot konuluyor ya. Bu da iki kalın bezeden oluşuyor. Sonra arasına ot konuluyor. Ocağın üstünde ya da közün üstünde gezdirilerek pişiriliyor. Genelde bilinmiyor ama Türk mutfağına ait.

Ne yazık ki 2.5 saatte kaldı bugün çalışmam, bu konuda mutsuzum ama yarın daha iyisi için uğraşacağım.

Çok sıkma kendini demem gerekiyor. Ben sınava hazırlanırken çok çalışmamızı değil az ve öz anlayarak çalışmamızı tembihlerlerdi.

bugün yediklerim
sahur:
yarım dilim uno denge
peynir
2 zeytin
üzüm, karpuz

iftar:
uşak tarhanası
3 dolma
vişne suyu
2 yk kuru fasülye

Oyyyyş tarhana gördüm orda. Afiyet bal şeker olsun. Menün çok güzel acayip hoşuma gitti. Sadece tatlıya takıldım. Ama o kadarcık kadı kızında da olur heralde.

döndürme ilk defa duydum, o ne canım...

Döndürme: Hani börek için böyle 8-9 bezeden ince ince açılıp tepsiye seriliyor arasına ot konuluyor ya. Bu da iki kalın bezeden oluşuyor. Sonra arasına ot konuluyor. Ocağın üstünde ya da közün üstünde gezdirilerek pişiriliyor. Genelde bilinmiyor ama Türk mutfağına ait.

Hayırlı olsuuun öncelikle bence gayet iyi gidiyorsun kilo vermede. Uzak değil beee abartma 0.3 kilocuk aran var. Spor işini ben şöyle hallediyorum. Her gün değil de belli aralıklarla yapılmalı. Yoksa her güne alışınca vücut bıraktığında toplamaya başlıyor kendini kilo aldırıyor. Bence de öyle.Önceden her gün yürürdüm sonra bir bıraktım verdiğim beş kilo hop cepte. Bunu yerine üç gün de bir yürümek falan daha güzel. Ama senin nasıl spor yaptığını bilmiyorum şimdi öyle söyledim bunları.

Ayy o tartılar. Neyse susuyorum. Bak hemencecik farketmiş yine veriyoruz kilo.

Mekikler çekildi mi dün kızlar ??

Neyse ben kendi kendime konuşmayı bırakayım da gideyim kahvaltımı yapayım ..

Çekildi çekildi. Egggh karnım hissetmiyorum su içerken bile zorlanıyorum.

Dün akşam menüsü; 4 köfte kadar bezelyeli köfte yemegi,1 dlm ekmek,3 adet kuru kayısı tatlısı
Sabah 1 dlm ekmek,1 kk peynır,domates,biber,cay,1 turk kahvesi

Maalesef suyu yine az içtim.

Menü normal de suyu az içme. Su dengesini bir bozunca bir daha toplanmıyor. İzinden döndüğüm için çok iyi biliyorum. Televizyon başına oturmadan tepeleme iki bardak iç. Sonra reklama girince yine iç. Böylece su miktarını artırabiliyorsun. :13:

benim de regl haftam ve spor doğru düzgün yapamadım birde akşam yemeği saati eşimle beraber olsun diye dokuzlara doğru iftar saati oluncaaaa bu hafta aynı kiloda kaldım(((

78.4 bu sabah

başlangıç 81.9

geçen hafta 78.4

bu hafta 78.4

Regl de insan ister istemez şişiyor. Moralini bozma sen. Hem demiştim bünye aşırıya kaçma kiloda bir yerde bir haftalık bekleme yapabilir. Umarım hemen geçer bu günler.

selam kardeş takım hayırlı cumalar,
listemizi kontrol edebilirmisiniz,teşekkürler

***8.TAKIM 318.ETAP***

moni ( 90,5 /90,4 / 0,1/ %0,11)
newlife35 ( 57,7/ / / % )izinli
nice15 ( 60,9/60,1/0,8 /%1,31)
yağmur3872 ( 65,0 /64,5/0,5/%0,77)
hrnsnr (57,6/57,4/0,2/%0,35)
sewil087 (55,3/54,3/1/%1,80)
bitanemo (66,0 /65,5/0,5/%0,76)

8.TAKIM ORTALAMASI: %0,73

Herkeslere hayırlı günler.

Mutluyummm.

Pazartesi başladığımda: 73.8

Bugün: 72.8

Vuhuuu tam bir kilo. Ki bence sahurda yediklerim daha erimedi.

Maşallah hemen takıma dönülünce kilolar verilmiş.

Benim de karın kaslarım da ciddi bir kendini hissettirme var içten içten, inceltme değil de sertleştirme istiyorum ben daha çok.

Kitap okumayı çok fazla sevdiğimden türkçe konusunda problemim yok bir sayısal olarak yetiyor. Senin bölümün neydi Türkçe öğretmenliğimi yoksa ?

En çok dikkat ettiğim şey verimli olması çalışırken, 1 saat bile olsa çok dolu geçtiğine inanıyorum.
Bakalım bugün kaç saati tamamlayabileceğim.
Hafta sonunu zaten tekrara ayıracağım, konu tekrarı+soru olarak.
Zaten hafta sonu çok çalışılmaz ancak akşam falan işte.

Ayy o tartılar. Neyse susuyorum. Bak hemencecik farketmiş yine veriyoruz kilo.

Önceden gün içinde zırt pırt tartılırdım artık tartılmıyorum kilom çok çıkınca bu tartı bile, 65in üstünü hiç sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…