game of thrones yabancı dizilerde bu aralar favorimBen bu sırarda yabancı dizilere ağırlık veriyorum, dexter ve big bang teoriyi tavsiye ederim onun haricinde kore dizileri seversen bir şeyler tavsiye edebilirim, Aslında japon kültürü ilgimi çekiyor ama çok sürükleyici dizi de filmde bulamadım.
Film olarak princess Hwapyungs Loss şişman bir prensesi anlatıyor, çok tatlı anlatılmış, dün gece tanrılar çıldırmış olmalıyı izledik, son zamanlarda genelde türk komedileri izliyoruz, çok fazla yönetmene takılıp film izleme alışkanlığım yok ama woody Alen ayrıdır, tüm filmleri güzel diyebilirim.
ben kendim ayransız yada yoğurtsuz öğün geçirmiyorum, sebebini oruca bağlıyorum ama ben, sahurda bile en azından cacık oluyor menümde... menü iyi bu aradaBugün yediklerimi yazayım ..
Sabah kahvemi içtim, hatta 1 tane ile ayılamadım 2 tane içtim.
Ondan sonra yine kahvaltı yapmadım canım istemedi, ders çalışırken de 1 fincan kahve 2 tane ceviz 2 avuç leblebi yedim.
Daha ilerleyen saatlerde 2 tane orta boydan küçük ama çok da küçük olmayan şeftali yedim.Yanında da 2 erik.
Biraz daha geçince ayran içtim.
Akşamı da birazdan yiyeceğim, adananın yanında biraz lavaş yermiyim yemez miyim bilmiyorum, Ayransız olmaz tabi ( BUgünlerde benim canım sürekli ayran yoğurt peynir istiyor nedense. Nedeni hakkında fikri olan var mı ?
Ben de böyle avutuyorum kendimi kola konusunda:) selülit için de 14lük bir set aldım (forumdaki çoğu kişi olumlu yorum yapmış ürünle ilgili)sabah akşam sürüp masaj aletiyle masaj yapıyorum,henüz 3 gün oldu.14 gün sonra yazarım sonucu...
seti çok merak ettim...bende krem kullanıyorum krater... diye, çok yakıyor ama, paylaşsana setin adını
Bugün nasıl bir gündü anlamadım. Oruç değildim ama ağzımı açıp bişiler yemek zor geldi.
İftarda bizimkilerle döndürme yedim 2 dilim sonra iki küçük dilim de karpuz yedim...
Suyu çok fazla içtim, mekiği az sonra çekmeye başlıycam. Bir geçmişi okuyup yorum yapayım özledim yazı yazmasını.
döndürme
Ne yazık ki 2.5 saatte kaldı bugün çalışmam, bu konuda mutsuzum ama yarın daha iyisi için uğraşacağım.
kendini zorlama, 2.5 saat te olsa alabileceğim max verimi almaya bak cnm... birde benden sana tavsiye... hani az çalışınca, çalışamadım diye kendine yüklenme, hani kendine söylendiğiyle kalıyor insan... günde 2 saatin altına inme ilk bir kaç ay yeter...
bugün yediklerim
sahur:
yarım dilim uno denge
peynir
2 zeytin
üzüm, karpuz
iftar:
uşak tarhanası
3 dolma
vişne suyu
2 yk kuru fasülye
ve üstüne tatlı hazır pudingle bisküvili tatlıdan
ben bugün dışarda iftara davetliydim, menün bana göre oldukça masum
h22 kaptan olmuşsun geç oldu ama hayırlı olsun diyeyim.
güya ben de yardımcıyım hiç hayır yok benden bu ara. eğer bi işin olursa ben ilgilenirim ama haber etmeyi unutma tabi.
oruç tuttuğum için ben bugünden tartıldım hemen bildireyim kilomu
mattika (67,5/ 65,8/ 1,7/ %2,52)
baya kilo vermişsin tebrik ederim...