Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ekevser geçen hafta senin hedef kilonu bildirmeyi unuttum sanırım ben kaçtı ?

Ders çalışmayı bırakınca midem bulanmış ve başım ağrımış oluyor hep, açım ama yemek yiyesim gelmiyor.

sizleri tebrik ederim hayatım boyunca hiç bir saatten fazla ders çalışmadım. kimse beni bir saat hep aynı yerde tutamaz sanırdım gerçi şimdi işim gereği tam 12 saat 40 mkare bir mağazadayım sürekli... ama özgürüm burda zorunlu olduğum tek şey burda olmak içerde istediğim herşeyi yapabilirim:) kendimi avutuyorum böyle kitap okuyorum bilgisayar ipad telefon tv ....yemek içmek arkadaş çağırmak herşey serbest:)) hatta spor yapıyorum bazen sandelyede yapılan mekik hareketlerini yapıyorum iki gündür....ama 4 saat ders çalışmak valla bravo.....

Gün içinde neler yediğimi buraya yazınca daha az yemek yediğimi farkettim:)sizlere de öyle oluyor mu?yoksa bu ilk başlama heyecanı mı,inşallah böyle devam eder.
Dün akşam ve bugunkü yediklerim; akşam 5 köfte,2 minik ısırık börek(1 dlm ekmek niyetine:)),salata. son ögün 3 kayısı bikaç badem
Sabah; su,kahve,1 dlm ekmek,1 kk peynir,4zeytin,domates,biber
Kuşluk; 1 sade turk kahvesi
Öğlen: 7 yk taze fasulye,1 dlm ekmek,4 yk yogurt,1 zero

Ben de koladan vazgecemeyenlerdenım maalesef.aylarca içmiyorum sonra bi anda acaip canım çekiyoo,canım tatlı bişi cekince içiyorum...

Ben normalde de kitap okumayı çok severim oturup bir kitabı bitirip kalktığım çoktur, aslında bir şeyler öğrenmek dolayısı ile ders çalışmak hoşuma gidiyor ama çabuk yoruluyorum, uzun süre başında kalamıyorum, fazla stresliyim gibi sorun çıkaran yönler var tabi, ben olsam yerinde bütün gün film izler, yabancı dizileri izler, kitap okurdum heralde.

Bu kadar saat oturup ders calışmak bir başarı bunun yanında bır de diyet yapmak ayrı bir başarı bence,tebrik ediyorum sizleri:)

2.5 saat oldu bugün, eşim geliyor şimdi artık akşam onun aklını çelerim de 4 saate tamamlarız diye umuyorum.
Ama yemek konusunda zor cidden, bugün leblebi yedim, gayet iyi oldu hem atıştırmalık hem midemi rahatlatıyor.

Kesinlikle yazdığımda daha az yiyorum, sadece az değil düzenli de yiyorum, normalde tek öğünle geçiştirebiliyorum, şimdi de yapabiliyorum ama en azından yapmamak için uğraşıyorum.

Afiyet olsun gayet iyi olmuş menün de, kola her şekilde zararlı tabi light, zero normal farketmez ama her zararlıyı bırakamıyoruz ne yazık ki.

burası kesinlikle çok yardımcı oluyor ama yine de bazen bir an geliyor bana iç sesim herşeyin üstüne çıkıp ye ye ye diye ısrar ediyor ve onu dinliyorum. ( galiba bu yüzden de hafta da bir k,ilo veremiyorum hele bu hafta galiba yerimde sayıcam

film izlemeyi ben de seviyorum ama Türkçe dublaj olucak gözlerim çok yoruluyor okurken..
bu ara üst üste hint filmi seyrettim hoşuma gidiyor:))

film önerin varsa çok sevinirim hm22...
sadece olağan dışı bilim kurgu ve korku sevmiyorum...

günün sonunda inş 4 saate ulaşırsın azmin için bir kez daha tebrik ediyorum seni...

menü gayet güzel, kolaya gelince herkesi cazip eden bir tadı var malesef ama en azından zero içiyorsun... onun yerine tatlı yemekten iyidir

Ekevser geçen hafta senin hedef kilonu bildirmeyi unuttum sanırım ben kaçtı ?

nasıl geçen hafta hedef kilosu yani
haftalık hedef mi yoksa uzun vadede hedef mi

uzun vadeli hedefim 57
ama bu haftaki hedefime ulaşamıycam malesef 69 du bu haftaki hedefim ama yerimde sayıyorum sanırım yarın sabah kilo bildirimimi yapıcam

Ben bu sırarda yabancı dizilere ağırlık veriyorum, dexter ve big bang teoriyi tavsiye ederim onun haricinde kore dizileri seversen bir şeyler tavsiye edebilirim, Aslında japon kültürü ilgimi çekiyor ama çok sürükleyici dizi de filmde bulamadım.
Film olarak princess Hwapyungs Loss şişman bir prensesi anlatıyor, çok tatlı anlatılmış, dün gece tanrılar çıldırmış olmalıyı izledik, son zamanlarda genelde türk komedileri izliyoruz, çok fazla yönetmene takılıp film izleme alışkanlığım yok ama woody Alen ayrıdır, tüm filmleri güzel diyebilirim.

Burada sadece diyet konusunu değiş ders çalışma konusunu da sizinle paylaşmak motive ediyor.

Uzun süreli 57yi sormuştum, geçen hafta nedendi hatırlamıyorum ama atlamışım yazmayı sanırım bu hafta bildireyim, karne alırken gerekli oluyor.

Bugün yediklerimi yazayım ..

Sabah kahvemi içtim, hatta 1 tane ile ayılamadım 2 tane içtim.
Ondan sonra yine kahvaltı yapmadım canım istemedi, ders çalışırken de 1 fincan kahve 2 tane ceviz 2 avuç leblebi yedim.
Daha ilerleyen saatlerde 2 tane orta boydan küçük ama çok da küçük olmayan şeftali yedim.Yanında da 2 erik.
Biraz daha geçince ayran içtim.
Akşamı da birazdan yiyeceğim, adananın yanında biraz lavaş yermiyim yemez miyim bilmiyorum, Ayransız olmaz tabi ( BUgünlerde benim canım sürekli ayran yoğurt peynir istiyor nedense. Nedeni hakkında fikri olan var mı ?

Ben de böyle avutuyorum kendimi kola konusunda:) selülit için de 14lük bir set aldım (forumdaki çoğu kişi olumlu yorum yapmış ürünle ilgili)sabah akşam sürüp masaj aletiyle masaj yapıyorum,henüz 3 gün oldu.14 gün sonra yazarım sonucu...

Bugün nasıl bir gündü anlamadım. Oruç değildim ama ağzımı açıp bişiler yemek zor geldi.

İftarda bizimkilerle döndürme yedim 2 dilim sonra iki küçük dilim de karpuz yedim...
Suyu çok fazla içtim, mekiği az sonra çekmeye başlıycam. Bir geçmişi okuyup yorum yapayım özledim yazı yazmasını.

TArhananın cinsi değişince nasıl kalorisi de değişmiş öyle.
Ama yaza yaza canım tarhana istedi bak.

Hani her yerin kendine has vazgeçilmez yemekleri vardır ya burda da tarhana o. Yaptığımızda istersen gönderebilirm.

Ne çalışıyorsun ki? Benim gibi Kpss ALes arası bişi mi yoksa?

orası neresi bu arada böyle yağmurlu falan

Egedeyiz ama çok yağmurluydu iki gündür. Elektriklerimiz falan yoktu.

Ya deme öyle. Belki cuma sabahı kalktığında tartın seni kilo vermiş olarak gösterecek. Hem kilo verdikten sonra bir süre duraklama oluyormuş. Yaşayarak anlayan bir annem var öyle deyip duruyor bırakmamam için. Moralimizi yüksek tutalım bence.

İnsana çok yiyormuş gibi geliyor dimi? Bence hiç bişi yememişsin.Tebriklerimi şutluyorum. Bu arada ayran-yoğurt meselesinde ise haklısın benim de öyle istiyor. Su içesim ayran içesim var. Yok böyle bir tezat. Bir arkadaşımın dediğine göre yaz aylarında serinlemenin en doğal kaynağıymış insan da dayanamıyormuş. -Bence zırvaladı benimki sırf cevap olsun diye.-

Nasıl bir setmiş o merak ettim ..

Ben de çektim mekiğimi 100ünü sabah çekmiştim 100ünü de akşam çektim.
Döndürme nasıl bir şey ?

Teşekkür ederim düşünmen yeter
Ben lysye çalışıyorum,zamanında yeterince uğraşmadığım bir hayal için uğraşıyorum şimdi.

Aslında çok değil de düzensiz yiyorum gibi geliyor, parça parça yemişim hep.
Bugün kola almaya gittim dolaba ayran içtim döndüm, şaşırdım kendime ama güzel bir şey tabi.

Ne yazık ki 2.5 saatte kaldı bugün çalışmam, bu konuda mutsuzum ama yarın daha iyisi için uğraşacağım.

kolay gelsin, ben kaçırmışım neye çalışıyosun?

ah ah film izlemek de hayal oldu bizim akşam izlenir ama uyku mu film mi ikilemi var

bugün yediklerim
sahur:
yarım dilim uno denge
peynir
2 zeytin
üzüm, karpuz

iftar:
uşak tarhanası
3 dolma
vişne suyu
2 yk kuru fasülye
ve üstüne tatlı hazır pudingle bisküvili tatlıdan

h22 kaptan olmuşsun geç oldu ama hayırlı olsun diyeyim.
güya ben de yardımcıyım hiç hayır yok benden bu ara. eğer bi işin olursa ben ilgilenirim ama haber etmeyi unutma tabi.
oruç tuttuğum için ben bugünden tartıldım hemen bildireyim kilomu

mattika (67,5/ 65,8/ 1,7/ %2,52)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…