sizleri tebrik ederim hayatım boyunca hiç bir saatten fazla ders çalışmadım. kimse beni bir saat hep aynı yerde tutamaz sanırdım gerçi şimdi işim gereği tam 12 saat 40 mkare bir mağazadayım sürekli... ama özgürüm burda zorunlu olduğum tek şey burda olmak içerde istediğim herşeyi yapabilirim:) kendimi avutuyorum böylekitap okuyorum bilgisayar ipad telefon tv ....yemek içmek arkadaş çağırmak herşey serbest:)) hatta spor yapıyorum bazen sandelyede yapılan mekik hareketlerini yapıyorum iki gündür....ama 4 saat ders çalışmak valla bravo.....
Bu kadar saat oturup ders calışmak bir başarı bunun yanında bır de diyet yapmak ayrı bir başarı bence,tebrik ediyorum sizleri:)
Gün içinde neler yediğimi buraya yazınca daha az yemek yediğimi farkettim:)sizlere de öyle oluyor mu?yoksa bu ilk başlama heyecanı mı,inşallah böyle devam eder.
Dün akşam ve bugunkü yediklerim; akşam 5 köfte,2 minik ısırık börek(1 dlm ekmek niyetine:)),salata. son ögün 3 kayısı bikaç badem
Sabah; su,kahve,1 dlm ekmek,1 kk peynir,4zeytin,domates,biber
Kuşluk; 1 sade turk kahvesi
Öğlen: 7 yk taze fasulye,1 dlm ekmek,4 yk yogurt,1 zero
Ben de koladan vazgecemeyenlerdenım maalesef.aylarca içmiyorum sonra bi anda acaip canım çekiyoo,canım tatlı bişi cekince içiyorum...
Aslında benim düşüncem kilo veririm arkasından çalışmaya başlarım daha erkendi ama aklıma koydum ya dayanamadım başladım çalışmaya, kilo verme işini de bırakmak istemiyorum çünkü şimdi bırakırsam 1 sene ders çalışırken ne olurdum düşünemedim.
Ama kesinlikle artık sıkı bir diyet yapmıyorum, hemen olsun bitsin modunda da değilim çünkü ilk amacım bu sınav.
Bugün 4 saat için uğraşacağım bakalım, yavaş yavaş daha kolay gelecektir umarım.
Gün içinde neler yediğimi buraya yazınca daha az yemek yediğimi farkettim:)sizlere de öyle oluyor mu?yoksa bu ilk başlama heyecanı mı,inşallah böyle devam eder.
Dün akşam ve bugunkü yediklerim; akşam 5 köfte,2 minik ısırık börek(1 dlm ekmek niyetine:)),salata. son ögün 3 kayısı bikaç badem
Sabah; su,kahve,1 dlm ekmek,1 kk peynir,4zeytin,domates,biber
Kuşluk; 1 sade turk kahvesi
Öğlen: 7 yk taze fasulye,1 dlm ekmek,4 yk yogurt,1 zero
Ben de koladan vazgecemeyenlerdenım maalesef.aylarca içmiyorum sonra bi anda acaip canım çekiyoo,canım tatlı bişi cekince içiyorum...
Ekevser geçen hafta senin hedef kilonu bildirmeyi unuttum sanırım ben kaçtı ?
burası kesinlikle çok yardımcı oluyor ama yine de bazen bir an geliyor bana iç sesim herşeyin üstüne çıkıp ye ye ye diye ısrar ediyor ve onu dinliyorum.( galiba bu yüzden de hafta da bir k,ilo veremiyorum hele bu hafta galiba yerimde sayıcam
film izlemeyi ben de seviyorum ama Türkçe dublaj olucak gözlerim çok yoruluyor okurken..
bu ara üst üste hint filmi seyrettim hoşuma gidiyor:))
film önerin varsa çok sevinirim hm22...
sadece olağan dışı bilim kurgu ve korku sevmiyorum...
günün sonunda inş 4 saate ulaşırsınazmin için bir kez daha tebrik ediyorum seni...
menü gayet güzel, kolaya gelince herkesi cazip eden bir tadı var malesef ama en azından zero içiyorsun... onun yerine tatlı yemekten iyidir
nasıl geçen hafta hedef kilosu yani
haftalık hedef mi yoksa uzun vadede hedef mi
uzun vadeli hedefim 57
ama bu haftaki hedefime ulaşamıycam malesef69 du bu haftaki hedefim ama yerimde sayıyorum sanırım yarın sabah kilo bildirimimi yapıcam
günün sonunda inş 4 saate ulaşırsınazmin için bir kez daha tebrik ediyorum seni...
menü gayet güzel, kolaya gelince herkesi cazip eden bir tadı var malesef ama en azından zero içiyorsun... onun yerine tatlı yemekten iyidir
TArhananın cinsi değişince nasıl kalorisi de değişmiş öyle.
Ama yaza yaza canım tarhana istedi bak.
Mekiklerin 100ünü şimdi çektim, 100ünü de akşam çekeceğim, kahvemi içip ders başına geçeceğim.
Bakalım dün 3 saat çalışıp, yorgunluktan bayıldıktan sonra bugün 3 saati geçebilecek miyim ..
orası neresi bu arada böyle yağmurlu falan
ben bu hafta galiba kilo veremeyeceğim çünkü bu sabah 78. 5 dim neden böyle oldu şimdi..hafta sonu mu etkiledi tüm haftayı acaba birde bu hafta spor yapmadım sadece dün akşam yürüdüm sadece adet sancısı yüzünden istemedi canım yapmak galiba bu yüzden veremedim...
Bugün yediklerimi yazayım ..
Sabah kahvemi içtim, hatta 1 tane ile ayılamadım 2 tane içtim.
Ondan sonra yine kahvaltı yapmadım canım istemedi, ders çalışırken de 1 fincan kahve 2 tane ceviz 2 avuç leblebi yedim.
Daha ilerleyen saatlerde 2 tane orta boydan küçük ama çok da küçük olmayan şeftali yedim.Yanında da 2 erik.
Biraz daha geçince ayran içtim.
Akşamı da birazdan yiyeceğim, adananın yanında biraz lavaş yermiyim yemez miyim bilmiyorum, Ayransız olmaz tabi ( BUgünlerde benim canım sürekli ayran yoğurt peynir istiyor nedense. Nedeni hakkında fikri olan var mı ?
Ben de böyle avutuyorum kendimi kola konusunda:) selülit için de 14lük bir set aldım (forumdaki çoğu kişi olumlu yorum yapmış ürünle ilgili)sabah akşam sürüp masaj aletiyle masaj yapıyorum,henüz 3 gün oldu.14 gün sonra yazarım sonucu...
Bugün nasıl bir gündü anlamadım. Oruç değildim ama ağzımı açıp bişiler yemek zor geldi.
İftarda bizimkilerle döndürme yedim 2 dilim sonra iki küçük dilim de karpuz yedim...
Suyu çok fazla içtim, mekiği az sonra çekmeye başlıycam. Bir geçmişi okuyup yorum yapayım özledim yazı yazmasını.
Hani her yerin kendine has vazgeçilmez yemekleri vardır ya burda da tarhana o. Yaptığımızda istersen gönderebilirm.
Ne çalışıyorsun ki? Benim gibi Kpss ALes arası bişi mi yoksa?
Egedeyiz ama çok yağmurluydu iki gündür. Elektriklerimiz falan yoktu.
İnsana çok yiyormuş gibi geliyor dimi? Bence hiç bişi yememişsin.Tebriklerimi şutluyorum. Bu arada ayran-yoğurt meselesinde ise haklısın benim de öyle istiyor. Su içesim ayran içesim var. Yok böyle bir tezat. Bir arkadaşımın dediğine göre yaz aylarında serinlemenin en doğal kaynağıymış insan da dayanamıyormuş. -Bence zırvaladı benimki sırf cevap olsun diye.-
kolay gelsin, ben kaçırmışım neye çalışıyosun?Aslında benim düşüncem kilo veririm arkasından çalışmaya başlarım daha erkendi ama aklıma koydum ya dayanamadım başladım çalışmaya, kilo verme işini de bırakmak istemiyorum çünkü şimdi bırakırsam 1 sene ders çalışırken ne olurdum düşünemedim.
Ama kesinlikle artık sıkı bir diyet yapmıyorum, hemen olsun bitsin modunda da değilim çünkü ilk amacım bu sınav.
Bugün 4 saat için uğraşacağım bakalım, yavaş yavaş daha kolay gelecektir umarım.
ah ah film izlemek de hayal oldu bizimburası kesinlikle çok yardımcı oluyor ama yine de bazen bir an geliyor bana iç sesim herşeyin üstüne çıkıp ye ye ye diye ısrar ediyor ve onu dinliyorum.( galiba bu yüzden de hafta da bir k,ilo veremiyorum hele bu hafta galiba yerimde sayıcam
film izlemeyi ben de seviyorum ama Türkçe dublaj olucak gözlerim çok yoruluyor okurken..
bu ara üst üste hint filmi seyrettim hoşuma gidiyor:))
film önerin varsa çok sevinirim hm22...
sadece olağan dışı bilim kurgu ve korku sevmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?