Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Lİstenizi kontrol ettim hiç bir problem yok, tebrik ederim kilo veren herkesi.

***3. TAKIM 318. ETAP***

hm22(68.5/67.6/0.9/ 1.31 %) Tartı değişiminden 3.6 kglık fark eklendi.
thebeauty(60.9/60.2 / 0.7/ 1.15 % )
SERATES(78.4/78.4/ 0. / 0 % )
Mattika (67.5 /65.8/1.7/ 2.52% )
ekevser ( 71/70.5/0.5/ 0.70 % ) Hedef :57
kyumi ( 71.5 / 72.8 / 0.325 / -0.45 ) 315. etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu 4'e bölündü.

3. TAKIM ORTALAMASI : 0.87 %

Ben çalıştığım günler evden kahvaltısız çıkıyorsam bir simit bide örneğin bi çikolata veya vanil dolgulu donutlardan artı meyve suyu alıp yiyorum.

Ama bugün çok hoşuma gitti kahvaltı sayesinde trene binerken hiçbişey almadım yemedim:))
benim de regl haftam ve spor doğru düzgün yapamadım birde akşam yemeği saati eşimle beraber olsun diye dokuzlara doğru iftar saati oluncaaaa bu hafta aynı kiloda kaldım(((

78.4 bu sabah

Aaaaaa aynı kilodayız hemen hemen

Mekikler çekildi mi dün kızlar ??

Neyse ben kendi kendime konuşmayı bırakayım da gideyim kahvaltımı yapayım ..

ben her gün çekiyorum valla, ama cayır cayır yanıyor kaslarım

yedi krallık var, taht için eski çağda savaş anlatılıyor, ben çok beğendim tabi beğenmeyende var...bolca açık sahne mevcut... ama bir başlayan kopamıyor

yediklerinde bişi yok aslında, jillianı genede bırakmamışsın

Dün akşam menüsü; 4 köfte kadar bezelyeli köfte yemegi,1 dlm ekmek,3 adet kuru kayısı tatlısı
Sabah 1 dlm ekmek,1 kk peynır,domates,biber,cay,1 turk kahvesi

Maalesef suyu yine az içtim.
menü güzel , kuru kayısı tatlısınında çok kalorili olmayacağını düşünüyorum ben :44:

Herkeslere hayırlı günler.

Mutluyummm.

Pazartesi başladığımda: 73.8

Bugün: 72.8

Vuhuuu tam bir kilo. Ki bence sahurda yediklerim daha erimedi.

biz bir gün önceden tartılıyorduk kyumi, perşembe iftardan önce, o zaman tartıldığında biraz daha eksik çıkabilirdin bence... genede iyi kilo vermişsin ramazanda tebrik ederim....

iftar: 4 yk etli taze fasulye, cacık

şimdi türk kahvemi içiyorum, yarım saat sonra ripped 2/2 yapacağım
akşamda light sütlü nescafe içip pilates yapacağım...

sahur
yarım dilim ekmek
peynir
üzüm
1 tk reçel

iftar
şehriye çorbası
etli nohut
1 biber dolması
2 çatal sütlü tatlı
2 yk sütlaç

sonra bir parça çikolata

sahur
yarım dilim ekmek
peynir
üzüm
1 tk reçel

iftar
şehriye çorbası
etli nohut
1 biber dolması
2 çatal sütlü tatlı
2 yk sütlaç

sonra bir parça çikolata

üzüm, reçel, tatlı, sütlaç, çikolata biraz şeker ağırlıklı olmuş sanki canım ya ama metabolizmanı bilmiyorum bunlarla da kilo veriyorum ben diyorsan problem yok

iftar: 4 yk etli taze fasulye, cacık

şimdi türk kahvemi içiyorum, yarım saat sonra ripped 2/2 yapacağım
akşamda light sütlü nescafe içip pilates yapacağım...

Menün çok hafif her zaman ki gibi tebrik ederim.
sahur
yarım dilim ekmek
peynir
üzüm
1 tk reçel

iftar
şehriye çorbası
etli nohut
1 biber dolması
2 çatal sütlü tatlı
2 yk sütlaç

sonra bir parça çikolata

Özellikle sahurda bu şekilde beslenip saatlerce bir şey yememek kan şekerini ne hale getiriyordur kimbilir mattika.

Ben dün hiç bir şey yemedim desem yeridir.
Sabah kalktım kahve, arkasından bir açma yedim öğle saatlerinde midem bir ağrımaya başladı, ondan sonra içebildiğim yarım çay bardağı süt var sadece, mideyi rahatlatacak şeyler biliyor musunuz ( Mide ilaçları pek işime yaramıyor.) Ağrıdan kendimi sıktığım enerjiyi de derse verdim, 4 saatten fazla ders çalıştım.

sabah ilk kahve içiyorSun sonra midem ağrıyor diyorsun Beybi
O kahveyi çıkar önce bi süre hayatından

Kaçar tane mekik çekiyorsunuz?tam olarak kalkarak mı yoksa yarım mekik mi,bir de jillian nedir,önceki yazılarınızda okudum,merak ettim:)

iki gündür misafir vardı yine allak bullak oldu düzenim doğru diyet için yalnız yaşamak çok büyük avantaj.. ben bu mekiğin hakkını veremiyorum kesin hiç acımıyor karnım çünkü. nasıl yapıyorsunuz siz.???

dün yediklerim

kahvaltı 2 dilim kepek ekmek
domates
peynir
biraz reçel

kahveli light süt

çorba 1 dilim ekmek

akşam 2 büyük köfte
yoğurt salata

S.A.sen kaç kilosun sen daha hızlı kilo verebilirsin yaşından dolayı sanırım. yada bunun gerçeklik payı ne kadar bilmiyorum acaba ben buna sığınıp veremiyorum yaşımdan dolayı diyip başka sebeplerle yüzleşmiyor muyum bilmiyorum. biraz var galiba böyle bişey.. ama benim vücut hemen alışıyor duruma örneğin bu hafta hergün spor yapayım 1 kilo veriyorum ama haftaya yapmazsam aynı kalıyorum yani sürekli az yiyip sürekli spor yapmalıyım hatta sürekli daha azaltıp yemeği sporu daha çoğaltmalıyım. çünkü bi süre sonra o tempoda da duruyor vermem. durunca da benim moralim bozuluyor hemen biraz aceleci bi tipim zaten moralim bozulunca da amaaannn ye gitsin modeline hemen dönüveriyorum...

hep mi ebru şallı gibi yaşıcam ben yaaaa((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…