selam kardeş takım hayırlı cumalar,
listemizi kontrol edebilirmisiniz,teşekkürler
***8.TAKIM 318.ETAP***
moni ( 90,5 /90,4 / 0,1/ %0,11)
newlife35 ( 57,7/ / / % )izinli
nice15 ( 60,9/60,1/0,8 /%1,31)
yağmur3872 ( 65,0 /64,5/0,5/%0,77)
hrnsnr (57,6/57,4/0,2/%0,35)
sewil087 (55,3/54,3/1/%1,80)
bitanemo (66,0 /65,5/0,5/%0,76)
8.TAKIM ORTALAMASI: %0,73
Bence menünde aman aman bir sorun yok, dondurmanın da miktarını ayarlayabiliyorsan en masum tatlı kaçamağımız aslında, yalnız ben pilav için ayırdığımız kaloriyi fazla buluyorum 2 kaşık pilav 300 kalori bir iki bitti bile.
Neler yerim ben 300 kaloriye
BU hafta kaçamak haftandı haftaya daha iyi olur sıkma hiç canını ..
Kahvaltı gerçekten önemli, kahvaltıyı yapınca o gün genelde iyi geçiyor, zaten ben genelde sabah saatlerinde kaçamak yapmak istiyorum, uyanıyorum ya çikolatadır abur cuburdur herşeyi yiyesim oluyor kahvaltı harici, o saati atlattıysam ya çok nadir canım istemiştir ya da eşimin oyununa gelmişimdir.
benim de regl haftam ve spor doğru düzgün yapamadım birde akşam yemeği saati eşimle beraber olsun diye dokuzlara doğru iftar saati oluncaaaa bu hafta aynı kiloda kaldım(((
78.4 bu sabah
Mekikler çekildi mi dün kızlar ??
Neyse ben kendi kendime konuşmayı bırakayım da gideyim kahvaltımı yapayım ..
Bugün haberlerde yazıyordu askeri okulda öğrencilere ingilizce öğrensinler diye game of thrones izletiyorlar diye atılmışlar işten, ben de merak ettim nasıl bir dizi diye, tavsiye eder misin ? Konusu nasıl.
Dün çalışamayınca bugün erkenden başlayayım diye kalktım ama dediğin gibi az da çalışsam çok verimli çalıştığımı düşünüyorum, önceden 2 saat çalıştım derdim ama masanın başında bir sürü şeyle ilgilenirdim, şimdi zamanlayıcıyı ayırıp o zaman da hiç bir şeyle ilgilenmiyorum hatta su içerken bile zamanı durduruyorum
Alt limiti 2 saat belirleyip çalışabildiğim kadar çalışayım şimdilik, zamanla daha disiplinli olur heralde alışırım.
İnsanın uzun süre kaldığı kilolardan inmesi gerçekten zor olabiliyor ama bunu sürekli tekrarlama kendine etkilenmemek için, düşüncelerimiz gerçekten çok önemli çünkü, kilo verişimizi de etkiliyor
tartım bana güzellik yapmış herşeye rağmen 70.5 gösterdi
çok ama çok kötü yaa
neyse dün akşam iftarda barbunya+kuskus pilavı+salata+yoğurt vardı
ben tabii suyla başladım 2 bardak su içtim ve 5 kaşık barbunya aldım tabağıma 3 kaşık pilav yedim
aslında pilava hiç gerek yoktu çünkü susamlı ramazan pidesinden avuçiçi kadar yedim
sonra yemeğin ardndan elma yedim yoğurtla
ve 2 saat sonra dondurma
dondurmaya hayır diyemiyorum ama yaaa
ve yatmadan pilates yaptım yarım saat
ayrıca bigün pilates
bigün jillien olarak donüşümlü egzersiz programı çıkardım
hergün düzenli 5 dk kardio
ve haftada 2 gün 1.5 saatlik yürüyüşler
yapıcam
bırakmadan 2 hafta devam edip sonrasında zaten (ramazan bitecek)normal 3 ana öğün 3 araöğünlü beslenmeme dönüp daha az atıştırmayla atlatabileceğimi düşünüyorum
oruç iyi hoş da iftarı açtıktan sonra herşeye saldırma potansiyelini arttırıyo yoksa bi tek ben mi iradesizim böyle bilmiyorum
neyse kızlar
kızımın karnını doyurup evi toparlayıp ütü yapıcam saat 2 de oğlumun kontrolu var dışarı çıkıcam akşama yemek yok
eşim kahvaltılık hazırla yeriz dedi ama du bakalım belki bişeyler çeker canım belki yaparım
neyse haydi öpüyorum
sonuç olarak 70.5 yazın bu haftaki kilomu
hepinizden özür diliyorum arkadaşlar takınım ortalamasını düşürüyorum böyle
menü güzel , kuru kayısı tatlısınında çok kalorili olmayacağını düşünüyorum ben :44:Dün akşam menüsü; 4 köfte kadar bezelyeli köfte yemegi,1 dlm ekmek,3 adet kuru kayısı tatlısı
Sabah 1 dlm ekmek,1 kk peynır,domates,biber,cay,1 turk kahvesi
Maalesef suyu yine az içtim.
Herkeslere hayırlı günler.
Mutluyummm.
Pazartesi başladığımda: 73.8
Bugün: 72.8
Vuhuuu tam bir kilo. Ki bence sahurda yediklerim daha erimedi.
ben de varımArkadaslar instagram kullanan var mi aranizda
iftarın da sporun da süperiftar: 4 yk etli taze fasulye, cacık
şimdi türk kahvemi içiyorum, yarım saat sonra ripped 2/2 yapacağım
akşamda light sütlü nescafe içip pilates yapacağım...
sahur
yarım dilim ekmek
peynir
üzüm
1 tk reçel
iftar
şehriye çorbası
etli nohut
1 biber dolması
2 çatal sütlü tatlı
2 yk sütlaç
sonra bir parça çikolata
beeeen varimmm
Ay hemen ekliyosunuz beni @fitizben de varım
iftarın da sporun da süper
Ayricana
Jillien le 2. Levele 1 gün arayla basliyorum biliyorsunuz totomdan ter aktı yemnederim
iftar: 4 yk etli taze fasulye, cacık
şimdi türk kahvemi içiyorum, yarım saat sonra ripped 2/2 yapacağım
akşamda light sütlü nescafe içip pilates yapacağım...
sahur
yarım dilim ekmek
peynir
üzüm
1 tk reçel
iftar
şehriye çorbası
etli nohut
1 biber dolması
2 çatal sütlü tatlı
2 yk sütlaç
sonra bir parça çikolata
sabah ilk kahve içiyorSun sonra midem ağrıyor diyorsun BeybiBen dün hiç bir şey yemedim desem yeridir.
Sabah kalktım kahve, arkasından bir açma yedim öğle saatlerinde midem bir ağrımaya başladı, ondan sonra içebildiğim yarım çay bardağı süt var sadece, mideyi rahatlatacak şeyler biliyor musunuz ( Mide ilaçları pek işime yaramıyor.) Ağrıdan kendimi sıktığım enerjiyi de derse verdim, 4 saatten fazla ders çalıştım.
ben her gün çekiyorum valla, ama cayır cayır yanıyor kaslarım
yedi krallık var, taht için eski çağda savaş anlatılıyor, ben çok beğendim tabi beğenmeyende var...bolca açık sahne mevcut... ama bir başlayan kopamıyor
yediklerinde bişi yok aslında, jillianı genede bırakmamışsın
menü güzel , kuru kayısı tatlısınında çok kalorili olmayacağını düşünüyorum ben :44:
biz bir gün önceden tartılıyorduk kyumi, perşembe iftardan önce, o zaman tartıldığında biraz daha eksik çıkabilirdin bence... genede iyi kilo vermişsin ramazanda tebrik ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?