Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim bazen duygusal zamanlar oluyor gercekten serates tutulmayi da söylemis onunda etkisi olabilir.

Menun super canim :)) canim tartida veriyosundur belki tartida verdigin kilo zaman icinde vücutta belli oluyor :)

Spor yapmıyorsan verememiş olabilirsin.

Kızlar ben bana gönderdiğiniz mesajları cuma gününe kadar açmıyorum haberiniz olsun. Yani eğer birşey yazıp cevap alamayan olduysa kırılmasın diye söyliyim dedim :)

Yarın kilo bildirimlerini bu liste üzerinden yaparsınız. Ben yarın 12 gibi girerim. O saate kadar herkes bildirimini yapsa çok iyi olur aslında :)

Nora ve Sahgul eğer kilo veremediyseniz listeye haftaya katılırsınız. Sweet inşallah yarın uğrar takıma merak ettim onu kaç gündür yok
:26:***3.TAKIM 329.ETAP***

SERATES( / / / )
S_A ( / / / )
Mercani ( / / / )
İzumi ( / / / )
Antonia ( / / / )
Sahgull ( / / / )
Sweetdimple ( / / / )
NoRaaa ( / / / )

3. TAKIM ORTALAMASI:

Spor yapmıyorsan verememiş olabilirsin.

canım normalde yuruyus yapıyorum ama bu hafta hastane işleri falan yapamadım ama hep kosturdum gene baya yurudum ınsallah etkısı olmustur bakalım sabah belli olur:44: ama valla ağzıma kaç haftadır çikolata sürmüyorum ekmek 1 dilim oda sadece sabah , akşam 6 dan sonra hıcbısey yemıyorum daha napim ki bilemedim :26:

Canım menülerin güzel ona lafım yok ama sporla desteklemezsen beklediğin sonucu alamayabilirsin. Ama sende bu azim varken bu hafta olmazsa bir dahaki hafta verirsin gibi geliyor bana :)

Canım menülerin güzel ona lafım yok ama sporla desteklemezsen beklediğin sonucu alamayabilirsin. Ama sende bu azim varken bu hafta olmazsa bir dahaki hafta verirsin gibi geliyor bana :)

inşallah canım ya çok ağır spor yapamıyorum zaten sağlık sorunlarından dolayı ama yürüyüşümü aksatmamaya çalışıcam

insan bi süre sonra sıkılıyor diyette olmaktan :/ benim öğle yemeklerim daha hafif oluyodu şimdi yemekhaneden aldıklarımın hepsini yiyorum maalesef ders aralarında kantine gidiliyor arada kaçamak oluyor geçen gün albeni yedim mesela bugün eti browni intense 2 bardak nescafe 3ü bir arada içtim çay tercih ediyordum ama bzim kantinin çayını pek sevmiyorum

çok tembelim ya istesem haftada 3 gün spor yapabilirim ama tembellikten yapmıyorum kilolar da gitmiyor ya da azıcık gidiyor

Bugün ki Menüm
sabah: iki dilim kızarmış ekmek, bir dilim yağsız peynir 3 zeytin, yarım domates, yarım fincan besi bir arada çay
öğle.: bir kaşık ton balığı karıştırıp bol salata
aksam: dört kaşık pilav bir kase taze fasulye yağsız salata
bir fincan az sekerli sütlü kahve, yarım haşlanmış tuzsuz mısır

Canim ben dun aksam 11 mesaj yazdim ama askinda 10 mesajmis bugün bir tane eksik yazsam olur demi, yani bugun 6 mesaj yazmissam sana 5 yazacağım onemli olan toplam zaten demi

Balık burcu Serates, etkilenen burçlardan mı ? Ben de oğlağım bu arada onun hakkında da bir tüyo versen ?

***3.TAKIM 329.ETAP***

SERATES( / / / )
S_A ( / / / )
Mercani ( / / / )
İzumi (66.6 /66.4 /0.2 /%0.30 )
Antonia ( / / / )
Sahgull ( / / / )
Sweetdimple ( / / / )
NoRaaa ( / / / )

3. TAKIM ORTALAMASI:

Son düzenleme:
Canım çok iyi gidiyorsun bence bugün bi tartıda ki kilona bak ama bu hafta vermediysen bile haftaya güzel sonuçlar alırsın
Sıkıldım aslında biraz bi de kendimi iyi hissediyorum bu kiloda, aynaya baktıgımda özellikle. Ben kendimi böyle hissetmeye başladıgım zaman genelde diyeti bırakıyorum ve dikkat etmemeye başlıyorum daha öncede öyle olmuştu sonra fazlasıyla geri geliyor tabi kilolar Daha dikkatli olmaya çalışıcam ama artık, çünkü gerçekten kilolu hallerime geri dönmek istemiyorum :18:

Canım menün iyi ama akşam ki pilavı öglen yiyebilirsin istersen, akşam yediginde belki biraz agır gelebilir? :44:

***3.TAKIM 329.ETAP***

SERATES( / / / )
S_A ( / / / )
Mercani ( / / / )
İzumi (66.6 /66.4 /0.2 /%0.30 )
Antonia ( / / / )
Sahgull ( / / / )
Sweetdimple ( / / / )
NoRaaa ( / / / )

3. TAKIM ORTALAMASI:

günaydın kısceler ben henuz listede degılım ama bugun 5.günüm pazartesı 82 kılo bugun 81,8 200 gr cık gıtmış

günaydın kızlar, evet tamda hissetiğim gibi tartıldım kilo sabit acil biseyler yapmam lazım böyle bosu bosuna aç kalıyorum

4.gün

sabah:2 dılım ekmek
sekersız cay
2dılım kasar
2 dılım salam

öğle
az mantar corba
kıymalı patates yemegı

ara :
1 küçük pohca

aksam:
2 adet yagsız nugget

kırmızı üzüm ( ameliyat sonrası kansızlıktan dolayı ılaçlarımı bıraktım kılo yaptıgı ıcın onun yerıne yıyorum )

su 1,5 lt

spor:
45 dakka 3300km yurudum koştum

Günaydınnn kızlar

Herkese hayırlı cumalar....

Mercani ben verdim bu hafta kilo listeye alabilirsin, 1 kg verdim ama 2 gün önce tartıldığımda 1,5 kg vermiştim dünkü çikolata + olarak yansımış tartıya ((

Geçmişi okudum ama şu an maaş ödemelerini yapmam lazmm, müsait olduğumda girip cevap yazacağım, beni özleyin anacımmm

Geçen hafta: 72,7
Bu hafta: 71,7
Hedef kilo: 65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…