Canim bazen duygusal zamanlar oluyor gercekten serates tutulmayi da söylemis onunda etkisi olabilir.Ne biliyim ki bu kadarı da normal mi izumi ?
Akşam eşimle oturmuş sohbet ediyorduk, su almaya kalktı geldiğinde ben ağlıyordum
Böyle bakıyor, hala bana şaşırmamayı öğrenemedi, üstünden zaman geçince çok gülüyorum kendime
selam kızlar
sabah kahvaltım: 1 bardak süt, biraz peynir, 1 domates ve 1 dilim ekmek
arada bir avuç ceviz ve bir armut
akşam : hala semiz otum bitmedibir tabak yerim
ama ben sanki kilo veremıyorum yaa, yarın belli olcak ama sanki hiç veremedim gibinerde yanlış yapıyorum
selam kızlar
sabah kahvaltım: 1 bardak süt, biraz peynir, 1 domates ve 1 dilim ekmek
arada bir avuç ceviz ve bir armut
akşam : hala semiz otum bitmedibir tabak yerim
ama ben sanki kilo veremıyorum yaa, yarın belli olcak ama sanki hiç veremedim gibinerde yanlış yapıyorum
Spor yapmıyorsan verememiş olabilirsin.
canım normalde yuruyus yapıyorum ama bu hafta hastane işleri falan yapamadım ama hep kosturdum gene baya yurudum ınsallah etkısı olmustur bakalım sabah belli olur:44: ama valla ağzıma kaç haftadır çikolata sürmüyorum ekmek 1 dilim oda sadece sabah , akşam 6 dan sonra hıcbısey yemıyorum daha napim ki bilemedim :26:
Canım menülerin güzel ona lafım yok ama sporla desteklemezsen beklediğin sonucu alamayabilirsin. Ama sende bu azim varken bu hafta olmazsa bir dahaki hafta verirsin gibi geliyor bana :)
Kizlar bugünkü menüm
sabah: peynir, 2 zeytin, 3 altinbasak kraker
ara; iki kücük mandalina, 2 findik
oglen; salata, ayran, köfte yemegi, corba
ara; kahve 2 findik
aksam; patates yemegi, salata, yogurt corba ve 3-4 catal kadar kadayif
Süt
tatli konusunda kendimi kaybetmek uzereyim bu ara özellikle aksamlari canim bisküvi cikolata ne bulursam yemek istiyor. Bugün yemekte bi kac catal kadayif yedim kantinden daha bi seyler alip yemek istiyordum erkek arkadasim engel oldu. Dünde boyleydim niye böyle oldu bana anlamadim(
Canim ben dun aksam 11 mesaj yazdim ama askinda 10 mesajmis bugün bir tane eksik yazsam olur demi, yani bugun 6 mesaj yazmissam sana 5 yazacağım onemli olan toplam zaten demiKızlar ben bana gönderdiğiniz mesajları cuma gününe kadar açmıyorum haberiniz olsun. Yani eğer birşey yazıp cevap alamayan olduysa kırılmasın diye söyliyim dedim :)
Yarın kilo bildirimlerini bu liste üzerinden yaparsınız. Ben yarın 12 gibi girerim. O saate kadar herkes bildirimini yapsa çok iyi olur aslında :)
Nora ve Sahgul eğer kilo veremediyseniz listeye haftaya katılırsınız. Sweet inşallah yarın uğrar takıma merak ettim onu kaç gündür yok :26:***3.TAKIM 329.ETAP***
SERATES( / / / )
S_A ( / / / )
Mercani ( / / / )
İzumi ( / / / )
Antonia ( / / / )
Sahgull ( / / / )
Sweetdimple ( / / / )
NoRaaa ( / / / )
3. TAKIM ORTALAMASI:
Hm 22 bu ay güneş tutulması var bazı burçlar çok etkileniyor terazi mesela. Bu nedenle sezgileri çok güçlü. İsteklerine odaklanması gerek bu ay herkesin. İyi ve kötü birçok etkisi bekleniyor bu olayın .
Canım çok iyi gidiyorsun bence bugün bi tartıda ki kilona bak ama bu hafta vermediysen bile haftaya güzel sonuçlar alırsıncanım normalde yuruyus yapıyorum ama bu hafta hastane işleri falan yapamadım ama hep kosturdum gene baya yurudum ınsallah etkısı olmustur bakalım sabah belli olur:44: ama valla ağzıma kaç haftadır çikolata sürmüyorum ekmek 1 dilim oda sadece sabah , akşam 6 dan sonra hıcbısey yemıyorum daha napim ki bilemedim :26:
Sıkıldım aslında biraz bi de kendimi iyi hissediyorum bu kiloda, aynaya baktıgımda özellikle. Ben kendimi böyle hissetmeye başladıgım zaman genelde diyeti bırakıyorum ve dikkat etmemeye başlıyorum daha öncede öyle olmuştu sonra fazlasıyla geri geliyor tabi kilolarinsan bi süre sonra sıkılıyor diyette olmaktan :/ benim öğle yemeklerim daha hafif oluyodu şimdi yemekhaneden aldıklarımın hepsini yiyorum maalesef ders aralarında kantine gidiliyor arada kaçamak oluyor geçen gün albeni yedim mesela bugün eti browni intense 2 bardak nescafe 3ü bir arada içtim çay tercih ediyordum ama bzim kantinin çayını pek sevmiyorum
Bugün ki Menüm
sabah: iki dilim kızarmış ekmek, bir dilim yağsız peynir 3 zeytin, yarım domates, yarım fincan besi bir arada çay
öğle.: bir kaşık ton balığı karıştırıp bol salata
aksam: dört kaşık pilav bir kase taze fasulye yağsız salata
bir fincan az sekerli sütlü kahve, yarım haşlanmış tuzsuz mısır
***3.TAKIM 329.ETAP***
SERATES( / / / )
S_A ( / / / )
Mercani ( / / / )
İzumi (66.6 /66.4 /0.2 /%0.30 )
Antonia ( / / / )
Sahgull ( / / / )
Sweetdimple ( / / / )
NoRaaa ( / / / )
3. TAKIM ORTALAMASI:
akşam biraz araştırma yaptımbu kürü deniycem bu hafta http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/491986-8-kilo-verdiren-kur.html . artık gene fayda etmezse naparım bilmiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?