bu arada hm22 seni tebrik ederim 2 ayda süper bir başarı.
sen gerçekten son günlerde sporla hamle yaparak başardın sanırım. ilk zamanlar nerdeyse hiç spor yapmıyordun. son günlerde çok iyi spor yaparak kurtuldun sanırım hızlıca...
ben utandım 2 ayda 2 kilo çok kötü
Serates 2 ayda 2 kilo çok iyi değil ama çok kötü de değil. En azından 2 kilo vermişsin. İnşallah önümüzdeki aylar daha iyi kilo veririz.
Bu arada bende tibet yapmayı düşünüyordum ama 5 hareketin ne kadar etkisi olur diye başlamamıştım :26:
Serates lütfen o hareketleri düzenli yap devam et, bırakma sakın, ben çok faydalı olacağına inanıyorum, her konu da ..
Arada da hissediyor musun hiç değişiklik söyle olur mu ?
Nedense içimden bir his sende çok fazla etkisi olacakmış gibi hissettiriyor, neden hiç bir fikrim yok.
Ben dışarıdan alınan sütlere güvenemiyorum açıkçası hiç ama gerçekten doğalı da bir başka olur.
cnm hangı hareketler onlar ben her aksam spor yapıyorum ama onuda eklerım
Hareketleri tibat yogası diye aratırsan direk çıkacaktır, bulamazsan link yollarım ben sana ama sporunla beraber yapmak pek iyi değil diye biliyorum, sabah kalkınca yapabilirsen 5 dakikanı alacaktır ancak.
tamam cnm hemen bakıyım bulamassam ısterım cok saol
Mercani fırsatın olursa kitabını oku, incecik bir kitap, ne kadar etkileneceğini görürsün, ben bu tarz şeylerde en önemli şeyin inanç olduğuna inanıyorum, kitap da fazlası ile etkileyici, 5 hareket fakat çakralarına etki ediyor ve çakralar hormonların yönetimini sağlıyor, hormonlar zaten vücudun düzenleyicileri, bütün vücuduna etki ediyor. Beyaz saçı siyahlayanlar bile var biliyor musun bu hareketlerle.
Vay be açıkçası bu kadar etkili hareketler olduğunu hiç düşünmemiştim. O zaman bende hemen bugün başlarım. Eğer bende etkili olursa yazarım buraya sana da çok dua ederim
Ben insanlara bu hareketleri tavsiye etmekten çok mutlu oluyorum, çünkü gerçekten etkili olacağına inanıyorum, umarım en kısa zamanda etkisini görürsün ..
Mercani fırsatın olursa kitabını oku, incecik bir kitap, ne kadar etkileneceğini görürsün, ben bu tarz şeylerde en önemli şeyin inanç olduğuna inanıyorum, kitap da fazlası ile etkileyici, 5 hareket fakat çakralarına etki ediyor ve çakralar hormonların yönetimini sağlıyor, hormonlar zaten vücudun düzenleyicileri, bütün vücuduna etki ediyor. Beyaz saçı siyahlayanlar bile var biliyor musun bu hareketlerle.
Bende herkese Jilian'ı tavsiye edip duruyorum artık sonuç alıyorlar mı bilmemKuzenlerime önerdim onlar sonuç aldı ama buradakileri göremiyorum tabi
kesinlikle sana katılıyorum hm22....tüm doğu felsefelerinin temelinde inanmak şifa bulacağını düşünmek var. böyle başlanan herşey işe yarıyor.
inandığın düşündüğün düşlediğin herşey gerçek oluyor bence..
Yok istediğin zaman takıma dönebilirsin. Hangi etapta izine ayrılmıştın?
izine ayrılmamıştım . kendi isteğimle takımdan ayrılmıştım. yanlış bilmiyorsam kendi ayrılanlar 6 aydan önce dönemiyorlar.
Yarın bildirim günü canim listede haftaya olucaksin gerci ama.takim icinde her hafta önemli insallah güzel sonuclar gelir :))Günaydın cnm aynen batılardaydım dun geceyı sporla kapattım abakalım bugun nasıul olucak daha dıkkatlı olucam:))
E, hala dikkat etmiyor yani. Gerci bende para üzerine dikkat iddiaya girseydim dikkat etmeyebilirdim alirim kiyafeti ne olucak diyeHaayıır :) 6 ay içinde dönmezsen diskalifiye oluyorsunyani benim bildiğim bu.
İstediğim kadar gaza getireyim. Tl ile 1500 liralık kıyafet sözü verdik hepimiz daha nasıl gaza getirelimki
Canim regl donemi herkes bi garip oluyor zaten normal kötü olman benceOlmasın olmasın, kaçamakları telafi etmek önemli.
Ders çalışmalarım iyi de izumi ben pek iyi değilim, şu regl döneminde o kadar kötü oluyorum ki her anlamda ..
Bence tartıl, eğer kaçamak yapıldıysa tartılınması taraftarıyım ben o dur kelimesini söylemek için.
Sweet yapiyordu karatay i şu an yok ama geldiginde tecrubesini paylasir eminim :)bu arada canan karatay çok haklı dediği herşeyi yapıcam. benim saçlarımın dökülme sebebi bile yağ eksikliğiymiş yağsız süt yağsız yemekler yağsız et yağsız yoğurt ben hiç yağ koymam yemeklere. omega 3 içiyorum bir süredir ve nasıl çıkıyor saçlarım anlatamam size barsak sorunlarım kalmadı. birde hm22 nin söz ettiği tibetin 5 egzersizini yapıyorum.
kuruyemiş badem ceviz yiyorum ve tereyağ da yiyeceğim artık.
öğrenip evde kendim yapacağım ..
yapan bilen var mı ??
yoğurdu da evde yapaıyorum bir süredir. deneyin lütfen inanın çok farkediyor sağlığınız özellikle barsaklar
4 derece ve 3 ü birincilik daha cok birinciliklerimiz olucak insallah :))Kızlar Püsküüt takım analizimizi yapmış. Herkes bi baksın kendi özeleştirisini yapsın. Şahsen ben çok utandım 2 ayda sadece 1,5 kilo vermiş olmaktan :26:
2 ayda 4 derece almışız nazar değdi galiba artık ilk 5 e zor giriyoruz
S_A kırılma bana ama 2 ayda hiç yol alamamışsın. Acaba yöntemin mi yanlış?
Bende herkese Jilian'ı tavsiye edip duruyorum artık sonuç alıyorlar mı bilmemKuzenlerime önerdim onlar sonuç aldı ama buradakileri göremiyorum tabi
Yarın bildirim günü canim listede haftaya olucaksin gerci ama.takim icinde her hafta önemli insallah güzel sonuclar gelir :))
E, hala dikkat etmiyor yani. Gerci bende para üzerine dikkat iddiaya girseydim dikkat etmeyebilirdim alirim kiyafeti ne olucak diye
Canim regl donemi herkes bi garip oluyor zaten normal kötü olman bence
Sweet yapiyordu karatay i şu an yok ama geldiginde tecrubesini paylasir eminim :)
4 derece ve 3 ü birincilik daha cok birinciliklerimiz olucak insallah :))
Ben 20 gün kadar yaptim etkisini gordum aslinda belden, kalcadan ve karinda 2, 3 santim incelmistim. Sıkılıp birakmasam daha cok etkisi olurdu eminim
Yok istediğin zaman takıma dönebilirsin. Hangi etapta izine ayrılmıştın?
izine ayrılmamıştım . kendi isteğimle takımdan ayrılmıştım. yanlış bilmiyorsam kendi ayrılanlar 6 aydan önce dönemiyorlar.
Paylaşım alanında Püsküüt'e bir sor istersen belki dönebiliyorsundur boş yere bekleme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?