Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Serates 2 ayda 2 kilo çok iyi değil ama çok kötü de değil. En azından 2 kilo vermişsin. İnşallah önümüzdeki aylar daha iyi kilo veririz.

Bu arada bende tibet yapmayı düşünüyordum ama 5 hareketin ne kadar etkisi olur diye başlamamıştım
:26:

Mercani fırsatın olursa kitabını oku, incecik bir kitap, ne kadar etkileneceğini görürsün, ben bu tarz şeylerde en önemli şeyin inanç olduğuna inanıyorum, kitap da fazlası ile etkileyici, 5 hareket fakat çakralarına etki ediyor ve çakralar hormonların yönetimini sağlıyor, hormonlar zaten vücudun düzenleyicileri, bütün vücuduna etki ediyor. Beyaz saçı siyahlayanlar bile var biliyor musun bu hareketlerle.

cnm hangı hareketler onlar ben her aksam spor yapıyorum ama onuda eklerım

cnm hangı hareketler onlar ben her aksam spor yapıyorum ama onuda eklerım

Hareketleri tibat yogası diye aratırsan direk çıkacaktır, bulamazsan link yollarım ben sana ama sporunla beraber yapmak pek iyi değil diye biliyorum, sabah kalkınca yapabilirsen 5 dakikanı alacaktır ancak.

Hareketleri tibat yogası diye aratırsan direk çıkacaktır, bulamazsan link yollarım ben sana ama sporunla beraber yapmak pek iyi değil diye biliyorum, sabah kalkınca yapabilirsen 5 dakikanı alacaktır ancak.

tamam cnm hemen bakıyım bulamassam ısterım cok saol

Vay be açıkçası bu kadar etkili hareketler olduğunu hiç düşünmemiştim. O zaman bende hemen bugün başlarım. Eğer bende etkili olursa yazarım buraya sana da çok dua ederim

Vay be açıkçası bu kadar etkili hareketler olduğunu hiç düşünmemiştim. O zaman bende hemen bugün başlarım. Eğer bende etkili olursa yazarım buraya sana da çok dua ederim

Ben insanlara bu hareketleri tavsiye etmekten çok mutlu oluyorum, çünkü gerçekten etkili olacağına inanıyorum, umarım en kısa zamanda etkisini görürsün ..

Ben insanlara bu hareketleri tavsiye etmekten çok mutlu oluyorum, çünkü gerçekten etkili olacağına inanıyorum, umarım en kısa zamanda etkisini görürsün ..

Bende herkese Jilian'ı tavsiye edip duruyorum artık sonuç alıyorlar mı bilmem Kuzenlerime önerdim onlar sonuç aldı ama buradakileri göremiyorum tabi

kesinlikle sana katılıyorum hm22....tüm doğu felsefelerinin temelinde inanmak şifa bulacağını düşünmek var. böyle başlanan herşey işe yarıyor.
inandığın düşündüğün düşlediğin herşey gerçek oluyor bence..

Bende herkese Jilian'ı tavsiye edip duruyorum artık sonuç alıyorlar mı bilmem Kuzenlerime önerdim onlar sonuç aldı ama buradakileri göremiyorum tabi

Bir ben yapamadım o jilianı ama seneye yaza artık ben de ..

Ben düşünce gücüne çok inanıyorum, şimdi Nil Gün'ün hipnomeditasyonlarını bir inceleyeyim ona başlamayı planlıyorum.

Cem Yılmaz'ın son filmini izlediniz mi bilmiyorum bu kuantum olayları ile çok espiri yapmış, eşimin de taklit yeteneği çok iyidir, ben ne zaman düşünce gücü vs diye başlasam o da o espirilere başlıyor.

Bu arada Serates senin ilgilendiğin konular sanırım bunlar bir şey anlatacağım. Son zamanlarda eşimin ağzından ne çıksa üstünden 2-3 dakika geçmeden oluyor, ben tedirgin olmaya başladım, dün bir şeyin tarifine bakacaktım, internet olmasa aç mı kalacakmışız ne diye bana takılmasıyla internet anında gitti, yolda bir şey söylüyor anında karşılaşıyoruz, bazen maç izliyoruz, son 10 dakika söylediği skorla alakası yok, tutması mümkün değil diyorum, 10 dakika da 3 gol falan oluyor. Basit şeyler ama iyice sıklaştı son 15 günde falan. Nasıl araştıracağımı da bilemedim ama korkuyorum

Sekerkler ben cıkıyorum bugun gıremem herald ebır daha gorusurus akşam yemegını fazla kacırmamak dılegıyle hosca kalınn:)))

Günaydın cnm aynen batılardaydım dun geceyı sporla kapattım abakalım bugun nasıul olucak daha dıkkatlı olucam:))
Yarın bildirim günü canim listede haftaya olucaksin gerci ama.takim icinde her hafta önemli insallah güzel sonuclar gelir :))
Haayıır :) 6 ay içinde dönmezsen diskalifiye oluyorsun yani benim bildiğim bu.

İstediğim kadar gaza getireyim. Tl ile 1500 liralık kıyafet sözü verdik hepimiz daha nasıl gaza getirelimki
E, hala dikkat etmiyor yani. Gerci bende para üzerine dikkat iddiaya girseydim dikkat etmeyebilirdim alirim kiyafeti ne olucak diye
Canim regl donemi herkes bi garip oluyor zaten normal kötü olman bence
Sweet yapiyordu karatay i şu an yok ama geldiginde tecrubesini paylasir eminim :)
4 derece ve 3 ü birincilik daha cok birinciliklerimiz olucak insallah :))

Ben 20 gün kadar yaptim etkisini gordum aslinda belden, kalcadan ve karinda 2, 3 santim incelmistim. Sıkılıp birakmasam daha cok etkisi olurdu eminim

Ne biliyim ki bu kadarı da normal mi izumi ?
Akşam eşimle oturmuş sohbet ediyorduk, su almaya kalktı geldiğinde ben ağlıyordum
Böyle bakıyor, hala bana şaşırmamayı öğrenemedi, üstünden zaman geçince çok gülüyorum kendime

selam kızlar

sabah kahvaltım: 1 bardak süt, biraz peynir, 1 domates ve 1 dilim ekmek

arada bir avuç ceviz ve bir armut

akşam : hala semiz otum bitmedi bir tabak yerim

ama ben sanki kilo veremıyorum yaa, yarın belli olcak ama sanki hiç veremedim gibi nerde yanlış yapıyorum

Kızlar selammmmm, ben bugün çok kötü birşey yaptım ve regl olduğum için dayanamadım çikolata yedimm

Çok keyfim kaçtı bu yüzden sözde bugün protein günü yapacaktım yarın proteine yüklenip bugünkü yediklerimi eritmem lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…