Sweetdimple kaçgündür yokk :44::44: nerdesin cnm merak ettim
Kızlar selammmmm, ben bugün çok kötü birşey yaptım ve regl olduğum için dayanamadım çikolata yedimm
Çok keyfim kaçtı bu yüzdensözde bugün protein günü yapacaktım yarın proteine yüklenip bugünkü yediklerimi eritmem lazımmm
Selam kızlar size bomba gibi bi haberim var eşim bana telefon almış :) çooook çok sevincliyim bugün. Artik daha rahat heryerden girebiliyorum foruma.
Selam kızlar size bomba gibi bi haberim var eşim bana telefon almış :) çooook çok sevincliyim bugün. Artik daha rahat heryerden girebiliyorum foruma.
Hayırlı olsun güle güle kullan :)
bugün
sabah: tam buğday kmeği, 1 dilim peynir,domates, salatalı, yeşil çay
ara: 1 nescafe 3ü bir arada, eti brownie intense
öğle:mercimek çorbası, pilaki, yoğurt, çıtır tavuk
ara: 1 nescafe 3ü bir arada
akşam da 2 mandalina yedim
Bir ben yapamadım o jilianı ama seneye yaza artık ben de ..
Ben düşünce gücüne çok inanıyorum, şimdi Nil Gün'ün hipnomeditasyonlarını bir inceleyeyim ona başlamayı planlıyorum.
Cem Yılmaz'ın son filmini izlediniz mi bilmiyorum bu kuantum olayları ile çok espiri yapmış, eşimin de taklit yeteneği çok iyidir, ben ne zaman düşünce gücü vs diye başlasam o da o espirilere başlıyor.
Bu arada Serates senin ilgilendiğin konular sanırım bunlar bir şey anlatacağım. Son zamanlarda eşimin ağzından ne çıksa üstünden 2-3 dakika geçmeden oluyor, ben tedirgin olmaya başladım, dün bir şeyin tarifine bakacaktım, internet olmasa aç mı kalacakmışız ne diye bana takılmasıyla internet anında gitti, yolda bir şey söylüyor anında karşılaşıyoruz, bazen maç izliyoruz, son 10 dakika söylediği skorla alakası yok, tutması mümkün değil diyorum, 10 dakika da 3 gol falan oluyor. Basit şeyler ama iyice sıklaştı son 15 günde falan. Nasıl araştıracağımı da bilemedim ama korkuyorum
Hm 22 bu ay güneş tutulması var bazı burçlar çok etkileniyor terazi mesela. Bu nedenle sezgileri çok güçlü. İsteklerine odaklanması gerek bu ay herkesin. İyi ve kötü birçok etkisi bekleniyor bu olayın .
Valla bende kendim8 kaybettim kac zaman sonra diyete basladigimdan beri böyle olmamistim sıkıldım mı diyetten bilmiyorumNoraa naptın sen ben seni listeye alacaktım. Yeni gelenler kendinize geliin takım ortalamasını yükseltmeniz lazım
Hayirli olsun canim :))Selam kızlar size bomba gibi bi haberim var eşim bana telefon almış :) çooook çok sevincliyim bugün. Artik daha rahat heryerden girebiliyorum foruma.
Bu arada bugün yediklerime cok dikkat ettim mercanicim sagol kaşarı bos yere yiyormusum gerçekten. Bi dilim kaşar peyniri=bir halley :))
Hm 22 bu ay güneş tutulması var bazı burçlar çok etkileniyor terazi mesela. Bu nedenle sezgileri çok güçlü. İsteklerine odaklanması gerek bu ay herkesin. İyi ve kötü birçok etkisi bekleniyor bu olayın .
Kizlar bugünkü menüm
sabah: peynir, 2 zeytin, 3 altinbasak kraker
ara; iki kücük mandalina, 2 findik
oglen; salata, ayran, köfte yemegi, corba
ara; kahve 2 findik
aksam; patates yemegi, salata, yogurt corba ve 3-4 catal kadar kadayif
Süt
tatli konusunda kendimi kaybetmek uzereyim bu ara özellikle aksamlari canim bisküvi cikolata ne bulursam yemek istiyor. Bugün yemekte bi kac catal kadayif yedim kantinden daha bi seyler alip yemek istiyordum erkek arkadasim engel oldu. Dünde boyleydim niye böyle oldu bana anlamadim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?