Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sweetdimple kaçgündür yokk :44::44: nerdesin cnm merak ettim

Aynen bende merak ettim :26: Yarın listeye alacaktım onu ama ortada yok :26:

Bu arada mesaj sayılarında çok eksik var. Yarın sarı kart alanlar olacak galiba.

Noraa naptın sen ben seni listeye alacaktım. Yeni gelenler kendinize geliin takım ortalamasını yükseltmeniz lazım

***3.TAKIM 329.ETAP***

SERATES( / / / )
S_A ( / / / )
Mercani ( / / / )
İzumi ( / / / )
Antonia ( / / / )
Sahgull ( / / / )
Sweetdimple ( / / / )
NoRaaa ( / / / )

3. TAKIM ORTALAMASI:

Kızlar şuan liste bu ama yeni gelen arkadaşlarımızdan kilo veremeyen olursa onu listeye bir sonraki hafta alırım. Sweet'in durumu da yarın gelip gelmemesine bağlı.

Yeni gelenlerden ortalama hesaplamayı bilmeyen var mı?

Selam kızlar size bomba gibi bi haberim var eşim bana telefon almış :) çooook çok sevincliyim bugün. Artik daha rahat heryerden girebiliyorum foruma.

Selam kızlar size bomba gibi bi haberim var eşim bana telefon almış :) çooook çok sevincliyim bugün. Artik daha rahat heryerden girebiliyorum foruma.

Hayırlı olsun güle güle kullan :)

Bu arada bugün yediklerime cok dikkat ettim mercanicim sagol kaşarı bos yere yiyormusum gerçekten. Bi dilim kaşar peyniri=bir halley :))

2 gündür foruma uğrayamadım salı günü sadece yediklerimi yazabildim ödevimi son güne bıraktım bu bana ders olsun çok zor oluyor hep onunla uğraştım ama biliyorum yine son güne bırakıcam dev olursa

Hayırlı olsun telefonun güle güle kullan, bol bol buraya girerek eskit

bugün
sabah: tam buğday kmeği, 1 dilim peynir,domates, salatalı, yeşil çay
ara: 1 nescafe 3ü bir arada, eti brownie intense
öğle:mercimek çorbası, pilaki, yoğurt, çıtır tavuk
ara: 1 nescafe 3ü bir arada
akşam da 2 mandalina yedim

İntense hiç olmamış. Bir tanesi nerdeyse 250 kalori.

Ben yürüyüşe başlıcam çünkü veremiyorum gercekten. Çok yemiyorum ama spor yapmadığım için sanırım veremiyorum

Hm 22 bu ay güneş tutulması var bazı burçlar çok etkileniyor terazi mesela. Bu nedenle sezgileri çok güçlü. İsteklerine odaklanması gerek bu ay herkesin. İyi ve kötü birçok etkisi bekleniyor bu olayın .

ayy ben terazi burcuyum

Kizlar bugünkü menüm
sabah: peynir, 2 zeytin, 3 altinbasak kraker
ara; iki kücük mandalina, 2 findik
oglen; salata, ayran, köfte yemegi, corba
ara; kahve 2 findik
aksam; patates yemegi, salata, yogurt corba ve 3-4 catal kadar kadayif
Süt

tatli konusunda kendimi kaybetmek uzereyim bu ara özellikle aksamlari canim bisküvi cikolata ne bulursam yemek istiyor. Bugün yemekte bi kac catal kadayif yedim kantinden daha bi seyler alip yemek istiyordum erkek arkadasim engel oldu. Dünde boyleydim niye böyle oldu bana anlamadim (

Noraa naptın sen ben seni listeye alacaktım. Yeni gelenler kendinize geliin takım ortalamasını yükseltmeniz lazım
Valla bende kendim8 kaybettim kac zaman sonra diyete basladigimdan beri böyle olmamistim sıkıldım mı diyetten bilmiyorum (
Hayirli olsun canim :))
Bu arada bugün yediklerime cok dikkat ettim mercanicim sagol kaşarı bos yere yiyormusum gerçekten. Bi dilim kaşar peyniri=bir halley :))

Evet canim kasar kaloriliden ziyade yagli bayagi hem dogal bi peynirde degil yememek en iyisi :))

Bogada etkileniyor mu ben boga burcuyum da :)

İzumii bende aynı durumdayım ne oldu bizim takıma bilmiyorum Bu hafta da ortalama düşük gelecek anlaşılan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…