Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tebrıkler cnm

SERATES(73.9 / 73.9/ / ) aynı kilodayım(
S_A ( / / / )
Mercani ( / / / )
İzumi ( / / / )
Antonia ( / / / )
Sahgull ( / / / )
Sweetdimple ( / / / )
NoRaaa ( / / / )

Kizlar Günaydın ben de tartildim ama biraz fazla kilo vermis gözüküyorum. Hafta basinda 81 kiloydum şimdi 79,1 kiloyum sizce bu kadar hızlı kilo vermek normal mi? acaba kilolu olduğum icin mi biraz dikkat edince hemen zayifliyorum :44:

Acaba yok karnına mı tartilmistim diyorum ama yok ya sabah kalktigimda tartilmistim. Ama o gün tartilmadan bir gun once gece yarisina kadar cok yemistim sabaha kadar eritememis olabilirim.

Acaba yok karnına mı tartilmistim diyorum ama yok ya sabah kalktigimda tartilmistim. Ama o gün tartilmadan bir gun once gece yarisina kadar cok yemistim sabaha kadar eritememis olabilirim.

tatlım normal bu sekılde kılo vermen bende ılk akupunra basladıgım hafta 2bucuk 3 kıloya yakın vermıstım bır haftada doktor ılk etapta sudan gıder oyuzden hızlı olur ıkıncı haftada normale doner demıştı takılma bence super vermıssın

SERATES( / / / )
S_A ( / / / )
Mercani ( / / / )
İzumi (66.6 /66.4 /0.2 /%0.30 )
Antonia (63.5 /63.2 /0.3 /%0.47 )
Sahgull ( / / / )
Sweetdimple ( / / / )
NoRaaa ( / / / )

Tatlım bı arkadasıma cok unlu bı dıyetısyend ebu kuru vermış yag yakımı için

evet canım baya fayda görende olmuş denemk lazım pazartesi başlayayım bari, sabahta sirkeli ballı suyumu içtim , anlaşılan vücudumu harekete geçirecek bişeyler lazım

tebrik ediyorum kızlar sizi

canım ilk zamanlar çabuk gidiyo ilk hafta bende 1 kilo 900 gram vermiştim sonraki haftalar azalıyor

evet canım baya fayda görende olmuş denemk lazım pazartesi başlayayım bari, sabahta sirkeli ballı suyumu içtim , anlaşılan vücudumu harekete geçirecek bişeyler lazım

bende mı yapsamkı malzemelerım vardı aslında ama bı bakmam lazım eve olmadı bugun alıyımda yapıyım ona doktoru 3 lt suya yapttırmış bu karısımı duduklude hava almadan kaynatmış birde dolapta muhafaza edıyodu yemeklerden once 1 bardak ıcıyodu yazdı ozaman soguk soguk ben bı kere denemıştım tadı guzel fena degıl

sabah kahvaltım ufacık bi sandiviç içine peynir domates ve yeşillik

sabah kahvaltım ufacık bi sandiviç içine peynir domates ve yeşillik

ya beniş yerınde yapıyorum kahvaltımı hep aslında kepeklı sandvıc ekmegı alsam evden kendım hazırlasamya burda herzaman beyz peynır cıkıyo genelde kasar ve salam var onları yemek zorunda kalıyorum ıkı dılım ekmekle oyle daha ıyı olmazmı cnam

tabiki daha iyi olur bol yeşillikli, peynirli . kaşar ve salam dan daha iyi

günaydın kısceler ben henuz listede degılım ama bugun 5.günüm pazartesı 82 kılo bugun 81,8 200 gr cık gıtmış
Bazen az kilo veriyoruz bende az verdim bu hafta ( haftaya daha iyi olucak insallah :)
günaydın kızlar, evet tamda hissetiğim gibi tartıldım kilo sabit acil biseyler yapmam lazım böyle bosu bosuna aç kalıyorum
Canim bosu bosuna degildir tabiki. Vücut direnc gösterebilir bazen o zaman kilo vermek zor oluyor. sporda yapiyorsan haftaya sonraki hafta cok güzel kilolar verirsin eminim :)
Canim üzümü aksama degilde öglene falan koyabilirsin ara ögün olarak?
Canim diyetin başlarında normal midedeki su gidiyor çünkü :)

Sandvıç yapman çok iyi olur bence eger her gün ugrasirim diyorsan :)) en azindan kendim belirlersin kahvaltini :)

Sandvıç yapman çok iyi olur bence eger her gün ugrasirim diyorsan :)) en azindan kendim belirlersin kahvaltini :)

ugrasırım ya yada aksamdan hazırlayıp folyoya sarınca yumusamaz evde ılk kalkınca bısey yıyesım gelmıyo yarım saat sonra ıs yerınde yıyorum işte bıde kansızlık var bende suan donuyorum:))

SERATES(73.9 /73.9 / 0/%o ) aynı kiloda
S_A ( / / / )
Mercani ( / / / )
İzumi (66.6 /66.4 /0.2 /%0.30 )
Antonia (63.5 /63.2 /0.3 /%0.47 )
Sahgull ( / / / )
Sweetdimple ( / / / )
NoRaaa ( / / / )

günaydın kızlar, evet tamda hissetiğim gibi tartıldım kilo sabit acil biseyler yapmam lazım böyle bosu bosuna aç kalıyorum

Kilo veremediğin için listeye haftaya giriyorsun. Haftaya daha çok dikkat et ve en önemlisi SPOR yap :)

Harikasın canım :)

Tabi normal diyetin ilk zamanları böyle olur.

Kızlar kilomuzun yüzdesini nasıl hesaplıyoruz?

Bir örnekle açıklamış Püsküüt :) Anlamazsan bende anlatabilirim :)

Soru : % Fark nasıl hesaplanır?
(Püsküüt örneğinden yola çıkalım)
Etap Başlangıç : 64.6
Etap Bitiş : 63.7
Fark : 0.9
% hesaplaması : Fark / Etap başlangıç kilosu
0.9 / 64.6 = 0.0139…
Çıkan bu sayıyı 100 ile çarpıyoruz.
0.0139 * 100 = 1.39 %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…