- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Günaydınnn kızlar
Herkese hayırlı cumalar....
Mercani ben verdim bu hafta kilo listeye alabilirsin, 1 kg verdimama 2 gün önce tartıldığımda 1,5 kg vermiştim dünkü çikolata + olarak yansımış tartıya ((
Geçmişi okudum ama şu an maaş ödemelerini yapmam lazmm, müsait olduğumda girip cevap yazacağım, beni özleyin anacımmm
Geçen hafta: 72,7
Bu hafta: 71,7
Hedef kilo: 65
Acaba yok karnına mı tartilmistim diyorum ama yok ya sabah kalktigimda tartilmistim. Ama o gün tartilmadan bir gun once gece yarisina kadar cok yemistim sabaha kadar eritememis olabilirim.
Tatlım bı arkadasıma cok unlu bı dıyetısyend ebu kuru vermış yag yakımı için
Günaydınnn kızlar
Mercani ben verdim bu hafta kilo listeye alabilirsin, 1 kg verdimama 2 gün önce tartıldığımda 1,5 kg vermiştim dünkü çikolata + olarak yansımış tartıya ((
Geçmişi okudum ama şu an maaş ödemelerini yapmam lazmm, müsait olduğumda girip cevap yazacağım, beni özleyin anacımmm
Kizlar Günaydın ben de tartildim ama biraz fazla kilo vermis gözüküyorum. Hafta basinda 81 kiloydum şimdi 79,1 kiloyum sizce bu kadar hızlı kilo vermek normal mi? acaba kilolu olduğum icin mi biraz dikkat edince hemen zayifliyorum :44:
evet canım baya fayda görende olmuş denemk lazım pazartesi başlayayım bari, sabahta sirkeli ballı suyumu içtim , anlaşılan vücudumu harekete geçirecek bişeyler lazım
sabah kahvaltım ufacık bi sandiviç içine peynir domates ve yeşillik
ya beniş yerınde yapıyorum kahvaltımı hep aslında kepeklı sandvıc ekmegı alsam evden kendım hazırlasamya burda herzaman beyz peynır cıkıyo genelde kasar ve salam var onları yemek zorunda kalıyorum ıkı dılım ekmekle oyle daha ıyı olmazmı cnam
Bazen az kilo veriyoruz bende az verdim bu haftagünaydın kısceler ben henuz listede degılım ama bugun 5.günüm pazartesı 82 kılo bugun 81,8 200 gr cık gıtmış
Canim bosu bosuna degildir tabiki. Vücut direnc gösterebilir bazen o zaman kilo vermek zor oluyor.günaydın kızlar, evet tamda hissetiğim gibi tartıldım kilo sabit acil biseyler yapmam lazım böyle bosu bosuna aç kalıyorum
Canim üzümü aksama degilde öglene falan koyabilirsin ara ögün olarak?4.gün
sabah:2 dılım ekmek
sekersız cay
2dılım kasar
2 dılım salam
öğle
az mantar corba
kıymalı patates yemegı
ara :
1 küçük pohca
aksam:
2 adet yagsız nugget
kırmızı üzüm ( ameliyat sonrası kansızlıktan dolayı ılaçlarımı bıraktım kılo yaptıgı ıcın onun yerıne yıyorum )
su 1,5 lt
spor:
45 dakka 3300km yurudum koştum
Canim diyetin başlarında normal midedeki su gidiyor çünkü :)Kizlar Günaydın ben de tartildim ama biraz fazla kilo vermis gözüküyorum. Hafta basinda 81 kiloydum şimdi 79,1 kiloyum sizce bu kadar hızlı kilo vermek normal mi? acaba kilolu olduğum icin mi biraz dikkat edince hemen zayifliyorum :44:
ya beniş yerınde yapıyorum kahvaltımı hep aslında kepeklı sandvıc ekmegı alsam evden kendım hazırlasamya burda herzaman beyz peynır cıkıyo genelde kasar ve salam var onları yemek zorunda kalıyorum ıkı dılım ekmekle oyle daha ıyı olmazmı cnam
Sandvıç yapman çok iyi olur bence eger her gün ugrasirim diyorsan :)) en azindan kendim belirlersin kahvaltini :)
tabiki daha iyi olur bol yeşillikli, peynirli . kaşar ve salam dan daha iyi
Canim diyetin başlarında normal midedeki su gidiyor çünkü :)
günaydın kızlar, evet tamda hissetiğim gibi tartıldım kilo sabit acil biseyler yapmam lazım böyle bosu bosuna aç kalıyorum
Günaydınnn kızlar
Kizlar Günaydın ben de tartildim ama biraz fazla kilo vermis gözüküyorum. Hafta basinda 81 kiloydum şimdi 79,1 kiloyum sizce bu kadar hızlı kilo vermek normal mi? acaba kilolu olduğum icin mi biraz dikkat edince hemen zayifliyorum :44:
Kızlar kilomuzun yüzdesini nasıl hesaplıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?