Kızlar ben nasıl düzeltcem şimdi onu listeyi paylaştımAksiliğe bak ya nasıl dikkatimden kaçmış benim offf
Önce bir kontrol et de mercani yanlışlık yapmış mıyım, sonra yine paylaşım alanında alıntıla deyip eski sonucu silip bunu paylaşırsın ..
22'ye bölündü yazacaktım da yazmayı unutmuşum.Hm22 bana yardım et kafam karıştı :26: Şimdi liste bu ama Noranın kilosu kaça bölündü onu yazmamışsın kenarına.
***3.TAKIM 329.ETAP***
SERATES(73.9 /73.9 / 0/ %0 ) kilosu sabit
S_A ( 76,5 / 75,9 /0.6 /%0.78 )
Mercani (55 /55 / 0 / %0 ) kilosu sabit
İzumi (66.6 /66.4 /0.2 /%0.30 )
Antonia (63.5 /63.2 /0.3 /%0.47 )
NoRaaa (68/ 71,7/-0.16/ %-0.24) 308.etapta ayrılan üye geri dönmek istiyor.
3. TAKIM ORTALAMASI: 0,22
Noranınki için dedim hata yapmadım dimi diye.Ben yüzdeleri kardeş takıma kontrol ettirdim o sorun değil ama kendi isteğiyle ayrılan üye 6 aydan önce dönemez diyor onu ne yapcaz?
Noranınki için dedim hata yapmadım dimi diye.
Nora izine ayrılmış gözüküyor sadece ..
Çok sağol ya sen olmasan napcaktım ben bilmiyorum
Galiba bu hafta sarı kart alıyoruz
Ne demek Mercani olur öyle gözden kaçan şeyler, ben elimden geldikçe bakınırım ..
Kaptanlık işi zor aslında hiç benim işim değil ama yapıyorum işte
Ne yazık ki öyle, haftaya iyi bir telafiye ihtiyaç var ..
Bu kadar yeni üye yeter demiştim ama galiba yeni kişilere ihtiyaç var. Gelen arkadaşlar iyi ama yetmiyor
Sweet den çok iyi bir başarı beklerden o da uğramaz oldu ama onun çok geçerli bi mazereti olduğunu düşünüyorum 2-3 gün uğramayacak kadar sorumsuz biri değil.
Dediğin gibi zor iş Mercani, teşekkür ederim takım adına elini taşın altına koyduğun için ..
Neyse ben ders çalışmaya gidiyim biraz. Görüşmek üzere :79:
Hm22 senden başka kimse yok zaten bu mesajım sana özel
Bu kadar yeni üye yeter demiştim ama galiba yeni kişilere ihtiyaç var. Gelen arkadaşlar iyi ama yetmiyor
Sweet den çok iyi bir başarı beklerden o da uğramaz oldu ama onun çok geçerli bi mazereti olduğunu düşünüyorum 2-3 gün uğramayacak kadar sorumsuz biri değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?