Tamamdır ilk alıcılarım olarak sizi yazıyorum
Dünya çapında insanların en çok istediği şey yiyip yiyip kilo almamakmış, cidden bu konu üzerinde çalışılmalı bence
Bence de bir çalışma yapılsın hergün 3000 kalori alıp zayıf kalalımEğer 3000 çok olursa 2500'e de razıyım
Benim de yok, o çok etkiliyor gerçekten, bir de dediğin gibi kötü hissedilen kilolara gelene kadar aman aman yemeyeyim düşüncesi çok zor oluyor, ben şimdi 5 kg alsam da sorun değil benim için ama sonra 5 kg daha almayacağımın garantisi nerede ?
Hepimiz aynı dertten müzdaripmişiz, ehh tamam yalnız olmadığımızı bilmek güzel de benim canım burger ve intense istedi ne olacak şimdi
Bitirme tezim bile yaparım ben bu konuyu oo tamamdır, benim projem belli oldu
Mutlaka vardır bir yolu olmaması mümkün değil ki ..
Ye kız sen kilo koruma dönemindesinBöyle diye diye takıma yeniden başlangıç kilonla döndürecem seni
1 yıl sonra bu zamanlar böyle olur heralde, yok yok kışın yerim yazın tekrar zayıflarım, hoş eşime diyorum eczacılığı bir kazanayım bir daha kilo almam sağlıkçılar örnek olmalı diyorum, onun tepkisi bu, amann niye öyle diyorsun otur ye işte canın ne istiyorsa, kendini kilolu görmekten de vazgeçAma yok ben bir eczacı olayım ona da kilo aldıran hap icat edeceğim olsun 100 kg da beni anlasınn ..
Gel Mercani ben seni yoldan çıkarayım, bu kış yiyelim seneye beraber baştan başlarız ..
Zayıflama ilaçları var ama onlarda da ölen ölene :26:
Ama zayıflama ilaçları iştah kesiyor, benim amacım o değil ki, bize yiyip yiyip kilo almayacağımız bir şey lazım, ben öldürmeyeninden de bulurum
Bak o düşünce de aklımdan geçmedi değilKışın kilo alıp yazın vermek Sonra bi bakmışsın benim vücut buna dayanamayıp iflas etmiş
Ölürsem sana dava açarım hee ona göre
Sibel Can'a döneriz sonunda 1:
Her şeyi kabul ettiğine dair anlaşma imzalamadan verir miyim hiç
Çok kötüsün
Kötüyüm tabi ama ilacı görünce kimse anlamaz kötülüğümü, hem zaten ilk ben kullanırım
Sen kullanma şöyle sevmediğin birileri varsa onlara hediye et ölecekse onlar ölsün :90:
Bana kötü diyene bak, kızlar aman dikkat edin paylaşımsızlık yapmayın, kilo vermemezlik etmeyin, size neler neler yapar mercani ..
Beni kaptan seçerek çok büyük hata yaptılar haberleri yok
5 kilo alsan bence dikkat edersin illaki, daha fazla almayayım diye ama garantisi yok dedigin gibiBenim de yok, o çok etkiliyor gerçekten, bir de dediğin gibi kötü hissedilen kilolara gelene kadar aman aman yemeyeyim düşüncesi çok zor oluyor, ben şimdi 5 kg alsam da sorun değil benim için ama sonra 5 kg daha almayacağımın garantisi nerede ?
Hepimiz aynı dertten müzdaripmişiz, ehh tamam yalnız olmadığımızı bilmek güzel de benim canım burger ve intense istedi ne olacak şimdi
Benim erkek arkadaşım da tatlı dışında her şeyi seven biri, onunlayken hiç dikkat ettigimi düşünmüyorum bendeMalesef benim çevrem de aynı. Herkes yiyorAnnemle kahvaltı yapıyoruz o herşeyi silip süpürüyor ben azıcık birşey yiyorum üstelik annemden de bir sürü laf işitiyorum az yediğim için Akşam babam 1 poşet çikolata getirip seriyor önümüze kardeşimle yiyorlar bana yine bakmak kalıyor
Bu yemek işi evde bitmiyor dershanede de herkes sabahları poğaça alıyor o mis gibi sıcak poğaçanın kokusu öyle bir yayılıyor ki sınıfa eriyorum o an ama dayanmaya çalışıyorum işteÇünkü bir sabah o sıcak poğaçanın tadını alsam her gün yemeye başlarım biliyorum.
özellikle sevdigimiz şeyleri yiyip kilo almamalıyız benceBence de bir çalışma yapılsın hergün 3000 kalori alıp zayıf kalalımEğer 3000 çok olursa 2500'e de razıyım
1 yıl sonra bu zamanlar böyle olur heralde, yok yok kışın yerim yazın tekrar zayıflarım, hoş eşime diyorum eczacılığı bir kazanayım bir daha kilo almam sağlıkçılar örnek olmalı diyorum, onun tepkisi bu, amann niye öyle diyorsun otur ye işte canın ne istiyorsa, kendini kilolu görmekten de vazgeçAma yok ben bir eczacı olayım ona da kilo aldıran hap icat edeceğim olsun 100 kg da beni anlasınn ..
Gel Mercani ben seni yoldan çıkarayım, bu kış yiyelim seneye beraber baştan başlarız ..
5 kilo alsan bence dikkat edersin illaki, daha fazla almayayım diye ama garantisi yok dedigin gibiEn azından normal bi duygu oldugunu düşününce daha çok dikkat ederim diye inandım şu an
Benim erkek arkadaşım da tatlı dışında her şeyi seven biri, onunlayken hiç dikkat ettigimi düşünmüyorum bendeinsanın canı istiyor yanında birisi bi şeyler yerken
özellikle sevdigimiz şeyleri yiyip kilo almamalıyız bence
Yoldan çıkarmayın birbirinizi ne oluyor yaannem diyor bana da yazın kilo verirsin kışın yemek istersin normal diye. Her kış kilo alıp her yaz kilo mu vermeye çalışıcaz biz
Herkes görecek artık yüzünü
Şaka maka artık inşallah sarı kart sonrası takım daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Bende öyle düşünüyorum. Püsküüt'e de sordum 2 sarı kart verip diskalifiye edebilirmiyim diye edebilirsin dediDesteğimi de aldım beni kimse durduramaz artık Böyle diyorum ama aslında kimseyi diskalifiye edemem biliyor musun en fazla 2 haftalık izine ayrıl derim :26: Ama artık 2. kırmızıyı alan çıkarsa atılır tabi o kadar da demedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?