Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tamamdır ilk alıcılarım olarak sizi yazıyorum
Dünya çapında insanların en çok istediği şey yiyip yiyip kilo almamakmış, cidden bu konu üzerinde çalışılmalı bence

Bence de bir çalışma yapılsın hergün 3000 kalori alıp zayıf kalalım Eğer 3000 çok olursa 2500'e de razıyım

Bence de bir çalışma yapılsın hergün 3000 kalori alıp zayıf kalalım Eğer 3000 çok olursa 2500'e de razıyım

Bitirme tezim bile yaparım ben bu konuyu oo tamamdır, benim projem belli oldu
Mutlaka vardır bir yolu olmaması mümkün değil ki ..

Ye kız sen kilo koruma dönemindesin Böyle diye diye takıma yeniden başlangıç kilonla döndürecem seni

Bitirme tezim bile yaparım ben bu konuyu oo tamamdır, benim projem belli oldu
Mutlaka vardır bir yolu olmaması mümkün değil ki ..

Zayıflama ilaçları var ama onlarda da ölen ölene :26:

Ye kız sen kilo koruma dönemindesin Böyle diye diye takıma yeniden başlangıç kilonla döndürecem seni

1 yıl sonra bu zamanlar böyle olur heralde, yok yok kışın yerim yazın tekrar zayıflarım, hoş eşime diyorum eczacılığı bir kazanayım bir daha kilo almam sağlıkçılar örnek olmalı diyorum, onun tepkisi bu, amann niye öyle diyorsun otur ye işte canın ne istiyorsa, kendini kilolu görmekten de vazgeç Ama yok ben bir eczacı olayım ona da kilo aldıran hap icat edeceğim olsun 100 kg da beni anlasınn ..

Gel Mercani ben seni yoldan çıkarayım, bu kış yiyelim seneye beraber baştan başlarız ..

Bak o düşünce de aklımdan geçmedi değil Kışın kilo alıp yazın vermek Sonra bi bakmışsın benim vücut buna dayanamayıp iflas etmiş

Zayıflama ilaçları var ama onlarda da ölen ölene :26:

Ama zayıflama ilaçları iştah kesiyor, benim amacım o değil ki, bize yiyip yiyip kilo almayacağımız bir şey lazım, ben öldürmeyeninden de bulurum

Ama zayıflama ilaçları iştah kesiyor, benim amacım o değil ki, bize yiyip yiyip kilo almayacağımız bir şey lazım, ben öldürmeyeninden de bulurum

Ölürsem sana dava açarım hee ona göre

Kötüyüm tabi ama ilacı görünce kimse anlamaz kötülüğümü, hem zaten ilk ben kullanırım

Sen kullanma şöyle sevmediğin birileri varsa onlara hediye et ölecekse onlar ölsün :90:

Kızlar bu hafta sanırım 3 kişi sarı kart alacak çok heyecanlıyım kendimi hakem gibi hissediyorum

Aman o sarı kart alanlar bu yorumu okumasın yoksa daha konuşmazlar benimle

Sen kullanma şöyle sevmediğin birileri varsa onlara hediye et ölecekse onlar ölsün :90:

Bana kötü diyene bak, kızlar aman dikkat edin paylaşımsızlık yapmayın, kilo vermemezlik etmeyin, size neler neler yapar mercani ..

Bana kötü diyene bak, kızlar aman dikkat edin paylaşımsızlık yapmayın, kilo vermemezlik etmeyin, size neler neler yapar mercani ..

Beni kaptan seçerek çok büyük hata yaptılar haberleri yok

Beni kaptan seçerek çok büyük hata yaptılar haberleri yok

Herkes görecek artık yüzünü
Şaka maka artık inşallah sarı kart sonrası takım daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

5 kilo alsan bence dikkat edersin illaki, daha fazla almayayım diye ama garantisi yok dedigin gibi En azından normal bi duygu oldugunu düşününce daha çok dikkat ederim diye inandım şu an
Benim erkek arkadaşım da tatlı dışında her şeyi seven biri, onunlayken hiç dikkat ettigimi düşünmüyorum bende insanın canı istiyor yanında birisi bi şeyler yerken
özellikle sevdigimiz şeyleri yiyip kilo almamalıyız bence

Yoldan çıkarmayın birbirinizi ne oluyor ya annem diyor bana da yazın kilo verirsin kışın yemek istersin normal diye. Her kış kilo alıp her yaz kilo mu vermeye çalışıcaz biz

Erkekler bir de yiyip yiyip almıyor ya o yüzden çok tehlikeli ayak uydurmak onlara ama ..

Ben aslında yazın yemek yemeyi daha çok seviyorum ilginç bir şekilde, normal şartlarda kışın kilo verip yazın alırım ben ..

Herkes görecek artık yüzünü
Şaka maka artık inşallah sarı kart sonrası takım daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Bende öyle düşünüyorum. Püsküüt'e de sordum 2 sarı kart verip diskalifiye edebilirmiyim diye edebilirsin dedi Desteğimi de aldım beni kimse durduramaz artık Böyle diyorum ama aslında kimseyi diskalifiye edemem biliyor musun en fazla 2 haftalık izine ayrıl derim :26: Ama artık 2. kırmızıyı alan çıkarsa atılır tabi o kadar da demedik

Okudum bakınıyorum arada paylaşım alanına, iyi yaptın mercani hiç yapamam edemem deme, kimseyi takımda istemediğinden diyecek değilsin ama madem insanlar kendileri kilo veremiyor, bunun için takıma ihtiyaç duyuyor, kurallara da uyulacak, gerekirse diskalifiye de et yoksa kurallar tekrar yumuşar durum bu. Bu hafta uyarılarını yaptın baktın takılmıyor haftaya uyarma hiç, uyardıkça uyarılar dikkate alınmıyor çünkü, bir de şöyle bir durum var mesela ben tamam bu hafta tamam öteki hafta dedim ama atıyorum A kişisi iki hafta kurala uymadı ve ben kuralları uygulamadım ondan sonraki hafta kuralları artık uygulayayım dediğimde b kişisini diskalifiye edersem haksızlık yapmışım gibi hissedecektim, bu nedenle en baştan uygulaman iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…