Ben bu hızla gidersem haftaya birinciyiz
Bende çok üşüyorum bu aralar havalar da çok kötü gerçektenugrasırım ya yada aksamdan hazırlayıp folyoya sarınca yumusamaz evde ılk kalkınca bısey yıyesım gelmıyo yarım saat sonra ıs yerınde yıyorum işte bıde kansızlık var bende suan donuyorum:))
Ah keşke hep öyle gitse kilo vermelerimiz ne güzel olurdu :))O yüzden mi ilk hafta çok veriyoruz, ben de şaşırıyorum diyet yapmaya başlayınca ilk 1-2 kg veriyorum sonrada gram gram gidiyor demekki sebebi buymuş :)
üzüldüm bende sarı kartaGaliba bu hafta sarı kart alıyoruz
Sweet in paylaşımları çok iyiydi halbuki evdeyim sürekli diyordu, inşallah saglıkla ilgili bi problem yokturBu kadar yeni üye yeter demiştim ama galiba yeni kişilere ihtiyaç var. Gelen arkadaşlar iyi ama yetmiyor
Sweet den çok iyi bir başarı beklerden o da uğramaz oldu ama onun çok geçerli bi mazereti olduğunu düşünüyorum 2-3 gün uğramayacak kadar sorumsuz biri değil.
inşallah inşallah, birinci olalım artıkBen bu hızla gidersem haftaya birinciyiz
O taşın altında ezilmezsem iyiHerşey şuan birbirine girdi kafamda. Böyleyim işte minicik bi hata yaptım mı hevesim kaçıyor kafam karışıyor :26:
***8.TAKIM 329.ETAP***
Moni(91,0/ 90,8/ 0,2/% 0,22)
sky87 (91,7/91,6 / 0,1/ % 0,11)
Nice15( 62,8 / / / % )1. kez bildirimde bulunmadı
yagmur3872 (65,5/65,2 /0,3 /% 0,46)
turuncu ( 69,2 / 69,5 / -0,3 / %-0,43 )
iris ( 63,7 / 63,5/0,2 /%0,31 )
alsen (68,2 / 67,8 / 0,4/ %0,59 )
efsax(75,9/75,9 / 0/ % 0) kilosu sabit
cirkinordekyavrusu (66,8/ 66,0 / 0,8/% 1,20)
adayaren38 (67,9/ 67,8 /0,1 /% 0,15 )
rabia1984 (84,6/84,10 / 0,5/% 0,59)
TheBeyin (65,2/ / /% ) 1. kez bildirimde bulunmadı
maviask (54,6/ 54,2/0,4 /%0,73 )
phalanx(65,9/ 65,9/ 0 /%0 )kilosu sabit
8. TAKIM ORTALAMASI:% 0,28
Ben bu hızla gidersem haftaya birinciyiz
Kızlar selam, bu hafta kilo vermiş olsamda daha önceki ayrılış kilom dolayısı ile takımın yüzdesi baya düştüama size söz veriyorum haftaya en az 1 kilo hedefliyorum, haydi kızlar bu hafta bizim haftamz olsun
mercani bu arada benim bir önerim var bir kaptan olarak sen zaten üzerine düşeni fazlasıyla yapıyorsun mesaj sayılarını da başka biri takip etse üye sayımızı da artırmayı düşünüyorsak sen herşeye yetişemeyebilirsin.
Mercaniii :) saçmalama lütfen, herkes hata yapar, önemli olan o hatayı kafamızda büyütmemek. Senelerdir takım kaptanlıgı yapmıyorsun ki, ayrıca bence çok güzelde altından kalkıyorsun her şeyin. Çok az insan aynı anda bi çok şeyle ugraşabilir, hem sınava hazırlanıyorsun, hem burayı idare etmeye çalışıp, bi de diyet yapıyorsun. Bunların hepsini hatasız, tamı tamına yapsan bi sorun olurdu asılHem daha üniversite de hukuk okuyacaksın, avukat mı olucaksın bilmiyorum ama bence kimse dava kaybetmeden dava kazanmayı ögrenemez
Kızlar tek tek alinti yapamıyorum daha dogrusu nasıl yapıldığını bulamıyorum. Ama sanırım herkes bu ilk haftada bu kadar fazla kilo vermenin normal olduğunu söylemiş. Insallah bundan sonra da böyle devam eder. Ama bilemiyorum bugun yıllardır gormedigim bi arkadaşımı ziyarete gittim dayadı yas pastayı önüme yok falan derken ben koca pasta yı götürdüm. Bütün hafta boş yere mi aç kaldım şimdi ben diye yolda ağlamaklı oldum valla.üstüne birde oğlum feci şekilde soğuk almış sabahtan beri ağlıyor ben nere gideyim bilmem :2:
Kızlar tek tek alinti yapamıyorum daha dogrusu nasıl yapıldığını bulamıyorum. Ama sanırım herkes bu ilk haftada bu kadar fazla kilo vermenin normal olduğunu söylemiş. Insallah bundan sonra da böyle devam eder. Ama bilemiyorum bugun yıllardır gormedigim bi arkadaşımı ziyarete gittim dayadı yas pastayı önüme yok falan derken ben koca pasta yı götürdüm. Bütün hafta boş yere mi aç kaldım şimdi ben diye yolda ağlamaklı oldum valla.üstüne birde oğlum feci şekilde soğuk almış sabahtan beri ağlıyor ben nere gideyim bilmem :2:
Alıntı ile cevaplanın yanında bi simge var ona tıklıyorsun. Her alıntılamak istediğine tıkla
Bak şimdi bu diyet olayında en önemlisi iradene sahip çıkmak. Yeri gelecek önünde pastalar, börekler yenecek sen yemeyeceksin. Yediğin 2-3 dilim pasta senin bütün hafta gösterdiğin çabayı alır götürür. Kilon 70, 80 civarıysa ilk zamanlar hızlı kilo verirsin. Kilon azalıp diyet süren uzadıkça kilo vermen yavaşlar. Yani senin bu ilk 1 ayı atak evresi gibi düşünmen lazım. İlk 1 ay sık dişini kaçamak yapma, spor yap. Sen daha yeni başladın her hafta en az 1 kilo vermen lazım. Ben bile ilk başladığımda her hafta 1 kilo veriyordum.
Çok yazmışım şimdi farkettim ama sert eleştiri her zaman iyidir. Beni eleştirenler olmasa şimdi hala 65 kiloydum. Hala her hafta sonu yemeğe gömülüp kilo vermeyi umuyor olurdum. Ben en başta ben kilo verdiysem herkes verir diye düşünüyordum ama iradesi benden kötü olanlar da varmış
Oğluna da çok geçmiş olsun bende çok kötüyüm boğazlarım çok fena
Mercani bana da bi şeyler söyle :)) ben çok saldım bu aralar kendimi sanırım, iradem benim çok saglam degildir açıkçası ama yazın kendimden beklemedigim bi irade örnegi sergilemiştim ama bu aralar kendimle savaşıyorum resmen, tok olsam da canım bi şeyler yemek isteyebiliyor, senin de , uzun süre tatlı, çikolata yemeyip sonra bi anda günlerce yemek istedigin zamanlar olmuş muydu, ne yaptın o zamanlar da?
Şuan ben tam olarak o zamanlardayımUzun süredir yemediğim şeyleri yemek istiyorum. Burger Kingin menülerini özlediiim Ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası bir tane yesem devamı gelecek biliyorum o yüzden kendimi tutmaya çalışıyorum. Sakın bir tane yiyim ne olacak deme izumii ben bir tane intense yiyim dedim 1 haftadır bırakamıyorum. Ama bi yöntem buldum etrafımdaki incecik kızlara bakıyorum ve yemekten vazgeçmeye çalışıyorum :26:
Seummunun şuan bulunduğu dönem benim başarılı olduğum bi dönem ama senin yaşadıkların benimkiyle aynı. Kelin merhemi olsa kendi başına sürer demişler :26:
Ne bileyim sanki bi iki gün özledigim şeyleri yesem, özlem gidersem uzun bi süre uzak duracagıma inanıyorumBurger menülerini bende çok özlüyorum ama aslında dedigin şey de çok dogru, bi kere yiyince devamı da gelir, peki bu durumla başka nasıl başaçıkabiliriz, nasıl kendimizi toparlayabiliriz ki :26::26: etrafındaki incecik kızlara bakmak etkili oluyor mu intense i yememe konusunda?
Ne bileyim sanki bi iki gün özledigim şeyleri yesem, özlem gidersem uzun bi süre uzak duracagıma inanıyorumBurger menülerini bende çok özlüyorum ama aslında dedigin şey de çok dogru, bi kere yiyince devamı da gelir, peki bu durumla başka nasıl başaçıkabiliriz, nasıl kendimizi toparlayabiliriz ki :26::26: etrafındaki incecik kızlara bakmak etkili oluyor mu intense i yememe konusunda?
Ben de istiyorum bu konuda çözüm, yemek yemeyi seviyorum, aslında abur cubur, fast food yemeyi seviyorum, burger'ın o bin küsür kalorilik menülerini seviyorum, diyet yaparken her şey daha kolaydı benim için, çünkü bir şeyi elde edeceğim deyince onu yapmadan asla bırakmam, bu özelliğimle indim ineceğim kiloya da korumak öyle değil ki .. Hadi şimdilik ite kaka idare ediyorum ama 60 yaşında ölsem 40 sene ı-ıh mümkün değil ..
Aynen nasıl ömür boyu zayıf kalıcaz bilmiyorum :26: Yemek yapmayı çok seviyorum özellikle değişik şeyler yapmayı. Ee yaptığın şeyi yemen de gerekiyor yani
Hadi şimdi spor yapar korurum ama 10-20 sene sonra ne olacak bilmiyorum :26: Tabi o kadar yaşayacağımın bir garantisi yok ama ben yine de planımı şimdiden yapayım
Ben de istiyorum bu konuda çözüm, yemek yemeyi seviyorum, aslında abur cubur, fast food yemeyi seviyorum, burger'ın o bin küsür kalorilik menülerini seviyorum, diyet yaparken her şey daha kolaydı benim için, çünkü bir şeyi elde edeceğim deyince onu yapmadan asla bırakmam, bu özelliğimle indim ineceğim kiloya da korumak öyle değil ki .. Hadi şimdilik ite kaka idare ediyorum ama 60 yaşında ölsem 40 sene ı-ıh mümkün değil ..
Sana yardımcı olup olmadığını bir örnekle anlatayım
Bu sabah intense almak için kantine doğru gidiyordum kantine bi girdim 2-3 tane kız ama kızları görmen lazım o kadar düzgün fizikleri var ki yani ben o kadar kilolu olmamama rağmen utandım gerçektenKendi kendime dedim ki zıkkım ye Büşra dön sınıfa
Kesinlikle azcık yiyim yine bırakırım mantığı işe yaramıyor. Ben bu hafta yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyorum geçen hafta biraz saldım kendimi.
Ben de bütün günümü mutfakta yemek yapmak + yemek olarak geçirebilirim
Kızlar şu eczacılığı bir kazanayım ne kadar yersek yiyelim zayıf kalacağımız ilaçlar üretmek için çalışacağım
Bi de çevremizde yedigine içtigine dikkat eden insan olmayınca daha mı dikkatsiz oluyor insanBenim çevremde hiç yok mesela. Ben bu kiloda kendimi kötü hissetmiyorum bi de, insan kendini iyi hissettigi kilolara gelince mi böyle sorunlar oluyor. En azından yalnız olmadıgımı bilmek iyi geldi şu an bana. O kadar çok şeyi canım istiyor ki kaç gündür ne oluyor bana diyordum
İnşallah sen bi kazan sonra üretip ilk numuneleri bize yollarsınNe de olsa takım arkadaşlarıyız ilk bize yollaman lazım :13:
Bi de çevremizde yedigine içtigine dikkat eden insan olmayınca daha mı dikkatsiz oluyor insanBenim çevremde hiç yok mesela. Ben bu kiloda kendimi kötü hissetmiyorum bi de, insan kendini iyi hissettigi kilolara gelince mi böyle sorunlar oluyor. En azından yalnız olmadıgımı bilmek iyi geldi şu an bana. O kadar çok şeyi canım istiyor ki kaç gündür ne oluyor bana diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?