Gaza gelip herkesi takımdan çıkarma MercaniKızlar bu hafta sanırım 3 kişi sarı kart alacak çok heyecanlıyım kendimi hakem gibi hissediyorum
Aman o sarı kart alanlar bu yorumu okumasın yoksa daha konuşmazlar benimle
ölecekse onlar mı ölsünSen kullanma şöyle sevmediğin birileri varsa onlara hediye et ölecekse onlar ölsün :90:
Çok sinir oluyorum zaten, biz iki üç kilo alsak hemen belli oluyor kilo aldıgımız ama onlarda çok belli olmuyor.Erkekler bir de yiyip yiyip almıyor ya o yüzden çok tehlikeli ayak uydurmak onlara ama ..
Ben aslında yazın yemek yemeyi daha çok seviyorum ilginç bir şekilde, normal şartlarda kışın kilo verip yazın alırım ben ..
Kızlar oturdum kaldım, sohbet tatlı ama ben çıkayım artık, yarın görüşürüz ..
Okudum bakınıyorum arada paylaşım alanına, iyi yaptın mercani hiç yapamam edemem deme, kimseyi takımda istemediğinden diyecek değilsin ama madem insanlar kendileri kilo veremiyor, bunun için takıma ihtiyaç duyuyor, kurallara da uyulacak, gerekirse diskalifiye de et yoksa kurallar tekrar yumuşar durum bu. Bu hafta uyarılarını yaptın baktın takılmıyor haftaya uyarma hiç, uyardıkça uyarılar dikkate alınmıyor çünkü, bir de şöyle bir durum var mesela ben tamam bu hafta tamam öteki hafta dedim ama atıyorum A kişisi iki hafta kurala uymadı ve ben kuralları uygulamadım ondan sonraki hafta kuralları artık uygulayayım dediğimde b kişisini diskalifiye edersem haksızlık yapmışım gibi hissedecektim, bu nedenle en baştan uygulaman iyi olacaktır.
Gaza gelip herkesi takımdan çıkarma Mercani
ölecekse onlar mı ölsünnasıl avukat olucaksın sen Mercani, korkmaya başladım şu an
Kızlar oturdum kaldım, sohbet tatlı ama ben çıkayım artık, yarın görüşürüz ..
Şaka yapıyorum yaBen kötüleri savunan avukatlardan olacam galiba hani şu dizilerde görüp gıcık olduklarımız varya onlardan
Görüşürüz bende oturdum kaldım öyle
İyi geceler.
Bugün buraya hiç giremedim. Buranın anlamı buraya girince çıkıyr. Ama ben vakit ayıramıyorum. Çocukta istiyorum. Ve bugün diyet namına hiçbirşey yapamadım. Demekki neymiş. Ben en iyisi takımdan ayrılmalıyım kızlar. Başka çarem yok.
Canım, bi kaç gün giremezsin belki ama sonra bi günde bile telafi edersin paylaşımlarınla giremedigin günleri.
Sen uzun zamandır burdasın aslında, bi sürü şeyle ugraşıyorsun,haklısın da. Ev, annen, iş, bi sürü şey. O yogunlukta vakit ayıramamakta haklısın kesinlikle.Ama sonuçta buraya vakit ayırmak ve paylaşım yapmak diger üyeler için yaptıgımız bi fedakarlık degil, kendimiz, kendi saglıgımız için yaptıgımız bi fedakarlık. Kendi adıma buradaki üyelerin mezun olmadan ayrılmasına çok üzülüyorum ben. Yine son karar senin ve mercaninin tabi ama her zaman, her koşulda bi çare vardır bence, çünkü hepimiz kendi çaremizi kendimiz yaratıyoruz aslında.
Bu ay içinki dileğim hamile kalmak kızlarumarım kasımda bende müjdeli bi haber alırımmm
Günaydın kızlar...
soğuk ve hasta bir haftasonundan herkese merhaba
Nihayet grip oğlumdan bana da bulaştı yani evimizde bitmek bilmeyen bir grip döngüsü başlamış oluyor. Evde birden fazla kişi grip olunca böyle oluyor. Ben gribim ama oğlum daha iyi olduğu için ve dünkü koca pastadan sonra 78.8 kilo geldiğim için gribe rağmen çokmutluyumsiz nasılsınız bugün
Bu ay içinki dileğim hamile kalmak kızlarumarım kasımda bende müjdeli bi haber alırımmm
Herkese günaydın
Güzel, kaçamaksız ve takımda bol paylaşımın oldugu bi haftasonu diliyorum herkese ( özellikle de kendime:18:)
Kızlarr günaydınn herkesee iyi haftasonları
Bu soğuklarda şifayı kapanlardanım ben dedün giremedim pek öğleden sonra eve gittim girdim yatağa sabaha kadarda çıkmadımm.
Sayfa baya ilerlemiş, bugün yoğunluk yokken okuyayım ki dedikoduları kaçırmayayım
İyi geceler.
Bugün buraya hiç giremedim. Buranın anlamı buraya girince çıkıyr. Ama ben vakit ayıramıyorum. Çocukta istiyorum. Ve bugün diyet namına hiçbirşey yapamadım. Demekki neymiş. Ben en iyisi takımdan ayrılmalıyım kızlar. Başka çarem yok.
Herkese günaydın
Güzel, kaçamaksız ve takımda bol paylaşımın oldugu bi haftasonu diliyorum herkese ( özellikle de kendime:18:)
Günaydın kızlar...
soğuk ve hasta bir haftasonundan herkese merhaba
Nihayet grip oğlumdan bana da bulaştı yani evimizde bitmek bilmeyen bir grip döngüsü başlamış oluyor. Evde birden fazla kişi grip olunca böyle oluyor. Ben gribim ama oğlum daha iyi olduğu için ve dünkü koca pastadan sonra 78.8 kilo geldiğim için gribe rağmen çokmutluyumsiz nasılsınız bugün
Kızlarr günaydınn herkesee iyi haftasonları
Bu soğuklarda şifayı kapanlardanım ben dedün giremedim pek öğleden sonra eve gittim girdim yatağa sabaha kadarda çıkmadımm.
Sayfa baya ilerlemiş, bugün yoğunluk yokken okuyayım ki dedikoduları kaçırmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?