Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bu hafta sanırım 3 kişi sarı kart alacak çok heyecanlıyım kendimi hakem gibi hissediyorum

Aman o sarı kart alanlar bu yorumu okumasın yoksa daha konuşmazlar benimle
Gaza gelip herkesi takımdan çıkarma Mercani
Sen kullanma şöyle sevmediğin birileri varsa onlara hediye et ölecekse onlar ölsün :90:
ölecekse onlar mı ölsün nasıl avukat olucaksın sen Mercani, korkmaya başladım şu an

Kızlar oturdum kaldım, sohbet tatlı ama ben çıkayım artık, yarın görüşürüz ..

Çok sinir oluyorum zaten, biz iki üç kilo alsak hemen belli oluyor kilo aldıgımız ama onlarda çok belli olmuyor. Kışın soguk oldugu için iştah açılır diye düşündüm ben aslında ama senin bu dönem niye böyle oldu peki?

ders çalış sen canım ihmal etme sohbete dalıp

Doğru diyorsun. Yani mesela S_A takımda paylaşım yapmak çok istiyor ama çok yoğun o bu hafta sarı kart alacak. Antonia da aynı şekilde. Onlar atılsa üzülürüm açıkçası o yüzden 1-2 aylık izine ayrılabilirler belki çünkü diskalifiye olursa bir daha yarışamıyor.

Gaza gelip herkesi takımdan çıkarma Mercani

ölecekse onlar mı ölsün nasıl avukat olucaksın sen Mercani, korkmaya başladım şu an

Şaka yapıyorum ya Ben kötüleri savunan avukatlardan olacam galiba hani şu dizilerde görüp gıcık olduklarımız varya onlardan

Görüşürüz bende oturdum kaldım öyle

İyi geceler.

Bugün buraya hiç giremedim. Buranın anlamı buraya girince çıkıyr. Ama ben vakit ayıramıyorum. Çocukta istiyorum. Ve bugün diyet namına hiçbirşey yapamadım. Demekki neymiş. Ben en iyisi takımdan ayrılmalıyım kızlar. Başka çarem yok.

Canım, bi kaç gün giremezsin belki ama sonra bi günde bile telafi edersin paylaşımlarınla giremedigin günleri.
Sen uzun zamandır burdasın aslında, bi sürü şeyle ugraşıyorsun,haklısın da. Ev, annen, iş, bi sürü şey. O yogunlukta vakit ayıramamakta haklısın kesinlikle. Ama sonuçta buraya vakit ayırmak ve paylaşım yapmak diger üyeler için yaptıgımız bi fedakarlık degil, kendimiz, kendi saglıgımız için yaptıgımız bi fedakarlık. Kendi adıma buradaki üyelerin mezun olmadan ayrılmasına çok üzülüyorum ben. Yine son karar senin ve mercaninin tabi ama her zaman, her koşulda bi çare vardır bence, çünkü hepimiz kendi çaremizi kendimiz yaratıyoruz aslında.

Herkese günaydın

Güzel, kaçamaksız ve takımda bol paylaşımın oldugu bi haftasonu diliyorum herkese ( özellikle de kendime :18:)

Bi çaresi bulunur diyince aklıma geldi bu şarkı da. S_A'ya da ithafen şarkı da paylaşıp, gideyim ben o zaman

[video=youtube;lZJfWdfx8Wg]http://www.youtube.com/watch?v=lZJfWdfx8Wg[/video]

Son düzenleme:

Doğru söylüyorsun çaremizi kendimiz yaratıyoruz. İnşallah bir çare bulacam bende.

Şarkı için teşekkür ederim hemen telefonumdan açıp dinliyorumm :))

Bu ay içinki dileğim hamile kalmak kızlar umarım kasımda bende müjdeli bi haber alırımmm

Günaydın kızlar...
soğuk ve hasta bir haftasonundan herkese merhaba
Nihayet grip oğlumdan bana da bulaştı yani evimizde bitmek bilmeyen bir grip döngüsü başlamış oluyor. Evde birden fazla kişi grip olunca böyle oluyor. Ben gribim ama oğlum daha iyi olduğu için ve dünkü koca pastadan sonra 78.8 kilo geldiğim için gribe rağmen çokmutluyum siz nasılsınız bugün

cok soguk cnm hıc durmadı yagmur ya dıyete basladıgım gunden berı benımd emısafırım bıtmıyo yapıyorum bıseyler mecbur e sonra kalanlar çöpemi gitsi,n ayol:))

Bu ay içinki dileğim hamile kalmak kızlar umarım kasımda bende müjdeli bi haber alırımmm

İlk bebeğin mi olacak canım.? İnşallah en kısa zamanda guzel haberi alırsın. Inşallah butun isteyenler en kısa zamanda müjdeli haber alır. O günkü sevinç dogum yaptığın gün bile o kadar şiddetli olmuyor. Allah tum isteyenleri sevindirsin bu ay

Kızlarr günaydınn herkesee iyi haftasonları

Bu soğuklarda şifayı kapanlardanım ben de dün giremedim pek öğleden sonra eve gittim girdim yatağa sabaha kadarda çıkmadımm.

Sayfa baya ilerlemiş, bugün yoğunluk yokken okuyayım ki dedikoduları kaçırmayayım

Günaydın canım geçmiş olsun sen de bizdensin ben de oğlumu uyutup hemen evi toparlayıp bilgisayarımı kahvemi alıp geliyorum yemegim var bugün buradayım

S_A sen bu kadar yoğunluk arasında buraya vakit ayıramadığın için çok haklısın. Buraya vakit ayırmak istediğini ben biliyorum ama kurallar var ve ben sana sarı kart vermek zorundayım Kaptanlığın en zor tarafı bu kuralları uygulamak zaten. Gitmeni hiç istemiyorum benim sana tavsiyem 2-3 haftalık izine ayrılman. Eğer bebek olursa hamilelik iznine çıkarsın inşallah ama olmazsa aramıza geri dönersin :) Gitmeni hiç istemiyorum o yüzden benim sana önerim bu.

Herkese günaydın

Güzel, kaçamaksız ve takımda bol paylaşımın oldugu bi haftasonu diliyorum herkese ( özellikle de kendime :18:)

Günaydın bende aynı şeyi diliyorum ama benim için pek mümkün değil. Malesef babam rahatsızlandı o yüzden oturup birşeyler hazırlayacak hal yok evde zaten malzeme de yok bugün babam alacaktı peynir, yumurta hatta zeytinimiz bile bitti :26: Artık ne yerim bilmiyorum belki kardeşimi döner almaya yollarım

Neyse babam bugün hastanelik olmasın da diyet çok umrumda değil şuan

İnşallah

Bizlerde iyiyiz sakın pasta kilo aldırmıyo diye yiyip durma kızdırma bizi :)

Çok fena dedikodular var kaçırma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…