CANIIM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM İNANKİ kaydirigubbakcemile5kızlar merhaba,
farkındayım sizi çok ihmal ettim bu ara ama, kars'tayım bildiğiniz üzere...
Ve ilginç bir şekilde burada mutluyum çünkü ekibimiz çok genç hiç ccanımın sıkılmasına zaman olmuyor...
malum mesaideyim o yüzden daha fazla yazamayacağım kendi bilgisayarımı da getirmedim sadece işyerinden internete girebiliyorum....
Hepinizi öpüyorum....
ANAAAA KIZ BERNUUŞŞŞ kafamçokkarıştı 69 MU DEDİİİN kafamçokkarıştıTÜNAYDINN KIZLAR....NASILSINIZ BAKALIM...
BEN BU ARALAR İYİYİM ŞÜKÜR...ÖDEMİ YAVAŞ YAVAŞ ATIYORUM SANIRSAM..BİR ARA 69 A KADAR ÇIKTIĞIMI GÖRDÜM...ŞÜKÜR ŞİMDİ 66 YIM...YANİ 1 KİLOCUK FAZLAM GÖRÜNÜYO AMA O DA GİDİCEKKKKkötükedihüso
RAMAZANDAN SONRA İNŞALLAH SIKI BİR DİYET PROGRAMI BİZİ BEKLİYOR KIZLAR...:sm_cool:
TEŞEKKÜRLER CANIMCIM opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5Buyur kalimera ablacim, iyi okumalar.
Düşünceyle zayıflama
Zayıflamak aldığından daha fala enerji harcamak ve eneji depolamaya gereksinim duymamaktır.
Bir şeyi gerçek olarak yapmakla düşüncede yapmak arasında çok az bir fark olduğu ispatlanmıştır .
Beyin görme ile hatırlama , hayal etme arasındakı farkı ayıramadığı manyetik rezonans aletleri ile tespit edilmiştir.
Düşünce maddeyi etkiler. Suyu dondurma deneyleri ile ispat edilmiştir.
Her düşünce farklı hormon üretir ve hüçre yapısını değiştirir.
Sürükli yoğun üretilen düşünce hüçrenin değişmesine ve bölünmesine sebep olur.
Şişmanlığın , Şeker hastalığın , Ulserin , Kalbın , Klorestrolun , Kanserin vs nedeni yoğun aynı düşüncenin bilinç altı faliyetidir.
Duygu ve düşünce bağımlılık yapar. Uzun süre aynı duygulanım içinde olursanız , o duyguyu yaşamak iştersiniz .
İnsan davranışını yönlendirende budur .Yaşlandıkça algı kalıpları değişmesi imkansızlaşır. Pardıgmayı değiştirmek çok zordur . Bu ölüme neden olan şeydir yani rasyonel alanın tükenişi .
Olumsuz düşünce ve duygu ilgi alanına giren herşeye zarar verirken , olumlu düşünce ilgi alanına fayda verir.
Kalbın mühürlenmesi duygu ve düşünce bağımlılığın aşılamamasıdır.
Kendi kendine telkinle zayıflamak .
Reçete
1 - Soğuklukla yağları eritme
Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüz . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüz . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüz . ( 40 kez )
2 - Hareketle harcama
114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyuz . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyuz . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyuz . ( 40 kez)
3 - Az kalori alma
Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Para çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Para çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Para çok .( 40 )
Bunları yaptım günde 300 g yani bir ayda 9 kg verdim . ( 33 )
Not :Telkini kestikten sonra kilo kaybınız devam ederse doktora başvurun .
BENDE DUYMUŞTUM HARİKACIĞIM AMA HİÇ YAPMADIM:sm_confused:Vay be ne güzel şeymiş bu düşünceyle zayıflama :) Bende duymuştum bunu cok sevdim kaydirigubbakcemile2
"Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var "...
Rahat olalım kızlar yediğimiz şeylerde hiç mi hiç kaloriii yookkkk :lepi:alkisalkisalkis:roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html
bu arkadaşlar
yapanlara kolay gelsin
BAŞARILAR DİLİYORUM SILACIĞIM, ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM:Saruboceq: :1hug:
NE GÜZEL ÇOCUĞUNLA İLGİLENECEK BİR ANNEN VAR SENİN,
ALLAH RAZI OLSUN SIKIŞTIĞINDA YANINDA OLUYOR:1hug:a.s.
AŞILARINI YAPTIRDINMIII :roflol::roflol::roflol:GÜNAYDINNN HATUNLAR..NASILSINIZ...ALLAH HEPİMİZE İYİLİK VERSİN..:Saruboceq:
SEMO CUM PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER..a.s.DENEMEK LAZIM..
ADEMELCİM,SAĞOL CANIMCIM..BENDE YAPCEM BAKALIM BU ÇORBAYI..ZATEN SEVERİM BEN O ÇORBAYI..AMA SALATALIKSIZ VE SICAK İÇİLSE VALLA DAHA GÜZEL OLUR SANKİM YA...kaydirigubbakcemile3
KALİMMMM BANA BAK BANA NE DEMEK İSTİYORSUN SEN...ŞİŞKOMU OLMUŞUM HEEEE...BEN ZATEN 65 LE MEEEZUN OLDUM BACÜM...SADECE 1 KİLOM VAR FAZLALIK...ISIRIRIM SENİ HAAAAA:jeyyar:
HARİKAAA CIM BAŞARICAZ İNŞALLAH....:lepi:
GÜLBEYZAMM NASILSIN BALIM...OĞLUŞ NASIL...YOĞUNSUN HERALDE SENDE BUGÜNLERDE...a.s.
kızlar merhaba,
farkındayım sizi çok ihmal ettim bu ara ama, kars'tayım bildiğiniz üzere...
Ve ilginç bir şekilde burada mutluyum çünkü ekibimiz çok genç hiç ccanımın sıkılmasına zaman olmuyor...
malum mesaideyim o yüzden daha fazla yazamayacağım kendi bilgisayarımı da getirmedim sadece işyerinden internete girebiliyorum....
Hepinizi öpüyorum....
CANIM BENİM YA..AKLIM HEP SENDE VALLA..ŞU İŞLERİN HAYIRLISI İLE BİTSİN UMARIM GÜZELLİK..ARTII BAŞARILAR DİLİYORUM TATLIM..HELECAN YAPMAMAYA ÇALIŞ..BAŞARICAKSIN...:lepi:
canım benim sağolasın.artık bıktım valla.şu küçük banyonun alt dolabıda gelse .eh sivri akıllı işi almadan butik çalışıyorum diye atıp tutan mobilyacı önce alt dolabı yapmış,şimdi ölçüsüne göre dikdörtgen lavabo bulamıyor.yani dedim önce lavabo alınır ona göre dolap yapılır pes yani dedim ama nafile.başka işler almış onlarla ilgileniyor yapmıyor bizimkini.parayı aldı nasıl olsa valla gördükçe çıldırları oynuyorum aradım demediğimi bırakmadım ,demezmi işim var şuan sizinle görüşemem.sanki bizimki iş değil.sinirden telefonu fırlatıp atmışım ALLAHTAN çelik kasaydı ama ekranı kırmışım.mafoldumben(geçen yaz aldıydı daha koçiş yaaa)mafoldumbenne hale geldim artık sinirlerim zıplak zıplak.laelaelaelaelaedelüydüm zır zır delü oldumdelikafadulden-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştılaelaelaelaelae
EEE HARİKACIĞIM EVİN KIZI OLMAK ZOR ZENAAT ŞEKERİM DEMİİ :1hug:Selam kızlar :) bu gece iftarda misafirlerimiz vardı o yüzden evin kızı olarak servis kaptım,
sadece 1 kase çorba içtim az önce 1 incir ve 1 şeftali yedim.kaydirigubbakcemile2 İyi gecelerrr
GÜNAYDINNN HATUNLAR..NASILSINIZ...
GÜLBEYZAMM NASILSIN BALIM...OĞLUŞ NASIL...YOĞUNSUN HERALDE SENDE BUGÜNLERDE...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?