günaydın iyi bayramlar KIZLAR
MENÜM
sabah
1dilim ekemk üzerine az tereyag az recel
sekersız cay
ögle:
işkembe corbası bir kase
yogurt
aksam
az pilav üstü tavuk ayran
kırmızı üzüm
su:
1,5lt
spor
10 dakıka 1km 76 kALORİ
Bayramınız mübarek olsun kızlar :)
Ben çikolataya saldırdım resmen bayram sonunda 57-58 gelmezsem iyi
Herkesin bayramı kutlu olsun kızlar, umarım kaçamaksız bir bayram geçiriyorsunuzdur .
Mercani ben çikolataya saldırmadım ama kaç gündür aklıma geliyorsun tıkınırken
Yemeğe karnıbahar, baklagil vs tarzı sağlıklı şeyler yapıyorum veya yapmaya kalkıyorum, eşim boşver dışarıda yiyelim hem dolanırız diye beni kandırıyor ve yedirmediği şey kalmıyor. Benim de bir dur demem gerekiyor ama 23 ekimii bekliyorum.
Ne var 23 ekimde kıtlık falan mı çıkıyor yoksa
Bende dur demek için bayramın bitmesini bekliyorum
Seninde bayramin kutlu olsun cnmKızlar iyi bayramlar, herkesin bayramı mübarek olsun.
Şu bir kça gündür yediklerimin haddi hesabı yok maalesefbu sebeple kendime bir çeki düzen verip yarın protein ağırlıklı beslenmeyi planlıyorumm sayfayada sık sık girip kendimi engellemem lazım
şimdilik çıkıyprum tekrar görüşürüz
Günaydin cnm.günaydın kıslar bayram boyunca geldım gıttım kımsecıkler yok bende yazmadan cıktım.bu arada sorunum var kıslar 3-4 gundur dogru duzgun tuvalete cıkamıyorum ve adet olamadım sabahta tartıda 1 kılo fazla cıktım etkısı olabılırmı acaba bu arada artının yuzdesı nasıl hesaplanıyor?
gecen hafta 81 bu hafta 82ama gercekten dıkkat ettım bayramda sanırım problemden dolayı boyle cıktım
Günaydin cnm.
Ben burdaydim bütün bayram,ara ara yazsamda,sesime ses gelmedi
Cnm tabiki etkisi vardir..Bol su ic ve sabah kuru kayisi ye,etkisi olacaktir...
Ayni sekilde hesapliyorsun,kilo aldinmi - oluyor.
Yanliz bu hafta bildirim yapmiyoruz bayram tatili
Seninki de mübarek olsun kuzu ve ben de bayram sonrası 57-58 gelmek istiyorum yaaBayramınız mübarek olsun kızlar :)
Ben çikolataya saldırdım resmen bayram sonunda 57-58 gelmezsem iyi
Sen kaç kilosun ki bir kilo çizelgeniz bile yok yaaHerkesin bayramı kutlu olsun kızlar, umarım kaçamaksız bir bayram geçiriyorsunuzdur .
Mercani ben çikolataya saldırmadım ama kaç gündür aklıma geliyorsun tıkınırken
Yemeğe karnıbahar, baklagil vs tarzı sağlıklı şeyler yapıyorum veya yapmaya kalkıyorum, eşim boşver dışarıda yiyelim hem dolanırız diye beni kandırıyor ve yedirmediği şey kalmıyor. Benim de bir dur demem gerekiyor ama 23 ekimii bekliyorum.
Niye kü evlilik yıl dönümüymüş zati yemek yeme dönümü değilki22 Ekim evlilik yıldönümümüz o günden sonra başlayayım diyorum, o kadar zaman ye ye sonra gel özel bir gün de diyete girdim deDilinden düşemem heralde benimkinin Ama sonrasında kaçamak yokkk
günaydın kıslar bayram boyunca geldım gıttım kımsecıkler yok bende yazmadan cıktım.bu arada sorunum var kıslar 3-4 gundur dogru duzgun tuvalete cıkamıyorum ve adet olamadım sabahta tartıda 1 kılo fazla cıktım etkısı olabılırmı acaba bu arada artının yuzdesı nasıl hesaplanıyor?
gecen hafta 81 bu hafta 82ama gercekten dıkkat ettım bayramda sanırım problemden dolayı boyle cıktım
Seninki de mübarek olsun kuzu ve ben de bayram sonrası 57-58 gelmek istiyorum yaa
Sen kaç kilosun ki bir kilo çizelgeniz bile yok yaa
Niye kü evlilik yıl dönümüymüş zati yemek yeme dönümü değilki
Tebrik ederim cnm,cok sevindimBen 58 kglık bir mezunumO yüzden kaldırdım ama çizelgemi ..
Ama çift olarak en sevdiğimiz şey yemek yemek olunca nasıl yemeyeyimYine de bayramı çok güzel geçirdim, normalde yediğimden bile az yedim, biraz kilo almıştım onları verdim iyi oldu ..
77 icin tebrkler cnm,devamida gelsin insallah.selam kızlar hepinize iyi bayramlar.
Ben tatildeyim yarın dönüyorum inşallah. hiç takip edemiyorum siteyi çünkü burada internet yok telefon da çekmiyor. Ben bayramda en az iki kilo geri aldım diye tahmin ediyorum. Bu arada acayip motivasyon oldu bana hatırlayanınız var mı bilmiyorum buraya ilk geldiğimde bayrama kadar 77 kilo olmak istiyorum yazmıştım bayram sabahı tam 77.0 kiloydum:119:
Hos geldin cnm,bol bol paylasim yaparim diyorsan aldik gittiselam kızlar :) bende zayıflamak istiyorum benide takımınıza alın :) tek başıma beceremiyorum malesefhep birlikte kurtuluruz inş löp löp yağlarımızdan :)
Insallah cnm,haftaya 1.lik icin oynayalim.herkes dikkat egtsin yedigine,ictigine..Bayramda yeteri kadar yedik zaten,dur diyelim artikOLEEEEYYY SUPPPEEER ozaman lıstede eksı olmayacagım ınsallah:))
Hislerime tercuman olmussun cnmSeninki de mübarek olsun kuzu ve ben de bayram sonrası 57-58 gelmek istiyorum yaa
Sen kaç kilosun ki bir kilo çizelgeniz bile yok yaa
Niye kü evlilik yıl dönümüymüş zati yemek yeme dönümü değilki
Tatlım ba ben buna çok kızıyorum hani hep derler ya geliyorum kimsecikler yok yazmadan çıkıyorum iyide herkesler aynısını yaparsa ee kim yazıcak, kimse burda toplanmıyoki zaten yazacaksın senin yazına biri cevap yazacak çoğalacak, ha kimse yok yine yazıcaksın öyle çıkacaksın..
Bol su iç canım su durumunun düzelmesine çok yardımcı ollur geçmiş olsun:94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?