Yapalim cnm ama bayram gecsin öyle,simdi bayramda ister istemez tikiniyoruz
Cidden severmisin ütüyü,ben nefret ederim,hatta rüyalarima girer bazen,gömlek pantlon,hatta coraplar,beni ütüle diye üstüme geliyorlar
Bende istiyorum ütüyü sevme aslinda.Yani ütü masasini kurana kadar benim bütün sorunum,masayi kurdummu ne versen ütülerimUff bilinçaltını fena dolduruyosun canikom dikkat et kendine...Sen ince düşünüyosun herşeyi
Ben severim gerçekten ütü yapmayı biraz tersim dimi
Tamam o zaman bayram sonrası kapışıyoruz senle şööleeee hedefe varana kadar her hafta ne dersin:13:
Ehh oldukça motive oldum arkideşş ee yapalım bir yarış senle ozamanama çizelgeni hemen ekle canım devamlı görmem lazım
Çuku soslu dondurmaya baktım ama bugünün menüsü değilmiş şikerimm
Kuzucum sen kaç kilosun bakiimm ekle çizelgeni senide görelim sankim sende motive edicen gibi beni
Ben ben benbayılırım ütü yapmayaaa
Yapalim cnm ama bayram gecsin öyle,simdi bayramda ister istemez tikiniyoruz
Cidden severmisin ütüyü,ben nefret ederim,hatta rüyalarima girer bazen,gömlek pantlon,hatta coraplar,beni ütüle diye üstüme geliyorlar
Ben 75, bilmemkaç kiloyumhahaa benmi motive edicem. Hıhıhı , çizelge buraya geldiğimden beri 80 kere ekledim ama her hafta değiştirmek zor geldi tamam akşama bidaha yaparım telefondan olmuyor
Çoraplar?
Ben ütü yapmayı ütüye başlayınca seviyorumama başlayana kadarr çok zorlanıyorum.
Ben yüz havlularını ütülüyorum çokmu acaip duyanlar güldü hep
Günaydin cnm,gecmisolsun.Havalardandir,dün benimde cok fena basim agriyordu,bende üsüdüm sanimca:26:Günaydınlaaaaaar :))
Hepimize güzel bir gün diliyorum. Dün gece börek yedim bi dilim. Sonra çok midem bulandı.neden bilmiyorum üşüttüm sandım ama peynirdenmiydi acaba yiyen kimse hissetmemiş bişey
Ooh canımıza değsin dediniz dimi siz şimdi
Ay ben dedim de kendim de yedim ama geç saatte bişiiler , o yüzde o oh sona doğru cansızlaştıGünaydınlaaaaaar :))
Hepimize güzel bir gün diliyorum. Dün gece börek yedim bi dilim. Sonra çok midem bulandı.neden bilmiyorum üşüttüm sandım ama peynirdenmiydi acaba yiyen kimse hissetmemiş bişey
Ooh canımıza değsin dediniz dimi siz şimdi
Kuzuu anladım ben, taksitle yazıyoki dikkat çekmesin diyeCnm ben her türlü nefret ederim de basladimmi bitireyim diye cabalrim iste
Bende ütülerim havlu,carsaf,hatta corap
Günaydin cnm,gecmisolsun.Havalardandir,dün benimde cok fena basim agriyordu,bende üsüdüm sanimca:26:
Cnm bide yediklerini taksitle yazmasan
Yani toptan yazsan daha iyi olur bence
Cnm ben her türlü nefret ederim de basladimmi bitireyim diye cabalrim iste
Bende ütülerim havlu,carsaf,hatta corap
Günaydin cnm,gecmisolsun.Havalardandir,dün benimde cok fena basim agriyordu,bende üsüdüm sanimca:26:
Cnm bide yediklerini taksitle yazmasan
Yani toptan yazsan daha iyi olur bence
Ay ben dedim de kendim de yedim ama geç saatte bişiiler , o yüzde o oh sona doğru cansızlaştı
Kuzuu anladım ben, taksitle yazıyoki dikkat çekmesin diye
slm kısceler
menüm:
sabah:
1 kase mercımek corba 2 dılım ekmek
öglen
yarım kepce mercımek corba
az pılav nohut
aksam
dürüm +kola
dısarıdaydık yıne bayabı yurudum .
eve geldım koşu bandındad a1 km yurdum 10dakıkada 76 kalori
su : çok az
Ögrendim cnm,bende mi öyle yapsam:44:Aaa! Sizin haberiniz yokmu çok yiyene 6 taksit yapıyorlar
Kesin öyle yapiyor.Ama ben diyorum,icimdeki cadiyi cikarmayin diye,bayramdan sonra cikacak galiba gercek pegasus:18:Ay ben dedim de kendim de yedim ama geç saatte bişiiler , o yüzde o oh sona doğru cansızlaştı
Kuzuu anladım ben, taksitle yazıyoki dikkat çekmesin diye
Aaa! Sizin haberiniz yokmu çok yiyene 6 taksit yapıyorlar
Aaa bak birde hediyesi varmışÖgrendim cnm,bende mi öyle yapsam:44:
Bi hatirlatmada benden gelsin o zaman,cok yiyene ceza veriyorlar cnm
Kesin öyle yapiyor.Ama ben diyorum,icimdeki cadiyi cikarmayin diye,bayramdan sonra cikacak galiba gercek pegasus:18:
Ögrendim cnm,bende mi öyle yapsam:44:
Bi hatirlatmada benden gelsin o zaman,cok yiyene ceza veriyorlar cnm
Hee biliyom ben anladım zatiii ama sooraadaa o 6 taksidi 2 ile çarpıp toplamını yağ olarak göbüşe, popişe ve bilumum fücudun her yerine yapıştırıyolar bilmem anlatabildimmii
Evet cnm ya,seni bizim takimami alsak ne yapsak.Sende olmasan burda yanliz kalicamAaa bak birde hediyesi varmış
Gördünmü nasılda bilmişimmya bu arada iyice buralı oldum çıktım canikom sen benim mesajlarıda say bari herkeslerden fazla çıkıcam kesin
Cnm 1 bardak sütle kahvaltimi olur,e tabi sabah bisey yemezsen öglen döneri yersin.Ayrica biliyorum ben o isvicre dönerleriniSa pazartesi menüsü
Sabah: bir bardak light süt
Arada: 1 bardak portalal suyu
Öğlen: tavuk eti yoğurt salata ekmek kısacası tavuk dönergazoz
Arada: 5 ceviz
Akşam: fırında sebzeli tavuk varmış
Suuuu 2 litteye tamamlicam. Spor yapmadım henüz
bir de öncesi sonrası yapayım bari :)) ilk resimdeki daha iri olan benim
Eki Görüntüle 830732 Eki Görüntüle 830733
Hııı tabi tabiii çok güzel hatta sen şu an yağlanma takımındasın demiiiiiiiiiiiiBenim fücudum yağ ile güzel taaammı
Evet cnm ya,seni bizim takimami alsak ne yapsak.Sende olmasan burda yanliz kalicam
Cnm 1 bardak sütle kahvaltimi olur,e tabi sabah bisey yemezsen öglen döneri yersin.Ayrica biliyorum ben o isvicre dönerlerini
Firinda sebzeli tavuk derken,ne kadar acaba,1 tabakmi,1 kasikmi,1 tepsimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?