Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yapalim cnm ama bayram gecsin öyle,simdi bayramda ister istemez tikiniyoruz

Cidden severmisin ütüyü,ben nefret ederim,hatta rüyalarima girer bazen,gömlek pantlon,hatta coraplar,beni ütüle diye üstüme geliyorlar

Uff bilinçaltını fena dolduruyosun canikom dikkat et kendine...Sen ince düşünüyosun herşeyi
Ben severim gerçekten ütü yapmayı biraz tersim dimi

Tamam o zaman bayram sonrası kapışıyoruz senle şööleeee hedefe varana kadar her hafta ne dersin:13:

Günaydin canlarim.Her zamankinden güzel bir hafta diliyorum

Dün yediklerimi yazayim,sonra kahvalti yapicam.Zaten benden baska yazanda yok,kendi kendime konusup duruyorum

Bayramdan sonrada böyle devam edersek isimiz var diyeyim ve listemi yazmaya koyulayim

Sabah
3 kasik yulaf ezmesi,3 kasik yogurt karisimi,yesil cay,bol sebze

Ara
5 badem,1 erik

Ögle
yarim döner,ayran

Ara
1 cikolata soslu dondurma

3-4 adet patates kizartmasi(cocuklari mc donald's a götürmüstük,bir baktimki elim kaymis yiyorum:26:

Aksam
1 kase nohut salatasi

Su
2,5 lt

Spor
1 saat tempolu,1 saat yavas tempo yürüyüs,45 dk zumba,200 mekik

Sonra görüsürüz fistiklar,ben ciktim simdi...Bu gün pek gelemeyebilirim,kayinvalidem gelecek,malum temizlik yemek derken aksam ancak zaman bulabilirim

Bende istiyorum ütüyü sevme aslinda.Yani ütü masasini kurana kadar benim bütün sorunum,masayi kurdummu ne versen ütülerim

Tamam cnm,bayramdan sonra görüsürüz ama hedefe kadar biraz zor olmazmi,önce 1 haftayla baslasak

Ben 75, bilmemkaç kiloyum hahaa benmi motive edicem. Hıhıhı , çizelge buraya geldiğimden beri 80 kere ekledim ama her hafta değiştirmek zor geldi tamam akşama bidaha yaparım telefondan olmuyor

Yapalim cnm ama bayram gecsin öyle,simdi bayramda ister istemez tikiniyoruz

Cidden severmisin ütüyü,ben nefret ederim,hatta rüyalarima girer bazen,gömlek pantlon,hatta coraplar,beni ütüle diye üstüme geliyorlar

Çoraplar?

Ben ütü yapmayı ütüye başlayınca seviyorum ama başlayana kadarr çok zorlanıyorum.

Ben yüz havlularını ütülüyorum çokmu acaip duyanlar güldü hep

Günaydınlaaaaaar :))

Hepimize güzel bir gün diliyorum. Dün gece börek yedim bi dilim. Sonra çok midem bulandı. neden bilmiyorum üşüttüm sandım ama peynirdenmiydi acaba yiyen kimse hissetmemiş bişey

Ooh canımıza değsin dediniz dimi siz şimdi

Cnm ben her türlü nefret ederim de basladimmi bitireyim diye cabalrim iste
Bende ütülerim havlu,carsaf,hatta corap

Günaydin cnm,gecmisolsun.Havalardandir,dün benimde cok fena basim agriyordu,bende üsüdüm sanimca:26:

Cnm bide yediklerini taksitle yazmasan
Yani toptan yazsan daha iyi olur bence

Son düzenleme:
Ay ben dedim de kendim de yedim ama geç saatte bişiiler , o yüzde o oh sona doğru cansızlaştı
Kuzuu anladım ben, taksitle yazıyoki dikkat çekmesin diye

slm kısceler

menüm:

sabah:
1 kase mercımek corba 2 dılım ekmek

öglen

yarım kepce mercımek corba
az pılav nohut

aksam
dürüm +kola

dısarıdaydık yıne bayabı yurudum .
eve geldım koşu bandındad a1 km yurdum 10dakıkada 76 kalori
su : çok az

Ay ben dedim de kendim de yedim ama geç saatte bişiiler , o yüzde o oh sona doğru cansızlaştı

Aaa! Sizin haberiniz yokmu çok yiyene 6 taksit yapıyorlar

Aksamki kola hic olmamis cnm benim.Bayramida atlatalim bi,sonra cezalar gelecek haberiniz olsun:26:

Kesin öyle yapiyor.Ama ben diyorum,icimdeki cadiyi cikarmayin diye,bayramdan sonra cikacak galiba gercek pegasus:18:

Aaa! Sizin haberiniz yokmu çok yiyene 6 taksit yapıyorlar

Hee biliyom ben anladım zatiii ama sooraadaa o 6 taksidi 2 ile çarpıp toplamını yağ olarak göbüşe, popişe ve bilumum fücudun her yerine yapıştırıyolar bilmem anlatabildimmii

Ögrendim cnm,bende mi öyle yapsam:44:
Bi hatirlatmada benden gelsin o zaman,cok yiyene ceza veriyorlar cnm
Aaa bak birde hediyesi varmış
Kesin öyle yapiyor.Ama ben diyorum,icimdeki cadiyi cikarmayin diye,bayramdan sonra cikacak galiba gercek pegasus:18:

Gördünmü nasılda bilmişimm ya bu arada iyice buralı oldum çıktım canikom sen benim mesajlarıda say bari herkeslerden fazla çıkıcam kesin

Ögrendim cnm,bende mi öyle yapsam:44:
Bi hatirlatmada benden gelsin o zaman,cok yiyene ceza veriyorlar cnm

Hııı promosyonuda varmış desene

Hee biliyom ben anladım zatiii ama sooraadaa o 6 taksidi 2 ile çarpıp toplamını yağ olarak göbüşe, popişe ve bilumum fücudun her yerine yapıştırıyolar bilmem anlatabildimmii

Benim fücudum yağ ile güzel taaammı

Sa pazartesi menüsü

Sabah: bir bardak light süt
Arada: 1 bardak portalal suyu
Öğlen: tavuk eti yoğurt salata ekmek kısacası tavuk döner gazoz
Arada: 5 ceviz
Akşam: fırında sebzeli tavuk varmış

Suuuu 2 litteye tamamlicam. Spor yapmadım henüz

Aaa bak birde hediyesi varmış

Gördünmü nasılda bilmişimm ya bu arada iyice buralı oldum çıktım canikom sen benim mesajlarıda say bari herkeslerden fazla çıkıcam kesin
Evet cnm ya,seni bizim takimami alsak ne yapsak.Sende olmasan burda yanliz kalicam
Cnm 1 bardak sütle kahvaltimi olur,e tabi sabah bisey yemezsen öglen döneri yersin.Ayrica biliyorum ben o isvicre dönerlerini

Firinda sebzeli tavuk derken,ne kadar acaba,1 tabakmi,1 kasikmi,1 tepsimi

bir de öncesi sonrası yapayım bari :)) ilk resimdeki daha iri olan benim

Eki Görüntüle 830732 Eki Görüntüle 830733

Merhaba kizlar.Bu topraks arkadasimiz.4.takim kaptani,bu hafta mezun oldu.Zamaninda birlikte ayni takimda yarismistik.
Basari hikayesi paylasim alanindan okuyabilirsiniz...
Bu resmi alintiladim,hala diyeti ciddiye almayan arkadaslarimiza örnek olsun diye,ilk resimde beyaz tsötlüsü kendisi...

Hic bir diyet programi uygulamadi,spora agirlik verdi ve saglikli beslendi...
Spor yapmayayim,diyen arkadaslarimiza diyorum her zaman spor,sporsuz hic bir sekilde saglikli kilo verilmlmezzz...

Aslinda bisey söylememe gerek yok,bu 2 resim herseyi anlatiyor....
Ha bu arada kendisi yaklasik 94 kilodan 64 kiloya düstü,ee kim istemez demi bunu...
Kendisini burdan bir kez daha tebrik ediyorum,cnm arkadasim süpersinn

Benim fücudum yağ ile güzel taaammı
Hııı tabi tabiii çok güzel hatta sen şu an yağlanma takımındasın demiiiiiiiiiiii

Kuzucum şaka bi yana ben acilciyim biliyosunn, bak çok yalnız kalırsan alırım seni benim takıma hem sen de gel bize beklerim hep ben hep ben sonaa usanıcak takım benden açmicak kapıyı valla

Bence bi tepsi yemiştirr ayy S_A furcak beni az kaldı iyisimi ben kaçtıımm

günaydın iyi bayramlar KIZLAR
MENÜM

sabah
1dilim ekemk üzerine az tereyag az recel
sekersız cay

ögle:
işkembe corbası bir kase
yogurt

aksam
az pilav üstü tavuk ayran
kırmızı üzüm

su:
1,5lt
spor
10 dakıka 1km 76 kALORİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…