Jaspeado cnm,altta uyudunmu,ses vermiyorsun
Akrepcigim cizelgeyi beceremedim cnm, bi türlü ekleyemedim:26:
Sey dicektim,yarindan itibaren kapisalimmi.:94:
Ben yarin sabah tartilir,foto ceker eklerim kilomu..Cumaya kadar bakalim kim kazanacak
Su 2 gündür yedigim börekler yeter demi ama
yaparım tabikide paylaşım yapmıcaksak zaten nasıl destek olacagız birbirimize :) maşallah valla sana, sen 3 çocuk dogurmuşşun yinede bnden zayıfsın :)) ben 23 yaşındayım kimyagerim, şuan aralıkta sınavım var ona hazırlanıyorum o yüzden çalışmıyorum.kilo alma öyküme gelince genlerimizde var ama dikkat ediyordum yinede.okul bitince kpss ye hazırlandm.cok yiyen biri degilim aslında ama hareketsizlikten aldım bi yılda kiloları..sonrada yapışıp kaldı..hep diyet yapmaya çalıstm ama bi engel cıktı (bahane tabi bunlar :))..artık sporu soktum hayatıma ve o sacmasapan diyetleri degilde saglıklı besinler yiyerek zayıflamaya karar verdim..bu sefer kesin kararlıym :) boyum:1.70 kilom:82,5 (ama reglyim suan daha düşük olabilir kilom)..bu arada yürüyüş gerçekten çok etkili kızlar bol bol yürüyün bi hafta yürüyünce bile vücut farkettiriyor ayrıca ben cok sabırsızım hergün hatta günde bikaç kez tartılıyordum oda çok yanlış bigün çok veriyosun ertesi gün veremeyince bu sefer salıyosun kendini.. haftada bir ideal :)
Cnm tekrar hos geldin o zaman.Saglikli beslenmek takim kuralimiz zaten,sok diyetler yasak
dedigin gibi bol spor ve dikkatle istedigimiz kilo uzak degil bize
Normalde 2 hafta deneme süren var yanliz Cumaya kadar paylasimin iyi olursa listeye alabilirim
Tebrik ederim cnm,cok sevindim
77 icin tebrkler cnm,devamida gelsin insallah.
Aldigin 2 kilo icinde hemen veririsin cnm,merak etme.Azcik dikkat et yeter
Hos geldin cnm,bol bol paylasim yaparim diyorsan aldik gitti
Takim toparlanma asamasinda ama kisa sürede cok iyi olacagina inaniyorum.Ben takim kaptaniyim,28 yasinda,3 cocuk annesiyim.5 ay önce mezun oldum,maalesef bogazimi tutamayip 70 küsür kiloya ciktim,hatta bu sabah 71 i gecmistim
Yarismaya tekrar devam edebilmem icin 1 ayim var daha.
Kendinden bahsedermisin biraz,kilonu hedefini,kilo alma öykünü
Insallah beraberce citir olcaz yeniden
Anladim cnm,cocuklar gelince aniden ciktim,sende gitmissin:26:canım bildirim gelmedi bnde eski yazdıklarınızı okuyodum kim kaç kilo vermiş diye tesadüfen gördüm yazdıgını
Cnm benim vardi,hedefime ulasinc sildim.Simdi tekrar yapiyorum,kabul etmiyor:44:paylaşım sıkıntı degil canım :) hoşbuldum :) bu arada çizelgeyi yaptınmı? okudumda yukarda çizelgeyi yaptıysan nerden eklicegini söyleyebilirim.bnde yeni yaptım çünkü :)
Anladim cnm,cocuklar gelince aniden ciktim,sende gitmissin:26:
Cnm benim vardi,hedefime ulasinc sildim.Simdi tekrar yapiyorum,kabul etmiyor:44:
Jaspeado cnm,bunlar takim kurallarimiz..Oku cnm senin icinde uygunsa baslayalim
2 haftadir takimdayim,pek uygulanmadi kurallar..Bayramdi,tanismaydi uygulayamadik..
Haftaya uygulanacagini umuyorum
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra diskalifiye edilecektir.Cuma günleri haftalik mesajlarinizin toplamini yazmak mecburidir...
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.
5.Hic bir sagliksiz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-saglikli-beslenme-f36/diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b),eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan cikarilacaktir,her gün 3 ana ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir.ana ögünleriniz gecistirme olmayacak,doyurucu seyler yenilecektir.
6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.(bence en önemli kural)
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.12 den sonra yapilan bildirim gecerli mazeret yoksa kabul edilmeyecek ve 3 defa ayni seyi uygulayan üye diskalifiye edilecektir..
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9.Her hafta en fazla kilo veren üye,en az kilo veren üyeye kocluk yapacak ve o hafta ekside olan üyeyi özel kontrolüne alacaktir..
10.%30 un altina düstügümüz hafta ceza alinacaktir...
11.Hepimizin diyetten sikildigi zamanlar elbette olur yanliz bunu aliskanlik haline getirip,diyeti bos veren üye diskalifiye edilir...
Oy cnm ya,cok sevdim valla ben seni.Ben c demeden,sen cezani kesmissinbenim için uygun tabikide :) bayram bitti sayılır artık uygulanabilir :) kurallar çok iyi bence :) özellikle ceza kuralını çok sevdim biraz önce bikaç tane lokum kaçırdım cezalıyım!!! hemen yürüyüş yapıcam :))
kimsenin geldigi yok,altta 2 ziyaretci var onlarda gizli gizli okuyup gidiyorlar
Bende yürüyüse cikayim bari
Oy cnm ya,cok sevdim valla ben seni.Ben c demeden,sen cezani kesmissin
bende az önce pizza yapmistim,onu hüplettim
Yarin ki listemde görürsünüz zaten,bende 30 dk zumba yapayim günlük sporuma ek olarak,hos son 2 gündür sporda yapmiyorum ki ek olsun
Siz hocanin dedigini yapin,yaptigini yapmayin yinede
Heyyy kizlar,nerdesiniz yahu.Bayram bitti haberi olmayan varsa söylim
Gelmezseniz sataram bu köyü ha,bakin ona göre
Birde callen e baslayacagim,bir ara 1 hafta yapmistim,38 den 36 ya düsmüstüm...Ise yariyor yani,tecrübe ile sabittir
hadi kizlar gaza getirinde beni baslayayim diyetede,sporada,duymuyorum bagirin lütfen[/QUO
hemen başla canm bi dk bile beklemeD ahahaaha bizi anca spor kurtarır valla napalım :) yarışma fikri süpermiş bayıldım bu arada :) daha çok gaza gelicez :)callen ı denemedim bnde denicem başlıcm hemen :)
Hııı tabi tabiii çok güzel hatta sen şu an yağlanma takımındasın demiiiiiiiiiiii
Kuzucum şaka bi yana ben acilciyim biliyosunn, bak çok yalnız kalırsan alırım seni benim takımahem sen de gel bize beklerim hep ben hep ben sonaa usanıcak takım benden açmicak kapıyı valla
Bence bi tepsi yemiştirrayy S_A furcak beni az kaldı iyisimi ben kaçtıımm
Kuzu bayram bugün ne okuluuu???Bende cikiyorum,kizimi okuldan almaya gidecem,Birazdan gelirim
Tamam canım yarın sabah ben de tartılıyorum ve kapışma başlıyor, alem kapışma görsün taammııııJaspeado cnm,altta uyudunmu,ses vermiyorsun
Akrepcigim cizelgeyi beceremedim cnm, bi türlü ekleyemedim:26:
Sey dicektim,yarindan itibaren kapisalimmi.:94:
Ben yarin sabah tartilir,foto ceker eklerim kilomu..Cumaya kadar bakalim kim kazanacak
Su 2 gündür yedigim börekler yeter demi ama
Hos geldin cnm,bol bol paylasim yaparim diyorsan aldik gitti
Takim toparlanma asamasinda ama kisa sürede cok iyi olacagina inaniyorum.Ben takim kaptaniyim,28 yasinda,3 cocuk annesiyim.5 ay önce mezun oldum,maalesef bogazimi tutamayip 70 küsür kiloya ciktim,hatta bu sabah 71 i gecmistim
Yarismaya tekrar devam edebilmem icin 1 ayim var daha.
Kendinden bahsedermisin biraz,kilonu hedefini,kilo alma öykünü
Insallah beraberce citir olcaz yeniden
yaparım tabikide paylaşım yapmıcaksak zaten nasıl destek olacagız birbirimize :) maşallah valla sana, sen 3 çocuk dogurmuşşun yinede bnden zayıfsın :)) ben 23 yaşındayım kimyagerim, şuan aralıkta sınavım var ona hazırlanıyorum o yüzden çalışmıyorum.kilo alma öyküme gelince genlerimizde var ama dikkat ediyordum yinede.okul bitince kpss ye hazırlandm.cok yiyen biri degilim aslında ama hareketsizlikten aldım bi yılda kiloları..sonrada yapışıp kaldı..hep diyet yapmaya çalıstm ama bi engel cıktı (bahane tabi bunlar :))..artık sporu soktum hayatıma ve o sacmasapan diyetleri degilde saglıklı besinler yiyerek zayıflamaya karar verdim..bu sefer kesin kararlıym :) boyum:1.70 kilom:82,5 (ama reglyim suan daha düşük olabilir kilom)..bu arada yürüyüş gerçekten çok etkili kızlar bol bol yürüyün bi hafta yürüyünce bile vücut farkettiriyor ayrıca ben cok sabırsızım hergün hatta günde bikaç kez tartılıyordum oda çok yanlış bigün çok veriyosun ertesi gün veremeyince bu sefer salıyosun kendini.. haftada bir ideal :)
Kuzuu onuda profil ayarlarından kopyala yapıştırAnladim cnm,cocuklar gelince aniden ciktim,sende gitmissin:26:
Cnm benim vardi,hedefime ulasinc sildim.Simdi tekrar yapiyorum,kabul etmiyor:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?