Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

problem yaratacaksa ayrıladabılırım sorun degıl cnm

Problem değil hayatım isim benzerliği durumu var..İsim değişikliği yapıp yapmadığın o yüzden soruluyor, giriş ayarların için..
Tamamen prosedür yanii

merabalar :))
suan acabıldım pc yı her an gne temassızlık yapabılır
darlanmıstım gremıodum
bde ste bılgsayar gbı acılıo yazılmıo telden buraya
baska her yere srunsuz grıo telım ...

msaj sayılarını gordum cok az yazmısız
:2:

Tmm cnm,sen pc yi yap,gelirsin

Problem değil hayatım isim benzerliği durumu var..İsim değişikliği yapıp yapmadığın o yüzden soruluyor, giriş ayarların için..
Tamamen prosedür yanii
Tesekkür ederim cnm,ben gelene kadar cevabi vermissin

Daha fazlamı yazarsın

problem yaratacaksa ayrıladabılırım sorun degıl cnm
Yok cnm,akrebinde yazdigi gibi daha önce yaristinmi diye merak edildi.Kendi istegiyle ayrilanlar 6 aydan önce dönemezler,sen 6 ayi doldurmussun zaten
Evet cnm,yanlis anlasilmasin kendime zor getirmiyorum ama eglenmek icin yazmak gerek diye düsünüyorum
Tmm cnm,ben püsküüte aynen böyle yazarim
Canım ben haftada 35 mesaj yazamam ama
Cnm günde 5 mesaj ediyor,yazamazmisin:26:

Kizlar simdi cikmam llazim.Farkettimki dün ve bu gün yediklerimi yazmamisim.Sonra yine farkettimki günlerdir yazilmayan menüler var.Kurallari ihlal etmeyelim lütfen
Geldikten sonra ilk is yazacagim.Lütfen yazmayanlar da yazsin

Tamamen prosedür yanii

temem kızlar bı anda motıvem dustu kendımı cıkolataya vurucaktım msjlarınızı gordum:))

Sanırım kupayı hep kaptanlar alıyor Bende kupayı hep kendime veriyordum çünkü Veriyordum derken yani yanlış anlaşılmasın hakaderek alıyordum tabisii :82:

temem kızlar bı anda motıvem dustu kendımı cıkolataya vurucaktım msjlarınızı gordum:))

Uff bi an senle yarışasım geldi Her an kendini çuku çukulara vurabilecek potansiyelli bir şekerkızla ne güzel yarışılırdı kimbilir

Kizlar simdi cikmam llazim.Farkettimki dün ve bu gün yediklerimi yazmamisim.Sonra yine farkettimki günlerdir yazilmayan menüler var.Kurallari ihlal etmeyelim lütfen
Geldikten sonra ilk is yazacagim.Lütfen yazmayanlar da yazsin

Canikom sen kaç kilosun neden kilo çizelgen yok bakiim senin hemen bi çizelge ediniyosun kendine ve eğer benden fazla isen bana acaip motivasyon sağlatıyosun hadi bakiimmm

Allah bağışlasın canım :) bu gencecik yaşında 3 çocuk maşallah bende çokocuk istiyorum

Selamlaaar :) bugün çalışıyorum. Türkiye saati ile 24:30 a kadar (

Şşmdide buraya girdim pazarları buraya yazmak daha önce aklıma gelmemişti ne yalan söyleyeyim.

Şimdide kendime güzeeeeeel bir beslenme planı yazacam. Hem para cebimde kalsın hem ben yasak sayılacak yemekler yemeyeyim.

Varmı bana önerisi olann

Canikom sen kaç kilosun neden kilo çizelgen yok bakiim senin hemen bi çizelge ediniyosun kendine ve eğer benden fazla isen bana acaip motivasyon sağlatıyosun hadi bakiimmm
Cnm ben cok kiloyum,yani 4 ayda 15 kilo alarak kendi rekorumu kirdim
Kisacasi 70:26:
Kilo cizelgesini unutmustum ya,evet ilk firsatta yapayim.Umarim yeterince motive olmussundur

Uff bi an senle yarışasım geldi Her an kendini çuku çukulara vurabilecek potansiyelli bir şekerkızla ne güzel yarışılırdı kimbilir
Evet ya,bende simdi ciko soslu dondurma yedim
Ama sporumu da yaptim,yani yakmisimdir heralde

Allah bağışlasın canım :) bu gencecik yaşında 3 çocuk maşallah bende çokocuk istiyorum
Tesekkür ederim cnm,cümlemizinkini.Erken evlendinmi öyle erkenden boy boy oluyorlar
Allah gönlüne göre versin cnm

Nasil yani pazarlari yazmak aklina gelmemisti
Cnm gecen haftanin bilancosuna bakilirsa en az mesaj yazan sensin..Bence sen her firsatta yaz
7 gün,24 saat ne zaman istersen buraya yaz.Ben her yaziya cevap veririm sen merak etme
Cnm bol sebze ve beyaz et,yogurt,nohut salatasi,ton balik ,tam bugday ekmegi,yumurta...bunlari cogaltabiliriz tabi.Bunlarla kisacik zamanda mezun olursun.Tabi spor ve suyu unutmazsan

bu cümleyi kuran tek ben degilmisim...

Evet firsatim varken 2 günlük listemide yazayim...

CUMA
sabah
2 dl tam bugday arasi peynirli tost,yesil cay

Ara
5 findik,1 erik

Ögle
3 kasik pirinc pilavi,2 kasik kadar tepsi kebabi,ayran,salata

Ara
yarim bardak süt,yarim muz

aksam
ton balikli salata

su
2 lt
spor
20 dk zumba,100 mekik,30 dk yürüyüs

CUMARTESI
sabah
yarim simit,peynir,cay

Ara
1 elma

Öglen
3 lahana sarmasi,3 yaprak sarmasi,1 kase yogurt

Ara
1 salatalik

Aksam
4 kasik yogurt ve 2 kasik yulaf ezmesi karisimi,1 yumurta

su
2,5 lt
spor
30 dk zumba,100 mekik

Bunlar benim yediklerim,sizde yediklerinizi yazin lütfen....

Eet kaptanken ben hep kuruyordum bu cümleyi

Ehh oldukça motive oldum arkideşş ee yapalım bir yarış senle ozaman ama çizelgeni hemen ekle canım devamlı görmem lazım
Çuku soslu dondurmaya baktım ama bugünün menüsü değilmiş şikerimm
Eet kaptanken ben hep kuruyordum bu cümleyi
Kuzucum sen kaç kilosun bakiimm ekle çizelgeni senide görelim sankim sende motive edicen gibi beni
Kizlar ütü yapicam,kim yardim edecek bakim

Ben ben ben bayılırım ütü yapmayaaa

Yapalim cnm ama bayram gecsin öyle,simdi bayramda ister istemez tikiniyoruz

Cidden severmisin ütüyü,ben nefret ederim,hatta rüyalarima girer bazen,gömlek pantlon,hatta coraplar,beni ütüle diye üstüme geliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…