- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
problem yaratacaksa ayrıladabılırım sorun degıl cnm
Tmm cnm,sen pc yi yap,gelirsinmerabalar :))
suan acabıldım pc yı her an gne temassızlık yapabılır
darlanmıstım gremıodum
bde ste bılgsayar gbı acılıo yazılmıo telden buraya
baska her yere srunsuz grıo telım ...
msaj sayılarını gordum cok az yazmısız
:2:
Tesekkür ederim cnm,ben gelene kadar cevabi vermissinProblem değil hayatım isim benzerliği durumu var..İsim değişikliği yapıp yapmadığın o yüzden soruluyor, giriş ayarların için..
Tamamen prosedür yanii
Daha fazlamı yazarsın
Yok cnm,akrebinde yazdigi gibi daha önce yaristinmi diye merak edildi.Kendi istegiyle ayrilanlar 6 aydan önce dönemezler,sen 6 ayi doldurmussun zatenproblem yaratacaksa ayrıladabılırım sorun degıl cnm
Evet cnm,yanlis anlasilmasin kendime zor getirmiyorum ama eglenmek icin yazmak gerek diye düsünüyorumKaptanlık kolay değil hayatım..Bir kaşık sabır, bir kaşık anlayış, bir bardak disiplin, aldığı kadarda sevgi ile yoğrulmak lazım, mayasıda tabiki hoşgörü ve gönüllü olmaktan geçer
Bazen kendimiz yazar kendimiz okuruz, bazen de okumaktan yorulur cevapları yetiştiremeyiz, önemli olan faydamızın dokunma miktarı gerisi ufak detaylar :103:
Tmm cnm,ben püsküüte aynen böyle yazarimtatlım sanırım gırmıstım tam hatırlmıyorum ama bırsuru dıyet bloguna.ama ısım degısıklıgı falan yapmadım benım kac senedır aynı ısmım ne olduki bi sorun mu teskil ediyor burda yarısmam
Cnm günde 5 mesaj ediyor,yazamazmisin:26:Canım ben haftada 35 mesaj yazamam ama
Problem değil hayatım isim benzerliği durumu var..İsim değişikliği yapıp yapmadığın o yüzden soruluyor, giriş ayarların için..
Tamamen prosedür yanii
Tmm cnm,sen pc yi yap,gelirsin
Tesekkür ederim cnm,ben gelene kadar cevabi vermissin
Yok cnm,akrebinde yazdigi gibi daha önce yaristinmi diye merak edildi.Kendi istegiyle ayrilanlar 6 aydan önce dönemezler,sen 6 ayi doldurmussun zaten
Evet cnm,yanlis anlasilmasin kendime zor getirmiyorum ama eglenmek icin yazmak gerek diye düsünüyorum
Tmm cnm,ben püsküüte aynen böyle yazarim
Cnm günde 5 mesaj ediyor,yazamazmisin:26:
gecen haftaki yazilan mesaj sayilari bunlar.Bu hafta toparlanalim lütfen
Seummu: 43 (10.3-10.11):13:
S_A: 26 (10.03-10.11)
NoRaaa: 40 (10.03-10.11):13:
Sekerkiz: 48(10.03-10.11):13:
wuwum: 37 (10.08-10.11sayili mesaj):13:
Pegasus07:75 (10.08-10.11 sayili mesaj)
temem kızlar bı anda motıvem dustukendımı cıkolataya vurucaktım msjlarınızı gordum:))
Kizlar simdi cikmam llazim.Farkettimki dün ve bu gün yediklerimi yazmamisim.Sonra yine farkettimki günlerdir yazilmayan menüler var.Kurallari ihlal etmeyelim lütfen
Geldikten sonra ilk is yazacagim.Lütfen yazmayanlar da yazsin
Allah bağışlasın canım :) bu gencecik yaşında 3 çocuk maşallah bende çokocuk istiyorumGünaydin cnm
Gecmisolsun cnm,biseyi yoktur umarim ufakligin
Cnm bu ne
Hatirlatayim istersen,diyettesin ve bunu takimla yapmaya karar verdin.Bu yediklerin sadece sana degil takimada zarar.Lütfen dikkat et,bi dahakine ceza alirsin...
Günaydin cnm
Günaydin cnm.Tesekkür ederim
bencede kullan,izindesin diye salivermezsin kendini bu sayede
Sanirim kurallar agir geldi,kacarim demisti zaten
Ben inaniyorum cnm,neden inanmayayim.Birinci olanlarin bizden farki ne,ayrica inanmak basarmanin yarisidir
Slm cnm,sevindim gülücüklerine kavustuguna,her ne kadar ayrilik erken olsada
Biliyoorum cnm,sen bizi deniyorsun
28 yasindayim,3 cocugum var cnm
Cnm ben cok kiloyum,yani 4 ayda 15 kilo alarak kendi rekorumu kirdimCanikom sen kaç kilosun neden kilo çizelgen yok bakiim seninhemen bi çizelge ediniyosun kendine ve eğer benden fazla isen bana acaip motivasyon sağlatıyosun hadi bakiimmm
Evet ya,bende simdi ciko soslu dondurma yedimUff bi an senle yarışasım geldiHer an kendini çuku çukulara vurabilecek potansiyelli bir şekerkızla ne güzel yarışılırdı kimbilir
Tesekkür ederim cnm,cümlemizinkini.Erken evlendinmi öyle erkenden boy boy oluyorlarAllah bağışlasın canım :) bu gencecik yaşında 3 çocuk maşallah bende çokocuk istiyorum
Nasil yani pazarlari yazmak aklina gelmemistiSelamlaaar :) bugün çalışıyorum. Türkiye saati ile 24:30 a kadar(
Şşmdide buraya girdim pazarları buraya yazmak daha önce aklıma gelmemişti ne yalan söyleyeyim.
Şimdide kendime güzeeeeeel bir beslenme planı yazacam. Hem para cebimde kalsın hem ben yasak sayılacak yemekler yemeyeyim.
Varmı bana önerisi olann
bu cümleyi kuran tek ben degilmisim...Kimsecikler yok
Cnm ben cok kiloyum,yani 4 ayda 15 kilo alarak kendi rekorumu kirdim
Kisacasi 70:26:
Kilo cizelgesini unutmustum ya,evet ilk firsatta yapayim.Umarim yeterince motive olmussundur
Evet ya,bende simdi ciko soslu dondurma yedim
Ama sporumu da yaptim,yani yakmisimdir heralde
Tesekkür ederim cnm,cümlemizinkini.Erken evlendinmi öyle erkenden boy boy oluyorlar
Allah gönlüne göre versin cnm
Nasil yani pazarlari yazmak aklina gelmemisti
Cnm gecen haftanin bilancosuna bakilirsa en az mesaj yazan sensin..Bence sen her firsatta yaz7 gün,24 saat ne zaman istersen buraya yaz.Ben her yaziya cevap veririm sen merak etme
Cnm bol sebze ve beyaz et,yogurt,nohut salatasi,ton balik ,tam bugday ekmegi,yumurta...bunlari cogaltabiliriz tabi.Bunlarla kisacik zamanda mezun olursun.Tabi spor ve suyu unutmazsan
Bende şimdi çocuk istiyorum. Son biraydır yani. Bu ayın 20 sinde 2 yıl olacak evleneli. Ama eşime kavuşalı daha 10 ay oldu. Hem ayrı kaldığımız için hem daha yeni kavuştuğumuz için çocuk fikrini erteledik. Şimdide hayırlısı bakalım.
öneriler için teşekkür ederim. Benimde niyetim 70 olup burdan tası tarağı toplayıp gitmek. Hep burda kaldım. Cünkü biliyordum ayrılırsam takımdan çok kilo alırım diye. Kaçamaklarda hep böyle frenledimmkendimi.
Pazarları yazmak aklıma şöyle gelmemîşti. Çünkü gizli gizli yazıyorum iş yerinde
bu cümleyi kuran tek ben degilmisim...
Insallah cnm,hayirlisiyla mezun olursun ve,saglikli bebislerin olurEet kaptanken ben hep kuruyordum bu cümleyi
Ehh oldukça motive oldum arkideşş ee yapalım bir yarış senle ozamanCnm ben cok kiloyum,yani 4 ayda 15 kilo alarak kendi rekorumu kirdim
Kisacasi 70:26:
Kilo cizelgesini unutmustum ya,evet ilk firsatta yapayim.Umarim yeterince motive olmussundur
Evet ya,bende simdi ciko soslu dondurma yedim
Ama sporumu da yaptim,yani yakmisimdir heralde
Çuku soslu dondurmaya baktım ama bugünün menüsü değilmiş şikerimmEvet firsatim varken 2 günlük listemide yazayim...
CUMA
sabah
2 dl tam bugday arasi peynirli tost,yesil cay
Ara
5 findik,1 erik
Ögle
3 kasik pirinc pilavi,2 kasik kadar tepsi kebabi,ayran,salata
Ara
yarim bardak süt,yarim muz
aksam
ton balikli salata
su
2 lt
spor
20 dk zumba,100 mekik,30 dk yürüyüs
CUMARTESI
sabah
yarim simit,peynir,cay
Ara
1 elma
Öglen
3 lahana sarmasi,3 yaprak sarmasi,1 kase yogurt
Ara
1 salatalik
Aksam
4 kasik yogurt ve 2 kasik yulaf ezmesi karisimi,1 yumurta
su
2,5 lt
spor
30 dk zumba,100 mekik
Bunlar benim yediklerim,sizde yediklerinizi yazin lütfen....
Kuzucum sen kaç kilosun bakiimm ekle çizelgeni senide görelim sankim sende motive edicen gibi beniEet kaptanken ben hep kuruyordum bu cümleyi
Kizlar ütü yapicam,kim yardim edecek bakim
Yapalim cnm ama bayram gecsin öyle,simdi bayramda ister istemez tikiniyoruzEhh oldukça motive oldum arkideşş ee yapalım bir yarış senle ozamanama çizelgeni hemen ekle canım devamlı görmem lazım
Çuku soslu dondurmaya baktım ama bugünün menüsü değilmiş şikerimm
Kuzucum sen kaç kilosun bakiimm ekle çizelgeni senide görelim sankim sende motive edicen gibi beni
Ben ben benbayılırım ütü yapmayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?