Afiyet olsun cnm,spor yokmu birde su ne kadar ictin:44:Bugünkü menümü yazayım ..
Sabah 2 tane kepekli sandwich yedim.
Yanında 1 bardak meyve suyu
Arada 1 elma yedim, 1 kare de çikolata yedim, minicik 1 kare.
Akşam da 2 kase şehriye çorbası içtim, 1 tane dolma, 2 kaşık da yoğurt ..
Toplamda 1021 kalori olmuş.
Günlük 1000-1500 arasında kalmaya çalışıyorum ..
tesekkür ederim cnm iyi geldi gercektendeİyi yürüyüşler kaptan ..
Basla cnm sende callen e,hatta beraber baslayalim,daha istekli yapariz,birbirimize karsi sorumlulugumuz olurhemen başla canm bi dk bile beklemeD ahahaaha bizi anca spor kurtarır valla napalım :) yarışma fikri süpermiş bayıldım bu arada :) daha çok gaza gelicez :)callen ı denemedim bnde denicem başlıcm hemen :)
Seninki de mübarek olsun kuzu ve ben de bayram sonrası 57-58 gelmek istiyorum yaa
Sen kaç kilosun ki bir kilo çizelgeniz bile yok yaa
Niye kü evlilik yıl dönümüymüş zati yemek yeme dönümü değilki
Tatlım ba ben buna çok kızıyorum hani hep derler ya geliyorum kimsecikler yok yazmadan çıkıyorum iyide herkesler aynısını yaparsa ee kim yazıcak, kimse burda toplanmıyoki zaten yazacaksın senin yazına biri cevap yazacak çoğalacak, ha kimse yok yine yazıcaksın öyle çıkacaksın..
Bol su iç canım su durumunun düzelmesine çok yardımcı ollur geçmiş olsun:94:
Seninki de mübarek olsun kuzu ve ben de bayram sonrası 57-58 gelmek istiyorum yaa
Sen kaç kilosun ki bir kilo çizelgeniz bile yok yaa
Niye kü evlilik yıl dönümüymüş zati yemek yeme dönümü değilki
Tatlım ba ben buna çok kızıyorum hani hep derler ya geliyorum kimsecikler yok yazmadan çıkıyorum iyide herkesler aynısını yaparsa ee kim yazıcak, kimse burda toplanmıyoki zaten yazacaksın senin yazına biri cevap yazacak çoğalacak, ha kimse yok yine yazıcaksın öyle çıkacaksın..
Bol su iç canım su durumunun düzelmesine çok yardımcı ollur geçmiş olsun:94:
haklsıısn tatlım bir silkelenelim:)Insallah cnm,haftaya 1.lik icin oynayalim.herkes dikkat egtsin yedigine,ictigine..Bayramda yeteri kadar yedik zaten,dur diyelim artik
Hislerime tercuman olmussun cnm
Hos geldin cnm,bol bol paylasim yaparim diyorsan aldik gitti
Takim toparlanma asamasinda ama kisa sürede cok iyi olacagina inaniyorum.Ben takim kaptaniyim,28 yasinda,3 cocuk annesiyim.5 ay önce mezun oldum,maalesef bogazimi tutamayip 70 küsür kiloya ciktim,hatta bu sabah 71 i gecmistim
Yarismaya tekrar devam edebilmem icin 1 ayim var daha.
Kendinden bahsedermisin biraz,kilonu hedefini,kilo alma öykünü
Insallah beraberce citir olcaz yeniden
yaparım tabikide paylaşım yapmıcaksak zaten nasıl destek olacagız birbirimize :) maşallah valla sana, sen 3 çocuk dogurmuşşun yinede bnden zayıfsın :)) ben 23 yaşındayım kimyagerim, şuan aralıkta sınavım var ona hazırlanıyorum o yüzden çalışmıyorum.kilo alma öyküme gelince genlerimizde var ama dikkat ediyordum yinede.okul bitince kpss ye hazırlandm.cok yiyen biri degilim aslında ama hareketsizlikten aldım bi yılda kiloları..sonrada yapışıp kaldı..hep diyet yapmaya çalıstm ama bi engel cıktı (bahane tabi bunlar :))..artık sporu soktum hayatıma ve o sacmasapan diyetleri degilde saglıklı besinler yiyerek zayıflamaya karar verdim..bu sefer kesin kararlıym :) boyum:1.70 kilom:82,5 (ama reglyim suan daha düşük olabilir kilom)..bu arada yürüyüş gerçekten çok etkili kızlar bol bol yürüyün bi hafta yürüyünce bile vücut farkettiriyor ayrıca ben cok sabırsızım hergün hatta günde bikaç kez tartılıyordum oda çok yanlış bigün çok veriyosun ertesi gün veremeyince bu sefer salıyosun kendini.. haftada bir ideal :)
Hos geldin cnm,bol bol paylasim yaparim diyorsan aldik gitti
Takim toparlanma asamasinda ama kisa sürede cok iyi olacagina inaniyorum.Ben takim kaptaniyim,28 yasinda,3 cocuk annesiyim.5 ay önce mezun oldum,maalesef bogazimi tutamayip 70 küsür kiloya ciktim,hatta bu sabah 71 i gecmistim
Yarismaya tekrar devam edebilmem icin 1 ayim var daha.
Kendinden bahsedermisin biraz,kilonu hedefini,kilo alma öykünü
Insallah beraberce citir olcaz yeniden
yaparım tabikide paylaşım yapmıcaksak zaten nasıl destek olacagız birbirimize :) maşallah valla sana, sen 3 çocuk dogurmuşşun yinede bnden zayıfsın :)) ben 23 yaşındayım kimyagerim, şuan aralıkta sınavım var ona hazırlanıyorum o yüzden çalışmıyorum.kilo alma öyküme gelince genlerimizde var ama dikkat ediyordum yinede.okul bitince kpss ye hazırlandm.cok yiyen biri degilim aslında ama hareketsizlikten aldım bi yılda kiloları..sonrada yapışıp kaldı..hep diyet yapmaya çalıstm ama bi engel cıktı (bahane tabi bunlar :))..artık sporu soktum hayatıma ve o sacmasapan diyetleri degilde saglıklı besinler yiyerek zayıflamaya karar verdim..bu sefer kesin kararlıym :) boyum:1.70 kilom:82,5 (ama reglyim suan daha düşük olabilir kilom)..bu arada yürüyüş gerçekten çok etkili kızlar bol bol yürüyün bi hafta yürüyünce bile vücut farkettiriyor ayrıca ben cok sabırsızım hergün hatta günde bikaç kez tartılıyordum oda çok yanlış bigün çok veriyosun ertesi gün veremeyince bu sefer salıyosun kendini.. haftada bir ideal :)
Kizlar herkes kendine bir rakip secsin,haftaya kadar yarisalim ne dersiniz..Kazanan kaybedene istedigi gibi bir ceza verebilir,uygunmudur sizcede...Herkes kilosuna yakin kisiyi secsin bence.cevaplarinizi bekliyorumm...Ben 71-72 arasi gidip geliyorum,evett kim benimle kapismak istiyor bakim
S_A :75,7
NoRaaa :71,3
Jaspeado:82
seummu:78
sekerkiz67:81
Pegasus: 72
S_A-seummu
NORaaa-pegasus
sekerkiz-jaspeado
Bakin ben sizin icin kilolari yakin arkadaslari sectim,ve eslestirdim...Sirf siz yorulmayin diye
evet haftaya kadar yarisi kazananlara benden ödül gelecek,kaybedenlere ceza...Hadi bakalim,tutun bogazlari,yapin sporlari
sahgül cnm,bunlar takim kurallarimiz..Oku cnm senin icinde uygunsa baslayalim
2 haftadir takimdayim,pek uygulanmadi kurallar..Bayramdi,tanismaydi uygulayamadik..
Haftaya uygulanacagini umuyorum
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra diskalifiye edilecektir.Cuma günleri haftalik mesajlarinizin toplamini yazmak mecburidir...
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b),eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan cikarilacaktir,her gün 3 ana ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir.ana ögünleriniz gecistirme olmayacak,doyurucu seyler yenilecektir.
6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.(bence en önemli kural)
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.12 den sonra yapilan bildirim gecerli mazeret yoksa kabul edilmeyecek ve 3 defa ayni seyi uygulayan üye diskalifiye edilecektir..
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9.Her hafta en fazla kilo veren üye,en az kilo veren üyeye kocluk yapacak ve o hafta ekside olan üyeyi özel kontrolüne alacaktir..
10.%30 un altina düstügümüz hafta ceza alinacaktir...
11.Hepimizin diyetten sikildigi zamanlar elbette olur yanliz bunu aliskanlik haline getirip,diyeti bos veren üye diskalifiye edilir...
Afiyet olsun cnm,spor yokmu birde su ne kadar ictin:44:
tesekkür ederim cnm iyi geldi gercektende
Basla cnm sende callen e,hatta beraber baslayalim,daha istekli yapariz,birbirimize karsi sorumlulugumuz olur
memnun oldum cnm
Bende 28 yasinda,3 cocuk annesiyim.
5 ay önce mezun oldum,bogazimi tutamadim ve yine burdayim
Cnm o zaman seni norayla esliyorum,acikta kalma.cumaya kadar kim cok verecek bakalim.bende akreple yarisayim
kurallar baya değişmiş
dünkü menüm
sabah: 2 dilim tam buğday ekmek,1 yumurta, iki çatal kavurma, 5 zeytin, biraz peynir
şekersiz çayla kahvaltımı güzel yaptım
öğlen temizliğe dalmışım 1 mandalina yedim
akşam: 1 kase tarhana çorbası, 4 tane köfte, 2 dilim t.buğday ekmek boll salata
akşam yemeğimi 5 gibi erken yedim akşamda misfirim geldi onlara kadayıf dolması falan kızarttım ama tadına bile bakmadım
2 bardak çay
spor yok ama temizlik falan baya uğraştım
suda çok içemedim 1 litre anca:26:
Su haricinde her şey çok güzel olmuş ama su gerçekten çok fazla etki ediyor ..
evet canım kesinilikle etkiliyor havalar soğudukça su içme oranım azalıyor malesef ama zorla içicem
Haklısın soğuk havalarda daha zor oluyor ama çay kahve içimi arttığı için suyu da bol içmek gerekiyor, her içtiğimiz kahve daha çok su içmemizi gerektiriyor..
Kızlar selamm herkeseee
bayram bbitti döndüm yine kürkçü dükkanına :) maalesef ofisteyim bugün boş boş oturuyorumm
Müzik dinliyorum, dizi izliyorum takılıyorum kendi kendime :)
Bayramda baya azıttım ama sabah tartıldım sadece 600 gr almışımmşaştım kaldım :)
Kaptancım beni sahgul ile eşleştirmişsin haydi sahgul kapısalım bakalım bu hafta iddialıyımm bayram da bitti zaten bu hafta rahatızzz :)
slm kıslar nasılsınız bakalım
hoşgeldin canımiyi 600 gr bişey değil ya
hadi bakalım ama bak ben daha iddalıyım bayramda bile kilo verdim okadar yani
hoşgedil canım iyi şükür eşim çalışıyor bende evde pinekliyorumsen nasılsın görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?