Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sahgül cnm,bunlar takim kurallarimiz..Oku cnm senin icinde uygunsa baslayalim

2 haftadir takimdayim,pek uygulanmadi kurallar..Bayramdi,tanismaydi uygulayamadik..
Haftaya uygulanacagini umuyorum

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra diskalifiye edilecektir.Cuma günleri haftalik mesajlarinizin toplamini yazmak mecburidir...

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Hic bir sagliksiz
diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b),eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan cikarilacaktir,her gün 3 ana ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir.ana ögünleriniz gecistirme olmayacak,doyurucu seyler yenilecektir.

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.(bence en önemli kural)

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.12 den sonra yapilan bildirim gecerli mazeret yoksa kabul edilmeyecek ve 3 defa ayni seyi uygulayan üye diskalifiye edilecektir..

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

9.Her hafta en fazla kilo veren üye,en az kilo veren üyeye kocluk yapacak ve o hafta ekside olan üyeyi özel kontrolüne alacaktir..

10.%30 un altina düstügümüz hafta ceza alinacaktir...

11.Hepimizin diyetten sikildigi zamanlar elbette olur yanliz bunu aliskanlik haline getirip,diyeti bos veren üye diskalifiye edilir...

Afiyet olsun cnm,spor yokmu birde su ne kadar ictin:44:
İyi yürüyüşler kaptan ..
tesekkür ederim cnm iyi geldi gercektende
hemen başla canm bi dk bile bekleme D ahahaaha bizi anca spor kurtarır valla napalım :) yarışma fikri süpermiş bayıldım bu arada :) daha çok gaza gelicez :)callen ı denemedim bnde denicem başlıcm hemen :)
Basla cnm sende callen e,hatta beraber baslayalim,daha istekli yapariz,birbirimize karsi sorumlulugumuz olur

Son düzenleme:

haklısın tatlım tesekkkur ederım:)

Insallah cnm,haftaya 1.lik icin oynayalim.herkes dikkat egtsin yedigine,ictigine..Bayramda yeteri kadar yedik zaten,dur diyelim artik

Hislerime tercuman olmussun cnm
haklsıısn tatlım bir silkelenelim:)

aramıza hoşgeldin tatlım

bende ıstıyorum ya kım kapısır benle bakkıııımm:)

wuuuwww baya cekışmelı olucak:)

dunkü menüm kısceler

sabah 07:30
1 dılım ekmek arasıa kasar ve salam
sekersiz cay

öğlen 12:30

az pilav üstü nohut
az tavuk corba

akşam17:30

az sehriye corba
5-6 adet etlı dolma
2-3 ınce dılım gözleme

ara :1 kase fındık 1 adet elma 1 kare çikolata

spor : 21:30
13dak 1 km 76 kalori koşubandında

su 1lt

kurallar baya değişmiş

dünkü menüm

sabah: 2 dilim tam buğday ekmek,1 yumurta, iki çatal kavurma, 5 zeytin, biraz peynir
şekersiz çayla kahvaltımı güzel yaptım

öğlen temizliğe dalmışım 1 mandalina yedim

akşam: 1 kase tarhana çorbası, 4 tane köfte, 2 dilim t.buğday ekmek boll salata
akşam yemeğimi 5 gibi erken yedim akşamda misfirim geldi onlara kadayıf dolması falan kızarttım ama tadına bile bakmadım

2 bardak çay
spor yok ama temizlik falan baya uğraştım
suda çok içemedim 1 litre anca:26:

Ben su içmeyi çok seviyorum, hatta direk sıvı tüketmeyi çok seviyorum elimde ya su alacak ya bitki çayı, en az 3 litre içmişimdir de fazlası da olabilir ..

memnun oldum cnm
Bende 28 yasinda,3 cocuk annesiyim.

5 ay önce mezun oldum,bogazimi tutamadim ve yine burdayim

Cnm o zaman seni norayla esliyorum,acikta kalma.cumaya kadar kim cok verecek bakalim.bende akreple yarisayim

Pegasus bize biraz kilo geçmişinden bahseder misin ?
Önceden katıldığında kaç kiloydun ? Ne kadar sürede ne kadar kilo verdin ? SOnra ne kadar sürede geri aldın ? Şimdi kaç kgsın ?

Su haricinde her şey çok güzel olmuş ama su gerçekten çok fazla etki ediyor ..

evet canım kesinilikle etkiliyor havalar soğudukça su içme oranım azalıyor malesef ama zorla içicem

Haklısın soğuk havalarda daha zor oluyor ama çay kahve içimi arttığı için suyu da bol içmek gerekiyor, her içtiğimiz kahve daha çok su içmemizi gerektiriyor..

Az kacamakli hafta sonlari kizlar
Haftasonu oldumu coluk cocuk evde oldugundan aksama anca zaman buluyorum.Simdi disari cikacagiz,aksama gelir gecmisi cevaplarim
Ee herkes esinden memnunmu bu arada
Kilo alan olursa gözüme gözükmesin

Kızlar selamm herkeseee

bayram bbitti döndüm yine kürkçü dükkanına :) maalesef ofisteyim bugün boş boş oturuyorumm

Müzik dinliyorum, dizi izliyorum takılıyorum kendi kendime :)

Bayramda baya azıttım ama sabah tartıldım sadece 600 gr almışımm şaştım kaldım :)

Kaptancım beni sahgul ile eşleştirmişsin haydi sahgul kapısalım bakalım bu hafta iddialıyımm bayram da bitti zaten bu hafta rahatızzz :)

hoşgeldin canım iyi 600 gr bişey değil ya

hadi bakalım ama bak ben daha iddalıyım bayramda bile kilo verdim okadar yani

slm kıslar nasılsınız bakalım

hoşgedil canım iyi şükür eşim çalışıyor bende evde pinekliyorum sen nasılsın görüşmeyeli

iyi çok sukur bende calışıyorum hava cok kapalı uykum var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…