Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben de katılmak istiyorum yardımcı olur musunuz?
Hos geldin cnm.Ben takim kaptaniyim
Burda birbirimizi motive ederek kilo vermeye calisiyoruz.Cuma günleri tartilip öglene kadar kilomuzu bildiriyoruz ve diger takimlar arasinda en iyisi olmaya calisiyoruz
takim olarak uygulamamiz gereken kurallarimiz var.eger senin icinde uygunsa baslayabilirsin...
kurallari birazdan yazarim
Cnm sen bize takil,ideal kilona cabucak ulasirsin:13:

Hos geldin cnm,ben takim kaptaniyim.
kendinden biraz bahsetsen,baslangic ve hedef kilolarini yazsan ileride lazim olacak bunlar
cnm takim olarak belli kurallarimiz var,dunlardan biride saglikli kilo vermek.Yani 1 haftada 2 kg verip,diger hafta geri aldiktan sonra niye o eziyeti cekelimdemi ama.
Üstelik bu sekilde takim ortalamasinada etkimiz oluyor..

Bastan bunu söylim,birazdan kurallari da yazarim,eger senin icinde uygun olursa bizimle yarisabilirsin

egeege ve buzmavi arkadaslar bunlar takim kurallarimiz..Okuyun sizin icinde icinde uygunsa baslayalim

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra diskalifiye edilecektir.Cuma günleri haftalik mesajlarinizin toplamini yazmak mecburidir...

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Hic bir sagliksiz
diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b),eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan cikarilacaktir,her gün 3 ana ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir.ana ögünleriniz gecistirme olmayacak,doyurucu seyler yenilecektir.

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.(bence en önemli kural)

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.12 den sonra yapilan bildirim gecerli mazeret yoksa kabul edilmeyecek ve 3 defa ayni seyi uygulayan üye diskalifiye edilecektir..

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

9.Her hafta en fazla kilo veren üye,en az kilo veren üyeye kocluk yapacak ve o hafta ekside olan üyeyi özel kontrolüne alacaktir..

10.%30 un altina düstügümüz hafta ceza alinacaktir...

11.Hepimizin diyetten sikildigi zamanlar elbette olur yanliz bunu aliskanlik haline getirip,diyeti bos veren üye diskalifiye edilir...

Son düzenleme:

Hoş bulduk! :)

Kesinlikle katılmak isterim, bu beni de motive eder :) Kuralları bekliyorum :)

Kurallar benim için uygun ama ben siteye yeni üye olduğum için nasıl mesaj atılır ya da kime mesaj atmam gerek onu pek anlamadım :/ buraya mı yazacağız yoksa üyelere mi mesaj atacağız? Bir de paylaşım derken ne yiyip ne içtiğimizi, sporlarımızı filan mı yazacağız? Çok mu soru sordum ne

Hoş bulduk! :)

Kesinlikle katılmak isterim, bu beni de motive eder :) Kuralları bekliyorum :)

Tamam cnm,uygunsa sorulari cevaplayabilirim

Öncelikle bu günkü kilonu ve hedef kilonu bana özel mesajla bildirebilirmisin,özel mesaj atamiyorsan daha burdanda yazabilirsin..

Mesaji buraya yaziyorsun cnm,sohbet olarak,bildigimiz seyleri yazarak motive olalim

Cnm günlük yediklerimizi liste halinde yaziyoruz,bu gün yediklerini yarin sabah liste halinde yazabilirsin.Spor ve suyuda ekleyerek...
Insallah kisa sürede mezun ederiz seni

Beceremedim ben mesaj atmayı geldi mi gelmedi mi bilmiyorum o yüzden işi garantiye alıp buradan yazayım.

110 kiloyum 180 boyundayım şu an. Deneyimlerimi, ne yiyip ne içtiğimi, ne yaptığımı yazmak sorun olmaz aksine yazmak ve başkalarının deneyimlerini okumak motive eder :) O zaman hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde verebilirim. 120 den 110'a düşmüştüm şimdiki hedefim 85 :) yani 110 olarak başlıyorum 85'e düşerim inşallah :)

Tamam cnm,ben not aiyorum,takima alindiginda lazim olacak...
Gelmedi özel mesajin,sanirim 100 mesaj yazmadin ondan gelmiyor,100 mesaj yazdiktan sonra özel mesaj gönderebbiliyorsun

:18::18::18::18::18:

Hayatının genel bölümünde zayıf olunca heralde kilo vermek daha kolay oluyordur,bilmiyorum yanılıyor muyum ama ben çocukluğumdan beri hep diyette olduğum için

Merhaba ben aranıza yeni katılıyorum :)) Kısaca özet geçeyim kendimi tanıtayım..
21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim. 160 boyundayım ve 56 kiloyum ( Büyük ihtimal bu 9 günlük tatilde en az 1 kilo almışımdır yarın tartılıcam şu an korkuyorum ( )
Hedefim 48 kilo olmak ve bu kiloyu sabitlemek..
3 sene önce 58 kiloydum ve 50 kiloya düşmüştüm ama sporu bırakıp yeme düzenimi bozunca bu sene 6 kiloyu geri aldım ve bunu daha yeni fark ettim hemen bir şeyler yapmaya başlamam lazım. Yarın spor salonuna yazılıyorum bununla beraber yemek düzenimi de sağlicam. Gerçi okulla beraber zor oluyor ama evden yanıma sağlıklı şeyler alarak halletmeyi düşünüyorum.
Sizinle yarından itibaren bu süreçte payaşımlarıma başlayacağım
Herkese sabır diliyorum !! :)

Hoşbulduk:)

Bende msj atamadım ama buradan biraz bahsediyim kendimden.
172 boyum şu an kilom sabah tartıldığımda 65.0 dı hedefim 56 olmak inşallah..
Karatay diyetinin sağlıklı olabileceğine inandığım için kendime modifiye ederek onu uygulamaya bugun itibariyle başladım..
Sabah yarım saatlik bir yürüyüş yaptım, ve kahvaltıda

2 yumurta, 8 zeytin, yarım avuç içi kadar kaşar ve beyaz peynir, açık şekersiz çay idi menum.

Şimdilik kendimi enerjik hissediyorum ve ara öğün olarak 5 fındık 2 badem yedim, ohh bolca su içtim..
Hiç aç değilim, bir saat sonra öğlen yemeği yicem:)

İnşallah tez zamanda mezun edersiniz beni de:)

Şimdi benim bir gün önce yediklerimi yazmam gerekiyor ya ben dün biraz yoldan çıkmıştım yani diyete aykırı şeyler yedim tabi sonrasında pişman olup tekrar diyet yapmaya karar verdim, 120 kilodan 110'a inmiştim ve 1 aydır diyete devam etmiyordum o yüzden bi yerden başlamalı dedim ve sayfaya üye oldum. Arkadaşımın önerisiyle... :)

Sanırım dün yediklerimi yazmamalıyım yani yazarsam, hoş olmaz... :))) Neyse ki artık siteye üye oldum ve diyetime başladım. Bu gün ilk günü olmasına rağmen kendimi öyle dinç hissediyorum ki

Bende yeniyim merhaba... !

En zoru da dışarıda yoğun tempoyla diyeti bir arada götürebilmek sanırım :) Çünkü insan vakit bulamayınca aperatiflere yöneliyor :)

Şimdiden başarılar...

:) yazdıklarımda kendimi gördüm:)
Dün akşam nasılsa yarın diyete girecem diye deli gibi yedim, sabah bile karnım davul gibi şişti:)
Ama sabah o vicdan azabıyla kalkıp yürüdüm, birazdan da ebru şallı videolarından biriyle pilates yapacam, yediklerimi ancak yakarım kiki:)

Bende yeniyim merhaba... !

En zoru da dışarıda yoğun tempoyla diyeti bir arada götürebilmek sanırım :) Çünkü insan vakit bulamayınca aperatiflere yöneliyor :)

Şimdiden başarılar...

Teşekkür ederimmm :) Bugün alışamadım henüz diyet yapma fikrine sanırım o yüzden kahvaltı da poğaça börek derken fazla kaçırdım ama akşama kadar kendimi tutup çorba ve yoğurt yiyerek dengelemeyi düşünüyorum. Size haber vericem bakalım başarabilecek miyimmm

Sizlere bir şey danışmak istiyorum...
Evimde koşu bandı, ebru şallı pilates seti ve cd si var. Ama evde spor yapmaya kalktığım zaman 1 gün yapsam ikinci gün zor geliyo kaytarıyorum. Ben de o yüzden spor salonuna yazılmayı düşünüyorum daha önce denedim ve daha iyi motive oluyo insan bir de canı sıkılmadığı için kaytarmıyo... Siz ne dersiniz? Evde mi yapmaya alıştırıyim kendimi yoksa spor salonu daha mı iyi olur ?

benzer bir durum bende de var, ben eşimle önce senelik bir spor komplexine yazıldık, yüzme, dans, fitness hamam filan herşey dahil olacak şekilde.
İlk bir ay gittik sonra maalesef gitmedik, bir senelk hakkımız öyle yandı, boşa parasını ödediğimiz yanımıza kaldı.
Simdi oturduğumuz evin spor salonu saunası filan var ama ona da gitmiyoruz, çok sıkılıyorum ben
Ama ebru şallıyla yapmak daha eglenceli gelio bana, ebruliler var youtubeda, sanki daha samimi, konusa ede bir saat geçiveriyor:)

Bence bir dene, aylık üyelik yaptır, bakalım devam edebilecek misin?
Yada evde yapmak daha keyifi dersen evde devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…