Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

memnun oldum cnm
Bende 28 yasinda,3 cocuk annesiyim.

5 ay önce mezun oldum,bogazimi tutamadim ve yine burdayim

Cnm o zaman seni norayla esliyorum,acikta kalma.cumaya kadar kim cok verecek bakalim.bende akreple yarisayim
Heheheheee gel yamacıma gellll
Az kacamakli hafta sonlari kizlar
Haftasonu oldumu coluk cocuk evde oldugundan aksama anca zaman buluyorum.Simdi disari cikacagiz,aksama gelir gecmisi cevaplarim
Ee herkes esinden memnunmu bu arada
Kilo alan olursa gözüme gözükmesin

Eveeet bugün itibari ile başladı yarış....

Sabah tartıldım tamı tamına 66,4 kg çıktım canım..Bayramda yediğim onca tatlı, şeker ve çuku çukular bana bööle kilo olarak geri dönmüş işte neseee biz önümüze bakıyoruuss ve pegasusu yeniyoruuuuuuuusss :118:

Pegasusum ben de dışarı çıkıcam az sonra, akşam bilemedin gece yarısı buralarda olurum, yürümem gerekiyor, gezmem dolaşmam, yağları yakmam ve seni yenmem gerekiyoooooo

Neden canım kahve de sıvı değil mi sonuçta? :44:

Kahvedeki kafeinden dolayı vücutta su tutulması sağlanıyor, bol bol su içince ödem yapmıyorum, su alımı az olursa vücut su sıkıntısı mı var acaba deyip vücudumuzdaki suyu tutuyor bu da ödem oluyor, tartıda fazla çıkıyoruz, hatta daha da ileride vücuttaki su yağ hücrelerinin içine giriyor. ( Su az olduğu yerden çok olduğu yere doğru gidiyor, yağ dokusuda yoğun bir ortam.) bu süreç uzun olunca yağ hücreleri büyüyor, su orada tıkılıyor kalıyor. İyice şişman oluyoruz

Hatta alkali diyetiyle ilgili yazan bir kadın vardı Ayşegül, soyadını hatırlayamadım. Mutlaka kahve içtikten sonra 1-2 bardak su için diyor.

Canım türk kahvesi mi, nescafeden mi söz ediyoruz, snırım nescafe değil mi?

Haydi hodri meydan o zamannn canımmm

Nescafe için de geçerli türk kahvesi için de ama zararlı olarak söylemiyorum bunu sadece üstüne su içilmeli, hatta türk kahvesinin yanında su verme adetinin de geçmişinde bu olabileceğini düşünüyorum. Ben de çok severim kahveyi, şekerli mümkün değil içemem ama canım istediğinde mutlaka şekersiz bir türk kahvesi yapıyorum.

ben de katılmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Hoşgeldin aramıza takım kaptanımız sana kurallardan bahsedecektir. Amacımız burada bol paylaşım yapıp cuma günleri de verdiğimiz kilolarla en iyi olmak. Kendini biraz tanıtabilir misin ?

kahve kahve canımı çektirdiniz

türkkahvemi içtim üstüne koca bi bardak su içtim

Hoşgeldin aramıza takım kaptanımız sana kurallardan bahsedecektir. Amacımız burada bol paylaşım yapıp cuma günleri de verdiğimiz kilolarla en iyi olmak. Kendini biraz tanıtabilir misin ?

Hoşbulduk :)

Ben daha önce diyetisyene gittim 1 yıl devam ettim ancak kilo vereceğime kilo aldım. 21 yaşındayım 1.80 boyunda 110 kiloyum. 120 kiloydum 2 ayda kendi yaptığım diyetle 110 indim :) Sabahları yürüyüş yapıyorum 1 saat onun dışında spor yapmıyorum. Aslında çok yemek yemem benim sorunum düzensiz yemek mesela saat 18:00 e kadar aç durur ondan sonra yemeye başlarım. Düzensiz yemek ve hareketsizlikten kilom aldı başını gitti :) Doktor ideal kilomun 85 olacağını söylemişti şimdi niyetim o kiloya inmek bir de çabuk kilo veriyorum ben. Metabolizmam hızlı çalışıyormuş. Bu aralar evdeyim işten çıktım o yüzden yeniden şişmekten korkuyorum. Bu tanıtım yeterli mi bilmiyorum ama öyle işte...

Aynı beni anlattın, ben de tam anlamıyla senin anlattığın gibiydim 170 boy 74 kg ile başladım buraya şimdi mezunum 57-58 kg arasında gelip gidiyorum, menüleri düzene koyup 3 olmasa bile 2 öğün artı 1 ara öğün düzenine geçince çok hızlı ve rahat şekilde verdim.Yaşlarımızda yakın, onun da avantajı oluyor tabi.

Ay ne güzel, ben de verebilirim inşallah :) doktor 85 dedi ama benim hedefim 70... neyse bir başlayalım da veririz evelallah :)) Ailem de öyle söylüyor bu yaşta verdin verdin veremedin çok uğraşırsın sonra :)

Kızlar arada gelip bakıyorum ama nedense eskisi gibi muhabbetlere katılamıyorum yazacak birşey aklıma gelmiyor Uzaktan izliyorum bende

Bu arada sanki izine ayrılınca iştahım kesildi diyete daha bir önem vermeye başladım. Belki izinden dönene kadar hedef kiloma ulaşırım
Bir de ayıptır söylemesi bayramda patlayana kadar yememe rağmen tartı hala 55 diyor. Bu da beni motive etmiş olabilir tabi

Ay ne güzel, ben de verebilirim inşallah :) doktor 85 dedi ama benim hedefim 70... neyse bir başlayalım da veririz evelallah :)) Ailem de öyle söylüyor bu yaşta verdin verdin veremedin çok uğraşırsın sonra :)

Kilolar bizim üstümüzdeki ağırlıktan başka bir şey değil, işin en önemli tarafı da sağlık gerçekten, o yüzden bu yaşlarda dikkat etmeliyiz ki ileriki yaşlarda metabolizma ister istemez yavaşlayacak, o zaman her şey daha zor .. Ama yeter ki iste halledersin ..

Mercani diyet psikolojisi ters etkileyebiliyor iyi oldu bence bir süre izinli olman ..

hafta sonu menüm

sabah: 2 dilim t.buğday ekmek,5 zeytin,peynir, bir iki çatal reçel,2 bardak şekersiz çay

ara: 1 elma

öğlen: 1 kase tarhana çorbası, salata, ekmek yerine 3 yemek kaşığı makarna

ara:1 mandalina, türkkahvesi

akşam: bir ufak karnıyarık, 1 kase yoğurt, 2 dilim t.buğday ekmek
akşam ekmek yemiyorum normalde ama karnıyarıkla dayanamadım

1,5 litreye yakın su

bugun tembelliğim üstümdeydi dışarı adımımı atmadım totoşumu hiç kaldırmadım dolaysıyla spor yok ancak pazartesi itibariyle yürüyüşüme başlıyorum

şimdide sodamı içip günü kapatıyorum

Son düzenleme:
Cnm aksam fazla olmus ekmek,zaten sende yazmissin..
Su ve sporu ihmal etme sakin,bak nora gecer seni yoksa

ne güzel olmus,istahinin kesilmesi
Insallah bir an önce mezun olursun

kahve kahve canımı çektirdiniz

türkkahvemi içtim üstüne koca bi bardak su içtim
afiyet olsun
Geldim cnm
Cnm bende sabah tartildim,71,6 geldim.Gecen hafta 72,5 gelmistim,yani vermisim.Foto cekemedim,gecen haftanin fotosu var istersen onu yüklim

Pegasusum ben de dışarı çıkıcam az sonra, akşam bilemedin gece yarısı buralarda olurum, yürümem gerekiyor, gezmem dolaşmam, yağları yakmam ve seni yenmem gerekiyoooooo
Insallah cnm,yakarsin yaglarini,verirsin kilocuklarini ama beni yenemzesin

ikiside
Haydi hodri meydan o zamannn canımmm
ooo noradan atak geldi,hodri meydan diyor...Sahgülün cevabini merakla bekliyoruz

Pegasus bize biraz kilo geçmişinden bahseder misin ?
Önceden katıldığında kaç kiloydun ? Ne kadar sürede ne kadar kilo verdin ? SOnra ne kadar sürede geri aldın ? Şimdi kaç kgsın ?
Cnm ben evlendigimde 50 kg dim.2 cocuk olduktan sonra en fazla 60 oldum,3.de 81 küsür kiloya ciktim ve artik diyete baslamam gerektigini anladim...
81 den 65 e kendi cabamla 3 ayda düstüm,daha sonra 4.takima katildim ve 53-54 kg düsüp mezun oldum.Mezun olduktan sonra sanki icime fil girmis gibi yedim.Gece 2-3 demedim,tatli tuzlu,baklava börek demedim ve yedim
Tartida 72 yi görünce ne yaptigimi anladim ama gec oldu ve burdayim simdi

evet canım kesinilikle etkiliyor havalar soğudukça su içme oranım azalıyor malesef ama zorla içicem
Ic cnm,su olmadan diyet olmaz
Hos geldin cnm,evet sahgülle kilolariniz yakin oldugunda öyle sey ettirdim..
Kapisin bakalim,de hadi

slm kıslar nasılsınız bakalım
Slm cnm,iyiyiz sen nasilsin
ooo sahgülden cevap gecikmedi.Daha iddialiyim diyor,bu kapismanin sonu ne olacak merakla beklyiorum
Ooooo şenlik var burdaaa
Evet cnm,bi sen yoksun
wuuuwww baya cekışmelı olucak:)
Evet cnm,bencede:18:
Sekercigim ama sen ne yapmissin:26:
1 kase findikla ara ögün olurmu cnm hic,bide ciko yemissin.
Cnm 1 kase yaklasik olarak 200-250 gr dir.
200 gr findikta 1300 kalori vardir,simdi anladinmi ne yaptigini
5 adet findik ara ögün icin yeterlidir,yaninada 1 cay bardagi süt ictinmi tok tutar.
5 adet findikta 45 kalori vardir,yani ona göre düsün artik.Birde cikolatayla ve gözlemeyle taclandirmissin sen bu hatayi:26:

5 adet dolma(biber) 800 kalori
sen hangisini yedin bilmiyorum ama o da fazla,3 adet yeterdide artardi bile..
Cnm masum sandigimiz seyler cok fazla zararli olabiliyor,dikkat edersen daha cabuk kurtulursun kilolarindan...

suyu arttir ve 200 kalorilik ek spor cezan var cnm,cumaya kadar bitir lütfen

evet cnm,degisti kurallar.uygulamada basladi artik..
kadayif dolmasi icin kutlarim cnm,kendine hakim olabilmen cok güzel
ögün atlama lütfen,ve aksam 2 dl ekmek cok olmus sanki:26:
suyuda arttirdinmi sorun kalmiyor:13:
Ben su içmeyi çok seviyorum, hatta direk sıvı tüketmeyi çok seviyorum elimde ya su alacak ya bitki çayı, en az 3 litre içmişimdir de fazlası da olabilir ..
anladim cnm,cok güzel.bende suyu cok icerim ama bu siralar unutuyorum sanki:44:

Merhaba,

Bende yarın pazar sabahı spor ile başlıyorum inşaallah..
Dukan ile çok fit bir görüntüye ulaşmıştım oysa ama dikkat etmeyip tv karşısında gelsin mısırlar gitsin çikolatalar yapa yapa 9 kilo almışım

Bu sefer Karatay mı yapsam diyorum sanki daha sağlıklı gibi.
Sizin takip ettiğiniz bir diyet programı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…